top of page

Stijn Buijsrogge

Nadat ik mijn vader een keertje had geholpen met een webshop van kerstpakketten (met succes) ben ik er achter gekomen dat ik dit meer wilde gaan doen.

Nu zijn we een aantal jaartjes verder en hebben we al veel bedrijven mogen helpen aan (online) resultaat. Onze klanten blijven bij ons doordat we gewoon altijd enorm eerlijk zijn over wat ze kunnen verwachten. Iets wat helaas niet altijd voorkomt in de marketingwereld.

En dit blijven we dan ook doen. Dat is beloofd.

 

Het mooiste compliment wat we tot nu toe hebben gehad vind ik dat we nu met sommige klanten in een bedrijf zitten. Begonnen als klant en nu daadwerkelijk partners van elkaar. Dat spreekt toch wel vertrouwen uit.:)

Hobby's: Ik pak af en toe een gewicht op in de sportschool, lees graag een boekie, ga graag naar festivals en met de HR-manager de natuur in.

Eigenaar

Wiljan Pannekoek

Het idee voor het starten van een online marketing bureau is ontstaan toen ik bij familie mee kreeg hoe online marketing bureaus te werk gaan. Het viel me op hoe weinig betrokkenheid er was naar de klanten.

Hier en daar hielp ik familie en vrienden met online marketing en daarbij zag ik hoe erg juist de betrokkenheid en het meedenken op prijs werd gesteld. Toen ik dit met Stijn besprak en hij voorstelde om de stap te maken om zelf aan de slag te gaan om bedrijven te helpen was de keuze snel gemaakt.

Geen verkeerde beslissing achteraf.

Eigenaar

Mick Buijsrogge

Ze noemen mij een kantoorhond, maar ik ben vanzelfsprekend veel meer dan dat. Naast dat ik vaak kom buurten is uit een een onderzoek gebleken dat een kantoorhond zorgt voor 37% meer energie en 45% minder stress.

Als ik kijk naar mijn taak in dit kantoor, zijn deze percentages veel te laag.

In het onderzoek wordt dan ook niet aangegeven wat voor hond dit was. Met mijn energieke en altijd positieve aanwezigheid verhoog ik de resultaten van onze projecten hoogstpersoonlijk.

​Oja en ik ben ook nog de enige hier die wel fotogeniek is.

Hobby's: Ik ren graag heen en weer achter een bal aan, hou van culinaire hoogstandjes en laat graag Stijn uit in de natuur, heeft ie soms hard nodig.

HR-Manager

Je hoeft in ieder geval niet voor ons te kiezen omdat we zo fotogeniek zijn. Wel als je van goeie koffie houdt, oja en resultaat. Niet onbelangrijk in ons vak..

Wie zijn wij dan?

Goede vraag! Wij hebben een netwerk opgebouwd met verschillende specialisten op het gebied van marketing. Zo blijven wij flexibel, zijn we niet afhankelijk van opdrachten en contracten binnen halen (wel leuk natuurlijk) én kunnen we alles op een hoog niveau aanbieden. 

Wie onze specialisten dan zijn? Scroll even verder:)

Hoe doen jullie die met 3,5 mensen?

Anna-Lena

Online Marketeer

Onze top online marketeer. Ze is op alle fronten inzetbaar met haar creatieve kijk, zorgt ze voor prachtresultaten.

Terence

VIdeo editor

Terence is onze topeditor. Hij maakt van onze beelden prachtige creaties. 

Max

Google ads specialist

Max zorgt ervoor dat de klikken in Google ads ook echt wat waard worden. 

Casper

Online marketeer

Casper is voor ons op alle fronten inzetbaar. Een echte alleskunner!

Leroy

Content marketeer

Leroy zorgt voor verschillende soort topcontent.

Jij?

Onze volgende topper

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent! Stuur ons een berichtje met jouw motivatie!

Onze specialisten

bottom of page