top of page

Online marketing Haarlem

Stop! Wacht eens even. Hebt u de kop nog eens moeten lezen? Waarschijnlijk, haha. Maar we bedoelen dit echt serieus! We zijn geen standaard online marketing bureau. Wij zijn anders. Maar dat betekent niet dat wij het niet beter kunnen doen!


Online marketing is onze passie en we houden er zielsveel van! We helpen bedrijven in Zeeland maar ook in Brabant en Holland hun online succes te realiseren met websites die makkelijk te vinden, goed ontworpen en prachtig uitgevoerd zijn. Bovendien creëren wij campagnes, die 100% succesvol zijn. Kijk eens naar onze recruitment vacatures.


Neem vandaag nog contact met ons op om een kopje koffie te drinken. Koffie en nog eens koffie. We houden hiervan. Dan kunnen wij zien hoe we ook uw bedrijf kunnen laten groeien!

Online marketing in Haarlem, waar wacht u nog op? Wie zijn wij?
 

Snelle leveringstijden

Verschillende budgetopties

Totaalplan

Online marketing in Haarlem van een wolf, zo hoort het te zijn.

Ons doel is uw doel: maximale leads voor uw bedrijf – iedereen verdient het!Online marketing is moeilijk. Het gaat er niet alleen om de juiste boodschap bij de juiste mensen te krijgen, maar ook om ervoor te zorgen dat ze u daadwerkelijk horen en begrijpen wat u zegt!

Dus voordat we beginnen met het creëren van geweldige content voor uw online marketingstrategie in Haarlem, laten we eerst bepalen wat het beste bij uw persoonlijke behoeften past. We luisteren naar uw wensen.

Websites

Webshops

Online campagne's

Content creatie

SEO

Online recruitment

Wat doen we

Google Seo

Wij helpen u daarbij door ervoor te zorgen dat het algoritme van Google & Co. de inhoud van uw website goed leest. Zo komt deze prominent bovenaan de resultatenlijsten te staan wanneer iemand zoekt naar uw product of merk.

Het beste aan het hebben van een geoptimaliseerde website gebouwd door SEO-experts van begin tot eind?

Wij zorgen voor een maximale laadsnelheid, een mooi webdesign en natuurlijk een handige structuur die het navigeren door de inhoud vergemakkelijkt.

Uw bedrijf omhoog helpen

Alarm! Uw online marketingstrategie heeft een facelift nodig! Een make-over. Zoals u dat wilt. Natuurlijk door ons.

We willen uw online marketing wat nieuwe energie geven met frisse ideeën van creatieve mensen die weten wat ze doen. U zult hier geen templates vinden, omdat we willen dat elk project voelt als iets dat alleen u zou kunnen doen.

Uw merk verdient de beste inspanningen van getalenteerde ontwerpers die er alles aan doen om elke mogelijke inspanning te laten tellen als het gaat om wat ze op Facebook, Instagram & Co. of uw website uitbrengen.

Linkbuilding

Linkbuilding is essentieel voor online marketing. Met meer links van hoge kwaliteit die naar uw site wijzen, heeft u een betere kans om gevonden te worden door potentiële klanten.

Allemaal goed en wel, maar nogal tijdrovend. We zijn blij dat u dat opvalt. We kennen namelijk de manieren om het aantal kwaliteitslinks te verhogen dei terug naar uw website wijzen. Zo gaat alles iets sneller.

Geïnteresseerd? Niet aarzelen, maar gewoon contact opnemen!

Een webshop opent allerlei mogelijkheden en kansen. Uw klanten kunnen vanuit hun huis of kantoor kopen zonder persoonlijk langs te komen – ongeacht waar ze zich bevinden in heel Nederland (of zelfs buiten Haarlem).

Met een fysieke winkel die 24 uur per dag 7 dagen per week open is, is dat alles niet mogelijk...maar nu is er een andere optie beschikbaar: online verkopen via ons innovatief ontworpen webshop. Vraag ons graag om hulp.

Wilt u uw bedrijf laten groeien in Haarlem? Dan is online marketing de sleutel tot uw succes. Online marketingbureaus zoals wij kunnen u helpen met online marketingstrategieën. Als u op zoek bent naar een online marketingbureau in Haarlem en omgeving, neem dan contact op met ons en wij helpen u graag verder!

