top of page

Website laten maken Middelburg

Bent u op zoek naar frisse, converterende website in Middelburg? Dan bent u bij Wolf Online Marketing aan het juiste adres. Met ons alles-in-één pakket zorgen we ervoor dat uw bedrijf, merk of organisatie online zichtbaar, vindbaar en herkenbaar is. Waar wacht u nog op?

Snelle leveringstijden

Verschillende budgetopties

Totaalplan

Website laten maken door Wolf Online Marketing

Wolf Online Marketing is gevestigd in het Zeeuwse Goes. Wij hebben al vele bedrijven, instellingen en organisaties uit Zeeland geholpen aan een fraaie website - van Vlissingen tot Middelburg en van Terneuzen tot Burgh-Haamstede. Waar kunnen we u mee helpen?

Websites

Webshops

Online campagne's

Content creatie

SEO

Online recruitment

Waarom een website bij ons laten maken?

Content

Vindbaarheid

Resultaat

Het laten maken van een nieuwe website is een proces. Er zijn echter veel webdesigners die binnen één dag een nieuwe website kunnen opleveren. Geloof ons, met een dergelijke website gaat u nauwelijks scoren. Bij Wolf Online Marketing gaat we gestructureerd te werk om het meest optimale resultaat te behalen. Dit kost echter tijd.

In een oriënterend gesprek bespreken we uw verwachtingen, wensen en behoeften van uw nieuwe website. Vervolgens inspireren we u met voorbeelden en we bekijken samen in hoeverre we uw wensen kunnen realiseren.

Naar aanleiding van ons eerste gesprek stellen we een plan op met de hoofdelementen en uitgangspunten van uw website. Dit is maatwerk, volledig afgestemd op uw situatie.

Een goede website staat of valt met de vindbaarheid. Een website kan er nog zo flitsend en stralend uit zien, maar als deze niet op-popt in zoekmachines, heeft u er eigenlijk niks aan.

Bij Wolf Online Marketing is vindbaarheid van websites de hoogste prioriteit. Door onze ruime kennis en ervaring weten wij precies hoe wij websites hoog kunnen laten scoren in zoekmachines, zoals Google.

Een nummer-1 positie in de zoekresultaten kunnen wij niet garanderen, maar we gaan wel voor het hoogst mogelijke. Een combinatie van techniek en content zorgt voor het beste resultaat.

​Bij het technische gedeelte kunt u denken aan de snelheid van de website, het optimaliseren en snel laden van afbeeldingen, voldoende opslagruimte, etc., etc.

Bij content gaat het nog een stapje verder. Wij zien content als de sleutel tot succes. Content is datgene wat ervoor zorgt dat men ook daadwerkelijk uw website bezoekt en actie onderneemt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld SEO-geoptimaliseerde teksten, spraakmakende video’s, kwalitatieve afbeeldingen etc. Hiernaast kunt u een bedrijfsvideo zien die wij gemaakt hebben.

Hoe doen wij dit dan? Wij kijken naar de uitgangspunten van uw bedrijf, stellen een contentstrategie op - uiteraard in overleg - en houden een vaste stijl aan. Op deze manier wordt uw website goed gevonden, komt u professioneel over en voelt de klant zich vertrouwd bij uw bedrijf, merk of organisatie.

Oja, waar we nu nogal veel mee bezig zijn (logisch), personeelswerving voor onze klanten. Het grootste probleem tegenwoordig voor bedrijven. Laten wij daar nou net gespecialiseerd in zijn.

Content is misschien wel het belangrijkste onderdeel van het hele proces. De content zorgt er namelijk voor dat u ook daadwerkelijk gevonden gaat worden. Is er al voldoende content aanwezig of is het verstandig om dit verder uit te diepen of te ontwikkelen? We gaan hier graag mee aan de slag!

Wanneer voor beide partijen het proces helder en akkoord is, kunnen we aan de slag. We blijven met elkaar in contact en stellen u altijd op de hoogte van de vorderingen. Hebt u tussentijds vragen of aanvullingen? Geen probleem! We zijn zeer flexibel.

05

Personeelswerving

04

Contentstrategie

03

Optimaliseren

02

Content Creatie voor uw website

01

Stappenplan & Werkwijze

STAPPENPLAN

01

Bakkie

02

Creatie

03

Optimaliseren

Een website laten maken in Middelburg?

We hopen u natuurlijk overtuigd te hebben met deze pagina! Zoekt u een online marketing bureau dat daadwerkelijk met u meedenkt en op alle fronten inzetbaar is?

Overweeg dan is een lekker bakkie met ons!

Resultaat

Uniek

Krachtig

Een website met resultaat

Zoals u hier beneden kunt zien, er liggen redelijk wat kansen op het internet.. Vandaar dat wij ons hier volledig op focussen

77.000

Zoekopdrachten via Google. Per seconde. Ja, seconde.

43%

Van Ecommerce bezoekers komt via Google.

91%

Van Social media content wordt gezien via de mobiele telefoon.

1%

Van de bezoekers van Google komen op de tweede pagina van Google terecht.

VAN DER SCHELDE

BEDRIJFSFILM · BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Eerst zien dan geloven.

WIE ZIJN WIJ?

Hoi, wij zijn Wolf Online Marketing. Het online marketing bureau voor uw bedrijf. Vaker gehoord zeker? Dat geloven we graag.

 

Wij willen de wereld van Online marketing veranderen. Sterker nog. We zijn al begonnen.

Veelgestelde vragen over bedrijfsfilms

Nieuwe website: zelf doen of laten maken?

Wat zijn de voordelen van een website voor mijn bedrijf?

Het lijkt interessant om de website voor uw bedrijf zelf te maken. Met een gratis content management systeem (CMS) en een kant-en-klaar thema is uw nieuwe bedrijfswebsite in een paar klikken online. Dat lijkt voordelig, maar de realiteit is anders. Een website is vandaag de dag zoveel meer dan slechts een online visitekaartje. Uw website laat zien wie u bent, waar u als ondernemer voor staat en wat uw klanten van u kunnen verwachten. Om uw bedrijf dus duidelijk te onderscheiden van de concurrentie, kunt u dan ook het beste een website laten maken door een daarin gespecialiseerd internetbureau.

Het laten maken van een website, maakt uw bedrijf meer zichtbaar. Nieuwe klanten kunnen uw bedrijf online beter vinden. Bovendien laat u met een goede website zien dat u verstand van zaken heeft. Een responsive website zorgt dat u ook bij gebruikers van tablets en smartphones een goede indruk maakt.

bottom of page