top of page

Online marketing Den Haag

Online Marketing Den Haag


Samen voor Resultaat

Snelle leveringstijden

Verschillende budgetopties

Totaalplan

Waarmee behalen wij resultaat?

In ieder geval niet door onze eigen foto's. Nee wij focussen ons toch echt op het resultaat voor onze klanten.

Websites

Webshops

Online campagne's

Content creatie

SEO

Online recruitment

Hoe behalen wij het gewenste resultaat

Wij zetten dat stapje extra

Wij doen daadwerkelijk een stapje meer voor uw bedrijf.

Kijken naar het hele proces

U kan wel een heel online marketing plan gaan uitvoeren in uw bedrijf, echter wanneer dit totaal niet aansluit bij de offline activiteiten die u doet, heeft het verdomd weinig zin.

Altijd focus op resultaat

Het maakt eigenlijk niet zoveel uit of uw site er prachtig uitziet, wanneer die geen enkel resultaat oplevert onderaan de streep. Wij houden altijd het resultaat in de gaten.

Online marketing. Zo'n breed begrip is echt niet gemakkelijk samen te vatten. Toch richten wij ons vooral op volgende delen van online marketing:
- Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
- Zoekmachineadvertenties (SEA)
- Webdesign
- E-commerce

- E-mail marketing
- Social media
- Content creatie
- Recruitment

“Hè? Recruitment?” denkt u nu? Dit horen wij vaker. Wij zijn dan ook allesbehalve een “normaal” online marketingbureau. We hebben geen lijst met targets, we hebben geen vaste lijn waar we mee werken. Wij maken professionele video’s en foto's van uw bedrijf in Den Haag en omgeving gericht op uw vacature. Vervolgens gaan wij die niet in een of ander blad zetten of op een site waar niemand hem tegen komt. Neeee. Wij gaan een social media campagne opzetten om uw nieuwe personeelslid te vinden. Hier komt het sterk sociale gevoel van de wolf naar tevoren!

Nodig ons graag uit voor een kopje koffie. Dan gaan we samen aan de slag met een unieke boodschap voor uw bedrijf. Buitengewoon. Anders. Persoonlijk. Bij ons is alles anders dan standaard. Daarna analyseren we samen uw doelgroep. Wie zijn uw (potentiële) klanten? Wie wilt u bereiken? Hoe wilt u hun aanspreken? Samen kijken we ook naar uw concurrenten en hun online marketing strategieën. We stellen een lijst op met dingen die we beter kunnen doen dan zij. Bovendien kijken we nog naar verschillende mediakanalen. Waar is de beste oplossing om voor u, uw bedrijf en uw merk aandacht te krijgen?

Wij zitten in het prachtige Goes, Zeeland. Maakt dat wat uit? Wat ons betreft niet.

Wij rijden graag een stukkie naar Den Haag en zijn altijd benieuwd naar andere bedrijven. Wel handig want dat is ons vak.

Gewoon doen, niet twijfelen en ervoor gaan.

In online marketing moet u kiezen tussen saai, schreeuwerig en verleidelijk. Waarvoor kiest u? In ieder geval, niet voor het eerste woord! Uw online marketing in Den Haag moet immers allesbehalve dan saai zijn. U moet zich onderscheiden van de massa en meer bieden dan de concurrentie. Het gaat niet langer over het vertellen van goede verhalen. Maar om klanten die de verhalen voor u gaan vertellen. En dat lukt alleen als u klanten op een unieke en creatieve manier voor u wint. Daarom zetten wij ons in om uw bedrijf in den Haag uniek te maken. Wij creëren online marketing voor uw bedrijf die uw bedrijf promoot, uw klanten overtuigt en bovenal in hun geheugen blijft hangen.

05

Online marketing in Den Haag

04

Wie zijn wij?

03

Aan de slag

02

Online marketing en creativiteit in Den Haag

01

Omvat online marketing

Online resultaat

01

Kennismaking

Kennismaken is voor ons erg van belang, hier maken wij niet alleen kennis met u en uw bedrijf maar ook met uw wensen en doelen.

02

Creatie

Het blijft natuurlijk niet alleen bij kennismaken, nu gaan we echt content maken.

03

Het zien van het resultaat

De resultaten zijn zichtbaar te zien.

ONLINE MARKETING BUREAU DEN HAAG

Bij Wolf Online Marketing staat de klant altijd bovenaan en zullen wij de wensen en de doelen van de klant altijd doornemen en zullen we zo de gewenste resultaten behalen voor u en uw bedrijf.

Oh Oh Den Haag, mooie stad achter de duinen met veel kansen en mogelijkheden voor u en uw bedrijf. Wilt u meer impact maken dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Resultaat

Uniek

Krachtig

Het doel van online marketing?

Online marketing Den Haag betekent de bevordering van de verkoop van producten en diensten door het overdragen van de juiste boodschappen aan de juiste mensen via de juiste media. En dat bij u in Den Haag. Traditionele marketing bereikt mensen. Maar om de mensen echt aan te spreken is er meer nodig. Namelijk contentmarketing. Contentmarketing spreekt mensen persoonlijk aan. Laten we eerlijk zijn, het is altijd mooier om direct en persoonlijk aangesproken te worden. Voordat we dus geweldige content voor uw online marketing strategie in Den Haag gaan creëren, stellen we eerst vast, hoe we die content gaan marketen. We zijn niet bang om creatief te zijn en te experimenteren met onze online marketing strategie en de content die we creëren.

77.000

Zoekopdrachten via Google. Per seconde. Ja, seconde.

43%

Van Ecommerce bezoekers komt via Google.

91%

Van Social media content wordt gezien via de mobiele telefoon.

1%

Van de bezoekers van Google komen op de tweede pagina van Google terecht.

Eerst zien dan geloven.

WIE ZIJN WIJ?

Hoi, wij zijn Wolf Online Marketing. Het online marketing bureau voor uw bedrijf. Vaker gehoord zeker? Dat geloven we graag.

 

Wij willen de wereld van Online marketing veranderen. Sterker nog. We zijn al begonnen.

Veelgestelde vragen over online marketing in Den Haag

Wat kosten zoekmachine advertenties?

Wat houdt content marketing in?

Voor zoekmachine advertenties geldt vrijwel hetzelfde als bij social media. Per klik op uw advertentie wordt een bedrag in rekening gebracht. Dit bedrag is afhankelijk van factoren als het zoekvolume, concurrentie en wat concurrenten betalen voor hetzelfde zoekwoord.

Ook hier zijn de kosten minder interessant dan de opbrengsten en geldt ook dat een goede online marketeer uw advertentiecampagne zodanig zal testen en finetunen, dat deze uiteindelijk meer oplevert dan dat hij zal kosten. Uiteraard helpen wij u graag verder!

Er wordt weleens gezegd dat content online alles is en ook komen er weleens termen voorbij als: “content is king”. Dit komt niet uit de lucht vallen! Alles begint namelijk bij content! Met goede content worden sales en leads gegenereerd, maar goede content zorgt er ook voor dat uw bedrijf online goed gevonden wordt!

Zoekmachines zijn bijvoorbeeld dol op pakkende content en dan gaat het niet alleen om tekst, maar ook om afbeeldingen en video’s. Een content marketeer weet precies hoe bedrijven hun doelgroep kunnen raken en binden en ook dit is een reden waarom de term: “content is king” ooit is ontstaan!

bottom of page