top of page

Online marketing Utrecht

Online marketing verandert met de dag en wat vandaag ‘hot’ is, is morgen alweer uit de mode. Alles dat online is, evolueert en dat geldt ook zeker voor online marketing. Hoe ziet online marketing er in de toekomst dan uit? We verbazen ons nu al over hoe specifiek je met Google mensen kan bereiken. 

Snelle leveringstijden

Verschillende budgetopties

Totaalplan

Online marketing in Utrecht

Uw doel is ook ons doel, wij willen u graag helpen het maximale uit uw bedrijf te halen. We nodigen u dan ook graag uit voor een vrijblijvend kopje koffie, zodat we u volledig kunnen overtuigen. Zou dat onverhoopt niet lukken, dan hebben we in elk geval de herinneringen nog…

Websites

Webshops

Online campagne's

Content creatie

SEO

Online recruitment

Waarom u voor ons moet kiezen

Ons doel

Meer mensen geïnteresseerd krijgen in wat u te bieden hebt en hen ervan overtuigen dat er echt geen beter alternatief is dan met uw merk of uw bedrijf zaken te doen!

Onze missie

Wij maken u met online marketing Utrecht zichtbaar op allerlei websites, zoals Facebook, Google of elk ander online platform waar mensen informatie zoeken over producten of diensten. Ons doel is maximale leads voor uw bedrijf – iedereen verdient het!

Onze aanpak

We zetten dat stapje extra!

We kijken naar het hele proces!

We focussen op het resultaat!

We houden van korte lijntjes!

Als online marketingbureau, bieden wij alles rond online marketing aan. Eén agentschap die alles aanbiedt. Wel zo handig.

Wolf Online Marketing is een expert in online marketing en zal alles doen wat nodig is om u vooruit te helpen op het internet. We weten alles van sociale media marketing, Google Ads., SEO, link building en meer!

Wat er ook voor nodig is om u een voorsprong op het internet te geven: We zullen ons uiterste best doen om uw bedrijf ermee te helpen!

Adverteren op zoekmachines is een snelle en gemakkelijke manier om uw bedrijf in de publiciteit te brengen. Maar als u de beste resultaten voor uw geld wilt, is het belangrijk dat u een beroep doet op professionele expertise – wat ook betekent dat u alles kunt meten, zodat we van onze successen en fouten kunnen leren.

Dat is waar Wolf Online Marketing voor u in Utrecht om de hoek komt kijken: We werken alleen met beproefde methoden en technieken, want anders zouden we falen in het leveren van waarde aan onze klanten!

Als u gevonden wilt worden door meer mensen die daadwerkelijk zoeken naar wat u te bieden hebt, is Wolf SEO perfect voor u – neem vandaag nog contact met ons op! Gewoon doen, niet twijfelen en ervoor gaan.

Wij zijn Wolf Online Marketing. Wiljan en Stijn. We zitten in de mooiste stad van Nederland, in het prachtige Goes, Zeeland. Maakt dat wat uit? Wat ons betreft niet. We vinden het ook leuk om af en toe weg te gaan uit Zeeland om te werken aan projecten buiten het kantoor – wat vaak resulteert in een aantal geweldige ideeën!

Het voelt alsof u er vrienden bij hebt. We denken mee, zijn proactief, transparant, en we zorgen ervoor dat u 100% tevreden bent.

We laten ieder bedrijf groeien, van startups tot groothandels. Wij kijken wat u uniek maakt en zetten alles op alles om u met online marketing Utrecht succesvol te laten zijn.

We zijn nieuwsgierig! Welke producten of diensten biedt u aan? Wat zijn uw doelen? Hoe wilt u uzelf ontwikkelen? Hoe kunnen we u daarmee helpen?

Wij bespreken dit en nog veel meer graag tijdens een borreltje. We kijken uit naar uw aanvraag.

Met onze ervaring en innovatieve technieken zorgen we ervoor dat uw website hoog scoort bij zoekmachines als Google en Bing! Zo vinden nieuwe klanten gemakkelijk hun weg naar uw bedrijf, wat een grotere kans betekent om ze om te zetten in betalende klanten of trouwe fans!

