Online marketing Utrecht

Online marketing verandert met de dag en wat vandaag ‘hot’ is, is morgen alweer uit de mode. Alles dat online is, evolueert en dat geldt ook zeker voor online marketing. Hoe ziet online marketing er in de toekomst dan uit? We verbazen ons nu al over hoe specifiek je met Google mensen kan bereiken. 

Snelle leveringstijden

Verschillende budgetopties

Totaalplan

Online marketing in Utrecht

Uw doel is ook ons doel, wij willen u graag helpen het maximale uit uw bedrijf te halen. We nodigen u dan ook graag uit voor een vrijblijvend kopje koffie, zodat we u volledig kunnen overtuigen. Zou dat onverhoopt niet lukken, dan hebben we in elk geval de herinneringen nog…

Websites

Webshops

Online campagne's

Content creatie

SEO

Online recruitment

Waarom u voor onze online marketing kiest

Korte lijntjes

De digitale wereld verandert in rap tempo. Wolf Content Marketing helpt u om ook online het beste resultaat te halen. Wij geloven dat online marketing het beste werkt met een recht door zee aanpak. Niemand zit namelijk te wachten op een hoop technobabbel en vage beloftes. 

We willen daarom de behoeften van uw bedrijf goed leren kennen en werken altijd met realistische en meetbare doelen. Dankzij de korte lijnen binnen ons online marketing bedrijf heeft u altijd een vast aanspreekpunt en blijft u op de hoogte van de resultaten.

Resultaatgericht

Een flink aantal likes op Facebook laat zie dat mensen uw bedrijf waarderen. Maar wat levert een post op sociale media uw bedrijf eigenlijk op? Zorgt een betaalde advertentie bij Google wel voor meer sales? Hoeveel website bezoekers kopen uw producten eigenlijk?

 

Het mooie aan online marketing is dat bijna alles meetbaar is. Door het stellen van doelen, goed te plannen, deze uit te voeren en continu te finetunen, werken we stap voor stap toe naar het gewenste resultaat.

Alle mogelijkheden

De acceptatie van internet, zowel persoonlijk als zakelijk, heeft allerlei nieuwe marketing- en advertentiekanalen opgeleverd. Internetmarketing is daardoor uitgegroeid tot een heel breed begrip. 

Zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), maar ook social media marketing en e-mail marketing zijn niet te missen onderdelen in een succesvolle sociale media campagne. Ze hebben allemaal hun eigen uitdagingen, maar uiteindelijk allemaal ook hetzelfde doel: de klant bereiken op het moment dat het ertoe doet. Door samen te werken 

Onze samenwerking, voor zowel kleine als grote online marketing campagnes, begint altijd met een goed gesprek. Voor een optimaal resultaat, moeten we exact weten wat uw doelen zijn. We komen daarom graag zoveel mogelijk te weten over uw bedrijf. Daarbij denken we graag met u mee over de kansen en mogelijkheden om online marketing in te zetten voor uw bedrijf. Zoals altijd weten er twee meer dan een. U heeft verstand van uw product en wij van internet marketing.

Adverteren op zoekmachines is een snelle en gemakkelijke manier om uw bedrijf in de publiciteit te brengen. Maar als u de beste resultaten voor uw geld wilt, is het belangrijk dat u een beroep doet op professionele expertise – wat ook betekent dat u alles kunt meten, zodat we van onze successen en fouten kunnen leren.

Dat is waar Wolf Online Marketing voor u in Utrecht om de hoek komt kijken: We werken alleen met beproefde methoden en technieken, want anders zouden we falen in het leveren van waarde aan onze klanten!

Als u gevonden wilt worden door meer mensen die daadwerkelijk zoeken naar wat u te bieden hebt, is Wolf SEO perfect voor u – neem vandaag nog contact met ons op! Gewoon doen, niet twijfelen en ervoor gaan.

Wij zijn Wolf Online Marketing. Wiljan en Stijn. We zitten in de mooiste stad van Nederland, in het prachtige Goes, Zeeland. Maakt dat wat uit? Wat ons betreft niet. We vinden het ook leuk om af en toe weg te gaan uit Zeeland om te werken aan projecten buiten het kantoor – wat vaak resulteert in een aantal geweldige ideeën!

Het voelt alsof u er vrienden bij hebt. We denken mee, zijn proactief, transparant, en we zorgen ervoor dat u 100% tevreden bent.

We laten ieder bedrijf groeien, van startups tot groothandels. Wij kijken wat u uniek maakt en zetten alles op alles om u met online marketing Utrecht succesvol te laten zijn.

We zijn nieuwsgierig! Welke producten of diensten biedt u aan? Wat zijn uw doelen? Hoe wilt u uzelf ontwikkelen? Hoe kunnen we u daarmee helpen?

Wij bespreken dit en nog veel meer graag tijdens een borreltje. We kijken uit naar uw aanvraag.

