top of page
website laten maken

Website op maat laten maken

Als je een bedrijf hebt, is het hebben van een topwebsite cruciaal. Maar niet zomaar een website - een website die past bij jouw bedrijf. Een website op maat dus. Dit zijn eigenlijk de enige websites die wij maken. Wij vinden dat websites altijd op maat moeten zijn, dus bij ons ben je aan het perfecte adres!

Waarom is een website op maat belangrijk?

Het geeft een professionele uitstraling

Een website op maat geeft je bedrijf een professionele uitstraling. Het laat zien dat je serieus bent over je bedrijf en dat je bereid bent te investeren in een website die bij jouw bedrijf past. Tegenwoordig is natuurlijk je website het visitekaartje van jouw bedrijf, niet onbelangrijk dat je dan ook echt achter je website staat natuurlijk.

Het is uniek

Een website op maat is uniek. Het is geen standaard template die honderden andere bedrijven ook gebruiken. Hierdoor onderscheidt jouw bedrijf zich van de concurrentie. Als je op gaat vallen voor je nieuwe klanten, gaat dat ook nieuwe klanten betekenen. Win win toch?

Het is gebruiksvriendelijk

Een website op maat is veel gebruiksvriendelijker dan een standaard template. Het is speciaal ontworpen voor jouw bedrijf, waardoor er over alles wordt nagedacht. Elke knop moet een reden hebben.

Het allerbelangrijkste voor een goede website voor ons is een goede kop koffie en een gesprek of we matchen. Er komt veel kijken bij het maken van een website op maat, vandaar dat we eerst een goed gesprek moeten hebben.

Wij gaan aan de slag met het webdesign en alle ideeën die we hebben. Je wordt goed op de hoogte gehouden van je website op maat. Tenminste als je dat wilt natuurlijk.

Het is een website op maat, zou dus een beetje gek zijn als je niet tevreden bent. Wij zorgen ervoor dat je meer dan tevreden gaat zijn met je nieuwe website.

Het is natuurlijk net wat je wilt, maar na de livegang begint het eigenlijk pas. Wij zijn gespecialiseerd in verkeer naar je website krijgen. Maarja dat hoeft natuurlijk niet, als je al een goede naam of iets dergelijks hebt. Maar als we dan dit toch gaan doen, blijven we de website optimaliseren, zodat het conversiepercentage omhooggaat.

Denk na over het ontwerp van je website. Welke kleuren passen bij je bedrijf? Welk lettertype moet worden gebruikt? Hoe moet de navigatie eruitzien? Dit zijn enkele vragen die wij in ieder geval hebben. Meestal zegt het bedrijf, zoek het lekker zelf uit jullie zijn de expert. En dat klopt helemaal haha. Wij kunnen ook gewoon alles overnemen, zodat jij geen tijd meer kwijt bent aan je website.

05

Optimaliseren kan je leren

04

Wij stoppen pas wanneer je tevreden bent.

03

Resultaat en optimaliseren

02

Eerst ideeën

01

Een bakkie

Onze stappen

01

Content creatie

02

Webdesign

03

Resultaat en optimaliseren

Een website op maat laten maken

Een website op maat laten maken is een belangrijke investering voor je bedrijf. Het geeft je bedrijf een professionele uitstraling, onderscheid je van de concurrentie, is gebruiksvriendelijk en beter voor SEO. Nou klinkt opzich wel handig toch! We hebben al vele bedrijven geholpen met hun website op maat, en zijn ervan overtuigd jouw bedrijf een topwebsite te geven!

In ieder geval, wij nemen lekker gebak mee als jij de koffie klaar zet. Het is een flinke investering die je gaat doen, maar dat wist je waarschijnlijk wel, aangezien je niet hebt gezocht op een template website haha. Nou hopelijk tot snel!

