Online marketing Haarlem

Stop! Wacht eens even. Hebt u de kop nog eens moeten lezen? Waarschijnlijk, haha. Maar we bedoelen dit echt serieus! We zijn geen standaard online marketing bureau. Wij zijn anders. Maar dat betekent niet dat wij het niet beter kunnen doen!


Online marketing is onze passie en we houden er zielsveel van! We helpen bedrijven in Zeeland maar ook in Brabant en Holland hun online succes te realiseren met websites die makkelijk te vinden, goed ontworpen en prachtig uitgevoerd zijn. Bovendien creëren wij campagnes, die 100% succesvol zijn. Kijk eens naar onze recruitment vacatures.


Neem vandaag nog contact met ons op om een kopje koffie te drinken. Koffie en nog eens koffie. We houden hiervan. Dan kunnen wij zien hoe we ook uw bedrijf kunnen laten groeien!

Online marketing in Haarlem, waar wacht u nog op? Wie zijn wij?
 

Snelle leveringstijden

Verschillende budgetopties

Totaalplan

Online marketing in Haarlem van een wolf, zo hoort het te zijn.

Ons doel is uw doel: maximale leads voor uw bedrijf – iedereen verdient het!Online marketing is moeilijk. Het gaat er niet alleen om de juiste boodschap bij de juiste mensen te krijgen, maar ook om ervoor te zorgen dat ze u daadwerkelijk horen en begrijpen wat u zegt!

Dus voordat we beginnen met het creëren van geweldige content voor uw online marketingstrategie in Haarlem, laten we eerst bepalen wat het beste bij uw persoonlijke behoeften past. We luisteren naar uw wensen.

Websites

Webshops

Online campagne's

Content creatie

SEO

Online recruitment

Waarom u voor onze online marketing kiest

Korte lijntjes

De digitale wereld verandert in rap tempo. Wolf Content Marketing helpt u om ook online het beste resultaat te halen. Wij geloven dat online marketing het beste werkt met een recht door zee aanpak. Niemand zit namelijk te wachten op een hoop technobabbel en vage beloftes. 

We willen daarom de behoeften van uw bedrijf goed leren kennen en werken altijd met realistische en meetbare doelen. Dankzij de korte lijnen binnen ons online marketing bedrijf heeft u altijd een vast aanspreekpunt en blijft u op de hoogte van de resultaten.

Resultaatgericht

Een flink aantal likes op Facebook laat zie dat mensen uw bedrijf waarderen. Maar wat levert een post op sociale media uw bedrijf eigenlijk op? Zorgt een betaalde advertentie bij Google wel voor meer sales? Hoeveel website bezoekers kopen uw producten eigenlijk?

 

Het mooie aan online marketing is dat bijna alles meetbaar is. Door het stellen van doelen, goed te plannen, deze uit te voeren en continu te finetunen, werken we stap voor stap toe naar het gewenste resultaat.

Alle mogelijkheden

De acceptatie van internet, zowel persoonlijk als zakelijk, heeft allerlei nieuwe marketing- en advertentiekanalen opgeleverd. Internetmarketing is daardoor uitgegroeid tot een heel breed begrip. 

Zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), maar ook social media marketing en e-mail marketing zijn niet te missen onderdelen in een succesvolle sociale media campagne. Ze hebben allemaal hun eigen uitdagingen, maar uiteindelijk allemaal ook hetzelfde doel: de klant bereiken op het moment dat het ertoe doet. Door samen te werken 

Onze samenwerking, voor zowel kleine als grote online marketing campagnes, begint altijd met een goed gesprek. Voor een optimaal resultaat, moeten we exact weten wat uw doelen zijn. We komen daarom graag zoveel mogelijk te weten over uw bedrijf. Daarbij denken we graag met u mee over de kansen en mogelijkheden om online marketing in te zetten voor uw bedrijf. Zoals altijd weten er twee meer dan een. U heeft verstand van uw product en wij van internet marketing.

Wilt u uw bedrijf laten groeien in Haarlem? Dan is online marketing de sleutel tot uw succes. Online marketingbureaus zoals wij kunnen u helpen met online marketingstrategieën. Als u op zoek bent naar een online marketingbureau in Haarlem en omgeving, neem dan contact op met ons en wij helpen u graag verder!

Wat helpt ons om te slagen? Dat is eenvoudig! Wij geloven dat één sleutel tot succes voor online marketing, voor ons en ook voor onze klanten en partners, kan worden samengevat in één woord: samenwerking!

