top of page

Een website laten maken in Zeeland? Top idee! Toevallig hebben wij al enorm veel bedrijven in Zeeland mogen helpen aan een gloednieuwe website. Korte lijntjes, klein team en resultaat. Dat is waar wij voor staan.

Bij ons kan je terecht voor een totaalplan. Wat heb je aan een website zonder prachtige foto's? Vrij weinig naar onze mening. Heb je iets aan een website die totaal niet vindbaar is? Nee, ook niet. Vandaar dat wij ons focussen op een volledig pakket. 

Een website laten maken in Zeeland?

website laten maken team

Waarom ons je website in Zeeland laten maken?

01

Wij beginnen met een bakkie.

Een website maken voor jou is geen haastklus, daarom starten we met een goed gesprek onder het genot van een heerlijk bakkie koffie. Tijdens dit gezellige samenzijn bespreken we jouw wensen, doelen en alle mogelijkheden. Zo kunnen we een vrijblijvende offerte voor je opstellen en precies begrijpen wat jij nodig hebt voor jouw website!

02

Websitestrategie.

We gaan diep graven in de mogelijkheden en kansen voor jouw bedrijf en stellen op basis daarvan een doordachte strategie op. Deze strategie zal als een betrouwbaar kompas ons hele proces begeleiden, zodat jij altijd precies weet welke koers we varen!

03

Aan de slag.

Let's go! Met onze uitgebreide kennis zorgen we ervoor dat jouw website technisch en functioneel tiptop wordt, zodat jouw bedrijf online kan groeien als een weelderige tuin. We zetten alles op alles om je zo snel mogelijk het eindresultaat te kunnen tonen!

04

Feedback.

Zodra de eerste contouren van de website klaar zijn, nodigen we je uit om samen de website grondig door te nemen. We bekijken alle inhoud en passen aan waar nodig. Ons doel is om een solide website neer te zetten, en we leren je bovendien hoe je zelf gemakkelijk teksten en afbeeldingen kunt aanpassen. Een fluitje van een cent!

05

Het resultaat!

Als jij tevreden bent, is het tijd om de nieuwe website de wereld in te slingeren! De website wordt overgezet naar de live omgeving en alle links worden netjes doorgestuurd naar de nieuwe website. Vanaf dat moment kunnen jouw klanten genieten van het spiksplinternieuwe websiteontwerp. En dankzij Google Analytics houden we de resultaten goed in de gaten. En jij? Jij kunt achterover leunen en wachten tot die eerste klanten zich bij je melden. 

Goed, als je helemaal tot hier bent gekomen is het duidelijk dat je echt op zoek bent naar een partij die jouw website gaat maken in Zeeland. En er zijn nogal wat partijen. Dat weten wij ook. 

Het beste is om een aantal partijen uit te nodigen en vanuit hier de keuze te maken. Wij hopen in ieder geval dat je ons uitnodigt! We komen graag volledig vrijblijvend langs. Nouja volledig.. Een bakkie zou lekker zijn!

Een website laten maken in Zeeland?

website team

Veelgestelde vragen een website in Zeeland laten maken.

Wat hoort er allemaal bij een website?

  • Webdesign omvat alle creatieve en een aantal technische aspecten van een website. Deze omvatten:

  • Kleurontwerp van de website

  • Structuur van het menu

  • Maken van foto's, video’s

  • Gebruik van logo's, iconen

  • Integratie van content

  • Mogelijkheid om contact op te nemen

  • Responsive design

  • Aanpassing van de laadsnelheid in de vorm van beeldformaten

Welke invloed heeft een professioneel webdesign op het succes van de website?

Het webdesign en de content van een website zijn van cruciaal belang voor het succes ervan. De kleuren, de lay-out en het lettertype bijvoorbeeld zijn een vertrouwensfactor voor de lezer. De gebruiksvriendelijkheid en de eenvoudige menunavigatie zijn doorslaggevend voor de verblijfsduur. Optimalisering van het contact op de site is cruciaal voor de conversie van de klant in de vorm van een telefoontje, een bestelling of een e-mail.

