top of page

Online marketing Rotterdam

Als online marketing bureau in Rotterdam, bieden wij alle facetten van online marketing aan. Één partij. Alle diensten. Wel zo handig.

Snelle leveringstijden

Verschillende budgetopties

Totaalplan

Recht voor zijn raap

Wie zijn wij precies? Simpelweg 2 gasten die van Online Marketing houden.


Stijn en Wiljan, gewoon begonnen om mensen in onze eigen omgeving te helpen online resultaat te behalen, toen dat goed liep is de stap gezet naar een eigen online marketing bureau.

Websites

Webshops

Online campagne's

Content creatie

SEO

Online recruitment

Waarom u voor ons kiest

Recht voor zijn raap

We verkopen geen onzin en kijken gewoon wat het best is voor uw bedrijf. Geen rare contracten of verplichtingen gewoon eerlijk.

Kijken naar het gehele proces

U kan bij ons terecht voor uw gehele online marketing strategie. Wij maken de content en pakken ook nog de online strategie voor uw aan.

Korte lijntjes

Wij zijn gewoon snel te bereiken. U wordt niet aan een groot team gekoppeld maar gewoon aan ons.

Wanneer we het hebben over zoekmachine optimalisatie, ook wel bekend als search engine optimization, in het kort: SEO, hebben we het over het optimaliseren van een website of webshop. Dat doen we om beter gevonden te kunnen worden in Google.Wist u dat ruim 75% van de mensen niet doorklikt naar de tweede pagina met zoekresultaten? Een veelgemaakt grapje onder SEO specialisten: wat is de beste plaats om een lijk te verstoppen? Op de tweede pagina van Google! De eerste plek in Google krijgt zo’n 34% van de klikken. Het laatste zoekresultaat op de eerste pagina krijgt nog maar 2,6% van de klikken. Deze feiten maken meteen duidelijk hoe belangrijk zoekmachine optimalisatie en daarmee ook online marketing voor uw bedrijf is.

Heeft u een winkel en verkoopt u producten, maar heeft u nog geen webshop? In veel gevallen is dat een gemiste kans! Een webwinkel is namelijk 24 uur per dag en zeven dagen per week open. Dat biedt u als ondernemer natuurlijk allerlei kansen en mogelijkheden.

Met een eigen online winkel hoeven uw klanten niet altijd naar uw zaak te komen om producten te kunnen kopen. Bestellingen kunnen door uw klanten gemakkelijk online worden geplaatst. Met een webshop voor uw bedrijf kunt u de producten dus niet alleen aan klanten uit de omgeving van Rotterdam verkopen, maar ook in de rest van Nederland. Zelfs ver over de landsgrenzen heen bevinden zich misschien wel klanten die uw producten ook wel zouden willen kopen.

Wanneer we het hebben over website content, bedoelen we daarmee alle teksten, foto’s en video’s op uw website. Wanneer u een goede website of webshop wilt laten maken ontkomt u er dan ook niet aan. Content is belangrijk om uw boodschap over te brengen aan de bezoeker van uw website en om deze aan te zetten tot actie. Voor een succesvolle website of webshop is het hebben van unieke web content dus van enorm belang.

Content is niet zomaar vulling voor uw website. Het is een belangrijk deel van online marketing. Alle informatie op uw website speelt een belangrijke rol bij zoekmachine optimalisatie. De kwaliteit van de teksten, foto’s en video’s bepaalt hoe relevant Google uw website of webshop inschat en dus op welke plek in de zoekmachine de site zal ‘ranken’. Goede content maakt daarbij het verschil, zelfs wanneer uw bedrijf alleen in Rotterdam actief zou zijn.


Social Media in Rotterdam
Steeds meer bedrijven maken de stap om actief te worden op sociale media. Social media maakt inmiddels een belangrijk deel van onze dagelijkse activiteiten uit. Maar liefst 96% van de Nederlanders is actief op sociale platformen en gemiddeld brengen we zo’n 98 minuten per dag door op onder meer Facebook, Instagram, TikTok, LinkedIn of een van de andere sociale media.Wilt u uw bedrijf onder de aandacht brengen, dan doet u dat natuurlijk op de plek waar uw klanten zich ook bevinden. Sociale media is daarvoor een uitkomst. Op een laagdrempelige manier kunt u zichzelf in de kijker spelen bij nieuwe klanten en zorgen dat bestaande klanten u niet vergeten. Het maakt daarbij niet uit of u alleen in Rotterdam of landelijk actief bent. We kunnen ook uw klanten vinden op sociale media.

Benieuwd wat Wolf Online Marketing voor uw sociale media kan betekenen? Neem eens contact met ons op en we leggen u graag uit hoe meer likes en volgers zorgen voor meer verkopen.

Een website is al lang geen overbodige luxe meer. Wanneer u klanten op zoek zijn naar uw producten of diensten begint bij de overgrote meerderheid van hen de zoektocht online. Heeft u nog geen website of is de site van uw bedrijf slecht vindbaar, dan loopt u dus klanten en omzet mis.

