top of page
bedrijfsfilm team

Hoeiendag! Wij zijn het online marketing bureau in Middelburg. We kunnen je helpen met een website tot een bedrijfsfilm. Gelukkig hebben we dit al voor meerdere bedrijven mogen doen in heel Zeeland. Hopelijk ben jij de volgende!

Online marketing Middelburg

Online Marketing in Middelburg uitbesteden aan ons?

Klein team, korte lijntjes en keihard resultaat. Dat is waar ons online marketingbureau voor staat. Bakkie doen?

Waarom ons kiezen voor ons online marketingbureau?

Zoek je een bedrijf dat volledig voor jouw bedrijf gaat en u in alle aspecten kan helpen? Dan zijn wij in goede match. Wij geloven niet in omwegen en vage afspraken, maar gaan gewoon kijken wat voor jouw bedrijf werkt. Wel zo makkelijk toch?

Online marketing hoeft niet zo vaag te zijn. Kijk maar naar onze resultaten.

Hét Online Marketing Bureau in Middelburg

Vroeger werd je aangeraden om 10% van je omzet uit te geven aan marketing, maar gelukkig zijn die dagen nu achter ons. Tegenwoordig is de online marketingwereld bij Middelburg helderder dan ooit!

Wat houdt dat in? Vooral dat er geen mysterieuze kosten meer ronddwalen, maar dat je altijd een kristalhelder, op maat gemaakt plan hebt voor jouw onderneming. Wij zijn ervan overtuigd dat een persoonlijke touch het verschil maakt. Daarom staan we te popelen om bij je langs te komen voor een gezamenlijke brainstormsessie om een doeltreffend en vooral glashelder online marketingplan op poten te zetten!

Wat zijn de kosten van online marketing in Middelburg?

01

klant voor content marketing

Als ondernemer lijkt de tijd vaak sneller dan ooit te gaan, vooral wanneer je je bedrijf wilt laten groeien via online marketing. Daarom is het uitbesteden aan een expert de sleutel!

Met het uitbesteden van jouw online marketing in de buurt van Middelburg haal je waardevolle ervaring in huis, wat resulteert in vooruitgang. Wij hebben jarenlang zowel grote als kleine bedrijven geholpen met online marketingtriomfen. Soms leggen we het fundament, maar vaak nemen we het gehele bouwwerk op onze schouders. Dat noemen we met een chique term full service online marketing, zodat jij je weer volledig kunt concentreren op jouw specialiteit!

Waarom online marketing in de buurt van Middelburg uitbesteden?

02

klant voor online marketing

Waarschijnlijk spookt de vraag al door je hoofd: "Hoe steken jullie af tegen andere online marketingbedrijven?" Nou, laten we je dat uitleggen! We houden ons team bewust compact, zodat onze lijntjes kort en zonder omwegen zijn. Maar vergis je niet, we hebben een rijk netwerk van freelancers die ons bijstaan met hun specialiteiten. Zo kunnen we jou topkwaliteit beloven!

Natuurlijk begrijpen we dat praatjes alleen niet voldoende zijn. Daarom raden we je ten zeerste aan om eens een gesprek met ons aan te knopen. Hopelijk krijgen we de kans om ons te bewijzen en samen met jouw onderneming uit de kluiten te groeien!

Waarom moet ik kiezen voor jullie online marketingbureau?

03

klant voor online marketing

3 redenen waarom je niet voor ons online marketingbureau...

"Geduld is een schone zaak," verkondigen talloze online marketingbureaus. Maar wij steken er bovenuit! Geen eindeloze plannen en stilzitten bij ons. Wij storten ons meteen in het avontuur, gaan direct aan de slag en experimenteren tot we zeker weten dat jij de perfecte marketingstrategie in handen hebt.

Dankzij onze korte lijnen en ons compacte team leveren wij ijzersterke resultaten. Bij ons is treuzelen geen optie!

Wachten is jouw ding..

01

online marketing

Bij ons online marketingbureau houden we van flexibiliteit. Geen jaarlijkse wurgcontracten, maar totale autonomie. Als onze diensten je niet bevallen? No worries! Op elk moment kun je ons een seintje geven en switchen naar een ander online marketingbureau.

Geen rare clausules, geen trammelant. Met gepaste trots kunnen we trouwens zeggen dat tot op heden nog niemand het contract bij ons heeft opgezegd. Het is ons doel om jouw verwachtingen te overtreffen en je elke maand met een glimlach op je gezicht te laten rondlopen!

Je houdt van jaarcontracten

02

Een online marketingcampagne die slaagt bestaat uit veel zaken. Denk aan foto's, video's, campagnes en sociale media. Meestal moet je bij diverse deuren aankloppen om alles in de steigers te zetten. Maar bij ons online marketingbureau doen we het net even anders!

Wij werken samen met gespecialiseerde freelancers, elk een kei in hun eigen vakgebied binnen online marketing. Geen gedoe met diverse contactpersonen, maar een gestroomlijnde en soepele aanpak!

Je wilt geen overzicht

03

Je hoeft ons niet te geloven...

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

We zijn erg tevreden met het resultaat van de video's die voor ons bedrijf gemaakt zijn.

De rust waarmee iedereen op zijn gemak gesteld werd en de professionele uitstraling van de video's hebben ons doen besluiten meer video's te maken.

