Online marketing Middelburg

Een bakje koffie is altijd lekker en we maken dan ook graag een afspraak met u. Wat wij precies doen? Klik op deze tekst, of scroll nog wat naar onder!


 

Snelle leveringstijden

Verschillende budgetopties

Totaalplan

Onze expertises

Het liefst bieden wij u een volledig pakket aan. Niet alleen omdat dit natuurlijk het meest interessant is voor ons( ja zo eerlijk zijn wij). Maar met een volledig pakket kunnen wij echt het verschil gaan maken voor u. Natuurlijk kan u ook een specifieke expertise bij ons aanvragen, dit werkt natuurlijk ook zeer goed.

Websites

Webshops

Online campagne's

Content creatie

SEO

Online recruitment

Waarom u voor onze online marketing kiest

Korte lijntjes

De digitale wereld verandert in rap tempo. Wolf Content Marketing helpt u om ook online het beste resultaat te halen. Wij geloven dat online marketing het beste werkt met een recht door zee aanpak. Niemand zit namelijk te wachten op een hoop technobabbel en vage beloftes. 

We willen daarom de behoeften van uw bedrijf goed leren kennen en werken altijd met realistische en meetbare doelen. Dankzij de korte lijnen binnen ons online marketing bedrijf heeft u altijd een vast aanspreekpunt en blijft u op de hoogte van de resultaten.

Resultaatgericht

Een flink aantal likes op Facebook laat zie dat mensen uw bedrijf waarderen. Maar wat levert een post op sociale media uw bedrijf eigenlijk op? Zorgt een betaalde advertentie bij Google wel voor meer sales? Hoeveel website bezoekers kopen uw producten eigenlijk?

 

Het mooie aan online marketing is dat bijna alles meetbaar is. Door het stellen van doelen, goed te plannen, deze uit te voeren en continu te finetunen, werken we stap voor stap toe naar het gewenste resultaat.

Alle mogelijkheden

De acceptatie van internet, zowel persoonlijk als zakelijk, heeft allerlei nieuwe marketing- en advertentiekanalen opgeleverd. Internetmarketing is daardoor uitgegroeid tot een heel breed begrip. 

Zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), maar ook social media marketing en e-mail marketing zijn niet te missen onderdelen in een succesvolle sociale media campagne. Ze hebben allemaal hun eigen uitdagingen, maar uiteindelijk allemaal ook hetzelfde doel: de klant bereiken op het moment dat het ertoe doet. Door samen te werken 

Onze samenwerking, voor zowel kleine als grote online marketing campagnes, begint altijd met een goed gesprek. Voor een optimaal resultaat, moeten we exact weten wat uw doelen zijn. We komen daarom graag zoveel mogelijk te weten over uw bedrijf. Daarbij denken we graag met u mee over de kansen en mogelijkheden om online marketing in te zetten voor uw bedrijf. Zoals altijd weten er twee meer dan een. U heeft verstand van uw product en wij van internet marketing.

Goede content is misschien wel het belangrijkste om online resultaat te behalen.

Content is in principe alles wat u op deze site ziet. Of het nou gaat om een bedrijfsfilm, een blog of een foto. Het valt allemaal onder content.

Laten wij nou net dit allemaal aanbieden. Wij zijn gespecialiseerd in het maken in content voor elk bedrijf.

Heeft u bijvoorbeeld onze bedrijfsfilms al gezien?

Of onze andere content?

Wolf online marketing is een echt Zeeuws no-nonsens online marketing bureau. Wij helpen bedrijven graag een stapje verder in het online resultaat.

Wij kennen elkaar van de opleiding Ondernemerschap in Breda. Op deze opleiding kwamen we voor het eerst in aanraking met online marketing. Hier is het balletje begonnen te rollen.

Wij zijn verschillende vrienden en familieleden gaan ondersteunen met online marketing en zijn hierdoor steeds een stukje gegroeid. Na onze opleiding hebben we de stap gezet om een online marketing bureau te gaan opzetten.

Dat geloven wij direct. Er zijn enorm veel online marketing bureau's en ze beloven in principe allemaal gouden bergen. Wij zijn echter wel degelijk anders en komen niet met allerlei dure taal en loze beloftes.

Google is de allerbelangrijkste zoekmachine van de wereld. In Nederland wordt meer dan 94% van de zoekopdracht gedaan in Google.

Het is dan ook belangrijk om Google goed te vriend te houden. Hoe je dat doet? Daar zijn de meningen over verdeeld.

Het algoritme van Google is voor iedereen een geheim, echter zijn er wel gigantisch veel manieren om het algoritme van Google voor je te laten werken.