Met onze ervaring en innovatieve technieken zorgen we ervoor dat uw website hoog scoort bij zoekmachines als Google en Bing! Zo vinden nieuwe klanten gemakkelijk hun weg naar uw bedrijf, wat een grotere kans betekent om ze om te zetten in betalende klanten of trouwe fans!

Zijn er nog andere manieren? Ja, zeker! Zoekmachine reclame bijvoorbeeld.

05

Wie bent u?

04

Maar wie zijn wij dan?

03

Zoekmachine Reclame (SEA)

02

Strategie bepalen

01

Goed gesprek

Op naar online resultaat

01

Kennismaken

Tijdens ons kennismakingsgesprek zijn wij erg benieuwd naar uw wensen en behoeften.

02

Maken van content

Natuurlijk moet er ook content gemaakt worden en moet dit gezien worden onder de doelgroep.

03

Daadwerkelijk resultaat

Daar is het! Het daadwerkelijke resultaat, dit zal verspreid worden onder de doelgroep en zo worden uw doelstellingen behaald.

ONLINE MARKETING UTRECHT

Bent u op zoek naar een online marketingbureau dat echt anders is? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bij Wolf Online Marketing zijn professionele online marketeers en echte specialisten qua online marketing.

Ons motto is: “Als het iets met zaken zoals online marketing in Utrecht te maken heeft, kunnen we helpen!”

We willen u helpen succes te boeken door middel van professionele online marketingstrategieën die gericht zijn op uw specifieke behoeften en doelen. En als er nog iets anders is waar u naar op zoek bent...we geven graag wat advies en hebben geweldige ideeën.

Vraag het ons – we beantwoorden met plezier alle vragen, hoe groot of klein ze ook zijn.

Resultaat

Uniek

Krachtig

DRIVEN BY RESULT

Over één ding willen wij altijd duidelijk zijn: de kosten van online marketing. We werken niet met vaste prijzen, tarieven per uur of langlopende abonnementen. In plaats daarvan kijken we naar de doelen die uw bedrijf stelt en wat er zou moeten gebeuren om dat te kunnen bereiken. En eerlijk is eerlijk, wanneer u op zoek bent naar het goedkoopste online marketing bureau, dan kunt u misschien beter even verder zoeken. 

Wij werken resultaatgedreven. Wij kijken daarbij verder dan alleen maar méér bezoekers op uw website of meer likes en volgers op uw socials. Internet marketing draait volgens ons uiteindelijk om het resultaat onderaan de streep. Iedere euro die u erin steekt, moet meer opleveren. U wilt optimale return on investment (ROI). Bij het uitwerken van uw online marketing strategie stellen we ons daarom steeds de vraag: wat levert het u écht op.

77.000

Zoekopdrachten via Google. Per seconde. Ja, seconde.

43%

Van Ecommerce bezoekers komt via Google.

91%

Van Social media content wordt gezien via de mobiele telefoon.

1%

Van de bezoekers van Google komen op de tweede pagina van Google terecht.

VAN DER SCHELDE

BEDRIJFSFILM · BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Eerst zien dan geloven.

WIE ZIJN WIJ?

Hoi, wij zijn Wolf Online Marketing. Het online marketing bureau voor uw bedrijf. Vaker gehoord zeker? Dat geloven we graag.

 

Wij willen de wereld van Online marketing veranderen. Sterker nog. We zijn al begonnen.

Veelgestelde vragen over online marketing in Utrecht

Wat is lokale SEO?

Kan mijn bedrijf groeien door online advertenties?

Een term die vaak wordt gebruikt is Lokale SEO. Dit is zoekmachine optimalisatie die vooral wordt toegepast door lokale bedrijven om online beter gevonden te worden. Ook lokaal wordt SEO steeds belangrijker.

Lokaal zijn er vaak verschillende bedrijven die dezelfde producten of diensten aanbieden. Goed gevonden worden is dan ook cruciaal om een bedrijf dat het van de lokale markt moet hebben draaiend te houden.

Met lokale SEO kan een bedrijf door verschillende technieken als bijvoorbeeld Google Mijn Bedrijf zorgen dat het lokaal goed gevonden kan worden. Elk bedrijf kan hier baat bij hebben en het mooiste van alles is dat het toegankelijk is voor zowel een nieuw bedrijf, als voor bestaande bedrijven.

Met online adverteren kan een bedrijf zeker groeien! Advertenties kunnen op verschillende manieren worden toegepast. Zo kunnen advertenties worden ingezet om meer leads of sales te genereren, maar ook om bijvoorbeeld meer naamsbekendheid te creëren. Online adverteren kan heel breed worden ingezet en dit wordt dan ook door erg veel bedrijven gedaan!

Toch zijn er verschillende onderzoeken gedaan, die aangeven dat slechts 66% van alle bedrijven online adverteert! Er zijn dus ook nog eens volop kansen voor bedrijven! Er zijn dan ook zeker mogelijkheden om uw bedrijf te laten groeien met online advertenties!