Wat helpt ons om te slagen? Dat is eenvoudig! Wij geloven dat één sleutel tot succes voor online marketing, voor ons en ook voor onze klanten en partners, kan worden samengevat in één woord: samenwerking!

Bij ons zijn er geen lange lijnen, want we willen het contactproces zo kort mogelijk houden zodat al uw vragen snel beantwoord kunnen worden. We houden van korte lijntjes en het kijken naar hel hele proces. Wij zijn geen gigantisch groot team. Nee, gewoon wij twee. Wiljan en Stijn. U hebt dus altijd contact met dezelfde personen.

Hierdoor kunnen wij ad rem werken en krijgen we het beste resultaat voor uw bedrijf of merk in Haarlem! Bakkie doen?

Wolf Online Marketing – dat zijn wij, Stijn en Wiljan. Beste vrienden, zowel privé als zakelijk. We zijn altijd in voor een lach en houden van wat we op ons kantoor in Goes doen. We leggen hart en ziel in onze concepten voor uw online marketingstrategie in Haarlem.

05

Samenwerking

04

Slagen

03

Online marketing is de sleutel

02

Wolf Online Marketing

01

Webshop beginnen in Haarlem

Resultaat is wat telt

01

Creëren van content

Goede content content die je doelgroep waardeert en die bijdraagt aan de doelstellingen van je bedrijf en wij zullen u daarbij helpen.

02

De grote dag

Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat op de grote dag veel gedaan zal worden maar dit wel de gewenste resultaten zal gaan opleveren.

03

Verwerken en verspreiden

De gewenste resultaten zijn verwerkt en worden verspreid onder de doelgroep.

ONLINE MARKETING HAARLEM

Bij ons staat de klant altijd bovenaan en zullen wij de wensen en behoeften van de klant altijd doornemen en zullen we zo de gewenste resultaten behalen voor u en uw bedrijf.

We zijn experts in online marketing en zullen alles doen wat nodig is om u vooruit te helpen op het internet. We weten alles van sociale media marketing, Google Ads, SEO, linkbuilding en nog zoveel meer!

Resultaat

Uniek

Krachtig

Gefocust op het resultaat

Verkoopt u producten, maar hebt u nog geen webwinkel? In veel gevallen is dit een kans voor uw bedrijf!

77.000

Zoekopdrachten via Google. Per seconde. Ja, seconde.

43%

Van Ecommerce bezoekers komt via Google.

91%

Van Social media content wordt gezien via de mobiele telefoon.

1%

Van de bezoekers van Google komen op de tweede pagina van Google terecht.

Eerst zien dan geloven.

WIE ZIJN WIJ?

Hoi, wij zijn Wolf Online Marketing. Het online marketing bureau voor uw bedrijf. Vaker gehoord zeker? Dat geloven we graag.

 

Wij willen de wereld van Online marketing veranderen. Sterker nog. We zijn al begonnen.

Veelgestelde vragen over online marketing in Haarlem

Is een website echt nodig voor online marketing?

Hebben social media platforms wel nut?

Het is niet per se nodig, er zijn namelijk ook bedrijven die vooral social media inzetten om online gevonden te worden. Toch is het wel heel erg handig wanneer u met uw bedrijf nog beter wilt inzetten op online marketing.

Vroeger werd een website vooral gezien als een online visitekaartje, maar tegenwoordig is het veel meer dan dat! Een website opent namelijk ook verschillende online marketing deuren en kan zowel extra sales als leads opleveren. Het is dan ook zeker aan te raden om een website te hebben!

Verschillende onderzoeken die online gevonden kunnen worden geven aan dat zo’n 90% van de bedrijven actief zijn op social media platforms. Ongeveer 71% bouwt online aan een community en beheert deze en 61% van de bedrijven geeft aan dat social media wordt ingezet om de totale conversie te verhogen.

Social media kan dus zeker iets opleveren voor bedrijven en maakt dan ook zeker onderdeel uit van het nieuwe ondernemen. Is uw bedrijf al actief op social media platforms of denkt u dat er betere resultaten behaald zouden kunnen worden? Neem dan zeker contact met ons op!

bottom of page