Online marketing Den Haag

Online Marketing Den Haag


Samen voor Resultaat

Snelle leveringstijden

Verschillende budgetopties

Totaalplan

Waarmee behalen wij resultaat?

In ieder geval niet door onze eigen foto's. Nee wij focussen ons toch echt op het resultaat voor onze klanten.

Websites

Webshops

Online campagne's

Content creatie

SEO

Online recruitment

Waarom u voor onze online marketing kiest

Korte lijntjes

De digitale wereld verandert in rap tempo. Wolf Content Marketing helpt u om ook online het beste resultaat te halen. Wij geloven dat online marketing het beste werkt met een recht door zee aanpak. Niemand zit namelijk te wachten op een hoop technobabbel en vage beloftes. 

We willen daarom de behoeften van uw bedrijf goed leren kennen en werken altijd met realistische en meetbare doelen. Dankzij de korte lijnen binnen ons online marketing bedrijf heeft u altijd een vast aanspreekpunt en blijft u op de hoogte van de resultaten.

Resultaatgericht

Een flink aantal likes op Facebook laat zie dat mensen uw bedrijf waarderen. Maar wat levert een post op sociale media uw bedrijf eigenlijk op? Zorgt een betaalde advertentie bij Google wel voor meer sales? Hoeveel website bezoekers kopen uw producten eigenlijk?

 

Het mooie aan online marketing is dat bijna alles meetbaar is. Door het stellen van doelen, goed te plannen, deze uit te voeren en continu te finetunen, werken we stap voor stap toe naar het gewenste resultaat.

Alle mogelijkheden

De acceptatie van internet, zowel persoonlijk als zakelijk, heeft allerlei nieuwe marketing- en advertentiekanalen opgeleverd. Internetmarketing is daardoor uitgegroeid tot een heel breed begrip. 

Zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), maar ook social media marketing en e-mail marketing zijn niet te missen onderdelen in een succesvolle sociale media campagne. Ze hebben allemaal hun eigen uitdagingen, maar uiteindelijk allemaal ook hetzelfde doel: de klant bereiken op het moment dat het ertoe doet. Door samen te werken 

Onze samenwerking, voor zowel kleine als grote online marketing campagnes, begint altijd met een goed gesprek. Voor een optimaal resultaat, moeten we exact weten wat uw doelen zijn. We komen daarom graag zoveel mogelijk te weten over uw bedrijf. Daarbij denken we graag met u mee over de kansen en mogelijkheden om online marketing in te zetten voor uw bedrijf. Zoals altijd weten er twee meer dan een. U heeft verstand van uw product en wij van internet marketing.

Nodig ons graag uit voor een kopje koffie. Dan gaan we samen aan de slag met een unieke boodschap voor uw bedrijf. Buitengewoon. Anders. Persoonlijk. Bij ons is alles anders dan standaard. Daarna analyseren we samen uw doelgroep. Wie zijn uw (potentiële) klanten? Wie wilt u bereiken? Hoe wilt u hun aanspreken? Samen kijken we ook naar uw concurrenten en hun online marketing strategieën. We stellen een lijst op met dingen die we beter kunnen doen dan zij. Bovendien kijken we nog naar verschillende mediakanalen. Waar is de beste oplossing om voor u, uw bedrijf en uw merk aandacht te krijgen?

Wij zitten in het prachtige Goes, Zeeland. Maakt dat wat uit? Wat ons betreft niet.

Wij rijden graag een stukkie naar Den Haag en zijn altijd benieuwd naar andere bedrijven. Wel handig want dat is ons vak.

Gewoon doen, niet twijfelen en ervoor gaan.

In online marketing moet u kiezen tussen saai, schreeuwerig en verleidelijk. Waarvoor kiest u? In ieder geval, niet voor het eerste woord! Uw online marketing in Den Haag moet immers allesbehalve dan saai zijn. U moet zich onderscheiden van de massa en meer bieden dan de concurrentie. Het gaat niet langer over het vertellen van goede verhalen. Maar om klanten die de verhalen voor u gaan vertellen. En dat lukt alleen als u klanten op een unieke en creatieve manier voor u wint. Daarom zetten wij ons in om uw bedrijf in den Haag uniek te maken. Wij creëren online marketing voor uw bedrijf die uw bedrijf promoot, uw klanten overtuigt en bovenal in hun geheugen blijft hangen.

