top of page

Een website op maat laten maken? Geweldig idee! Wij hebben al talloze bedrijven geholpen aan een splinternieuwe site. Geen lange wachtrijen bij ons, maar een gezellig klein team dat razendsnel resultaten levert. Dat is ons geheim!

Website op maat laten maken

Niet alleen maar websites

Een website op maat laten maken? Geweldig idee! Wij hebben al talloze bedrijven geholpen aan een splinternieuwe site. Geen lange wachtrijen bij ons, maar een gezellig klein team dat razendsnel resultaten levert. Dat is ons geheim!

Een website laten maken op maat door ons?

Dus je wilt een website op maat? Slimme zet! Maar voordat je met ons in zee gaat, ons advies: check ook andere bureaus. Het laten maken van een website is serious business, dus zorg ervoor dat je een match hebt. Maar als je toch nieuwsgierig bent naar ons unieke werkproces, blijf dan vooral scrollen!

website laten maken team

Waarom ons je website laten maken?

Een website op maat is een website die speciaal voor jouw bedrijf is ontworpen en ontwikkeld. Het is geen kant en klaar template die je eigenlijk overal ziet. In plaats daarvan bouwen we een website die precies bij jouw bedrijf past. Dit betekent dat het ontwerp, de functionaliteit en het algehele uiterlijk van de website perfect aansluiten bij jouw bedrijf. Lekker toch?!

Wat is een website op maat?

Waarom zou je je website bij ons laten maken? Weet je, er zijn zoveel andere bedrijven die dat ook doen. Wat ons anders maakt? We houden bewust ons team klein, zodat we kort op de bal kunnen spelen. En we werken samen met een toffe groep freelancers die ons bijstaan met hun expertise. Zo krijg jij topkwaliteit!

Waarom een website op maat bij jullie maken?

01

klant voor een website

En dan die ene vraag die ons vaak gesteld wordt: "Wat zijn de kosten?". Ons antwoord: "Dat hangt ervan af!". Het maken van een website is maatwerk. Onder het genot van een bakkie koffie bespreken we jouw wensen en wat nodig is voor online succes. Natuurlijk speelt het budget een rol, maar zie het als een investering die zichzelf terugverdient!

Bieden we alleen websites aan? Nope, wij doen veel meer dan dat! Naast websites maken we ook content, knallen we met bedrijfsvideo's, knippen we toffe foto's en schrijven we pakkende teksten. Noem ons maar de one-stop-shop voor jouw online behoeften!

Wat zijn de kosten van een website op maat?

02

klant voor een website

Naast websites maken we ook content, knallen we met bedrijfsvideo's, knippen we toffe foto's en schrijven we pakkende teksten. Noem ons maar dé plek voor al je online behoeften!

Bieden jullie alles aan voor een website op maat?

03

klant voor een website

3 redenen waarom je ons je website wilt laten maken.

Communicatie is key bij een op maat gemaakte website. Daarom werken wij met een klein team en korte lijntjes. Geen wachtmuziekjes of eindeloos doorverbinden bij ons!

Korte lijntjes.

01

online marketing

Ons doel is niet om jou zomaar een website te verkopen. Nee, wij willen een website bouwen die jouw bedrijf echt vooruit helpt. Een website die geen gat in je budget slaat, maar juist geld oplevert. Zo simpel is het!

Resultaat.

02

Voor een goede website heb je meer nodig dan alleen een mooi design. Denk aan foto's, video's, campagnes en social media. Wij hebben alle stukken van die puzzel in huis. Alles onder één dak, zodat jouw website straalt als nooit tevoren!

Je wilt geen overzicht

03

Je hoeft ons niet te geloven...

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

We zijn erg tevreden met het resultaat van de video's die voor ons bedrijf gemaakt zijn.

De rust waarmee iedereen op zijn gemak gesteld werd en de professionele uitstraling van de video's hebben ons doen besluiten meer video's te maken.

Bedankt en op naar nog een lange samenwerking

Ronald Boster

Elon Brandbeveiliging

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

01

Wij beginnen met een bakkie.

Eerst een lekker kopje koffie om jouw doelen en wensen helder te krijgen. Op basis daarvan maken we een vrijblijvende offerte voor jouw website op maat.

02

Online marketingstrategie.

Geen gokwerk bij ons! We onderzoeken kansen en maken een strategisch ontwerp dat we door het hele proces hanteren. Zo weet jij altijd waar we naartoe werken!

03

Aan de slag

Let's roll! Met onze uitgebreide kennis zorgen we dat jouw website technisch en functioneel top-notch is. We werken hard om snel resultaten te tonen!

04

Bijsturen

Samen met jou finetunen we de website. We zorgen voor een stevige basis en leren je ook nog hoe je zelf teksten en afbeeldingen kunt aanpassen. Superhandig!

05

Het resultaat!

Let’s hit publish! Als jij tevreden bent, is het showtime! We zetten je gloednieuwe website online en alle links worden netjes omgeleid. Klanten zien jouw website in volle glorie, en jij? Jij leunt achterover en wacht op die eerste aanmeldingen!

Een website op maat laten maken is een belangrijke investering voor je bedrijf. Het geeft je bedrijf een professionele uitstraling, onderscheid je van de concurrentie, is gebruiksvriendelijk en beter voor SEO. Nou klinkt opzich wel handig toch! We hebben al vele bedrijven geholpen met hun website op maat, en zijn ervan overtuigd jouw bedrijf een topwebsite te geven!

In ieder geval, wij nemen lekker gebak mee als jij de koffie klaar zet. Het is een flinke investering die je gaat doen, maar dat wist je waarschijnlijk wel, aangezien je niet hebt gezocht op een template website haha. Nou hopelijk tot snel!

Een website op maat laten maken

website team

FAQ over een website op maat

Wat is het verschil tussen een website op maat en een website met een template?

Is een website op maat duurder dan een website met een template?

Kan ik mijn bestaande website omzetten naar een website op maat

Hoelang duurt het om een website op maat te laten maken?

Een website op maat is speciaal ontworpen en ontwikkeld voor jouw bedrijf, terwijl een website met een template een kant-en-klaar ontwerp is dat door meerdere websites wordt gebruikt. Er is niks mis met een template verre van, maar als je een extra stap wilt zetten met je website, is een website op maat toch wel de investering waard.

Ja, een website op maat is duurder dan een website met een template. Dit komt omdat het ontwerp en de ontwikkeling van een website op maat veel meer tijd kost. Maar dat is vrij logisch natuurlijk.

Ja hoor dat kan, wij raden zelf eigenlijk wel aan om gewoon met een schone lei te beginnen. Vaak is een verouderde website niet meer echt te gebruiken en kost het alleen maar meer tijd om te beginnen.

Dit hangt af van verschillende factoren, zoals de complexiteit van het ontwerp en de functionaliteit van de website, en ga zo maar door. Maar als we eerlijk zijn, wij zijn wel wat gewend kwa deadlines, sterker nog we houden ervan. Dus kom maar op!

bottom of page