top of page

Een website laten maken in Middelburg? Een fantastisch plan om jouw online aanwezigheid een flinke boost te geven in de regio van Middelburg! Bij ons hebben we al talloze bedrijven aangenaam verrast met een frisse, nieuwe digitale uitstraling. Ons team mag dan wel klein zijn, maar we werken efficiënt en gezellig samen. Het belangrijkste is natuurlijk dat we resultaten leveren waar je van gaat stralen!

Website laten maken Middelburg

Niet alleen maar websites

Een website laten maken in Middelburg? Een fantastisch plan om jouw online aanwezigheid een flinke boost te geven in de regio van Middelburg! Bij ons hebben we al talloze bedrijven aangenaam verrast met een frisse, nieuwe digitale uitstraling. Ons team mag dan wel klein zijn, maar we werken efficiënt en gezellig samen. Het belangrijkste is natuurlijk dat we resultaten leveren waar je van gaat stralen!

Een website laten maken in de buurt van Middelburg door ons?

Dus je wilt dat wij jouw online avontuur in de buurt van Middelburg verzorgen? Geweldige keuze! Ons advies: nodig een paar partijen uit en ontdek met wie het goed klikt. Het bouwen van een website is geen eenvoudige klus, dus het is essentieel dat de samenwerking tussen jou en ons vlot verloopt. Benieuwd naar onze werkwijze? Blijf dan vooral verder lezen!

website laten maken team

Waarom ons je website laten maken?

We zijn gevestigd in Goes, maar dat stukje rijden naar Middelburg doen we natuurlijk met alle liefde. Wie houdt er niet van de Dam in Middelburg?!

Website laten maken in Middelburg

Waarom zou je voor ons kiezen om jouw website te laten maken? Goede vraag! Natuurlijk zijn er veel anderen die ook websites kunnen bouwen, maar wij onderscheiden ons graag. We houden bewust ons team klein, zodat we snel en efficiënt kunnen werken. Bovendien werken we nauw samen met een fantastische groep freelancers die ons bijstaan met hun expertise. Dit alles om jou te voorzien van topkwaliteit!

Waarom een website in Middelburg bij jullie maken?

01

klant voor een website

En dan komt het beslissende moment: "Wat gaat dat grapje kosten?". Tja, het antwoord is eenvoudig: "Dat hangt ervan af". Een website laten maken is maatwerk, dus de prijzen kunnen variëren van een paar duizend euro tot een aanzienlijk bedrag. Maar het is een investering in jouw online succes, en dat is van onschatbare waarde!

Laten we dus onder het genot van een bakje koffie bespreken wat precies jouw behoeften zijn en hoe we jouw online aanwezigheid spectaculair kunnen maken. Wie weet leidt deze investering in jouw digitale vertegenwoordiging straks wel tot een stroom aan klanten waar je "u" tegen zegt!

Wat zijn de kosten van een website in Middelburg?

02

klant voor een website

Jazeker! Bij ons tref je niet alleen een prachtige website aan, maar nog veel meer! Wij bieden boeiende contentdiensten die je hart sneller doen slaan. Heb je behoefte aan sprankelende teksten? Wij schrijven ze voor je! Wil je jouw bedrijf in de schijnwerpers zetten met een indrukwekkende bedrijfsvideo? Wij nemen graag de camera ter hand! En alsof dat nog niet genoeg is, verzorgen we ook nog eens de fotografie. Een all-in pakket om van te watertanden, nietwaar?

Bieden jullie alles aan voor een website in Middelburg?

03

klant voor een website

3 redenen waarom je ons je website wilt laten maken.

Een website laten maken in de buurt van Middelburg? Bij ons weten we als geen ander dat goede communicatie van onschatbare waarde is. Daarom werken we met een gezellig team en korte lijntjes. Geen eindeloze wachtmuziekjes of doolhof van doorverbinden. Bij ons ben je geen nummertje, maar een gewaardeerde partner!

Korte lijntjes.

01

online marketing

Interesse in het laten maken van een website in de omgeving van Middelburg? Wij begrijpen als geen ander dat effectieve communicatie van onschatbare waarde is. Daarom koesteren we een hecht team en hanteren we korte communicatielijnen. Geen eindeloze wachtmuziekjes of doolhof van doorverbinden. Bij ons ben je geen nummer, maar een gewaardeerde partner!

Resultaat.