05

Online marketing in Den Haag

04

Wie zijn wij?

03

Aan de slag

02

Strategie bepalen

01

Goed gesprek

Online resultaat

01

Kennismaking

Kennismaken is voor ons erg van belang, hier maken wij niet alleen kennis met u en uw bedrijf maar ook met uw wensen en doelen.

02

Creatie

Het blijft natuurlijk niet alleen bij kennismaken, nu gaan we echt content maken.

03

Het zien van het resultaat

De resultaten zijn zichtbaar te zien.

ONLINE MARKETING BUREAU DEN HAAG

Bij Wolf Online Marketing staat de klant altijd bovenaan en zullen wij de wensen en de doelen van de klant altijd doornemen en zullen we zo de gewenste resultaten behalen voor u en uw bedrijf.

Oh Oh Den Haag, mooie stad achter de duinen met veel kansen en mogelijkheden voor u en uw bedrijf. Wilt u meer impact maken dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Resultaat

Uniek

Krachtig

DRIVEN BY RESULT

Over één ding willen wij altijd duidelijk zijn: de kosten van online marketing. We werken niet met vaste prijzen, tarieven per uur of langlopende abonnementen. In plaats daarvan kijken we naar de doelen die uw bedrijf stelt en wat er zou moeten gebeuren om dat te kunnen bereiken. En eerlijk is eerlijk, wanneer u op zoek bent naar het goedkoopste online marketing bureau, dan kunt u misschien beter even verder zoeken. 

Wij werken resultaatgedreven. Wij kijken daarbij verder dan alleen maar méér bezoekers op uw website of meer likes en volgers op uw socials. Internet marketing draait volgens ons uiteindelijk om het resultaat onderaan de streep. Iedere euro die u erin steekt, moet meer opleveren. U wilt optimale return on investment (ROI). Bij het uitwerken van uw online marketing strategie stellen we ons daarom steeds de vraag: wat levert het u écht op.

77.000

Zoekopdrachten via Google. Per seconde. Ja, seconde.

43%

Van Ecommerce bezoekers komt via Google.

91%

Van Social media content wordt gezien via de mobiele telefoon.

1%

Van de bezoekers van Google komen op de tweede pagina van Google terecht.

VAN DER SCHELDE

BEDRIJFSFILM · BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Eerst zien dan geloven.

WIE ZIJN WIJ?

Hoi, wij zijn Wolf Online Marketing. Het online marketing bureau voor uw bedrijf. Vaker gehoord zeker? Dat geloven we graag.

 

Wij willen de wereld van Online marketing veranderen. Sterker nog. We zijn al begonnen.

Veelgestelde vragen over online marketing in Den Haag

Wat kosten zoekmachine advertenties?

Wat houdt content marketing in?

Voor zoekmachine advertenties geldt vrijwel hetzelfde als bij social media. Per klik op uw advertentie wordt een bedrag in rekening gebracht. Dit bedrag is afhankelijk van factoren als het zoekvolume, concurrentie en wat concurrenten betalen voor hetzelfde zoekwoord.

Ook hier zijn de kosten minder interessant dan de opbrengsten en geldt ook dat een goede online marketeer uw advertentiecampagne zodanig zal testen en finetunen, dat deze uiteindelijk meer oplevert dan dat hij zal kosten. Uiteraard helpen wij u graag verder!

Er wordt weleens gezegd dat content online alles is en ook komen er weleens termen voorbij als: “content is king”. Dit komt niet uit de lucht vallen! Alles begint namelijk bij content! Met goede content worden sales en leads gegenereerd, maar goede content zorgt er ook voor dat uw bedrijf online goed gevonden wordt!

Zoekmachines zijn bijvoorbeeld dol op pakkende content en dan gaat het niet alleen om tekst, maar ook om afbeeldingen en video’s. Een content marketeer weet precies hoe bedrijven hun doelgroep kunnen raken en binden en ook dit is een reden waarom de term: “content is king” ooit is ontstaan!