Wij zijn hierin enorm geïnteresseerd en proberen dan ook alles om resultaat in google te behalen.

Door onze ervaring met Google behalen wij enorm goede resultaten in Google.

05

Dit heb ik vaker gehoord...

04

Wie zijn jullie?

03

Content Creatie

02

Strategie bepalen

01

Goed gesprek

Stappen naar resultaat

01

Bakkie doen?

Het begint bij ons altijd met een bakje koffie, zo kunnen wij uw online kansen bespreken en een eventueel plan maken. Volledig gratis,!

02

Content creatie

Zoals u kunt zien bieden wij alle soorten content aan en kunnen wij u met alles van dienst zijn. Of het nou gaat om bedrijfsfotografie of een droneshot. Wij hebben het.

03

Zichtbaar resultaat

Dit is nou het leuke van marketing. Het zien van je behaalde doelen.

Online marketing bureau in Middelburg

Bij ons bent u niet het zoveelste bedrijf. U staat centraal en zorgen ervoor dat wij pas stoppen als u tevreden bent.

Wij merken dat er vaak nog prachtige stappen gezet kunnen worden door bedrijven in Zeeland als het gaat om Online marketing gaat. Of het nou om personeelswerving gaat of om een volledige nieuwe website. Wij staan voor u klaar.

Resultaat

Uniek

Krachtig

DRIVEN BY RESULT

Over één ding willen wij altijd duidelijk zijn: de kosten van online marketing. We werken niet met vaste prijzen, tarieven per uur of langlopende abonnementen. In plaats daarvan kijken we naar de doelen die uw bedrijf stelt en wat er zou moeten gebeuren om dat te kunnen bereiken. En eerlijk is eerlijk, wanneer u op zoek bent naar het goedkoopste online marketing bureau, dan kunt u misschien beter even verder zoeken. 

Wij werken resultaatgedreven. Wij kijken daarbij verder dan alleen maar méér bezoekers op uw website of meer likes en volgers op uw socials. Internet marketing draait volgens ons uiteindelijk om het resultaat onderaan de streep. Iedere euro die u erin steekt, moet meer opleveren. U wilt optimale return on investment (ROI). Bij het uitwerken van uw online marketing strategie stellen we ons daarom steeds de vraag: wat levert het u écht op.

77.000

Zoekopdrachten via Google. Per seconde. Ja, seconde.

43%

Van Ecommerce bezoekers komt via Google.

91%

Van Social media content wordt gezien via de mobiele telefoon.

1%

Van de bezoekers van Google komen op de tweede pagina van Google terecht.

VAN DER SCHELDE

BEDRIJFSFILM · BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Eerst zien dan geloven.

WIE ZIJN WIJ?

Hoi, wij zijn Wolf Online Marketing. Het online marketing bureau voor uw bedrijf. Vaker gehoord zeker? Dat geloven we graag.

 

Wij willen de wereld van Online marketing veranderen. Sterker nog. We zijn al begonnen.

Veelvoorkomende vragen over online marketing Middelburg

Wat is email automation?

Wat zijn de voordelen van online marketing?

Eenmaal een maillijst verzameld? Dan is het natuurlijk tijd om te gaan mailen! Natuurlijk is het mogelijk om dit zelf mailtje voor mailtje te doen, maar het kan ook op de automatische piloot! Dit wordt email automation genoemd!

E-mailadressen worden toegevoegd aan speciale software en deze wordt onder andere voorzien van content. Vervolgens kan het mailen beginnen en dit gaat vaak op de automatische piloot! Volgens een algoritme zal er gemaild gaan worden, met een bepaald doel (vaak sales). Online marketeers kunnen goed overweg met dit soort software en vertalen een doel in een e-mailmarketingcampagne.

Online marketing stelt bedrijven in staat om een doelgroep te bereiken. Doordat er verschillende tools te vinden zijn en verschillende platformen valt een doelgroep over het algemeen goed te targeten.

Een ander voordeel is de meetbaarheid. Als bedrijf zijnde is het goed dat in kaart kan worden gebracht wat er met een marketingbudget gebeurt. Doordat online marketing goed meetbaar is, mede door daarvoor bedoelde tools, kan er goed worden gemeten wat een investering op dit gebied oplevert.

Ook is het bereik online nagenoeg onbeperkt. Volgens het CBS maakte in 2018 96,5% van de Nederlanders gebruik van het internet. 86% daarvan, was zelfs dagelijks online! Natuurlijk nemen deze aantallen alleen nog maar toe!