top of page
bedrijfsfilm team

Op een snelle manier de website resultaten verbeteren? Zoekmachine adverteren is daarvoor dé manier! SEA, zoals Search Engine Advertising wordt afgekort, zorgt ervoor dat uw website bij uw doelgroep onder de aandacht wordt gebracht op de momenten dat het ertoe doet. Snel en erg efficiënt.

Als full service internet marketing bureau zijn we bedreven in de sterke inzet van SEA. Onze datagedreven aanpak maakt een goede ROI voor adverteren bij Google, Bing of andere zoekmachines mogelijk en zorgt dat uw website direct meer bezoekers trekt.

SEA

Het kan even duren voordat de inzet van SEO de eerste meetbare resultaten oplevert. Is er snel resultaat nodig, bijvoorbeeld omdat het binnenhalen van meer klanten nodig is óf omdat u net bent gestart met uw bedrijf en meer naamsbekendheid een must is, dan is adverteren bij Google, ofwel SEA, daarvoor heel geschikt.

Zoekmachine adverteren, ook wel bekend als online adverteren, zorgt dat u door het inzetten van betaalde advertenties direct te zien bent bij specifieke zoekopdrachten. Klikt er iemand op uw Google Ad, dan kost dat geld. SEA wordt daarom ook wel PPC adverteren genoemd, dat staat voor Pay Per Click.

Geef website resultaat een boost met SEA

SEA, oftewel Zoekmachine Adverteren, is tegenwoordig onmisbaar geworden. Met een combinatie van specifieke technieken en strategieën zorgen we ervoor dat jouw website de juiste indruk maakt bij zoekmachines zoals Google.

Hierdoor bereik je een hogere positie in de zoekresultaten en trek je meer bezoekers aan. SEA is de sleutel tot online succes, waardoor jouw merk meer zichtbaarheid krijgt en daardoor meer klanten over de streep trekt.

Wat is SEA?

01

Waarom zou je eigenlijk voor ons moeten kiezen, terwijl er honderden SEA-bureaus zijn in Nederland?

Allereerst hebben we ervoor gekozen om een klein en hecht team te blijven, met korte communicatielijnen. Wat betekent dat? Simpelweg dat we snel en efficiënt werken. Heb je een vraag of loop je ergens tegenaan? Bij ons hoef je niet te wachten of naar vervelende wachtmuziekjes te luisteren. Bij ons krijg je direct actie!

Waarom moet je nou echt voor ons SEA-bureau kiezen?

02

Voordat we een offerte kunnen opstellen, is het belangrijk om een duidelijk beeld te krijgen van wat er precies staat te gebeuren. De omvang van het project en vooral de benodigde inzet spelen een rol bij het maken van een passend voorstel.

Het is belangrijk om te beseffen dat het uitbesteden van je SEA aan ons als een investering moet worden gezien. Wij bieden een model dat zich uiteindelijk voor jezelf terugverdient. De nieuwe klanten die je door je geoptimaliseerde SEA-strategie aantrekt, betalen het je uiteindelijk dubbel en dwars terug..

Laten we daarom een afspraak maken en samen een kopje koffie drinken. Tijdens ons gesprek kun jij ons meer vertellen over jouw bedrijf, en wij kunnen je meenemen in de wereld van SEA. Zodra alle details helder zijn, kunnen we een gepersonaliseerde offerte opstellen die perfect aansluit bij jouw specifieke behoeften!

Wat zijn de kosten van SEA?

03

Waarom je voor ons moet kiezen?

De ruimte op de Google pagina met zoekresultaten is beperkt. Vaak is er daarom een lange adem nodig om op de eerste pagina met zoekresultaten te komen. Wilt u snel hoger in Google, dan kunt u daar met SEA gewoon voor betalen. Ook bij zoekmachine adverteren is het aantal plekken beperkt, maar het is wel stukken makkelijker en sneller om een top positie te bemachtigen.

