top of page

Wervingscampagne

Een wervingscampagne is in deze markt echt een top idee om mee te gaan beginnen. Wij hebben een nieuwe manier van werven ontwikkeld waardoor we direct sollicitanten kunnen opleveren bij jouw bedrijf! Geen tussenpersoon, gewoon direct aannemen.

Snel schakelen

Bewezen resultaat

Innovatief werken

Wervingscampagne met resultaat.

Door middel strakke content en socia lmedia campagnes zorgen wij dat jouw toekomstige werknemer bij jou gaat solliciteren. Bedrijven zijn niet voor niks al bezig met de 6de campagne bij ons ondertussen...

Als toonaangevend wervingsbureau bieden wij een uitgebreide en flexibele service die is afgestemd op jouw specifieke behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen bij het vinden van de beste kandidaten voor jouw openstaande vacatures.

  • 28 sollicitanten in 1 maand

  • 2800 websitebezoekers

  • 10+ sollicitanten

  • 2 Nieuwe werknemers

  • 20+ Sollicitanten

  • 3 Nieuwe werknemers

  • 10+ Sollicitanten

  • 2 nieuwe werknemers

Een paar resultaten:

Onze klanten zeggen:

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

Het laten bouwen van een nieuwe site en het starten met adverteren via social media is een spannend proces, welke keuzes moet je maken?


Wolf online marketing heeft ons gedurende het hele proces heel goed begeleid, met een duidelijk doel en een strakke planning. De eerste resultaten zijn inmiddels zichtbaar en die sluiten mooi aan bij de verwachtingen. Met dank aan Wolf!

Willem van den Brandt

The Innersense

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

Ik werk graag met de twee wolven van Wolf Marketing en heb ik alle vertrouwen erin dat ze niet alleen fysiotherapiebranche bedrijven van dienst kunnen zijn maar in feite ieder bedrijf dat kampt met personeelstekort en het goed online wegzetten van een onderneming.

Ik zit er nu zelfs samen mee in een vof, dus aan vertrouwen geen gebrek.

Rein-Jan Elenbaas

Fydee Vitae

Onze werkenbij video's

Een van de grootste factoren van het succes van onze campagne's zijn onze werkenbij video's. Mensen krijgen direct een beeld van de sfeer binnen het bedrijf, waardoor ze sneller zullen solliciteren. Hieronder een aantal voorbeelden.

WIJ BEGINNEN EIGENLIJK ALTIJD MET EEN BAKKIE

Dus je wilt nieuwe personeel en bent klaar voor de volgende stap in je wervingsproces?

Drink dan eens een bakkie met ons, je hebt niet zo heel veel te verliezen en tot nu toe is het altijd gezellig geweest! Het is volledig vrijblijvend!

Bovendien zijn al onze klanten onze klanten gebleven, misschien zegt dat ook wat..

HET STAPPENPLAN

Maatwerk

We begrijpen dat elke vacature en elk bedrijf uniek is en daarom bieden we een maatwerk. We luisteren naar jouw behoeften en vereisten en ontwikkelen een aangepaste strategie die is afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Korte lijntjes

Snelheid is voor ons een must, je hebt gewoon 1 aanspreekpunt waardoor de lijntjes kort blijven en we snel dingen kunnen aanpassen.

Marketing

We begrijpen dat wervingsmarketing een belangrijk onderdeel is van een succesvolle wervingscampagne en daarom investeren we in de nieuwste marketingtechnieken. We gebruiken geavanceerde targetingmethoden om jouw vacature te promoten bij de juiste doelgroep en ervoor te zorgen dat het de aandacht krijgt die het verdient.

Een wervingscampagne met resultaat

Waar draait het uiteindelijk om bij de wervingscampagne? Juist de juiste nieuwe werknemer op de juiste plek. Dat houden wij altijd in ons achterhoofd.

100+

Sollicitanten, and counting

10.000

Geïnteresseerden

330.000

Mensen bereikt

10+

Verschillende campagne's

Bekijk wie je doelgroep is waarop je je wilt richten en pas je strategie aan om de aandacht van die doelgroep te trekken. Wij weten als geen ander welk marketingkanaal gaat werken voor jouw doelgroep.

Het is enorm belangrijk dat het intern bij jullie natuurlijk klopt. Anders ie het dweilen met de kraan open. Wanneer dit zo is gaan we natuurlijk direct verder met de wervingscampagne.

Dit is waar wij in uitblinken. De toekomstige werknemers targetten op social media door middel van een wervingscampagne.

Onze wervingscampagnes worden van voor naar achter uitgemeten met alle data die we maar kunnen vinden. Wij passen aan waar nodig, en schalen omhoog waar mogelijk.

Zorg ervoor dat jouw vacatures goed zijn ontworpen, overzichtelijk en aantrekkelijk.

05

Meten is weten

04

Gebruik social media en gerichte advertenties

03

Employer branding

02

Design

01

Bepaal de doelgroep

Een wervingscampagne met resultaat?

Keihard resultaat. Dat is wat wij op willen leveren met onze wervingscampagne.

Klaar om deze stap te zetten? Laten we beginnen met een bakkie, volledig vrijblijven en die tips heb je dan sowieso binnen voor je wervingscampagne.

Resultaat

Uniek

Krachtig

Veelgestelde vragen een wervingscampagne

Wat is een wervingscampagne en wat houdt het in?

Een wervingscampagne is een gerichte marketing- en wervingsinspanning om geschikte kandidaten aan te trekken voor openstaande vacatures binnen een organisatie. Wij gebruiken hiervoor bijna alleen maar social media. Tegenwoordig dé manier om nieuwe werknemers te vinden.

Waarmee kan een wervingscampagne mijn bedrijf helpen?

Een wervingscampagne kan jouw bedrijf helpen bij het aantrekken van hoogwaardige kandidaten. Door gerichte marketing- en wervingsinspanningen te leveren, kan een wervingscampagne jouw bedrijf helpen om geschikte kandidaten aan te trekken en zo de kans op een succesvolle werving te vergroten. Het mooiste althans dat horen wij is het direct kunnen aannemen zonder tussenpersoon. Want die durven tegenwoordig nogal wat te vragen voor hun diensten.

Wat maakt jullie wervingscampagne anders dan die van andere bureau's?

Kijk das een mooie vraag! Wij leveren het hele concept op, van foto en video tot landingspagina en teksten voor vacatures. We hebben nu al zo veel verschillende functies in kunnen vullen, dat we met zekerheid durven te zeggen dat we er gewoon erg goed in zijn.

Bieden jullie garantie op sollicitanten?

Nee dat doen wij niet. Wij beloven niks van te voren, puur omdat wij ook niet weten of er mensen zijn voor de vacature. Kleine sidenote. Het komt eigenlijk nooit voor dat er niemand solliciteert, maar alsnog beloven wij niks. Wij willen ons woord altijd nakomen. Geen woorden, maar daden.

Hoe lang duurt het gemiddeld voordat ik de eerste sollicitant ontvang?

Logische vraag, dat is met elke wervingscampagne natuurlijk anders. We weten wel dat we het vaak genoeg meemaken dat we een campagne online gooien en dat er binnen een paar dagen al meerdere sollicitanten zijn.