top of page

Zit je er over na te denken om een promotiefilm te laten maken? Een promotiefilm is de ideale manier om op te vallen. Wij hebben al enorm veel bedrijven mogen helpen bij het maken van een promotiefilm.

Ben jij de volgende?

Promotiefilm laten maken

promotie marketing team

Promotiefilms zijn effectief. Logisch ook, want mensen hebben een voorkeur voor bewegend beeld. Marketing onderzoeken laten zien dat 9 op de 10 marketeers meer verkeer naar hun website krijgt dankzij video en ruim driekwart van de bedrijven ervaart dat een promotiefilm zorgt voor meer verkopen.

Inzetten van een promotievideo is dan ook de perfecte manier om een nieuw product te lanceren of de meerwaarde van jouw producten of diensten te benadrukken.

Een promotiefilm laten maken zorgt dat jouw bedrijf op een unieke manier in beeld kan worden gebracht. Dat help je te onderscheiden van de concurrentie. En met een korte, krachtige promotiefilm kun je duidelijk maken dat jouw product of dienst de beste keuze voor de klant is. En dat wil je toch?

Resultaatgerichte 

promotiefilm

Een promotiefilm kan jouw bedrijf echt verder helpen. Je laat je bedrijf zien aan je klanten of toekomstige medewerkers, hierdoor kan je echt jezelf onderscheiden van je concurrentie en dat allemaal door 1 simpele promotiefilm!

Waarom een promotiefilm?

01

promotiefilm klant

Dat zijn er nogal wat! Maar speciaal voor jou hebben we er een paar op een rijtje gezet:

  • Mensen onthouden een promotiefilm beter dan tekst of afbeeldingen

  • Je kan een promotiefilm overal inzetten, denk bijvoorbeeld aan je website of social media.

  • Het vergroot je vindbaarheid op zoekmachines, zoals Google!

  • Een goede promotiefilm is heel lang houdbaar. Moet het natuurlijk wel een goede promotiefilm zijn.

Zo kunnen we nog even doorgaan, maar hopelijk begrijp je het punt.

Wat zijn de voordelen van een promotiefilm?

02

promotiefilm klant

Vaak krijgen we de vraag gesteld wat een promotiefilm laten maken kost. Daar is geen simpel antwoord op te geven. Ieder bedrijf is uniek en dus ook de oplossing die je nodig hebt. De prijs van een promotiefilm hangt af van voorbereidingen die nodig zijn, het aantal dagen werk en de complexiteit van het nabewerken is. We proberen zo goed als kan met jou mee te denken. Met het maximale budget als uitgangspunt kunnen we bijvoorbeeld al aangeven wat er allemaal mogelijk is.

Hoeveel kost een promotiefilm?

03

promotiefilm klant

Waarom voor ons kiezen voor jouw promotiefilm?

Overtuigen.

Het laten maken van een promotiefilm is maatwerk. Een video wordt ingezet om jouw verhaal te vertellen en dat verhaal is uniek. En om dat op een boeiende manier over te brengen op jouw doelgroep, maken we gebruik van storytelling.

Een promotiefilm is dan ook veel meer dan gewoon een simpele film over jouw bedrijf. En ja, natuurlijk kan je tegenwoordig gemakkelijk zelf iets opnemen. Grote kans dat het eindresultaat alleen niet helemaal is wat je in gedachten had.

 

Het opnemen van een promotiefilm vraagt niet alleen flinke portie creativiteit en een vaste hand, maar ook veel (technische kennis) over de opbouw van een goede bedrijfsfilm en post-productie. Pak je het laten maken van een promotiefilm meteen goed aan, kies er dan voor de promotiefilm te laten maken door professionals. Ons bijvoorbeeld.:)

Cinematische kwaliteit.

Grote merken zijn al lang overtuigd van de kracht van promotiefilms. Ze trekken alle registers open om de doelgroep te betrekken bij hun merk. De snelle groei van sociale media en de daarbij behorende kansen om gezien te worden, zorgt dat steeds meer bedrijven promotiefilms inzetten. Ook voor jouw bedrijf kunnen wij een aantrekkelijke promotiefilm produceren. Professioneel gefilmd, met sterke visuals en een intrigerende storytelling tegen aantrekkelijke kosten.

Laat je ons jouw promotiefilm maken. Ons doel is jouw bedrijf, product of dienst op een zo authentiek mogelijk manier vast te leggen. Daarvoor trekken we alles uit de kast. Strakke montage, voice-over, muziek, slomo’s en zelfs onze drone kan worden ingevlogen. We hebben alle mogelijkheden in huis om het laten maken van een promotiefilm tot een succes te maken.

Breed inzetbaar.