Snel resultaat

01

online marketing

Het opzetten van een Google Ads campagne verloopt relatief snel. Zoekmachine adverteren is flexibel inzetbaar en uw online advertenties zijn meestal al binnen een paar uur online. Doordat uw advertenties doorlopend gemeten en gemonitord worden, kan het resultaat altijd en op ieder moment worden bijgestuurd en is er grip op de kosten van zoekmachine adverteren. U komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan.

Korte tijd

02

Zoekmachine adverteren (SEA) maakt uw merk bekender. Hoger ranken in de zoekmachines zorgt dat uw bedrijf vaker wordt gezien. Potentiële klanten herkennen na verloop van tijd uw merk en dat vergroot het klantvertrouwen. Onbewust worden bepaalde zoekopdrachten en keywords daarmee gelinkt met uw merk, product of dienst. En wanneer uw website eenmaal is bezocht, dan kunt u met retargeting uw bedrijf later opnieuw onder de aandacht brengen.

Naamsbekendheid

03

Je hoeft ons niet te geloven...

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

We zijn erg tevreden met het resultaat van de video's die voor ons bedrijf gemaakt zijn.

De rust waarmee iedereen op zijn gemak gesteld werd en de professionele uitstraling van de video's hebben ons doen besluiten meer video's te maken.

Bedankt en op naar nog een lange samenwerking

Ronald Boster

Elon Brandbeveiliging

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

01

Eerst een bakkie

Samen werken aan direct resultaat door SEA? Onze samenwerking begint altijd met een bakkie. Het is belangrijk dat er een match is. Zoekmachine adverteren kost u geld en ons tijd, daarom is het belangrijk dat we er hetzelfde instaan. Voor Search Engine Advertising is het belangrijk dat de doelen helder zijn. Soms zal namelijk blijken dat er meer mogelijk is of dat een ruimer budget leidt tot nog betere resultaten. We nemen daarom ruimschoots de tijd om uw bedrijf te leren kennen. Onder het genot van een bakkie bespreken we uw SEA strategie.

02

Doelen stellen

Het opzetten van een Google Ads campagne verloopt relatief snel. Zoekmachine adverteren is flexibel inzetbaar en uw online advertenties zijn meestal al binnen een paar uur online. Doordat uw advertenties doorlopend gemeten en gemonitord worden, kan het resultaat altijd en op ieder moment worden bijgestuurd en is er grip op de kosten van zoekmachine adverteren. U komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan.

03

Strategische analyse

Staan onze neuzen dezelfde richting op, dan is het tijd voor de SEA analyse. Waar liggen uw groeikansen bij zoekmachine adverteren? Wat is de huidige stand van zaken. En, nog belangrijker, welke stappen moeten worden genomen om uw ambities waar te maken? Vragen waarop duidelijke antwoorden moeten komen. Zo kunnen we stapsgewijs toewerken naar een ideale inzet van online adverteren voor mkb-bedrijven.

04

Starten met SEA

Gewoon beginnen met zoekmachine adverteren is dé beste manier om de voordelen van SEA te ervaren. Vanzelfsprekend gaan we ook voor uw bedrijf graag aan de slag om een succesvolle online advertentie campagne op te zetten. Stapsgewijs werken we toe naar de gewenste resultaten. En omdat er voor SEA geen lange aanlooptijd nodig is, zult u in korte tijd al effect zien.

05

SEA resultaten die staan als een huis

Het duurt niet lang voordat u de eerste effecten van zoekmachine adverteren zult ervaren: meer bezoekers, goede conversie, meer sales en onderaan de streep meer omzet. En daar draait het natuurlijk allemaal om.