Resultaat

Uniek

Krachtig

Een website op maat

Met resultaat. Keihard resultaat. Dat is waar wij voor gaan en van houden want in the end moet het gewoon geld gaan opleveren. Vandaar dat je ook een website op maat zoekt natuurlijk, hier kunnen wij je in ieder geval goed bij helpen.

77.000

Zoekopdrachten via Google. Per seconde. Ja, seconde.

43%

Van Ecommerce bezoekers komt via Google.

91%

Van Social media content wordt gezien via de mobiele telefoon.

1%

Van de bezoekers van Google komen op de tweede pagina van Google terecht.

Eerst zien dan geloven.

Veelgestelde vragen over bedrijfsfilms

Wat is het verschil tussen een website op maat en een website met een template?

Is een website op maat duurder dan een website met een template?

Kan ik mijn bestaande website omzetten naar een website op maat

Hoelang duurt het om een website op maat te laten maken?

Een website op maat is speciaal ontworpen en ontwikkeld voor jouw bedrijf, terwijl een website met een template een kant-en-klaar ontwerp is dat door meerdere websites wordt gebruikt. Er is niks mis met een template verre van, maar als je een extra stap wilt zetten met je website, is een website op maat toch wel de investering waard.

Ja, een website op maat is duurder dan een website met een template. Dit komt omdat het ontwerp en de ontwikkeling van een website op maat veel meer tijd kost. Maar dat is vrij logisch natuurlijk.

Ja hoor dat kan, wij raden zelf eigenlijk wel aan om gewoon met een schone lei te beginnen. Vaak is een verouderde website niet meer echt te gebruiken en kost het alleen maar meer tijd om te beginnen.

Dit hangt af van verschillende factoren, zoals de complexiteit van het ontwerp en de functionaliteit van de website, en ga zo maar door. Maar als we eerlijk zijn, wij zijn wel wat gewend kwa deadlines, sterker nog we houden ervan. Dus kom maar op!

ZIJ GINGEN JE AL VOOR:

Onze klanten zeggen:

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

Het laten bouwen van een nieuwe site en het starten met adverteren via social media is een spannend proces, welke keuzes moet je maken?


Wolf online marketing heeft ons gedurende het hele proces heel goed begeleid, met een duidelijk doel en een strakke planning. De eerste resultaten zijn inmiddels zichtbaar en die sluiten mooi aan bij de verwachtingen. Met dank aan Wolf!

Willem van den Brandt

The Innersense

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

Ik werk graag met de twee wolven van Wolf Marketing en heb ik alle vertrouwen erin dat ze niet alleen fysiotherapiebranche bedrijven van dienst kunnen zijn maar in feite ieder bedrijf dat kampt met personeelstekort en het goed online wegzetten van een onderneming.

Ik zit er nu zelfs samen mee in een vof, dus aan vertrouwen geen gebrek.

Rein-Jan Elenbaas

Fydee Vitae

Wat is een website op maat?

Een website op maat is een website die speciaal voor jouw bedrijf is ontworpen en ontwikkeld. Het is geen kant en klaar template die je eigenlijk overal ziet. In plaats daarvan bouwen we een website die precies bij jouw bedrijf past. Dit betekent dat het ontwerp, de functionaliteit en het algehele uiterlijk van de website perfect aansluiten bij jouw bedrijf. Lekker toch?!

WIE ZIJN WIJ?

Hoi, wij zijn Wolf Online Marketing. Simpel gezegd: Wij houden van online resultaat en helpen bedrijven hiermee.

 

Korte lijntjes, snelheid en resultaat. Daar staan wij voor.

WIJ BEGINNEN EIGENLIJK ALTIJD MET EEN BAKKIE

Dus zoekt u een bedrijf dat echt voor u gaat en er voor gaat zorgen dat uw nieuwe website keihard resultaat gaat opleveren? 

Drink dan eens een bakkie met ons, u heeft niet zo heel veel te verliezen en tot nu toe is het altijd gezellig geweest!

Bovendien zijn al onze klanten onze klanten gebleven, misschien zegt dat ook wat..

bottom of page