top of page
digital marketingbureau

Digital marketing bureau

Op zoek naar een digital marketing bureau? Aangenaam! Wij zijn Wolf Online Marketing, het marketingbureau voor jouw bedrijf.

Klein team, korte lijntjes en keihard resultaat.

Korte Lijntjes

Focus op conversie

Totaalplan

Digital Marketing

Digital marketing is niet meer weg te denken uit marketing tegenwoordig. Wat houdt het in? Denk aan content marketing, SEO, webdesign, online campagnes. Zo kunnen we nog even doorgaan trouwens. Maar we hopen dat je zo een idee hebt.

Websites

Webshops

Online campagne's

Content creatie

SEO

Online recruitment

Waarom kiezen voor ons digital marketingbureau

Korte lijntjes

Wij zorgen ervoor dat de lijntjes kort blijven. Wel zo lekker toch?

Gericht op resultaat

Je kan een prachtige website hebben, maar als de bezoekers niet daadwerkelijk klant hebben, heb je er weinig aan. Alles wat wij met digital marketing doen, doen wij met oog op resultaat. 

Totaalplan

Je kan bij ons terecht van content tot advertenties. Hierdoor heb je maar 1 partij nodig voor je gehele digital marketing strategie.

We beginnen met een goed gesprek. Voor ons als digital marketingbureau is dit erg belangrijk. De klik die jij moet hebben met een digital marketingbureau is net zo belangrijk als degene die wij moeten hebben met een bedrijf.

We gaan aan de slag met jouw digital marketing. Of het nou gaat om nieuwe content, of een vernieuwde website. Wij pakken het aan.

Wij stoppen pas totdat jij tevreden bent. Vandaar dat ook ongeveer al onze klanten bij ons blijven hangen.

Het mooie van digital marketing is dat je eigenlijk alles kan testen. Werkt deze advertentie eigenlijk wel of is deze webpagina wel goed? Hier kunnen we allemaal achter komen. En als het werkt schalen we natuurlijk op!

Wij maken altijd een volledig digital marketing plan op maat. Helemaal gratis trouwens. Als je niet voor ons kiest, kan je altijd zelf nog aan de slag.

creatieve marketing

05

Testen

04

Feedback

03

Aan de slag

02

Het plan

01

Goed gesprek

Hét Digital marketingbureau

Ons digital marketingbureau gaat samen met jou voor online resultaat. We hebben geluk al enorm veel bedrijven te hebben geholpen bij hun digital marketing. Ben jij de volgende?

We komen graag langs voor een bakkie. Volledig vrijblijvend en je hebt direct wat digital marketing tips te pakken. Hopelijk tot snel!

Resultaat

Uniek

Krachtig

Digital marketing met resultaat.

Wij hebben zelf verschillende projecten waar we zelf afhankelijk zijn van onze digital marketing. Vandaar dat we weten hoe lastig het is om een webshop winstgevend te maken, of hoe je een video maakt die wel zorgt voor nieuwe klanten.

Dat is toch net even wat anders dan een digital marketing bureau die alleen maar voor klanten werkt. Wij werken met klanten. Sterker nog. Een klant bij ons is begonnen bij ons als klant, alleen nu zitten we er samen mee in bedrijf. Dat is hoe wij als digital marketingbureau willen samenwerken.

77.000

Zoekopdrachten via Google. Per seconde. Ja, seconde.

43%

Van Ecommerce bezoekers komt via Google.

91%

Van Social media content wordt gezien via de mobiele telefoon.

1%

Van de bezoekers van Google komen op de tweede pagina van Google terecht.

Eerst zien dan geloven.

Veelgestelde vragen over een creatief marketingbureau

Wat is een digital marketing bureau?

Een digitaal marketingbureau is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van verschillende vormen van online marketingdiensten aan klanten. Ze helpen bedrijven om hun online aanwezigheid te vergroten, hun merkbekendheid te vergroten en hun klantenbestand te vergroten. Digitaal marketingbureaus bieden een breed scala aan diensten, waaronder zoekmachineoptimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), sociale media marketing, contentmarketing en e-mailmarketing.

Welke voordelen biedt het inhuren van een digitaal marketingbureau?

Het inhuren van een digitaal marketingbureau biedt verschillende voordelen voor bedrijven. Ten eerste beschikken digitale marketingbureaus over gespecialiseerde kennis en ervaring op het gebied van online marketing. Ze kunnen strategieën ontwikkelen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van een bedrijf en de meest effectieve tactieken implementeren om resultaten te behalen. Daarnaast bespaart het inhuren van een extern bureau bedrijven tijd en middelen, omdat ze niet zelf de expertise hoeven op te bouwen en in-house teams hoeven te onderhouden.

Wat ook handig is: een digital marketingbureau heeft waarschijnlijk enorm veel tools voor digital marketing. Dat komt omdat ze dit moeten hebben voor verschillende bedrijven. Dan haal je het er wel uit. Die tools zijn soms honderden euro's per maand. Dat is voor 1 bedrijf toch best wat geld.

Hoe duur is een digital marketing bureau?

Dit verschilt enorm. Vaak werken digital marketingbureau's met uurlonen. Deze variëren van 80 euro tot 145 euro per uur.

Onze klanten zeggen:

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

Het laten bouwen van een nieuwe site en het starten met adverteren via social media is een spannend proces, welke keuzes moet je maken?


Wolf online marketing heeft ons gedurende het hele proces heel goed begeleid, met een duidelijk doel en een strakke planning. De eerste resultaten zijn inmiddels zichtbaar en die sluiten mooi aan bij de verwachtingen. Met dank aan Wolf!

Willem van den Brandt

The Innersense

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

Ik werk graag met de twee wolven van Wolf Marketing en heb ik alle vertrouwen erin dat ze niet alleen fysiotherapiebranche bedrijven van dienst kunnen zijn maar in feite ieder bedrijf dat kampt met personeelstekort en het goed online wegzetten van een onderneming.

Ik zit er nu zelfs samen mee in een vof, dus aan vertrouwen geen gebrek.

Rein-Jan Elenbaas

Fydee Vitae

ZIJ GINGEN JE AL VOOR:

WIJ BEGINNEN EIGENLIJK ALTIJD MET EEN BAKKIE

Dus zoek je een bedrijf dat echt voor je gaat en een vette creatieve impuls gaat geven aan jouw bedrijf?

Drink dan eens een bakkie met ons, je hebt niet zo heel veel te verliezen en tot nu toe is het altijd gezellig geweest!

Bovendien zijn al onze klanten onze klanten gebleven, misschien zegt dat ook wat..

INNERSENSE

WEBSITE · CONTENT · CAMPAGNES

VERVAET

WEBSITE · CONTENT · CAMPAGNES

FYDEE VITAE

WEBSITE · CONTENT · CAMPAGNES

NEW MOTION

WEBSITE · CONTENT · CAMPAGNES

bottom of page