top of page
website laten maken

Website laten maken Middelburg

Webstie laten maken in Middelburg? Dan ben je bij Wolf Online Marketing aan het juiste adres. Met ons alles-in-één pakket zorgen we ervoor dat jouw bedrijf, merk of organisatie online zichtbaar, vindbaar en herkenbaar is. Waar wacht je nog op?

Waarom een website bij ons laten maken?

Content

We zorgen voor de beste content voor jouw website.

Vindbaarheid

Wat heb je een een website die niet bezocht wordt? Precies, niks.

Resultaat

Wij hebben zelf meerdere concepten waar we zelf afhankelijk zijn van het online resultaat. Vandaar dat we met zekerheid kunnen zeggen dat we hierin gespecialiseerd zijn.

Het laten maken van een nieuwe website is een proces. Er zijn echter veel webdesigners die binnen één dag een nieuwe website kunnen opleveren. Geloof ons, met een dergelijke website ga je niet heel snel goed scoren.

Tijdens een bakkie bespreken we jouw verwachtingen, wensen en behoeften van jouw nieuwe website.

Een goede website staat of valt met de vindbaarheid. Een website kan er nog zo flitsend en stralend uit zien, maar als deze niet op-popt in zoekmachines, heb je er eigenlijk niks aan.

Bij Wolf Online Marketing is vindbaarheid van websites de hoogste prioriteit. Door onze ruime kennis en ervaring weten wij hoe wij websites hoog kunnen laten scoren in zoekmachines, zoals Google.

Een nummer-1 positie in de zoekresultaten kunnen wij niet garanderen, maar we gaan wel voor het hoogst mogelijke. Een combinatie van techniek en content zorgt voor het beste resultaat.

Bij content gaat het nog een stapje verder. Wij zien content als de sleutel tot succes. Content is datgene wat ervoor zorgt dat men ook daadwerkelijk jouw website bezoekt en actie onderneemt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld SEO-geoptimaliseerde teksten, spraakmakende video’s, kwalitatieve afbeeldingen etc.

Oja, waar we nu nogal veel mee bezig zijn (logisch), personeelswerving voor onze klanten. Het grootste probleem tegenwoordig voor bedrijven. Laten wij daar nou net gespecialiseerd in zijn.

Content is misschien wel het belangrijkste onderdeel van het hele proces. Is er al voldoende content aanwezig of is het verstandig om dit verder uit te diepen of te ontwikkelen? We gaan hier graag mee aan de slag!

05

Personeelswerving

04

Contentstrategie

03

Optimaliseren

02

Content Creatie voor uw website

01

Stappenplan & Werkwijze

STAPPENPLAN

01

Bakkie

02

Creatie

03

Optimaliseren

Een website laten maken in Middelburg?

We hopen je natuurlijk overtuigd te hebben met deze pagina! Zoek je een online marketing bureau dat daadwerkelijk met je meedenkt en op alle fronten inzetbaar is? Oja en lekker nuchter en Zeeuws is.

Overweeg dan is een lekker bakkie met ons! Wij komen graag langs om jouw website te bespreken in Middelburg én volledig vrijblijvend:).

Resultaat

Uniek

Krachtig

Een website met resultaat

Wij houden altijd het resultaat in ons achterhoofd. Je website kan nog zo mooi zijn, maar hij moet wel klanten opleveren. Dit is altijd het punt waaruit wij vertrekken bij het maken van een website.

77.000

Zoekopdrachten via Google. Per seconde. Ja, seconde.

43%

Van Ecommerce bezoekers komt via Google.

91%

Van Social media content wordt gezien via de mobiele telefoon.

1%

Van de bezoekers van Google komen op de tweede pagina van Google terecht.

Eerst zien dan geloven.

Veelgestelde vragen over een website laten maken in Middelburg

Nieuwe website: zelf doen of laten maken?

Wat zijn de voordelen van een website voor mijn bedrijf?

Het lijkt interessant om de website voor jouw bedrijf zelf te maken. Met een gratis content management systeem (CMS) en een kant-en-klaar thema is jouw nieuwe bedrijfswebsite in een paar klikken online. Dat lijkt voordelig, maar de realiteit is anders. Een website is vandaag de dag zoveel meer dan slechts een online visitekaartje. Jouw website laat zien wie je bent, waar je als ondernemer voor staat en wat jouw klanten van jou kunnen verwachten. Om jouw bedrijf dus duidelijk te onderscheiden van de concurrentie, kan je dan ook het beste een website laten maken door een daarin gespecialiseerd internetbureau.

Het laten maken van een website, maakt jouw bedrijf meer zichtbaar. Nieuwe klanten kunnen jouw bedrijf online beter vinden. Bovendien laat je met een goede website zien dat je verstand van zaken hebt. Een responsive website zorgt dat je ook bij gebruikers van tablets en smartphones een goede indruk maakt.

ZIJ GINGEN JE AL VOOR:

Onze klanten zeggen:

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

Het laten bouwen van een nieuwe site en het starten met adverteren via social media is een spannend proces, welke keuzes moet je maken?


Wolf online marketing heeft ons gedurende het hele proces heel goed begeleid, met een duidelijk doel en een strakke planning. De eerste resultaten zijn inmiddels zichtbaar en die sluiten mooi aan bij de verwachtingen. Met dank aan Wolf!

Willem van den Brandt

The Innersense

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

Ik werk graag met de twee wolven van Wolf Marketing en heb ik alle vertrouwen erin dat ze niet alleen fysiotherapiebranche bedrijven van dienst kunnen zijn maar in feite ieder bedrijf dat kampt met personeelstekort en het goed online wegzetten van een onderneming.