top of page
bedrijfsfilm team

Wij zijn het online marketingbureau voor b2b.  Van bedrijfsfilm tot website wij kunnen het maken voor je. Bakkie doen?

Online marketing b2b

Online Marketing b2b uitbesteden aan ons?

Bij ons vind je een klein, hecht team, directe lijnen en resultaten waar we hard voor werken. Dat is waar onze online marketing voor staat. Misschien leuk om dit te bespreken onder het genot van een kopje koffie? Oh, en voel je vrij om even onze video te bekijken!

Waarom ons kiezen voor ons online marketingbureau?

Ben jij op zoek naar een online marketing bureau voor B2B? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn dé experts op het gebied van online marketing en kunnen jou helpen om jouw website te laten opvallen in de zoekresultaten van Google. Als jij wilt dat jouw website beter presteert dan die van jouw concurrenten, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Het online marketingbureau voor b2b

Waarom vasthouden aan die verouderde 10%-regel voor marketing? De wereld is veranderd! B2B online marketing blaast een nieuwe wind door het landschap. Wat betekent dit voor jou? Geen onaangename verrassingen, enkel een op maat gesneden plan voor jouw onderneming. Bij ons staat jouw groei centraal!

Wat zijn de kosten van online marketing voor b2b?

01

klant voor content marketing

Tijd is schaars voor ondernemers, vooral als het gaat om de groei van jouw bedrijf via online marketing B2B. Daarom is uitbesteden aan specialisten de sleutel tot succes.

Onze diepgaande B2B online marketingexpertise stuwt jouw bedrijf naar ongekende groei en bewezen resultaten. Door de jaren heen hebben we talloze ondernemingen, van bescheiden tot reusachtig, met succes geleid. Soms bouwen we het fundament, vaak nemen we alles van A tot Z voor onze rekening. Dit is wat wij verstaan onder full-service B2B online marketing, zodat jij je volledig kunt richten op jouw vakmanschap!

Waarom online marketing voor b2b uitbesteden?

02

klant voor online marketing

Wat maakt ons onderscheidend? Onze gestroomlijnde structuur met snelle, directe communicatie. Maar vergis je niet; achter de schermen hebben we een krachtig netwerk van experts staan, wat garant staat voor service van topkwaliteit!

Woorden kunnen veel beloven, maar wij willen de kans om het te bewijzen. Plan simpelweg een afspraak en ontdek waarom online marketing B2B uitbesteden met ons als jouw partner de meest verstandige keuze is voor succes!

Waarom moet ik kiezen voor jullie online marketingbureau?

03

klant voor online marketing

3 redenen waarom je niet voor ons online marketingbureau...

Wachten, wachten en nog eens wachten. Niet bij ons! Terwijl andere online marketingbureaus geduld vragen, zijn wij de doeners. Wij stappen direct in de actie, testen, verfijnen en presenteren jou de perfecte marketingstrategie.

Dankzij onze snelle communicatie en compacte teamstructuur bereiken we meetbare resultaten. Tijd verspillen? Dat staat niet in ons woordenboek!

Wachten is jouw ding..

01

online marketing

Jaarcontracten? Die behoren tot het verleden. Als jouw online marketingpartners, omarmen wij totale vrijheid. Geen langdurige verplichtingen die je beperken, maar volledige autonomie. En als je niet helemaal tevreden bent? Geen zorgen! De overstap naar een ander online marketingbureau verloopt moeiteloos. Eerlijk gezegd heeft tot op heden nog niemand ons verlaten!

Je houdt van jaarcontracten

02

Een winnende online marketingcampagne vraagt om diverse bouwstenen: afbeeldingen, video's, campagnes, social media - het complete plaatje. Meestal moet je bij meerdere deuren aankloppen voor elk puzzelstukje. Maar bij ons is dat verleden tijd!

Wij omringen ons met een team van gespecialiseerde freelancers, elk een expert in hun eigen domein binnen online marketing B2B. We behalen niet alleen indrukwekkende resultaten, maar bieden ook het gemak van één enkel aanspreekpunt voor al jouw marketingbehoeften. Geen gedoe met tientallen contacten, maar een gestroomlijnde, krachtige aanpak voor al jouw succes!

Je wilt geen overzicht

03

Je hoeft ons niet te geloven...

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

We zijn erg tevreden met het resultaat van de video's die voor ons bedrijf gemaakt zijn.

De rust waarmee iedereen op zijn gemak gesteld werd en de professionele uitstraling van de video's hebben ons doen besluiten meer video's te maken.

Bedankt en op naar nog een lange samenwerking

Ronald Boster

Elon Brandbeveiliging

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

01

Wij beginnen met een bakkie.

Koffie? Zeker weten! Laten we dat meteen als startpunt nemen! Bij ons draait alles om duidelijke doelen. Deel jouw wensen en ambities met ons, en binnenkort ontvang je een persoonlijke, vrijblijvende offerte!

02

Online marketingstrategie.

Wanneer wij in actie komen, laten we niets aan het toeval over. We smeden een strategie die perfect aansluit bij jouw bedrijf. We analyseren de kansen voor jouw onderneming en houden je voortdurend op de hoogte, zodat je volledig betrokken bent bij ons meesterplan voor jouw succes!

03

Aan de slag

En nu? Tuurlijk: aan de slag! Met onze diepgaande expertise sturen we jouw online marketing B2B in de juiste richting.

04

Bijsturen

Vanzelfsprekend houden we constant in de gaten hoe alles verloopt. Werkt een bepaalde strategie niet? Dan passen we deze aan. We blijven continu monitoren voor optimaal resultaat!

05

Het resultaat!

Een goed resultaat? Hoe kan het ook anders! We knallen er namelijk constant voor. We houden je vanzelfsprekend goed op de hoogte van de progressie die jij met jouw onderneming boekt!

Bij ons online marketingbureau voor b2b staat de klant gewoon op 1. Maar dit zegt waarschijnlijk ieder marketingbureau. Vandaar dat we graag langskomen voor een bakkie:)

Dus, laten we beginnen met een bakkie. Volledig vrijblijvend!

Online marketing voor b2b

marketingbureau team

Faq over online marketing b2b

Wat is online marketing B2B en waarom is het belangrijk voor mijn bedrijf?

Wat zijn de voordelen van online marketing B2B voor mijn bedrijf?

Online marketing B2B, ofwel business-to-business online marketing, is het gebruik van digitale kanalen en strategieën om producten of diensten te promoten en leads te genereren voor bedrijven die zaken doen met andere bedrijven.

Online marketing B2B biedt enorm veel voordelen voor bedrijven in Nederland, waaronder:
- Vergroten naamsbekendheid: Online marketing B2B stelt jou in staat om jouw merk op een grotere schaal zichtbaar te maken
- Personeelswerving: via online marketing kan je tegenwoordig echt een enorme stap zetten om jouw nieuwe personeelslid te vinden
- Genereren leads: Met behulp van digitale kanalen zoals SEO, SEA en e-mailmarketing kan je gekwalificeerde leads genereren. En wie wilt dat nou niet?

bottom of page