02

Een succesvolle website behoeft meer dan alleen fraaie afbeeldingen. Denk aan meeslepende content, verleidelijke video's, doeltreffende campagnes en een actieve aanwezigheid op social media. Terwijl anderen vaak slechts een deel van deze puzzel aanbieden, vind je bij ons alle stukken op één plek! Zo straalt jouw website van begin tot eind kwaliteit uit!

Je wilt geen overzicht

03

Je hoeft ons niet te geloven...

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

We zijn erg tevreden met het resultaat van de video's die voor ons bedrijf gemaakt zijn.

De rust waarmee iedereen op zijn gemak gesteld werd en de professionele uitstraling van de video's hebben ons doen besluiten meer video's te maken.

Bedankt en op naar nog een lange samenwerking

Ronald Boster

Elon Brandbeveiliging

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

01

Wij beginnen met een bakkie.

Voor het creëren van jouw website nemen we geen overhaaste beslissingen. We beginnen met een goed gesprek onder het genot van een heerlijke kop koffie. Tijdens dit gezellige samenzijn bespreken we jouw wensen, doelen en alle mogelijke opties. Zo kunnen we een vrijblijvende offerte voor je opstellen en een duidelijk begrip krijgen van wat jouw website nodig heeft!

02

Online marketingstrategie.

We duiken diep in de mogelijkheden en kansen voor jouw bedrijf en op basis daarvan stellen we een doordachte strategie op. Deze strategie fungeert als een betrouwbaar kompas dat ons hele proces zal begeleiden, zodat jij altijd precies weet welke koers we varen!

03

Aan de slag

Aan de slag! Met onze uitgebreide kennis zorgen we ervoor dat jouw website technisch en functioneel piekfijn in orde is, zodat jouw bedrijf online kan bloeien als een weelderige tuin. We zetten alles op alles om je zo snel mogelijk het eindresultaat te kunnen presenteren!

04

Bijsturen

Zodra de eerste opzet van de website gereed is, nodigen we je uit voor een gezamenlijke en grondige bespreking. We nemen alle inhoud door en passen aan waar nodig. Ons streven is een stevige website te realiseren, en we leren je bovendien hoe je eenvoudig zelf teksten en afbeeldingen kunt aanpassen. Een fluitje van een cent!

05

Het resultaat!

Zodra jouw enthousiasme is gewekt, wordt het tijd om de gloednieuwe website de wereld in te sturen! De website wordt overgezet naar de live omgeving en alle links worden keurig doorgestuurd naar het nieuwe ontwerp. Vanaf dat moment kunnen jouw klanten volop genieten van de spiksplinternieuwe website. En dankzij Google Analytics houden we de resultaten nauwlettend in de gaten. En jij? Jij kunt ontspannen achterover leunen en vol verwachting wachten tot die eerste klanten zich bij je melden!

We hopen je natuurlijk overtuigd te hebben met deze pagina! Zoek je een online marketing bureau dat daadwerkelijk met je meedenkt en op alle fronten inzetbaar is? Oja en lekker nuchter en Zeeuws is.

Overweeg dan is een lekker bakkie met ons! Wij komen graag langs om jouw website te bespreken in Middelburg én volledig vrijblijvend:).

Een website laten maken in Middelburg?

website team

Veelgestelde vragen over een website laten maken in Middelburg

Nieuwe website: zelf doen of laten maken?

Wat zijn de voordelen van een website voor mijn bedrijf?

Het lijkt interessant om de website voor jouw bedrijf zelf te maken. Met een gratis content management systeem (CMS) en een kant-en-klaar thema is jouw nieuwe bedrijfswebsite in een paar klikken online. Dat lijkt voordelig, maar de realiteit is anders. Een website is vandaag de dag zoveel meer dan slechts een online visitekaartje. Jouw website laat zien wie je bent, waar je als ondernemer voor staat en wat jouw klanten van jou kunnen verwachten. Om jouw bedrijf dus duidelijk te onderscheiden van de concurrentie, kan je dan ook het beste een website laten maken door een daarin gespecialiseerd internetbureau.

Het laten maken van een website, maakt jouw bedrijf meer zichtbaar. Nieuwe klanten kunnen jouw bedrijf online beter vinden. Bovendien laat je met een goede website zien dat je verstand van zaken hebt. Een responsive website zorgt dat je ook bij gebruikers van tablets en smartphones een goede indruk maakt.

bottom of page