top of page

Een wervingscampagne is in deze markt echt een top idee om mee te gaan beginnen. Wij hebben een nieuwe manier van werven ontwikkeld waardoor we direct sollicitanten kunnen opleveren bij jouw bedrijf! Geen tussenpersoon, gewoon direct aannemen.

Wervingscampagne

wervingscampagneteam

Door middel strakke content en socia lmedia campagnes zorgen wij dat jouw toekomstige werknemer bij jou gaat solliciteren. Bedrijven zijn niet voor niks al bezig met de 6de campagne bij ons ondertussen...

Als toonaangevend wervingsbureau bieden wij een uitgebreide en flexibele service die is afgestemd op jouw specifieke behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen bij het vinden van de beste kandidaten voor jouw openstaande vacatures.

Wervingscampagne met resultaat.

Een wervingscampagne is een gerichte marketing- en wervingsinspanning om geschikte kandidaten aan te trekken voor openstaande vacatures binnen een organisatie. Wij gebruiken hiervoor bijna alleen maar social media. Tegenwoordig dé manier om nieuwe werknemers te vinden.

Wat is een wervingscampagne?

01

klant voor content marketing

Kijk das een mooie vraag! Wij leveren het hele concept op, van foto en video tot landingspagina en teksten voor vacatures. We hebben nu al zo veel verschillende functies in kunnen vullen, dat we met zekerheid durven te zeggen dat we er gewoon erg goed in zijn.

Wat maakt jullie wervingscampagne anders?

02

klant voor content marketing

Nee dat doen wij niet. Wij beloven niks van te voren, puur omdat wij ook niet weten of er mensen zijn voor de vacature. Kleine sidenote. Het komt eigenlijk nooit voor dat er niemand solliciteert, maar alsnog beloven wij niks. Wij willen ons woord altijd nakomen. Geen woorden, maar daden.

Bieden jullie garantie op sollicitanten?

03

klant voor content marketing

Waar onze wervingscampagne?

Korte lijntjes.

Snelheid is voor ons een must, je hebt gewoon 1 aanspreekpunt waardoor de lijntjes kort blijven en we snel dingen kunnen aanpassen.

Maatwerk.

We begrijpen dat elke vacature en elk bedrijf uniek is en daarom bieden we een maatwerk. We luisteren naar jouw behoeften en vereisten en ontwikkelen een aangepaste strategie die is afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Marketing.

We begrijpen dat wervingsmarketing een belangrijk onderdeel is van een succesvolle wervingscampagne en daarom investeren we in de nieuwste marketingtechnieken. We gebruiken geavanceerde targetingmethoden om jouw vacature te promoten bij de juiste doelgroep en ervoor te zorgen dat het de aandacht krijgt die het verdient.

content foto

Bepaal de doelgroep

Bekijk wie je doelgroep is waarop je je wilt richten en pas je strategie aan om de aandacht van die doelgroep te trekken. Wij weten als geen ander welk marketingkanaal gaat werken voor jouw doelgroep.

foto

Design

Zorg ervoor dat jouw vacatures goed zijn ontworpen, overzichtelijk en aantrekkelijk.

foto

Employer branding

Het is enorm belangrijk dat het intern bij jullie natuurlijk klopt. Anders ie het dweilen met de kraan open. Wanneer dit zo is gaan we natuurlijk direct verder met de wervingscampagne.​

foto

Maak een wervingscampagne op social media

Dit is waar wij in uitblinken. De toekomstige werknemers targetten op social media door middel van een wervingscampagne.

foto

Meten is weten.

Onze wervingscampagnes worden van voor naar achter uitgemeten met alle data die we maar kunnen vinden. Wij passen aan waar nodig, en schalen omhoog waar mogelijk.

5 tips voor een wervingscampagne.

Keihard resultaat. Dat is wat wij op willen leveren met onze wervingscampagne.

Klaar om deze stap te zetten? Laten we beginnen met een bakkie, volledig vrijblijven en die tips heb je dan sowieso binnen voor je wervingscampagne.

Een wervingscampagne met resultaat?

wervingscampagne team

Veelgestelde vragen over een wervingscampagne.

Waarmee kan een wervingscampagne mijn bedrijf helpen?

Een wervingscampagne kan jouw bedrijf helpen bij het aantrekken van hoogwaardige kandidaten. Door gerichte marketing- en wervingsinspanningen te leveren, kan een wervingscampagne jouw bedrijf helpen om geschikte kandidaten aan te trekken en zo de kans op een succesvolle werving te vergroten. Het mooiste althans dat horen wij is het direct kunnen aannemen zonder tussenpersoon. Want die durven tegenwoordig nogal wat te vragen voor hun diensten.

Hoe lang duurt het gemiddeld voordat ik de eerste sollicitant ontvang?

Logische vraag, dat is met elke wervingscampagne natuurlijk anders. We weten wel dat we het vaak genoeg meemaken dat we een campagne online gooien en dat er binnen een paar dagen al meerdere sollicitanten zijn.

bottom of page