Bedankt en op naar nog een lange samenwerking

Ronald Boster

Elon Brandbeveiliging

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

01

Wij beginnen met een bakkie.

Bij ons staat keihard resultaat centraal, en dat krijgen we niet voor elkaar achter een scherm. Daarom maken we graag vrijblijvend kennis met je. Samen duiken we in de diepte om jouw doelstellingen tot in de puntjes uit te pluizen. We willen alles weten over je bedrijf.

Jij bent de meester van jouw product, en wij, het online marketingbureau, voegen onze expertise op dat vlak toe!

02

Online marketingstrategie.

Nadat we jouw bedrijf hebben geanalyseerd en jouw gewenste online resultaten hebben vastgesteld, gaan we met gedrevenheid aan het werk. Jouw doel is als het richtpunt in de verte, en samen willen we die bestemming bereiken.

Met onze diepgaande kennis van online marketing in de regio Middelburg stellen we kosteloos een op maat gemaakt plan voor je op. Geen verborgen voorwaarden. We staan klaar om van start te gaan zodra jij instemt, maar als je anders beslist, blijven we professioneel en respectvol. Bij ons ben je niet aan iets gebonden!

03

Aan de slag

Bij ons marketingbureau is de strategie als ons kompas, en met een flinke dosis enthousiasme gaan we voor jou aan de slag. Of het nu draait om social media, online advertenties, beeldmateriaal, video's, het ontwikkelen van een nieuwe website, of het finetunen van bestaande content: we hebben alle noodzakelijke kennis paraat.

Stap voor stap werken we aan het bereiken van het perfecte resultaat. En het mooiste van alles? Onze samenwerking met freelancers staat garant voor topkwaliteit op al deze fronten! Met onze verzameling specialisten onder één dak zorgen we ervoor dat jouw online succesverhaal werkelijkheid wordt!

04

Bijsturen

In het rijk van online marketing in de buurt van Middelburg draait het om de getallen. Bezoekersaantallen, conversies, betrokkenheid, kosten per lead, sessieduur en tal van andere meetbare punten vormen de hoekstenen van jouw strategie. Zelfs een kleine aanpassing kan een opvallend verschil maken. Om die reden houden we bij ons online marketingbureau nauwlettend de prestaties van jouw campagne in de smiezen en springen we in actie wanneer dat nodig is!

05

Het resultaat!

Voor ons staat alles in het teken van het resultaat. Gewapend met een goede strategie werken we stap voor stap toe naar je gewenste doelen. Of het nu gaat om het aantrekken van meer bezoekers naar je winkel, het verhogen van conversies, het genereren van offerteaanvragen en leads, of het aantrekken van nieuw personeel. Waar ligt die stip aan de horizon voor jouw bedrijf?

Bij ons bent je niet het zoveelste bedrijf. Je staat centraal en zorgen ervoor dat wij pas stoppen als je tevreden bent. Vandaar dat onze klanten ook onze klanten blijven. En dat is het allerbelangrijkste voor ons.

We hebben niet voor niks daadwerkelijk samenwerkingen met onze klanten, soms zelfs merken samen opgezet. Dat is waar wij voor gaan. Niet alleen het factuurtje schrijven maar op zoek naar de win-win.

Wij merken dat er vaak nog prachtige stappen gezet kunnen worden door bedrijven in Zeeland als het gaat om Online marketing. Gelukkig maar anders hadden wij geen werk haha.

Wij geloven erin dat we jou kunnen helpen. Maar dat is vrij logisch allemaal. Dus voordat we nog meer open deuren gaan intrappen, bakkie doen? De rest komt vanzelf.

Online marketing bureau in Middelburg

marketingbureau team

Veelvoorkomende vragen over online marketing Middelburg

Wat is email automation?

Wat zijn de voordelen van online marketing?

Komen jullie langs in Middelburg?

Eenmaal een maillijst verzameld? Dan is het natuurlijk tijd om te gaan mailen! Natuurlijk is het mogelijk om dit zelf mailtje voor mailtje te doen, maar het kan ook op de automatische piloot! Dit wordt email automation genoemd!

E-mailadressen worden toegevoegd aan speciale software en deze wordt onder andere voorzien van content. Vervolgens kan het mailen beginnen en dit gaat vaak op de automatische piloot! Volgens een algoritme zal er gemaild gaan worden, met een bepaald doel (vaak sales). Online marketeers kunnen goed overweg met dit soort software en vertalen een doel in een e-mailmarketingcampagne.

Online marketing stelt bedrijven in staat om een doelgroep te bereiken. Doordat er verschillende tools te vinden zijn en verschillende platformen valt een doelgroep over het algemeen goed te targeten.

Een ander voordeel is de meetbaarheid. Als bedrijf zijnde is het goed dat in kaart kan worden gebracht wat er met een marketingbudget gebeurt. Doordat online marketing goed meetbaar is, mede door daarvoor bedoelde tools, kan er goed worden gemeten wat een investering op dit gebied oplevert.

Ook is het bereik online nagenoeg onbeperkt. Volgens het CBS maakte in 2018 96,5% van de Nederlanders gebruik van het internet. 86% daarvan, was zelfs dagelijks online! Natuurlijk nemen deze aantallen alleen nog maar toe!

Tuurlijk! Middelburg is natuurlijk zo aan te rijden voor ons. Benieuwd naar jouw kansen in online marketing? Nodig ons eens uit in Middelburg,

bottom of page