top of page

TOTAAL PROJECTEN

De projecten waar we een totaal project hebben afgeleverd. Dit zijn een aantal van de klanten die we hebben geholpen met alle facetten die wij hebben. De resultaten spreken voor zich.

Vervaet

The 

Innersense

New 

Motion

Mind Body Diëtist

FYDEE

VITAE

Bouwbedrijf van der Schelde

Pannekoek Sloopbedrijf

Iemand die echt met zijn handen wilt werken? Waar vind je die nog?

-
24 Sollicitanten

24

New Motion

Na 2 weken kon de campagne weer uit. Waarom? Al direct 6 goede kandidaten, waar er al direct 1 van kon beginnen.

-
12 Sollicitanten

1

De Vlieger

Een echte ouderwetse monteur die je nog kan opleiden, dat was het doel, redelijk gelukt aangezien er direct iemand is aangenomen op deze functie.

-
150.000 mensen bereikt

7

Boerderijwinkel Buijsrogge

Geen zaken doen met je familie? Boerderijwinkel Buijsrogge zocht een nieuwe manager, maar hadden nog niet bepaald beet. Anders proberen wij een keertje iets, nou zie hier het resultaat..

-
Direct aangenomen

10

WERVINGS

PROJECTEN

CONTENT

Hieronder een paar foto's die wij hebben gemaakt. Zoals je kan zien lopen zo nogal uiteen. U hoeft dus in ieder geval niet bang te zijn dat we een project niet aan kunnen.

EIGEN PROJECTEN.

Waarom wij zo zeker zijn van onze zaak? We zijn zelf enorm afhankelijk van onze eigen marketing. We hebben zelf namelijk bedrijven waar we zelf eigenaar van zijn. Dus we werken niet alleen maar voor klanten, maar ook voor ons zelf. Dat geeft net ff wat andere opzichten om marketing daadwerkelijk resultaat te laten opleveren.

Oja leuk feitje: Deze bedrijven zijn we gestart met iemand die is begonnen als klant bij ons. Nu samen in een bedrijf, dat spreekt opzich wel vertrouwen uit denken wij.

bottom of page