Bij ons zijn er geen lange lijnen, want we willen het contactproces zo kort mogelijk houden zodat al uw vragen snel beantwoord kunnen worden. We houden van korte lijntjes en het kijken naar hel hele proces. Wij zijn geen gigantisch groot team. Nee, gewoon wij twee. Wiljan en Stijn. U hebt dus altijd contact met dezelfde personen.

Hierdoor kunnen wij ad rem werken en krijgen we het beste resultaat voor uw bedrijf of merk in Haarlem! Bakkie doen?

Wolf Online Marketing – dat zijn wij, Stijn en Wiljan. Beste vrienden, zowel privé als zakelijk. We zijn altijd in voor een lach en houden van wat we op ons kantoor in Goes doen. We leggen hart en ziel in onze concepten voor uw online marketingstrategie in Haarlem.

05

Samenwerking

04

Slagen

03

Online marketing is de sleutel

02

Strategie bepalen

01

Goed gesprek

Resultaat is wat telt

01

Creëren van content

Goede content content die je doelgroep waardeert en die bijdraagt aan de doelstellingen van je bedrijf en wij zullen u daarbij helpen.

02

De grote dag

Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat op de grote dag veel gedaan zal worden maar dit wel de gewenste resultaten zal gaan opleveren.

03

Verwerken en verspreiden

De gewenste resultaten zijn verwerkt en worden verspreid onder de doelgroep.

ONLINE MARKETING HAARLEM

Bij ons staat de klant altijd bovenaan en zullen wij de wensen en behoeften van de klant altijd doornemen en zullen we zo de gewenste resultaten behalen voor u en uw bedrijf.

We zijn experts in online marketing en zullen alles doen wat nodig is om u vooruit te helpen op het internet. We weten alles van sociale media marketing, Google Ads, SEO, linkbuilding en nog zoveel meer!

Resultaat

Uniek

Krachtig

DRIVEN BY RESULT

Over één ding willen wij altijd duidelijk zijn: de kosten van online marketing. We werken niet met vaste prijzen, tarieven per uur of langlopende abonnementen. In plaats daarvan kijken we naar de doelen die uw bedrijf stelt en wat er zou moeten gebeuren om dat te kunnen bereiken. En eerlijk is eerlijk, wanneer u op zoek bent naar het goedkoopste online marketing bureau, dan kunt u misschien beter even verder zoeken. 

Wij werken resultaatgedreven. Wij kijken daarbij verder dan alleen maar méér bezoekers op uw website of meer likes en volgers op uw socials. Internet marketing draait volgens ons uiteindelijk om het resultaat onderaan de streep. Iedere euro die u erin steekt, moet meer opleveren. U wilt optimale return on investment (ROI). Bij het uitwerken van uw online marketing strategie stellen we ons daarom steeds de vraag: wat levert het u écht op.

77.000

Zoekopdrachten via Google. Per seconde. Ja, seconde.

43%

Van Ecommerce bezoekers komt via Google.

91%

Van Social media content wordt gezien via de mobiele telefoon.

1%

Van de bezoekers van Google komen op de tweede pagina van Google terecht.

VAN DER SCHELDE

BEDRIJFSFILM · BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Eerst zien dan geloven.

WIE ZIJN WIJ?

Hoi, wij zijn Wolf Online Marketing. Het online marketing bureau voor uw bedrijf. Vaker gehoord zeker? Dat geloven we graag.

 

Wij willen de wereld van Online marketing veranderen. Sterker nog. We zijn al begonnen.

Veelgestelde vragen over online marketing in Haarlem

Is een website echt nodig voor online marketing?

Hebben social media platforms wel nut?

Het is niet per se nodig, er zijn namelijk ook bedrijven die vooral social media inzetten om online gevonden te worden. Toch is het wel heel erg handig wanneer u met uw bedrijf nog beter wilt inzetten op online marketing.

Vroeger werd een website vooral gezien als een online visitekaartje, maar tegenwoordig is het veel meer dan dat! Een website opent namelijk ook verschillende online marketing deuren en kan zowel extra sales als leads opleveren. Het is dan ook zeker aan te raden om een website te hebben!

Verschillende onderzoeken die online gevonden kunnen worden geven aan dat zo’n 90% van de bedrijven actief zijn op social media platforms. Ongeveer 71% bouwt online aan een community en beheert deze en 61% van de bedrijven geeft aan dat social media wordt ingezet om de totale conversie te verhogen.

Social media kan dus zeker iets opleveren voor bedrijven en maakt dan ook zeker onderdeel uit van het nieuwe ondernemen. Is uw bedrijf al actief op social media platforms of denkt u dat er betere resultaten behaald zouden kunnen worden? Neem dan zeker contact met ons op!