top of page

Contentmarketing uitbesteden

Snelle leveringstijden

Verschillende budgetopties

Totaalplan

Content is king

Wat heb je nodig voor meer succes online? Een goed bezochte website of sociale media profiel(en) zijn onmisbaar. Dat lukt natuurlijk alleen door regelmatig nieuwe content te posten. Simpelweg tekst op een website, is niet meer van deze tijd. Je hebt goede en aantrekkelijke content nodig om jouw doelgroep enthousiast te maken én te houden. 

Door content marketing lukt het om drie keer zoveel leads te genereren als met ‘gewone’ marketing. Bovendien zijn de kosten voor content marketing ruim 60% lager dan traditionele marketing. Word je daar net als ons blij van? Onder het genot van een bakkie leggen we u graag uit wat content marketing uitbesteden jou oplevert. 

Je zal in ieder geval niet de eerste zijn die zijn content marketing aan ons uitbesteed..

Websites

Webshops

Online campagne's

Content creatie

SEO

Online recruitment

Content marketing uitbesteden? Voor succesvolle content marketing heb je fantastische content nodig. Veel content bovendien. En regelmatig nieuwe content. Klinkt vrij logisch natuurlijk.

 

Dat kan je natuurlijk zelf doen, maar content marketing uitbesteden is eigenlijk een heel logische keuze. Kan jij je focussen op de dingen waar jij goed in bent.​

Toevallig hebben wij veel ervaring met content marketing.. Bakkie doen?!

Waarom content marketing?

Voordelen van content marketing

●    Content marketing helpt de consument te laten ‘verbinden’ met jouw merk.
●    Content marketing levert een veel hoger conversiepercentage op.
●    De meeste marketeers die besluiten content marketing in te zetten, blijven dat ook doen. 
●    Content marketing kost minder dan de gewone / traditionele marketing, maar levert twee keer zoveel leads op. Tenminste als je het goed doet natuurlijk haha.
●    Bedrijven die content marketing (uitbesteden) hebben meer bezoekers op hun website dan bedrijven die dat niet doen.

Content marketing uitbesteden, waarom?

Je weet alles van jouw bedrijf. Misschien sta je daarom al in de startblokken om content voor uw bedrijf te gaan maken. Of misschien weet je al meteen dat zelf content creëren het niet gaat worden. 

Lezen over content marketing, verdiepen in jouw publiek, en de doelgroep écht leren begrijpen om zo goede content te maken kost tijd. We kunnen ons goed voorstellen dat jij als drukke ondernemer die tijd niet heeft. Maar, overal is een oplossing voor. Wil je net als vele andere bedrijven profiteren van de voordelen van contentmarketing, zonder dat je daarvoor veel hoeft te doen, dan kun je natuurlijk jouw content marketing uitbesteden aan professionals. Ons bijvoorbeeld ;-).

Kan het ook zonder content marketing?

Het maken van goede content is voor de meeste bedrijven een flinke klus. Bijvoorbeeld omdat het aan budget ontbreekt om er zelf een team van content specialisten op te zetten. Het zelf maken van content is vaak ook niet aan te raden, omdat je als ondernemer simpelweg andere dingen aan je hoofd hebt. En daar wringt het, want wanneer er niet geregeld iets nieuws op de site komt te staan, dan kun je niet profiteren van de kracht van content marketing. Maar om content marketing om die reden links te laten liggen, is natuurlijk eeuwig zonde.

Hoe meer tijd je investeert in het (laten) maken van content, hoe beter de resultaten zullen zijn. Het creëren van goede content is geen kwestie van een druk op de knop. Dat blijft mensenwerk, want teksten die ‘spammerig’ overkomen, daar staat het internet al vol mee.

Het onderzoeken van de doelgroep, analyseren van de markt en content creatie kosten veel tijd. Spendeer je veel tijd aan het maken van content, dan gaat dat weer ten koste van andere werkzaamheden in het bedrijf. Content marketing uitbesteden bespaart je dus tijd. Jij en je medewerkers kunnen zich weer richten op de belangrijkste taken.