Een promotiefilm ligt dicht bij een commercial of een bedrijfsfilm, maar is wel degelijk verschillend. Promotiefilms zijn perfect om jouw product of dienst onder de aandacht te brengen. Ze zijn daardoor ideaal als pre-roll op YouTube of als sponsored content op Facebook. Promotiefilms zijn zelfs inzetbaar als tv-reclame. En waar een bedrijfsreportage al snel meer richting branded content gaat, is een professionele promotiefilm laten maken ideaal om jouw boodschap op een overtuigende manier (persuasief) te communiceren. Doelgericht, to the point en herhalend.

content foto

Bakkie.

Een promotiefilm laten maken, dat doet je om jouw product of service op te laten vallen. Daarvoor is het belangrijk dat we de ‘ziel’ van jouw bedrijf kunnen overbrengen. Die zullen we eerst zelf moeten beleven en dat kan onmogelijk op afstand. Laten maken van een promotiefilm begint daarom altijd eerst met een goed gesprek. Daarin bespreken we jouw wensen en ideeën. Het resultaat van deze brainstorm smeden we om tot concreet plan. Je weet zo precies wat je van het laten maken van een promotiefilm kunt verwachten. Een promotiefilm laten maken kan je dus gerust aan ons overlaten.

foto

Concept

Wij gaan aan de slag met een plan voor jouw promotiefilm. We koppelen terug en wanneer we een akkoord krijgen, plannen we direct een datum in voor het maken van een promotiefilm.​

 

Een promotiefilm hoeft niet alleen maar over een product of dienst te gaan. De mogelijkheden voor het laten maken van promotiefilms zijn in principe eindeloos. Wat de reden ook is, we denken graag met u mee over de inhoud van de promotiefilm. Alle ideeën brengen we samen tot één doelgericht concept. Daarin beschrijven we alle stappen die volgens nodig zijn worden beschreven. Zo zorgen we ervoor dat het laten maken van een promotiefilm een succes zal zijn.

foto

Shootday

Op de afgesproken dag komen we bij je langs voor het maken van de promotiefilm. Goede voorbereiding is altijd het halve werk. Onze planning en draaiboek zorgen ervoor dat het opnemen soepel verloopt. Vaak is het maken van de promotiefilm dan ook al binnen één dag afgerond.

foto

Editing

We maken veel opnames voor jouw promotiefilm. Niet alles daarvan zal uiteindelijk worden gebruikt in de video. Omdat de video niet te lang mag worden, gebruiken we alleen de allersterkste beelden. Liever kort en overtuigend, dan langdradig met kans op wegklikken. Bij de edit zorgen we dat de beelden soepeltjes in elkaar overlopen, strak ogen én dat de boodschap van de promotiefilm duidelijk is. Zo zorgen we dat het laten maken van een promotiefilm bijdraagt aan het behalen van jouw marketingdoelen.​

foto

Promotie

Een promotiefilm laten maken is geen doel op zich. Opvallen en meer klanten scoren is dat wel. Wil je dus profiteren van jouw investering in een promotiefilm, dan heeft u ook een goede strategie nodig om onder de aandacht te komen bij jouw doelgroep. Wij zijn gespecialiseerd in content marketing. Je kunt bij ons niet alleen een promotiefilm laten maken, maar we zorgen ook dat deze wordt gezien.

Ons stappenplan voor een promotiefilm laten maken.

Je hoeft ons niet te geloven...

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

We zijn erg tevreden met het resultaat van de video's die voor ons bedrijf gemaakt zijn.

De rust waarmee iedereen op zijn gemak gesteld werd en de professionele uitstraling van de video's hebben ons doen besluiten meer video's te maken.

Bedankt en op naar nog een lange samenwerking

Ronald Boster

Elon Brandbeveiliging

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

Promotiefilm laten maken? Weet dan dat je bij ons nog écht een klant bent en geen nummer. Wij gaan voor een lange samenwerking. Voor jou staan wij klaar. Het is  niet voor niks dat ongeveer al onze klanten bij ons blijven hangen. 

Klein team, korte lijntjes en keihard resultaat. Daar staan wij voor. 

We komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken voor een promotiefilm voor jouw bedrijf. Helemaal gratis trouwens en ook nog eens gezellig!

Een promotiefilm laten maken?

Promo team

Veelgestelde vragen een promotiefilm laten maken.

Wat levert een promotiefilm op?

Het laten maken van promotiefilms is ideaal als onderdeel van een grotere (online) marketing campagne. Je kunt de promotiefilm laten zien op  jouw website, sociale media of gewoon op Youtube. Met een promotiefilm val je op, leg je een connectie en dat zorgt voor brand awareness.

Hoe lang moet een promotiefilm zijn?

Dat ligt er natuurlijk aan. Zelf proberen wij een promotiefilm altijd zo kort mogelijk te houden, dus in ieder geval onder de 3 minuten. Het ligt er natuurlijk ook echt enorm aan. We maken video's van 15 seconden, maar ook van 5 minuten. Kijkers hebben een steeds kortere spanningsboog door bijvoorbeeld social media. Wij spelen hier dan op in door direct to the point te komen met jouw promotiefilm. Net wat mogelijk is!

Wat voor promotiefilms maken jullie dan?

bottom of page