top of page

Online marketing Middelburg

Hoeiendag! Wij zijn het online marketing bureau in Middelburg. We kunnen u helpen met een website tot een bedrijfsfilm. Gelukkig hebben we dit al voor meerdere bedrijven mogen doen in Middelburg. Bent u de volgende?

Snelle leveringstijden

Verschillende budgetopties

Totaalplan

Het Online Marketing Bureau

Zoekt u een bedrijf dat volledig voor uw bedrijf gaat en u in alle aspecten kan helpen? Dan zijn wij in goede match. Wij geloven niet in omwegen en vage afspraken, maar gaan gewoon kijken wat voor uw bedrijf werkt. Wel zo makkelijk toch?

Online marketing hoeft niet zo moeilijk te zijn. Kijk maar naar onze resultaten.

Websites

Webshops

Online campagne's

Content creatie

SEO

Online recruitment

Waarom voor ons kiezen?

Gaan 1 stap verder

We verkopen geen onzin en zetten altijd een stap extra om het gewenste resultaat te behalen.

Wij bieden het gehele proces aan

Wij doorlopen alle stappen die nodig zijn. U kan dan ook bij ons terecht voor uw gehele marketing strategie.

Vlugge communicatie

De communicatie zal vlug en soepel verlopen. Het is geen service team, maar alleen Wiljan en Stijn die klaar staan om u te helpen.

Een website, de belangrijkste online marketingtool van uw bedrijf.

Waarom is een website dan toch vaak een ondergeschoven kindje? Dat snappen wij ook niet.

Wij zijn dan ook gespecialiseerd in het maken van een converterende website.

Uw website zorgt ervoor dat uw websitebezoeker precies kan zien waar uw bedrijf voor staat.

Hierdoor zal de bezoeker sneller converteren naar een klant op uw site. En dat is wat we allemaal willen natuurlijk.

Een goede website draagt zelfs bij aan uw vindbaarheid online. Hierdoor wordt het resultaat steeds beter voor uw bedrijf online.

Interesse? Laten we een bakkie doen!

Goede content is misschien wel het belangrijkste om online resultaat te behalen.

Content is in principe alles wat u op deze site ziet. Of het nou gaat om een bedrijfsfilm, een blog of een foto. Het valt allemaal onder content.

Laten wij nou net dit allemaal aanbieden. Wij zijn gespecialiseerd in het maken in content voor elk bedrijf.

Heeft u bijvoorbeeld onze bedrijfsfilms al gezien?

Of onze andere content?

Wolf online marketing is een echt Zeeuws no-nonsens online marketing bureau. Wij helpen bedrijven graag een stapje verder in het online resultaat.

Wij kennen elkaar van de opleiding Ondernemerschap in Breda. Op deze opleiding kwamen we voor het eerst in aanraking met online marketing. Hier is het balletje begonnen te rollen.

Wij zijn verschillende vrienden en familieleden gaan ondersteunen met online marketing en zijn hierdoor steeds een stukje gegroeid. Na onze opleiding hebben we de stap gezet om een online marketing bureau te gaan opzetten.

Dat geloven wij direct. Er zijn enorm veel online marketing bureau's en ze beloven in principe allemaal gouden bergen. Wij zijn echter wel degelijk anders en komen niet met allerlei dure taal en loze beloftes.

Google is de allerbelangrijkste zoekmachine van de wereld. In Nederland wordt meer dan 94% van de zoekopdracht gedaan in Google.

Het is dan ook belangrijk om Google goed te vriend te houden. Hoe je dat doet? Daar zijn de meningen over verdeeld.

Het algoritme van Google is voor iedereen een geheim, echter zijn er wel gigantisch veel manieren om het algoritme van Google voor je te laten werken.

Wij zijn hierin enorm geïnteresseerd en proberen dan ook alles om resultaat in google te behalen.

Door onze ervaring met Google behalen wij enorm goede resultaten in Google.

05

Dit heb ik vaker gehoord...

04

Wie zijn jullie?

