top of page

WEBDESIGN

Goed webdesign is doorslaggevend voor het succes van uw website. In minder tijd dan er nodig is voor een pitstop in de F1, heeft uw website bezoeker al een eerste indruk gevormd over uw bedrijf. Omdat er echt geen tweede kans is op die allereerste indruk, is het belangrijk om ook meteen in die split-second te zorgen voor de juiste klik met een treffend webdesign.

Webdesign is een breed begrip. Het gaat verder dan alleen het vormgeven van websites. Naast het ontwerpen van het zichtbare deel, speelt webdesign zich ook voor een deel af aan de achterkant van uw website. Die technische ontwikkeling van websites noemen we webdevelopment. Goed om te weten is dat u bij ons terecht kunt voor beide, zowel het ontwerpen van de voorkant van uw nieuwe websites, het webdesign dus, als het het technische gedeelte onder de motorkap.

Bent u benieuwd welke bedrijven al gebruik maken van onze webdesign diensten en hoe dat in hun geval heeft uitgepakt?

Snelle leveringstijden

Verschillende budgetopties

Totaalplan

Raak uw webdesign de juiste snaar?

Webdesign is een van de krachtigste manieren om een goede indruk met uw bedrijf te maken. Dat is niet gemakkelijk, want voor een succesvol webdesign, zullen alle puntjes op de i moeten worden gezet.  Daarbij kunt u de hulp van een webdesign specialist zeker gebruiken.

 

Een goede website draait zeker om meer dan een lekker in het oog liggend ontwerp. Als specialisten in online marketing zijn we zeker de laatsten die zullen zeggen dat webdesign het enige is dat telt. Wel is het design van uw website van enorm belang om de aandacht van uw bezoeker te grijpen en daarna vast te houden. Bezoekers verwachten een aantrekkelijk webdesign. En niets minder. Het ontwerp maakt óf kraakt uw website Zelfs nog voordat de bezoeker ook maar een woord heeft gelezen.

 

Wat feiten over webdesign. Driekwart van de bezoekers beoordeelt de betrouwbaarheid van een bedrijf alleen maar op het webdesign. In slechts 50 milliseconden (0,05 seconde!!!) is er al een eerste indruk gevormd. En 1 op de 3 bezoekers haakt af bij een onaantrekkelijk webdesign.

Websites

Webshops

Online campagne's

Content creatie

SEO

Online recruitment

WIE ZIJN WIJ?

Hoi, wij zijn Wolf Online Marketing. Het online marketing bureau voor uw bedrijf. Vaker gehoord zeker? Dat geloven we graag.

 

Wij willen de wereld van Online marketing veranderen. Sterker nog. We zijn al begonnen.

Eerst zien dan geloven.

VAN DER SCHELDE

BEDRIJFSFILM · BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Uw website kan niet zonder goed webdesign

Gebruiksvriendelijke website

Webdesign bepaalt hoe gemakkelijk het voor bezoekers is om te vinden waar ze naar op zoek zijn. Zo kunnen uw bezoekers bijvoorbeeld productinformatie willen zien, op zoek zijn naar contactinformatie of de over ons pagina. Met doordacht webdesign maakt u het de bezoeker gemakkelijker om informatie te vinden. Een ingewikkeld ontwerp laat bezoekers uw website wegklikken, maar een aantrekkelijk webdesign is gebruiksvriendelijker.

 

Goed website ontwerp gaat verder dan kleurkeuze, lettertypes, plaatjes en andere zichtbare elementen. Sterker nog, webdesign draait voor een groot deel om dat wat we niet laten zien. De wet van Hick-Hyman is bij webontwerp belangrijk. Deze wet stelt dat hoe meer keuzes iemand heeft, hoe langer het duurt om een beslissing te nemen. Bij het webdesign voor onze klanten, zorgen we voor pagina’s waarop bezoekers gemakkelijk kunnen navigeren en snel vinden waar ze naar op zoek zijn.

Verhoog de conversie

Iedere website pagina heeft een bepaald doel. Wanneer we het webdesign doen, letten we daar specifiek op. Dat doel kan trouwens heel verschillend zijn. Van het plaatsen van een order, het aanvragen van een offerte tot inschrijven voor de nieuwsbrief. Het uitvoeren van die bedoelde actie, dat noemen we conversie.

 

Webdesign leidt de ogen van de bezoeker als het ware over de site. We kunnen laten opvallen wat gezien moet worden. Met webdesign kunt u de focus leggen op uw aanbiedingen of juist de call to action een voor de hand liggende keuze laten zijn. Het webdesign helpt bezoekers de verschillende website elementen onderscheiden en zo kan worden aangestuurd op een handeling. Webdesign en een conversie zijn dan ook onlosmakelijk met elkaar verbonden. 

Win het vertrouwen

U las het eerder al. Drie op de vier bezoekers beslist alleen op basis van het design of ze met uw bedrijf zaken willen doen. Een professioneel webdesign straalt betrouwbaarheid uit. Een slecht ontwerp doet direct afbreuk aan het klantvertrouwen. Daar zit u natuurlijk niet op te wachten.

