top of page
social media marketing team

Social Media uitbesteden aan een social media bureau? Dat kan! We hebben een klein team, korte lijntjes en keihard resultaat. Dat is waar wij voor staan.​

Samenwerken met een social media bureau is altijd een slimme zet. Wolf Online Marketing heeft jarenlange kennis en ervaring om jouw social media tot een succes te maken! 

Vraag je je af wat succesvolle social media kan betekenen voor jouw bedrijf? Aarzel niet en maak snel een afspraak met ons social media bureau!

Hét social media bureau!

Waarom voor ons social media bureau kiezen?

Social media is een verzamelnaam voor internetplatformen waarop de gebruikers contact met elkaar kunnen onderhouden. Inmiddels zijn er heel veel verschillende platforms. En er blijven er nog elke keer nieuwe bijkomen ook.. Toch zijn de allerbelangrijkste wel bekend. En laten we nou net van die verstand hebben!

Iedereen maakt tegenwoordig gebruik van social media en bedrijven al helemaal. Een goede manier om onder de aandacht van zowel hun bestaande- als potentiële klanten te komen. Dat kan op allerlei manieren, maar voor ons is het belangrijkste dat het jouw bedrijf in ieder geval geld oplevert onderaan de streep.

Jouw social media bureau.

Een social media bureau, zoals Wolf Online Marketing, is een gespecialiseerde adviseur en uitvoerder van je social media strategie. We doen meer dan alleen berichten plaatsen; we ademen social media. Onze expertise strekt zich uit van het opzetten van onweerstaanbare campagnes tot het analyseren van big data en alles daartussenin. We zijn de architecten van jouw online aanwezigheid en de stem die jouw merkpersoonlijkheid vertaalt naar engagement en conversies.

Wat is een social media bureau?

01

klant voor content marketing

Bij ons betaal je niet voor een standaardpakket, maar voor een op maat gesneden oplossing die aansluit bij jouw specifieke behoeften. De investering varieert afhankelijk van de omvang van de diensten – van basisbeheer van accounts tot uitgebreide advertentiecampagnes. We bespreken vooraf de mogelijkheden, zodat je precies weet wat je voor je budget kunt verwachten, zonder verborgen kosten of onverwachte uitgaven.

Wat zijn de kosten van een social media bureau?

02

klant voor online marketing

Onze benadering is persoonlijk, onze methodes zijn bewezen en onze passie is onmiskenbaar. Met Wolf Online Marketing krijg je niet alleen ervaren social media specialisten, maar een team dat zich inleeft in jouw merk en er alles aan doet om je bedrijf te laten groeien. We zijn innovatief, data-gedreven en resultaatgericht, en wij stoppen niet tot jouw merk de aandacht krijgt die het verdient.

Waarom zou je nu écht voor Wolf Online Marketing als jouw social media bureau moeten kiezen?

03

klant voor online marketing

Maken jullie ook video's?

3 redenen waarom je niet voor ons social media bureau moet kiezen.

Liefhebber van de lange adem? Dan is Wolf Online Marketing misschien niets voor jou. Wij geloven in actie, snel schakelen en direct resultaat. Lang wachten laten we over aan de busstop.

Je houdt van wachten?

01

online marketing

Gek op bindende overeenkomsten? Wij niet. In de snel veranderende wereld van social media geloven wij in flexibiliteit en maandelijkse overeenkomsten. Geen langdurige verplichtingen, maar vrijheid om te bewegen.

Je wilt jaarcontracten?

02

Is 'meer is beter' jouw motto? Dan zul je bij ons bedrogen uitkomen. Wij bieden een geïntegreerde aanpak en willen het enige bureau zijn dat je nodig hebt voor jouw social media succes.

Je werkt liever samen met meerdere bedrijven?

03

Je hoeft ons niet te geloven...

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

We zijn erg tevreden met het resultaat van de video's die voor ons bedrijf gemaakt zijn.

De rust waarmee iedereen op zijn gemak gesteld werd en de professionele uitstraling van de video's hebben ons doen besluiten meer video's te maken.

Bedankt en op naar nog een lange samenwerking

Ronald Boster

Elon Brandbeveiliging

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

01

Kennismaking

Eerst zetten we een bak koffie en gaan we zitten voor een goed gesprek. Wie ben je, wat drijft je, en waar droom je van? Dit is het fundament voor onze samenwerking als social media bureau.

02

Strategie ontwikkeling

Met jouw inzichten en onze ervaring ontwerpen we een social media strategie die staat als een huis. We bepalen doelen, doelgroepen en de content die daarbij hoort.

03

Contentcreatie

De strategie is uitgestippeld; nu gaan we aan de slag. Van content creatie tot community management, we zorgen dat jouw merk de show steelt.

04

Social media beheer

We duiken in de data om te zien wat werkt. Meten is weten en aanpassen is vooruitgaan. We houden de vinger aan de pols en optimaliseren waar nodig.

05

Het resultaat!

De resultaten spreken voor zich. We vieren de successen en leren van alles wat we doen. Met Wolf Online Marketing zie je jouw social media groeien en bloeien.

 

Ben je klaar om jouw social media naar een hoger niveau te tillen met de experts van Wolf Online Marketing? We staan te popelen om je te laten zien wat een krachtige, goed doordachte social media-aanwezigheid voor je bedrijf kan doen. We veranderen volgers in fans en klikken in klanten!

Voor jouw bedrijf wordt sociale media steeds belangrijker om gegevens over het gedrag en de interesses van jouw klanten te verzamelen. Bovendien kun je via sociale media direct in gesprek gaan met jouw doelgroep, waardoor je waardevolle inzichten verkrijgt in hun voorkeuren.

Kies daarom voor ons social media bureau. Wij komen volledig vrijblijvend graag een keertje langs voor een bakkie! Hopelijk tot snel!

Jouw social media bureau?!

social marketing team

Veelgestelde vragen over social media beheer.

Wat is het verschil met jullie en mijn eigen werknemers?

Veel bedrijven hebben niet de benodigde kennis in huis om social media succesvol in te zetten. Om toch niet achter te blijven wordt er dan vaak een medewerker voor een aantal uren per dag of week vrijgemaakt om zich hieraan te wijden. Het grote gevaar daarvan schuilt in twee dingen:

De potentie van de social media pagina’s wordt niet optimaal benut;

De medewerker heeft geen tijd genoeg om zowel zijn of haar eigen werk naast de social media-activiteiten te doen.

Beide gevaren gaan ten koste van de resultaten die je met jouw bedrijft had kunnen boeken.

Hoe weet ik nou of social media ook echt voor meer potentiële klanten zorgt?

Wij maken gebruik van tools zoals Google Analytics en specifieke instrumenten om de resultaten van onze social media-activiteiten te meten. Deze tools verschaffen inzicht in de bezoekers van onze website en hoe ze op specifieke webpagina's terechtkomen. Door regelmatig te controleren welke kanalen de meeste leads genereren bij al onze marketingcampagnes, kunnen we op basis van deze inzichten succesvolle kanalen effectiever inzetten en minder presterende kanalen optimaliseren.

bottom of page