03

Content Creatie

02

Google resultaat

01

Webdesign

Stappen naar resultaat

01

Bakkie doen?

Het begint bij ons altijd met een bakje koffie, zo kunnen wij uw online kansen bespreken en een eventueel plan maken. Volledig gratis,!

02

Content creatie

Zoals u kunt zien bieden wij alle soorten content aan en kunnen wij u met alles van dienst zijn. Of het nou gaat om bedrijfsfotografie of een droneshot. Wij hebben het.

03

Zichtbaar resultaat

Dit is nou het leuke van marketing. Het zien van je behaalde doelen.

Online marketing bureau in Middelburg

Bij ons bent u niet het zoveelste bedrijf. U staat centraal en zorgen ervoor dat wij pas stoppen als u tevreden bent. Vandaar dat onze klanten ook onze klanten blijven. En dat is het allerbelangrijkste voor ons.

We hebben niet voor niks daadwerkelijk samenwerkingen met onze klanten, soms zelfs merken samen opgezet. Dat is waar wij voor gaan. Niet alleen het factuurtje schrijven maar op zoek naar de win-win.

Wij merken dat er vaak nog prachtige stappen gezet kunnen worden door bedrijven in Zeeland als het gaat om Online marketing. Gelukkig maar anders hadden wij geen werk haha.

Wij geloven erin dat we u kunnen helpen. Maar dat is vrij logisch allemaal. Dus voordat we nog meer open deuren gaan intrappen, bakkie doen? De rest komt vanzelf.

Resultaat

Uniek

Krachtig

Online resultaat in Middelburg

Als Zeeuws bedrijf proberen wij zoveel mogelijk bedrijven te helpen in het prachtige Zeeland. Ondanks dat wij in Goes zitten, zijn wij vaak te vinden in Middelburg en kunnen we in 20 minuten bij u zijn. Kansen genoeg dus!

77.000

Zoekopdrachten via Google. Per seconde. Ja, seconde.

43%

Van Ecommerce bezoekers komt via Google.

91%

Van Social media content wordt gezien via de mobiele telefoon.

1%

Van de bezoekers van Google komen op de tweede pagina van Google terecht.

Eerst zien dan geloven.

WIE ZIJN WIJ?

Hoi, wij zijn Wolf Online Marketing. Het online marketing bureau voor uw bedrijf. Vaker gehoord zeker? Dat geloven we graag.

 

Wij willen de wereld van Online marketing veranderen. Sterker nog. We zijn al begonnen.

Veelvoorkomende vragen over online marketing Middelburg

Wat is email automation?

Wat zijn de voordelen van online marketing?

Eenmaal een maillijst verzameld? Dan is het natuurlijk tijd om te gaan mailen! Natuurlijk is het mogelijk om dit zelf mailtje voor mailtje te doen, maar het kan ook op de automatische piloot! Dit wordt email automation genoemd!

E-mailadressen worden toegevoegd aan speciale software en deze wordt onder andere voorzien van content. Vervolgens kan het mailen beginnen en dit gaat vaak op de automatische piloot! Volgens een algoritme zal er gemaild gaan worden, met een bepaald doel (vaak sales). Online marketeers kunnen goed overweg met dit soort software en vertalen een doel in een e-mailmarketingcampagne.

Online marketing stelt bedrijven in staat om een doelgroep te bereiken. Doordat er verschillende tools te vinden zijn en verschillende platformen valt een doelgroep over het algemeen goed te targeten.

Een ander voordeel is de meetbaarheid. Als bedrijf zijnde is het goed dat in kaart kan worden gebracht wat er met een marketingbudget gebeurt. Doordat online marketing goed meetbaar is, mede door daarvoor bedoelde tools, kan er goed worden gemeten wat een investering op dit gebied oplevert.

Ook is het bereik online nagenoeg onbeperkt. Volgens het CBS maakte in 2018 96,5% van de Nederlanders gebruik van het internet. 86% daarvan, was zelfs dagelijks online! Natuurlijk nemen deze aantallen alleen nog maar toe!

bottom of page