 

Steekt webdesign goed in elkaar, dan zorgt het voor een goede merkbeleving. Dat klinkt misschien als typisch iets voor de allergrootste bedrijven, maar dat is het niet. Ook voor kleinere, lokale bedrijven is dat van belang. Wanneer u uw merk goed neerzet, gaan mensen uw merk herkennen. Zaken als een speciaal lettertype, een bepaalde kleur of een typische stijl worden daardoor (meestal onbewust) aan het merk gekoppeld. Met webdesign verstevigt u uw merk en dat zorgt voor vertrouwen in uw bedrijf.

Resultaat gedreven

Uw website moet er niet alleen goed uitzien. Over succesvol webdesign is nagedacht, het is functioneel en wordt doelgericht inzet. De eerste indruk telt, maar het webdesign moet wel aansluiten bij de totale ervaring. Laat u ons uw website bouwen, dan overzien we het totale plaatje en zorgen we voor een webdesign dat bijdraagt aan uw bedrijfsdoelen.

●    8 seconden is de spanningsboog van de gemiddelde internetter
●    73% van de bezoekers kan worden beïnvloed door video in webdesign
●    2 op de 3 bezoekers gebruikt een mobieltje, responsive webdesign is een must
●    44% van de bezoekers is specifiek op zoek naar de contactpagina

77.000

Zoekopdrachten via Google. Per seconde. Ja, seconde.

43%

Van Ecommerce bezoekers komt via Google.

91%

Van Social media content wordt gezien via de mobiele telefoon.

1%

Van de bezoekers van Google komen op de tweede pagina van Google terecht.

Samenwerken met Wolf Online Marketing begint altijd met een lekker bakkie. We leren uw bedrijf en uw doelgroep eerst graag goed kennen. Daarna kunnen we van start. Tijdens een creatieve brainstorm bepalen we samen de doelstellingen en maken we een plan voor het webdesign. Daarin werken we uit hoe we de doelen gaan behalen.

Het wireframe wordt gebruikt als blauwdruk voor het webdesign. Afbeeldingen, video en tekst en de huisstijl van uw bedrijf worden gecombineerd. De eerst nog losse elementen vormen een samenhangend geheel. Daardoor wordt het webdesign ineens zichtbaar en concreet.

Nu het webdesign te zien is, zijn we er nog niet. De grafische elementen alleen maken nog geen website. Het design zal daarom nog moeten omgezet naar code. Een gemiddelde website bestaat uit duizenden regels aan code. Een aanzienlijk deel van het webdesign zit daarmee verstopt onder de motorkap van de website

Zodra alle pagina’s zijn ontworpen en duidelijk is hoe uw bezoekers het webdesign te zien krijgen, is het tijd om te controleren of alles goed functioneert. Van een niet werkende link tot het optimaliseren van de user experience: alles wordt nagelopen. Zodra we allemaal tevreden zijn lanceren we uw nieuwe website en kunt u iedereen (concurrentie inclusief) verbazen met het webdesign van uw nieuwe bedrijfswebsite.

Bij het bouwen van een huis gebruik je een plattegrond. Bij het bouwen van een website gebruiken we een wireframe: de bouwtekening voor het webdesign van uw website. We bepalen welke zaken er op de site komen en waar ze komen te staan. Voordat we aan de slag gaan met code en grafische elementen van het webdesign heeft u zo al vaak een goed beeld van de indeling, inhoud en navigatie op de website die we voor u maken.

05

Testen en lanceren

04

Ontwikkelen van uw website

03

Maken van een visual design

02

Het begint met een wireframe

01

Bepalen van de strategie

Resultaatgerichte webdesign in     1-2-3

01

Briefing

Een duidelijke briefing levert ook duidelijke doelstellingen op.
 

02

Webdesign

Uw bedrijfsdoelstellingen worden vertaald in een efficiënt en functioneel webdesign.

03

Maximaal resultaat

Het gebruik van bewezen technieken aangevuld met onze vakkennis zorgt dat u resultaten kunt boeken.

Webdesign maakt

websites succesvol

Als ondernemer bent u en uw medewerkers het gezicht van uw bedrijf. De mens achter het bedrijf is de reden dat er zaken worden gedaan. Uw website is vaak het eerste dat klanten te zien krijgen. Waarom zou u niet zorgen voor webdesign op maat voor uw bedrijf? Een ontwerp dat laat zien wie u bent en waar u voor staat. 

Heeft u een nieuwe website nodig of wilt u de bestaande website beter maken, dan bent u daarvoor bij Wolf Online Marketing aan het juiste adres. We doen meer dan alleen webdesign. We verzorgen het hele plaatje en helpen u online bedrijfsdoelen halen. U neemt bij ons dan ook geen product af, maar een belofte dat dat we alles in het werk stellen om voor uw bedrijf online resultaat behalen.