top of page
bedrijfsfilm team

Zoek je een online marketing bureau in Rotterdam? Wolf Online Marketing is een online marketing bureau dat zich richt op het behalen van online resultaat voor onze klanten in Rotterdam en omstreken. Bakkie pleur?

Online marketing Rotterdam

Online Marketing in Rotterdam uitbesteden aan ons?

Klein team, korte lijntjes en echt keihard resultaat. Dat is waar wij voor staan. Bekijk anders onze video hieronder?!

Waarom ons kiezen voor ons online marketingbureau?

Wie zijn wij precies? Simpelweg 2 gasten die van Online Marketing houden.


Stijn en Wiljan, gewoon begonnen om mensen in onze eigen omgeving te helpen online resultaat te behalen, toen dat goed liep is de stap gezet naar een eigen online marketing bureau. Dat is redelijk uit de hand gelopen. Gelukkig maar!

Recht voor zijn raap

In het verleden heerste het idee dat ongeveer 10% van je omzet moest worden uitgegeven aan marketing. Gelukkig behoort deze gedachte al heel lang tot het verleden. Tegenwoordig wordt online marketing in de regio Rotterdam op een veel meer heldere manier benaderd.

Maar wat houdt dit precies in? Simpelweg dat je niet in het duister tast als het gaat om de kosten. In plaats daarvan ontvang je een op maat gemaakt plan dat is afgestemd op jouw bedrijf. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke aanpak. Daarom zien we ernaar uit om samen met jou om tafel te gaan en gezamenlijk een online marketingplan te ontwikkelen!

Wat zijn de kosten van online marketing in Rotterdam?

01

klant voor content marketing

Wat is nu eigenlijk de overweging achter het uitbesteden van je online marketing in de regio Rotterdam? Als ondernemer kan het soms aanvoelen alsof de tijd door je vingers glipt vanwege de vele taken die je moet oppakken. Dit geldt zeker wanneer het aankomt op het laten groeien van je bedrijf via online marketing. Geen zorgen, de sleutel tot succes ligt in het inschakelen van specialisten!

Waarom online marketing in de buurt van Rotterdam uitbesteden?

02

klant voor online marketing

Wat onderscheidt ons online marketingbureau van de rest? Een begrijpelijke vraag, waar we graag een antwoord op geven! We hebben bewust gekozen voor een compact team, wat resulteert in korte en effectieve communicatielijnen. Maar vergis je niet, achter ons team staat een uitgebreid netwerk van freelancers die ons ondersteunen met hun expertise op verschillende terreinen. Hierdoor kunnen we altijd topkwaliteit garanderen!

Waarom moet ik kiezen voor jullie online marketingbureau?

03

klant voor online marketing

3 redenen waarom je niet voor ons online marketingbureau...

"Geduld is een schone zaak," zoals andere online marketingbureaus vaak beweren. Bij ons verloopt het proces net iets anders! Geen loze beloften, maar direct actie. We steken de handen uit de mouwen en testen tot we erbij neervallen om ervoor te zorgen dat jouw marketingstrategie uiterst effectief is!

Wachten is jouw ding..

01

online marketing

Bij ons online marketingbureau omarmen we een flexibele aanpak. Geen verstikkende jaarcontracten die je vastketenen, maar volledige vrijheid. Mocht je niet tevreden zijn met onze diensten, dan is dat geen enkel probleem! Met een eenvoudig telefoontje kun je moeiteloos overstappen naar een ander online marketingbureau. Al moet gezegd worden dat dit tot op heden nog nooit is voorgekomen…

Je houdt van jaarcontracten

02

Een succesvolle online campagne omvat diverse aspecten, zoals afbeeldingen, video's, campagnes en sociale media. Vaak moet je hiervoor aankloppen bij meerdere partijen. Bij ons online marketingbureau hanteren we echter een andere aanpak. Alles vind je onder één dak: wel zo gemakkelijk!

Je wilt geen overzicht

03

Je hoeft ons niet te geloven...

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

We zijn erg tevreden met het resultaat van de video's die voor ons bedrijf gemaakt zijn.

De rust waarmee iedereen op zijn gemak gesteld werd en de professionele uitstraling van de video's hebben ons doen besluiten meer video's te maken.

Bedankt en op naar nog een lange samenwerking

Ronald Boster

Elon Brandbeveiliging

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

01

Wij beginnen met een bakkie.

Voor ons is het bereiken van resultaat met een hoofdletter 'R' ons ultieme doel. En geloof ons, dat halen we niet alleen uit het turen naar computerschermen. Daarom nodigen we je van harte uit voor een gezellige kennismaking. Samen gaan we rond de tafel zitten en duiken we diep in de doelen van jouw bedrijf. We willen elk detail kennen, zodat we samen kunnen brainstormen over alle mogelijkheden en kansen binnen online marketing in de regio Rotterdam.

02

Online marketingstrategie.

Met onze kennis over online marketing in de buurt van Rotterdam zetten we een spiksplinternieuw, op maat gemaakt plan voor je neer - en het beste nieuws moet nog komen: dit kost je helemaal niks!