Maken jullie de website gebruiksvriendelijk?

Een van de belangrijkste factoren van het succes van jouw website is de gebruiksvriendelijkheid voor de gebruiker van jouw website.

Jouw website moet overzichtelijk zijn, maar vooral op elk apparaat goed werken. Wij maken een apart geoptimaliseerde website voor de mobiele gebruiker en zorgen ervoor dat op elk computer scherm jouw website goed zichtbaar is.

Echter stopt het hier niet, om de overzichtelijkheid te garanderen zorgen wij ervoor dat uw website super makkelijk te gebruiken is voor jouw bezoeker.

Komt mijn website hoog in Google?

Dat kan natuurlijk? Komt wel redelijk wat bij kijken hoor. Maar we helpen veel bedrijven bij het beter vindbaar worden op Google. Wij maken wel de website zo dat hij goed kan gaan scoren op Google.

Je hebt zeker wel wat vragen? Er komt meer kijken bij een website dan je allereerst misschien denkt. De vindbaarheid, de content, de gebruiksvriendelijkheid, het kleurgebruik, de knoppen, mobielvriendelijk, responsiviteit en snelheid. Persoonlijk kunnen we nog even doorgaan, maar ik denk dat je het punt wel snapt.

Wil je echt resultaat met jouw website in Zeeland? Dan moet je dus ook echt rekening houden met al deze factoren. Daar komt redelijk wat bij kijken. Maar als het dan eenmaal staat, heb je ook wat. Gelukkig hoef jij je niet meer druk te maken over al deze factoren, als je ons inschakelt tenminste..

Een website laten maken in Zeeland?

Waarom zou je voor ons kiezen om jouw website te laten maken? Hé, goeie vraag! Natuurlijk zijn er veel anderen die ook websites in elkaar kunnen knutselen, maar wij zijn anders. We houden bewust ons team klein, zodat we snel en efficiënt kunnen handelen. Daarnaast werken we nauw samen met een bende geweldige freelancers die ons bijstaan met hun expertise. Dit alles om jou te voorzien van topkwaliteit!

Waarom zou ik een website in Zeeland bij jullie laten maken?

01

klant voor een website

Absoluut! Bij ons vind je niet alleen een fantastische website, maar nog veel meer! We bieden contentdiensten aan waar je hart sneller van gaat kloppen. Heb je behoefte aan sprankelende teksten? Wij schrijven ze voor je! Wil je jouw bedrijf in de spotlights zetten met een geweldige bedrijfsvideo? Wij draaien met plezier de camera! En alsof dat nog niet genoeg is, verzorgen we ook nog eens de fotografie. Een totaalpakket om je vingers bij af te likken, toch?

Bieden jullie alles aan voor het maken van een website in Zeeland?

02

klant voor een website

Een vraag die wij vaak krijgen: “Hoeveel gaat het ons kosten om een website te laten creëren?”. Een bondig en tegelijkertijd krachtig antwoord hierop zou zijn: “Het hangt er helemaal van af”. Het maken van een website kan variëren van enkele duizenden euro's tot een paar ton. Vergelijkbaar met de aanschaf van een gloednieuwe wagen; soms volstaat een Fiatje niet, maar beweren dat elke persoon een Ferrari behoeft? Hetzelfde geldt voor websites. Niet iedereen heeft behoefte aan een website die tot de nok toe gevuld is met flitsende functies.

Het ontwerpen van een website is voor ons dan ook een zaak van maatwerk. Tijdens een gezellige kop koffie bespreken we jouw specifieke behoeften en wat er noodzakelijk is om een online triomf te behalen. Het is echter belangrijk om het bouwen van een website niet als een kostenpost te beschouwen, maar eerder als een investering. Onze benadering is immers gebaseerd op het idee dat elke euro die jij in de nieuwe website investeert, uiteindelijk meer moet opleveren

Hoeveel kost een website in Zeeland bij jullie?

03

klant voor een website
bottom of page