Ons Team 

Dit is het team van Wolf Online Marketing. Waar een klein team groot in kan zijn.

 

Doen wij dit alles dan maar met zijn drieën? Zeker niet, wij hebben verschillende bedrijven waarmee we samenwerken om onze expertise te bundelen. Hierdoor durven wij de beste resultaten te garanderen

JWP00066-4.jpg
JWP00070 (1).jpg

Wolf Online Marketing

''Ontstaan tijdens de Brabantse nachten''

We hebben elkaar ontmoet tijdens de opleiding Ondernemerschap te Breda. Ondanks dat we allebei totaal verschillende denkwijzen hebben, is hier een vriendschap opgebouwd. 

Tijdens de opleiding is een voorliefde ontstaan voor Online Marketing. We zagen dit als de toekomst en zijn ons hier in gaan verdiepen.

We zijn begonnen met het helpen van bekenden. Zonder dat we wisten of het ook daadwerkelijk resultaat voor hun zou opleveren. Dat deed het. En hoe.

We hebben toen de stap gezet om ons hier voor 100% voor in te zetten. En nu zijn we hier. 

Wij zijn duidelijk naar onze klanten en willen vooral plezier brengen in online marketing. Want resultaat = natuurlijk plezier.:)

We willen de wereld van online marketing veranderen. Sterker nog, we zijn al begonnen.

Stijn Buijsrogge

Samen voor resultaat

Het besluit om deze onderneming te starten is pas echt ontstaan nadat ik mijn vader heb geholpen met zijn boerderijwinkel. Aan het eind van het jaar worden daar altijd kerstpakketten besteld en hij vroeg zich af of hier ook markt in was online.

2 weken nadat ik de site online had gegooid, moest ik hem offline zetten, doordat de bestellingen niet meer bijgehouden konden worden.

Dat was het moment dat ik bedacht: dit kan ik voor andere bedrijven ook betekenen. Wiljan en ik hebben toen de handen in één geslagen en onszelf in het diepe gegooid.

Ik heb hier tot de dag van vandaag geen moment spijt van gehad. De resultaten die we behalen spreken voor zich en we helpen met onze transparantie steeds meer bedrijven.

IMG_0653.jpg

Wiljan Pannekoek

Betrokkenheid is het belangrijkste

Het idee voor het starten van een online marketing bureau is ontstaan toen ik bij familie mee kreeg hoe online marketing bureaus te werk gaan. Het viel me op hoe weinig betrokkenheid er was naar de klanten.

Hier en daar hielp ik familie en vrienden met online marketing en daarbij zag ik hoe erg juist de betrokkenheid en het meedenken op prijs werd gesteld. Toen ik dit met Stijn besprak en hij voorstelde om de stap te maken om zelf aan de slag te gaan om bedrijven te helpen was de keuze snel gemaakt.

Geen verkeerde beslissing achteraf.

Mick Buijsrogge

Zorgen voor vrolijkheid

Ze noemen mij een kantoorhond, maar ik ben vanzelfsprekend veel meer dan dat. Naast dat ik vaak kom buurten is uit een een onderzoek gebleken dat een kantoorhond zorgt voor 37% meer energie en 45% minder stress.

Als ik kijk naar mijn taak in dit kantoor, zijn deze percentages veel te laag. 

In het onderzoek wordt dan ook niet aangegeven wat voor hond dit was. Met mijn energieke en altijd positieve aanwezigheid verhoog ik de resultaten van onze projecten hoogstpersoonlijk.

Oja en ik ben ook nog de enige hier die wel fotogeniek is.

DSC00183-2.jpg