DSC02301.jpg

Meer business met een promotiefilm?

Bij Wolf Online Marketing maken we geweldige promotiefilms voor bedrijven van alle soorten en maten: groot, klein, bekend, (nog) onbekend. Van het eerste concept, tot de filmproductie en de perfecte distributie. Wij zijn uw aanspreekpartner als het erom gaat een promotiefilm te laten maken.

 

Filmproductie op zijn best.

Bij Wolf Online Marketing vertellen we uw verhaal. Of het nu over uzelf, uw producten of uw klanten gaat. Onze films maken uw bedrijf zichtbaarder en helpen u uw beste kant aan uw kijkers te laten zien.

 

Minder stress, meer actie.

Wij implementeren uw verhaal met creatieve producties en bereiken maximale aandacht van uw kijkers. Wij brengen uw boodschap en uw toegevoegde waarde op een aantrekkelijke manier onder de aandacht. Of het nu gaat om cameraman, regisseur of droneoperator voor adembenemende luchtopnames – wij zijn echte filmexperts en creëren de perfecte sfeer voor elke scène in de promotiefilm.

Waarom een promotiefilm laten maken?

Verhoog de verkoop met een promotiefilm

Overtuig klanten

Aankoopbeslissing vergemakkelijken

Verbeter Google ranking

Hoogwaardige commercials zorgen voor meer bereik

Aandacht trekken

Kijkers vermaken

Conversie verhogen

Emotie en entertainment - het perfecte duo voor uw branding

Emotionele lading voor het merk en/of het product

Verhoging van de perceptie op de markt

Meer onderscheiden van de concurrentie

Wat is een promotiefilm?

Een promotiefilm dient ertoe op bijzonder wijze reclame te maken voor een merk, product of bedrijf. Een promotiefilm is van kort formaat heeft een speelduur t/m ongeveer 90 seconden.

 

De manieren om een promotiefilm te maken zijn eindeloos.: of het nu gaat om een speelfilm, tekst of 3D-animatie – stilistisch is de promotiefilm zo vrij als zijn boodschap aan de geadresseerde. Zolang de boodschap door iedereen begrepen kan worden, is alles prima!

 

Of het nu gaat om het verhogen van de verkoop, het vergroten van uw bereik, het verbeteren van uw imago of het overbrengen van boodschappen – de promotiefilm is universeel toepasbaar en daarom een onovertroffen marketinginstrument voor uw bedrijf!

DSC02365.jpg

Een promotiefilm laten maken met welke inhoud?

De promotiefilm is succesvol als hij verassend en visueel aantrekkelijk is. Emoties spelen hier een belangrijke rol: als u de kijker verrast met een knaleffect, blijft uw boodschap in herinnering.

 

Het is van het grootste belang om uw USP's duidelijk te communiceren. De kijker moet in zeer korte tijd de kernfuncties van uw product kunnen doorgronden, zodat hij zelf de persoonlijke voordelen kan inzien. Hier moet ook duidelijk worden wat het product speciaal maakt en beter dan dat van uw concurrenten.

 

De beperkte speelduur is ook van cruciaal belang voor het concept van de promotievideo: kort, bondig en simpel! Hij mag niet zo worden ontworpen dat hij op een gegeven moment oninteressant is – anders zal de kijker afhaken of de promotiefilm overslaan, waardoor de film zijn effect mist. Vooral de eerste seconden van de film zijn daarom van cruciaal belang...

 

Ten slotte is het doel van een promotiefilm een duidelijke boodschap over te brengen. Te veel content in zo'n kort tijdsbestek betekent onvermijdelijk een daling van de kwaliteit en kan ook verwarring veroorzaken bij de kijker.

 

Daarom: ken uw doelgroep en spreek hen gericht aan!

Wat is belangrijk in een goede promotiefilm?

Promotiefilms kunnen er heel verschillend uitzien. Het hangt altijd af van wat u specifiek wilt bereiken en wat bij uw bedrijf past. Want alleen een promotiefilm die individueel is afgestemd op u, uw bedrijf, uw situatie, uw behoeften en uw doelstellingen is perfect voor u.

DSC02295.jpg

Wolf Online marketing uw promotiefilm laten maken

De kans is groot dat u al weet dat wij de nummer 1 keuze zijn voor promotiefilms voor uw bedrijf. Haha. Maar wat maakt ons zo geweldig?

 

Héél simpel! Bij ons is er geen planning nodig! Wij komen gewoon langs terwijl uw team werkt en wij zorgen voor de rest. U hoeft zich nergens zorgen over te maken, want wij zorgen voor alles. Bovendien zijn wij twee alles in één: audiovisuele specialisten en digitale marketeers. We hebben dus alles in huis om een goede promotiefilm voor u te maken!

Geen gepraat, alleen actie!

Van imagefilms tot productvideo's tot complete films voor bedrijven. We hebben het allemaal gedaan. Wij laten ons werk en onze klanten voor ons spreken.

 

Kijk zelf maar!

Onze werkwijze voor een promotiefilm

Wie, hoe, wat? – brainstorming tijdens een kopje koffie!

Naast een goede uitvoering moet ook dringend aandacht worden besteed aan het platform waarop u de film deelt.

 

Wat wil ik bereiken?

Wie is mijn doelgroep?

Op welk platform publiceert u de video?

 

Het antwoord hangt altijd af van de best mogelijke distributie, zodat u ook uw doelgroep bereikt. Als u zelf niet zeker bent over deze vragen, komen we graag op een kopje koffie langs en praten over uw wensen en ideeën voor uw promotiefilm!

Het draaiboek

Uw wensen en ideeën combineren wij met onze knowhow en expertise over het laten maken van een promotiefilm.

 

Zo ontstaat het draaiboek!

Editen 

Plezier in het werk maakt perfectie.

 

De inspanning die nodig is om een promotievideo perfect te maken, kan natuurlijk sterk variëren – afhankelijk van het gewenste type en hoe gedetailleerd het concept is. Onze promotiefilms tonen een allround beeld en/of verschillende close-ups van uw bedrijf. Er speelt wat achtergrondmuziek en als het past ook een voice-over.

 

We houden van knutselen en editen! Vooral als het erom gaat, onze klanten tevreden te maken.

Feedback

Hebt u nog vragen? Ideeën? Andere wensen? Aanpassingen? Top! We gaan het aanpassen en optimaliseren.

 

We leveren de promotiefilm pas op bij 100% tevredenheid.

Promotiefilm online bekijken, delen en over de hele wereld verspreiden!

IMG_0461.jpg

Uw promotiefilm door ons laten maken

Bijna iedere dag verlaten geweldige projecten, promotiefilms, social media campagnes en webdesigns ons huis. Vooral op het gebied van promotiefilms hebben we heel veel ervaring en het juiste equipment.

 

Bent u geïnteresseerd? Neem dan gewoon contact met ons op.

Koffie, Cappuccino of Latte Macchiato?