Kies je voor content marketing uitbesteden, dan laat je ervaren content marketeers het werk uitvoeren. Dat is vaak de beste optie, want de kans dat je een medewerker in dienst heeft die goed is in datgene wat u doet met jouw bedrijf én goed is in het maken van content is niet erg groot. Door het uitbesteden van contentmarketing laat je het project oppakken door content specialisten. Zo heb je uiteindelijk betere content en dat voorkomt een laag rendement (ROI).

Contentmarketing is ingewikkelder dan gewoon de site vullen. Het gaat over begrijpen van de doelgroep, onderzoek doen, een goede strategie bedenken om met de doelgroep te verbinden en - pas daarna - het maken van kwalitatief hoogwaardige, overtuigende content.

 

Binnen het specialisme van content marketing komen verschillende expertises samen, want contentmarketing bevindt zich op het kruispunt van creatief en zakelijk. Content marketing uitbesteden, zorgt dat je terug kunt vallen op een team van specialisten die zorgen dat content voor jouw bedrijf gezien mag worden.

De grote bedrijven hebben vaak hele teams die zich bezighouden met contentcreatie. Ze trainen deze teams, zodat ze over voldoende kennis en vaardigheden beschikken om een goede content marketingstrategie te ontwikkelen. Slim natuurlijk, maar dat kost geld. Bakken geld zelfs. Wil je dat ook investeren in content marketing, dan is dat helemaal prima. Er is wel een probleem. Jouw medewerker kan het bedrijf ook verlaten. En dan begint het weer van vooraf aan en is de continuïteit in uw content marketingstrategie weg. Content marketing uitbesteden is daarom een veilige keuze.

Content is king. En goede content zorgt voor betere online resultaten. Maar om die goede content te krijgen, heb je content specialisten nodig. Fotografen, videografen voor het maken van video, grafische specialisten en tekstschrijvers. En die zijn doorgaans duurbetaald.

 

Als u een ruim budget heeft voor het maken van content, dan is het in dienst nemen van deze contentmakers natuurlijk de beste optie. Maar personeel is kostbaar en wordt altijd doorbetaald. Ook wanneer het even wat rustiger is. Kies je voor content marketing uitbesteden, dan betaal je alleen voor de gespendeerde tijd. Uitbesteden van content marketing maakt content goedkoper.

05

Uitbesteden zorgt voor actuele kennis

04

Verschillende doelen, verschillende expertises

03

Alle kennis binnen handbereik

02

Budget voor content marketing (uitbesteden of niet?)

01

Geen tijd voor content marketing, uitbesteden dus

Contentmarketing uitbesteden

01

Briefing

Onder het genot van een bakkie nemen we jouw project door. Daarbij staat natuurlijk het doel dat je met contentmarketing wilt bereiken centraal.

02

Content creëren en promoten

Wij zijn specialisten in het maken van hoogwaardige content en zorgen dat je wordt gezien door jouw doelgroep.

03

Resultaat

Overtuigende content zorgt voor de allerbeste resultaten. Contentmarketing uitbesteden is dan ook een slimme keuze.

Content marketing uitbesteden

Wij zorgen ervoor

dat onze klanten onze klanten blijven

Wil je starten met content marketing, maar weet je niet hoe je de ‘content motor’ in beweging moet krijgen? Wij helpen je daar graag bij. In overleg met jou zorgen we voor de steengoede content, en daardoor kan jij je weer helemaal richten op de belangrijkste taken binnen het bedrijf.

 

We denken graag mee om content marketing voor jouw bedrijf succesvol in te zetten. En daarbij gaan we nét wat verder dan andere content marketing bedrijven. Benieuwd hoe we dat doen en hoe onze unieke aanpak zorgt voor meer succes online?

Laten we eens een bakkie drinken. Helemaal gratis en vrijblijvend adviseren we jou over de kracht en mogelijkheden van goede content. En dan kom je er vanzelf achter dat content marketing uitbesteden zo’n gek idee niet is.