top of page
bedrijfsfilm team

Op zoek naar een bedrijfsfilm in de regio Amsterdam? Gevonden! Klein team, korte lijntjes en keihard resultaat. Dat is waar wij voor staan.


Om jouw bedrijfsfilm tot een succes te maken, draait alles om resultaat. Bij ons geen franje, we onderzoeken gewoon wat werkt en wat niet werkt, en, niet te vergeten, wat jij fijn vindt en wat niet!


Ben je benieuwd naar de impact van een sterke bedrijfsfilm voor jouw bedrijf in Amsterdam? Laat ons je snel en moeiteloos informeren. We delen graag de mogelijkheden met je!

Bedrijfsfilm laten maken Amsterdam

Waarom kiezen om een bedrijfsfilm bij ons te laten maken?

Vragen over bedrijfsfilms.

Waarom zou je voor ons kiezen voor jouw bedrijfsfilm in Amsterdam? Een hele goede vraag, vooral omdat de videoproductiemarkt vol zit met opties, toch? Nou, hier komt 'ie:

Wij hebben bewust gekozen voor een compact, maar supergespecialiseerd team. Hierdoor kunnen we als een speer schakelen en zijn onze communicatielijnen korter dan kort.

Met een bak aan ervaring in videoproductie gebruiken we onze eigen creaties zelfs voor onze eigen marketingcampagnes. Dus, als je je afvraagt of wij weten wat een goede bedrijfsfilm betekent, dan is het antwoord zonder twijfel 'ja'!

Waarom moet je nou echt voor onze bedrijfsfilms in de regio Amsterdam kiezen?

01

klant voor content marketing

Hoewel we het liefst direct alle kaarten op tafel zouden leggen, moeten we eerst wat meer weten over jouw wensen en verwachtingen. Aspecten zoals opnametijd, het gebruik van drones en de benodigde tijd voor nabewerking spelen allemaal een belangrijke rol.

Laten we daarom samen in gesprek gaan, vergezeld van een heerlijke kop koffie. Pas wanneer we alle details helder hebben, kunnen we een op maat gemaakte offerte creëren die perfect aansluit bij jouw unieke behoeften!

Wat zijn de kosten van een bedrijfsfilm in Amsterdam laten maken?

02

Verbinding

Een bedrijfsfilm in de regio Amsterdam is als een goede verhalenverteller voor jouw onderneming. Met de juiste elementen brengen we jouw boodschap tot leven, en deze zal een blijvende glimlach achterlaten bij je publiek!

Merkversterking

Een bedrijfsfilm in de regio Amsterdam versterkt je merk. Het onthult een kijkje achter de schermen en laat je bedrijfscultuur op een frisse, nieuwe manier zien. Hiermee bouw je het vertrouwen van klanten op tot nieuwe hoogten!

Betrokkenheid

Video's hebben een soort magnetische aantrekkingskracht. Mensen delen ze vol enthousiasme op sociale media en blijven kijken. Dit resulteert in meer online zichtbaarheid en een schijnwerper die straalt op jouw bedrijf!

Wat zijn de voordelen van een bedrijfsfilm in Amsterdam?

03

Wat voor bedrijfsfilms maken jullie dan?

3 redenen waarom je voor onze bedrijfsfilms moet kiezen.

Op zoek naar een verbluffende bedrijfsfilm in Amsterdam? Nou, gelukkig hebben wij een compact, maar supergespecialiseerd team met lijnen korter dan kort. Geen wachtmuziekjes of lange wachttijden bij ons. Bij ons krijg je meteen een gesprek, zonder gedoe!

Korte Lijntjes

01

online marketing

Een goede bedrijfsfilm in Amsterdam vraagt om verschillende elementen: perfecte shots, een meesterlijke videobewerker en de juiste dosis special effects. Dus waarom zou je elders die puzzelstukjes zoeken? Bij ons liggen ze allemaal keurig op één plek, en we beloven topkwaliteit!

Alles Onder één Dak

02

Bij ons geen overbodige toeters en bellen in bedrijfsfilms die meer glitter dan inhoud hebben. Nee, wij toveren bedrijfsfilms tevoorschijn die een knallende indruk maken en een brede glimlach op het gezicht van je publiek toveren!

Resultaat

03

Je hoeft ons niet te geloven...

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

We zijn erg tevreden met het resultaat van de video's die voor ons bedrijf gemaakt zijn.

De rust waarmee iedereen op zijn gemak gesteld werd en de professionele uitstraling van de video's hebben ons doen besluiten meer video's te maken.

Bedankt en op naar nog een lange samenwerking

Ronald Boster

Elon Brandbeveiliging

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

01

Wij beginnen met een bakkie.

Onze samenwerking, of je nu een bescheiden project in gedachten hebt of van plan bent een groots ondernemingsavontuur aan te gaan, begint altijd met een gezellig gesprek onder het genot van een vers bakkie koffie.

02

Bedrijfsfilmstrategie.

Voordat we de camera's laten draaien, nemen we rustig de tijd om alles te plannen. We haasten ons niet, maar we brainstormen uitgebreid over het concept van jouw video. Wat wil je bereiken? Welk verhaal wil je vertellen? En dat alles doen we natuurlijk terwijl we genieten van onze heerlijke koffie.

03

Draaidag van de bedrijfsfilm

Als alles is goedgekeurd gaan we shooten!. Tijdens de opnames worden alle scènes opgenomen die nodig zijn voor de bedrijfsfilm.

04

Editing.

Na de opnames worden alle beelden gemonteerd tot een mooie bedrijfsfilm. Dit is het moment waarop alles samenkomt en de bedrijfsfilm echt tot leven komt

05

Het resultaat!

Zodra de video klaar is, begint het volgende avontuur: de promotie. Wij zorgen ervoor dat jouw video de aandacht krijgt die het verdient. Of het nu op je website is, op social media, of zelfs op televisie; wij helpen je om de video aan een breed publiek te presenteren. Jouw boodschap wordt gehoord en gezien!

Een bedrijfsfilm laten maken in Amsterdam is de beste manier om je bedrijf te presenteren aan de buitenwereld. Het biedt de mogelijkheid om je onderscheidend vermogen te vergroten en je merk te versterken.

We beginnen altijd met een lekker bakkie. Daarna kijken we verder wat we voor elkaar kunnen beteken. Trouwens je zou niet de eerste klant van ons worden in Amsterdam, dus de afstand is voor ons geen probleem.

Dus een bedrijfsfilm in Amsterdam laten maken?

bedrijfsfilm team
bottom of page