top of page
social media marketing team

Social Media adverteren? Dat kan! We hebben een klein team, korte lijntjes en keihard resultaat. Dat is waar wij voor staan.​

Social media adverteren is voor ieder bedrijf aan te raden. Op het moment dat jij naamsbekendheid voor je bedrijf wilt genereren, is social media advertising de sleutel tot succes. Samenwerken met een online marketing bedrijf als Wolf Online Marketing is in dit geval een erg slimme zet! 

Vraag je je af wat succesvol social media adverteren kan betekenen voor jouw bedrijf? Aarzel niet en maak snel een afspraak!

Social media adverteren

Waarom voor ons social media bureau kiezen?

Het resultaat is misschien wel het belangrijkste, en daar zijn wij nou net in gespecialiseerd. 

Social media adverteren mét resultaat

Social media adverteren is de kunst van het richten van je marketingboodschappen op een specifieke groep mensen op social media platforms. Dit is geen giswerk; het is een precieze wetenschap waarbij gegevens en creativiteit elkaar ontmoeten om jouw merk te boosten. Het gaat om het gebruik van gesponsorde content of advertenties om je doelgroep te bereiken, te betrekken en tot actie te bewegen.

Wat is social media adverteren?

01

klant voor content marketing

Net als het aanpassen van een maatpak, is de kostenstructuur voor social media adverteren op maat gemaakt. Het hangt allemaal af van je doelstellingen, je doelgroep en je budget. Bij Wolf Online Marketing hebben we pakketten die beginnen met een bescheiden budget tot aan strategieën waar de sky de limit is. We houden de kosten transparant, dus geen verrassingen, alleen duidelijke investeringen met duidelijke returns.

Wat zijn de kosten van social media adverteren?

02

klant voor online marketing

Kiezen voor Wolf Online Marketing betekent kiezen voor een bureau dat de waarde van jouw merk kent en weet hoe dit in de markt te zetten via social media adverteren. Onze ervaring, ons netwerk en onze creativiteit zijn de gereedschappen waarmee we jouw advertenties niet alleen zichtbaar, maar ook succesvol maken.

Waarom zou je nu écht voor Wolf Online Marketing als jouw social media bureau moeten kiezen?

03

klant voor online marketing

Maken jullie ook video's?

3 redenen waarom je niet voor ons social media bureau moet kiezen.

Wachten is voor bij de tandarts, niet voor marketingresultaten. Onze campagnes zijn snel en agile - we verspillen geen tijd omdat we weten dat jouw tijd geld waard is.

Je houdt van wachten?

01

online marketing

Vrijheid is het nieuwe rijkdom. Jaarcontracten zijn kettingen die je creativiteit en flexibiliteit beperken. Bij ons zit je niet vast, je vliegt.

Je wilt jaarcontracten?

02

Eenheid in verscheidenheid? Niet als het om jouw marketing gaat. Meerdere bedrijven betekent meerdere visies, en dat kan verwarrend zijn. Wij bieden een uniforme aanpak voor jouw social media adverteren.

Je werkt liever samen met meerdere bedrijven?

03

Je hoeft ons niet te geloven...

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

We zijn erg tevreden met het resultaat van de video's die voor ons bedrijf gemaakt zijn.

De rust waarmee iedereen op zijn gemak gesteld werd en de professionele uitstraling van de video's hebben ons doen besluiten meer video's te maken.

Bedankt en op naar nog een lange samenwerking

Ronald Boster

Elon Brandbeveiliging

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

01

Kennismaking

We beginnen met de basis: we willen alles weten over jouw merk en wat je wilt bereiken. Deze stap is essentieel om de juiste toon te zetten voor jouw advertenties.

02

Strategie ontwikkeling

Hier leggen we de bouwstenen voor succes. We bepalen de doelgroep, het budget en de creatieve richting. Jouw advertentiestrategie wordt onze blauwdruk.

03

Contentcreatie

Tijd om de handen uit de mouwen te steken. Onze specialisten ontwikkelen en lanceren advertenties die jouw doelgroep niet alleen bereiken, maar ook raken.

04

Social media adverteren

Met constante monitoring en optimalisatie zorgen we dat jouw advertenties de beste prestaties leveren. We sturen bij waar nodig, want in de digitale wereld is flexibiliteit alles.

05

Het resultaat!

We evalueren de campagne en presenteren je de resultaten. Jouw succes is onze drijfveer, en we zorgen dat elke euro die je uitgeeft aan social media adverteren, telt.

 

Wil je adverteren op social media en echte resultaten zien? Stap dan in de wereld van Wolf Online Marketing, waar we van jouw merk een leider maken in het social media landschap.

Dus je wilt op social media adverteren? Top idee. Wij zijn jouw partner. Hopelijk tot snel!

Social media adverteren?!

social marketing team
bottom of page