Ons online marketing bureau is ook actief in Rotterdam. Veel van onze klanten waarderen onze nuchterheid. Bij ons dan ook geen ingewikkeld gedoe of andere fratsen. Gewoon een goede website die doet wat het moet doen.

05

Social media in Rotterdam

04

Iedereen is visueel ingesteld

03

Webshop beginnen in Rotterdam

02

Maken van een (nieuwe) website

01

SEO

Stappen naar resultaten

01

Kennismaken

Wie zijn wij precies? Simpelweg 2 gasten die van Online Marketing houden.

02

Strategie en doelstellingen

Wolf Online Marketing is al lange tijd actief in het maken van webshops en zal uw bedrijf helpen met de doelstellingen.

03

Resultaat

Ons online marketing bureau levert altijd maatwerk, want ieder bedrijf vereist een andere aanpak

Online marketing in Rotterdam

Wolf Online Marketing kan ook uw bedrijf helpen bij het op een goede manier inzetten van internet. We vinden dat online marketing geen kostenpost moet zijn. Onderaan de streep moet online marketing u juist geld opleveren.

Wanneer u ons inschakelt gaan we voor u aan de slag om het gewenste resultaat te bereiken. Het mooie van ‘online’ is dat alles meetbaar is. Van iedere aanpassing is in de statistieken terug te zien of en welk resultaat het heeft gehad op onder meer het aantal bezoekers en de conversie. Stap voor stap kunnen we zo uw website of webshop verbeteren.

Bovendien komen wij graag in Rotterdam, Stijn nog iets liever en is dan ook wanneer het mogelijk in een stadion te vinden in Rotterdam zuid.

Resultaat

Uniek

Krachtig

Focus op online marketing

Dit belooft precies elk online marketingbureau. Echter durven wij te zeggen dat wij wel degelijk anders zijn. Wij leggen u gewoon duidelijk uit wat we voor u kunnen betekenen.

77.000

Zoekopdrachten via Google. Per seconde. Ja, seconde.

43%

Van Ecommerce bezoekers komt via Google.

91%

Van Social media content wordt gezien via de mobiele telefoon.

1%

Van de bezoekers van Google komen op de tweede pagina van Google terecht.

Eerst zien dan geloven.

WIE ZIJN WIJ?

Hoi, wij zijn Wolf Online Marketing. Het online marketing bureau voor uw bedrijf. Vaker gehoord zeker? Dat geloven we graag.

 

Wij willen de wereld van Online marketing veranderen. Sterker nog. We zijn al begonnen.

Veelgestelde vragen over online marketing in Rotterdam

Op welke manieren kan ik online adverteren?

Wat kost adverteren op social media?

Wat is het nut van video marketing?

Er zijn twee manieren die erg bekend en populair zijn. Natuurlijk hebben we het over adverteren op social media platforms en adverteren bij zoekmachines. Social media advertenties worden vaak toegepast om op een vrij directe manier een doelgroep te bereiken. Dit is bijvoorbeeld erg interessant voor het promoten van een evenement of het promoten van bepaalde producten.

Adverteren via social media kan erg breed worden ingezet en dit heeft onder andere te maken met het feit dat er verschillende platforms zijn, die allemaal een bepaalde of meerdere doelgroepen aantrekken.

Zoekmachines worden dagelijks door veel mensen gebruikt, die doelgericht ergens naar op zoek zijn. Zoeken zij een dienst of product dat uw bedrijf kan leveren en adverteert u bij deze zoekmachine? Dan wordt de kans groot dat er op uw advertentie wordt geklikt en er vervolgens een dienst wordt afgenomen of een product wordt gekocht!

Hoewel adverteren via social media erg interessant kan zijn, is het financiële plaatje natuurlijk ook wel belangrijk. Er wordt dan ook vaak gevraagd wat het adverteren via social media kost, maar veel belangrijker is wat het uiteindelijk oplevert!

Vaak beginnen bedrijven met adverteren via social media en stoppen vervolgens vrij snel omdat het niet genoeg oplevert. Dit is dan ook een van de redenen waarom het interessant kan zijn om er een specialist voor in te huren. Die zal namelijk een advertentie uitvoerig testen en finetunen om tot de beste resultaten te komen! Het gevolg? Een winstgevende ROAS (Return On Ad Spend).

Er wordt steeds vaker gesproken over video marketing en de kracht ervan. Wist u dat video marketing laagdrempelig kan worden toegepast binnen elk bedrijf? Veel bedrijven zetten Instagram/Facebook reels, TikTok en/of YouTube succesvol in.

Met video marketing kan een groot publiek worden bereikt en dit hoeft vaak niet eens zo heel duur te zijn, daarnaast is het bereik vaak enorm! Alleen al op YouTube worden er elke dag 5 miljard video’s bekeken.

bottom of page