Geen verborgen addertjes, geen zorgen! Nu is het aan jou om het startschot te geven. Maar hé, als je toch van gedachten verandert, blijven we even goede vrienden. Bij ons zit je namelijk niet vast aan verplichtingen!

03

Aan de slag

Stap voor stap bewegen we richting het gewenste resultaat. En wat het nog mooier maakt? Onze samenwerking met gespecialiseerde freelancers zorgt voor topkwaliteit in al die facetten! Met ons team van experts onder één dak maken we jouw online succesverhaal werkelijkheid!

04

Bijsturen

Bij online marketing in de omgeving Rotterdam draait het om harde feiten en cijfers. Bezoekersaantallen, conversies, betrokkenheid, kosten per lead, sessieduur en diverse andere meetpunten smeden samen jouw online marketingstrategie.

Soms is een kleine bijstelling al voldoende voor een groot verschil. Daarom houden we bij ons online marketingbureau een vinger aan de pols bij de prestaties van jouw online marketingcampagnes en sturen we bij waar nodig!

05

Het resultaat!

Bij ons staat alles in het teken van resultaat. Met een doordachte strategie werken we stap voor stap toe naar jouw doelen. Of het nu gaat om meer klanten in je fysieke winkel, het verhogen van conversies, het genereren van offerteaanvragen en leads, of het aantrekken van nieuw, talentvol personeel. Hoe zie jij de toekomstige groei van jouw bedrijf voor je?

Wolf Online Marketing kan ook jouw bedrijf helpen bij het op een goede manier inzetten van online marketing. We vinden dat online marketing geen kostenpost moet zijn. Onderaan de streep moet online marketing je juist geld opleveren.

Wanneer je ons inschakelt gaan we voor jou aan de slag om het gewenste resultaat te bereiken. Het mooie van ‘online’ is dat alles meetbaar is. Van iedere aanpassing is in de statistieken terug te zien of en welk resultaat het heeft gehad op onder meer het aantal bezoekers en de conversie. Stap voor stap kunnen we zo jouw website of webshop verbeteren.

Bovendien komen wij graag in Rotterdam, Stijn nog iets liever en is dan ook wanneer het mogelijk in een stadion te vinden in Rotterdam zuid. Dus als je op zoek bent naar een online marketingbureau, denk eens aan ons. We drinken onze koffie zwart trouwens.

Online marketing in Rotterdam

marketingbureau team

Veelgestelde vragen over online marketing in Rotterdam

Op welke manieren kan ik online adverteren?

Wat kost adverteren op social media?

Wat is het nut van video marketing?

Komen jullie langs in Rotterdam?

Er zijn twee manieren die erg bekend en populair zijn. Natuurlijk hebben we het over adverteren op social media platforms en adverteren bij zoekmachines. Social media advertenties worden vaak toegepast om op een vrij directe manier een doelgroep te bereiken. Dit is bijvoorbeeld erg interessant voor het promoten van een evenement of het promoten van bepaalde producten.

Adverteren via social media kan erg breed worden ingezet en dit heeft onder andere te maken met het feit dat er verschillende platforms zijn, die allemaal een bepaalde of meerdere doelgroepen aantrekken.

Zoekmachines worden dagelijks door veel mensen gebruikt, die doelgericht ergens naar op zoek zijn. Zoeken zij een dienst of product dat jouw bedrijf kan leveren en adverteer je bij deze zoekmachine? Dan wordt de kans groot dat er op jouw advertentie wordt geklikt en er vervolgens een dienst wordt afgenomen of een product wordt gekocht!

Hoewel adverteren via social media erg interessant kan zijn, is het financiële plaatje natuurlijk ook wel belangrijk. Er wordt dan ook vaak gevraagd wat het adverteren via social media kost, maar veel belangrijker is wat het uiteindelijk oplevert!

Vaak beginnen bedrijven met adverteren via social media en stoppen vervolgens vrij snel omdat het niet genoeg oplevert. Dit is dan ook een van de redenen waarom het interessant kan zijn om er een specialist voor in te huren. Die zal namelijk een advertentie uitvoerig testen en finetunen om tot de beste resultaten te komen! Het gevolg? Een winstgevende ROAS (Return On Ad Spend).

Er wordt steeds vaker gesproken over video marketing en de kracht ervan. Wist je dat video marketing laagdrempelig kan worden toegepast binnen elk bedrijf? Veel bedrijven zetten Instagram/Facebook reels, TikTok en/of YouTube succesvol in.

Met video marketing kan een groot publiek worden bereikt en dit hoeft vaak niet eens zo heel duur te zijn, daarnaast is het bereik vaak enorm! Alleen al op YouTube worden er elke dag 5 miljard video’s bekeken.

Zeker! Ons online marketingbureau heeft klanten door heel Nederland. En trouwens, Stijn komt graag in Rotterdam om naar zijn clubbie te kijken dus voor hem is het al helemaal makkelijk.

bottom of page