top of page

Een wervingscampagne is in deze markt echt een top idee om mee te gaan beginnen. Wij hebben een nieuwe manier van werven ontwikkeld waardoor we direct sollicitanten kunnen opleveren bij jouw bedrijf! Geen tussenpersoon, gewoon direct aannemen.

Vraag je je af wat een succesvolle wervingscampagne kan betekenen voor jouw bedrijf? Aarzel niet en maak snel een afspraak. We staan klaar om je te informeren over de beschikbare kansen!

Wervingscampagne

wervingscampagneteam

Door middel strakke content en socia lmedia campagnes zorgen wij dat jouw toekomstige werknemer bij jou gaat solliciteren. Bedrijven zijn niet voor niks al bezig met de 6de campagne bij ons ondertussen...

Als toonaangevend wervingsbureau bieden wij een uitgebreide en flexibele service die is afgestemd op jouw specifieke behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen bij het vinden van de beste kandidaten voor jouw openstaande vacatures.

Wervingscampagne met resultaat.

Een wervingscampagne is een gerichte marketing- en wervingsinspanning om geschikte kandidaten aan te trekken voor openstaande vacatures binnen een organisatie. Wij gebruiken hiervoor bijna alleen maar social media. Tegenwoordig dé manier om nieuwe werknemers te vinden.

Wat is een wervingscampagne?

01

klant voor content marketing

Heb je een boost nodig in je personeelsbestand? Met een wervingscampagne zet je jouw vacatures op de kaart! 

 

Allereerst bereik je veel meer potentiële kandidaten. En niet zomaar kandidaten, maar mensen die écht passen bij jouw bedrijfscultuur. 

 

Daarnaast bespaar je tijd, omdat je gericht zoekt en dus sneller de juiste match vindt. En laten we eerlijk zijn: een goed geoliede wervingscampagne straalt professionaliteit uit.

Wat zijn de voordelen van een wervingscampagne?

02

klant voor content marketing

Dus, je bent er klaar voor om met een wervingscampagne aan de slag te gaan? Top! Maar wat gaat dat kosten? Goede vraag. Aangezien elk project uniek is, variëren de kosten van een wervingscampagne. 

 

Factoren zoals de omvang van de campagne, de gebruikte kanalen, en de duur spelen allemaal een rol. Bij Wolf Online Marketing bespreken we graag je budget om samen de beste campagne voor jouw organisatie neer te zetten.

Wat zijn de kosten voor een wervingscampagne?

03

klant voor content marketing

Waar onze wervingscampagne?

Korte lijntjes.

Snelheid is voor ons een must, je hebt gewoon 1 aanspreekpunt waardoor de lijntjes kort blijven en we snel dingen kunnen aanpassen.

Maatwerk.

We begrijpen dat elke vacature en elk bedrijf uniek is en daarom bieden we een maatwerk. We luisteren naar jouw behoeften en vereisten en ontwikkelen een aangepaste strategie die is afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Marketing.

We begrijpen dat wervingsmarketing een belangrijk onderdeel is van een succesvolle wervingscampagne en daarom investeren we in de nieuwste marketingtechnieken. We gebruiken geavanceerde targetingmethoden om jouw vacature te promoten bij de juiste doelgroep en ervoor te zorgen dat het de aandacht krijgt die het verdient.

01

Wij beginnen met een bakkie.

Of je nu een multinational bent of een startup, elke wervingscampagne begint met een gezellig bakkie koffie. Want de beste strategieën borrelen op tijdens een goed gesprek!

02

Wervingscampagne strategie.

Vóór we actie ondernemen, bepalen we de koers. Welk verhaal wil je vertellen? Wat is je doel? Samen stippelen we de route uit zodat jouw campagne de juiste snaar raakt.

03

Aan de slag.

Heb je het startschot gegeven. Dan gaan we van start met jouw wervingscampagne. Let's go!

04

Bijsturen

Wat het mooie is van onze wervingscampagnes? Dat ze werken, maar dat we alles tijdens de campagne kunnen bijsturen. Testen, testen en nog eens testen. 

05

Het resultaat!

Uiteindelijk hopen we natuurlijk op veel nieuwe sollicitanten door onze wervingscampagne. Je krijgt precies te zien, wat we hebben gedaan en wat het voor jou heeft opgeleverd.

Keihard resultaat. Dat is wat wij op willen leveren met onze wervingscampagne.

Klaar om deze stap te zetten? Laten we beginnen met een bakkie, volledig vrijblijven en die tips heb je dan sowieso binnen voor je wervingscampagne.

Een wervingscampagne met resultaat?

wervingscampagne team

Veelgestelde vragen over een wervingscampagne.

Waarmee kan een wervingscampagne mijn bedrijf helpen?

Een wervingscampagne kan jouw bedrijf helpen bij het aantrekken van hoogwaardige kandidaten. Door gerichte marketing- en wervingsinspanningen te leveren, kan een wervingscampagne jouw bedrijf helpen om geschikte kandidaten aan te trekken en zo de kans op een succesvolle werving te vergroten. Het mooiste althans dat horen wij is het direct kunnen aannemen zonder tussenpersoon. Want die durven tegenwoordig nogal wat te vragen voor hun diensten.

Hoe lang duurt het gemiddeld voordat ik de eerste sollicitant ontvang?

Logische vraag, dat is met elke wervingscampagne natuurlijk anders. We weten wel dat we het vaak genoeg meemaken dat we een campagne online gooien en dat er binnen een paar dagen al meerdere sollicitanten zijn.

Waarom moet je nou echt voor ons kiezen voor jouw wervingscampagne?

Goeie vraag! Hier is het antwoord: Wij geloven in de kracht van een compact team. Dit betekent voor jou: meer snelheid en efficiëntie. Stuit je op een uitdaging of heb je een brandende vraag? Verwacht bij ons geen lange wachttijden. Wij springen er direct op in. Kortom, we combineren onze snelle aanpak met topkwaliteit!

bottom of page