We zijn zeker geen dertien in een dozijn online marketing bureau. De basis voor een lange en geslaagde samenwerking zijn korte lijnen en een duidelijke aanpak. We assisteren niet alleen bij het opzetten van online marketing campagnes, maar doen ook SEA beheer en zoeken actief naar onbenutte kansen. Alles om u te helpen snel en efficiënt uw online marketing doelen te bereiken. We begrijpen namelijk maar al te goed dat zoekmachine adverteren geen doel is, maar een middel om uw bedrijf te laten groeien.

Zoekmachine adverteren: kansen voor uw bedrijf?

bedrijfsfilm team

Veelgestelde vragen over zoekmachine adverteren (SEA)

Wat is zoekmachine marketing?

Wat zijn de voordelen van SEA vergeleken met SEO?

Is het adverteren bij Google iets voor mijn bedrijf?

Hoe begin ik als Mkb'er met SEA?

Zoekmachine marketing is een containerbegrip geworden waarin alle activiteiten zijn ondergebracht die te maken hebben met het verbeteren van de vindbaarheid van websites. Veelgebruikte strategieën zijn zoekmachine optimalisatie (SEO), maar ook het adverteren bij Google en andere zoekmachines op basis van betalen per klik of Pay Per Click hoort daarbij.

Zoekmachine optimalisatie heeft als voordelen dat sterke content voor lange tijd gratis kliks oplevert. Organische zoekresultaten zijn namelijk altijd zichtbaar. Op de lange termijn is SEO kostentechnisch dus efficiënter dan betaald adverteren. Toch heeft adverteren bij zoekmachines (SEA) een heel belangrijke troef: u ziet bijna direct resultaat van een goede SEA campagne. Advertenties verschijnen bovenaan de pagina met zoekresultaten. Een advertentiecampagne bij Google is relatief gemakkelijk op te zetten en dus minder arbeidsintensief dan het produceren van grote hoeveelheden SEO content. U kunt verschillende advertenties instellen, die weer aan verschillende doelgroepen kunnen worden gekoppeld. Zo kunt u verschillende klantsegmenten in “hun eigen taal” aanspreken. De gegenereerde doorklikken, die leveren weer een schat aan informatie op en kan weer voor toekomstige SEA campagnes worden gebruikt.

Wilt u met uw bedrijf groeien en ziet u in dat internet vandaag de dag daarbij onmisbaar is, dan is het logisch om online marketing in te zetten. Het maakt daarbij niet uit of u kiest voor zoekmachine optimalisatie (SEO) Of zoekmachine adverteren op basis van Pay Per Click (SEA PPC) of – en dat is ons advies – een combinatie van beiden. Internetmarketing is een onmisbare schakel in het succes van uw bedrijf. Bent u benieuwd naar de kansen en mogelijkheden? Laat u dan adviseren door de SEA specialisten van Wolf Online Marketing.

De eenvoudigste manier is simpelweg contact opnemen met Wolf Online Marketing. In ruil voor een lekker bakkie adviseren we u graag over de mogelijkheden van zoekmachine adverteren voor kleine of middelgrote onderneming. Bent u meer van het doe-het-zelven, bekijk dan eens onze blogs over online marketing. Daar kunt u SEA tips en meer informatie vinden over internet marketing voor bedrijven.

Wat kost een klik op een Google Advertentie?

Zoekmachine adverteren is gebaseerd op het kosten per klik (CPC) principe. Bij een zoekopdracht verschijnen relevante advertenties en wanneer daarop wordt geklikt, betaalt u daarvoor een bedrag aan Google of een andere zoekmachine, zoals Bing. De minimale kosten voor een klik op een advertentie zijn € 0,05. Maar, de prijs van een klik is afhankelijk van de concurrentie op het zoekwoord. Gemiddeld liggen de kosten van een click op zo’n €0,80.

Met een SEA budget van €250 per maand werft u dus zo’n 300 bezoekers. Dat zijn geen willekeurige mensen, maar toekomstige klanten die bij Google hebben gezocht naar informatie over de producten of diensten die u levert. Dat maakt adverteren bij zoekmachines natuurlijk enorm interessant.

bottom of page