Zijn er nog andere manieren? Ja, zeker! Zoekmachine reclame bijvoorbeeld.

05

Wie bent u?

04

Maar wie zijn wij dan?

03

Zoekmachine Reclame (SEA)

02

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

01

Onze expertises

Op naar online resultaat

01

Kennismaken

Tijdens ons kennismakingsgesprek zijn wij erg benieuwd naar uw wensen en behoeften.

02

Maken van content

Natuurlijk moet er ook content gemaakt worden en moet dit gezien worden onder de doelgroep.

03

Daadwerkelijk resultaat

Daar is het! Het daadwerkelijke resultaat, dit zal verspreid worden onder de doelgroep en zo worden uw doelstellingen behaald.

ONLINE MARKETING UTRECHT

Bent u op zoek naar een online marketingbureau dat echt anders is? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bij Wolf Online Marketing zijn professionele online marketeers en echte specialisten qua online marketing.

Ons motto is: “Als het iets met zaken zoals online marketing in Utrecht te maken heeft, kunnen we helpen!”

We willen u helpen succes te boeken door middel van professionele online marketingstrategieën die gericht zijn op uw specifieke behoeften en doelen. En als er nog iets anders is waar u naar op zoek bent...we geven graag wat advies en hebben geweldige ideeën.

Vraag het ons – we beantwoorden met plezier alle vragen, hoe groot of klein ze ook zijn.

Resultaat

Uniek

Krachtig

Resultaat online marketing Utrecht

Hoe vaak bent u op een website terechtgekomen waar alles geweldig was maar u toch besloot niets te kopen? Dat kwam zeker omdat het de vormgeving van de website aan één ding ontbrak. Het maakte geen indruk op u.

77.000

Zoekopdrachten via Google. Per seconde. Ja, seconde.

43%

Van Ecommerce bezoekers komt via Google.

91%

Van Social media content wordt gezien via de mobiele telefoon.

1%

Van de bezoekers van Google komen op de tweede pagina van Google terecht.

Eerst zien dan geloven.

WIE ZIJN WIJ?

Hoi, wij zijn Wolf Online Marketing. Het online marketing bureau voor uw bedrijf. Vaker gehoord zeker? Dat geloven we graag.

 

Wij willen de wereld van Online marketing veranderen. Sterker nog. We zijn al begonnen.

Veelgestelde vragen over online marketing in Utrecht

Wat is lokale SEO?

Kan mijn bedrijf groeien door online advertenties?

Een term die vaak wordt gebruikt is Lokale SEO. Dit is zoekmachine optimalisatie die vooral wordt toegepast door lokale bedrijven om online beter gevonden te worden. Ook lokaal wordt SEO steeds belangrijker.

Lokaal zijn er vaak verschillende bedrijven die dezelfde producten of diensten aanbieden. Goed gevonden worden is dan ook cruciaal om een bedrijf dat het van de lokale markt moet hebben draaiend te houden.

Met lokale SEO kan een bedrijf door verschillende technieken als bijvoorbeeld Google Mijn Bedrijf zorgen dat het lokaal goed gevonden kan worden. Elk bedrijf kan hier baat bij hebben en het mooiste van alles is dat het toegankelijk is voor zowel een nieuw bedrijf, als voor bestaande bedrijven.

Met online adverteren kan een bedrijf zeker groeien! Advertenties kunnen op verschillende manieren worden toegepast. Zo kunnen advertenties worden ingezet om meer leads of sales te genereren, maar ook om bijvoorbeeld meer naamsbekendheid te creëren. Online adverteren kan heel breed worden ingezet en dit wordt dan ook door erg veel bedrijven gedaan!

Toch zijn er verschillende onderzoeken gedaan, die aangeven dat slechts 66% van alle bedrijven online adverteert! Er zijn dus ook nog eens volop kansen voor bedrijven! Er zijn dan ook zeker mogelijkheden om uw bedrijf te laten groeien met online advertenties!

bottom of page