Bedrijfsfotografie in Zeeland

Iedereen kan tegenwoordig een foto maken, met een digitale camera of gewoon met een smartphone. Leuke, snelle kiekjes van bijzondere of grappige momenten. Daar is niets mis mee. Maar voor foto’s waarmee direct of indirect omzet moet worden gegenereerd, kunt u toch beter een professional in de arm nemen

IMG_2033.jpg
Ontwerp zonder titel (79).png
DJI_0591.jpg

Exterieur

Een fotoreportage van het exterieur van uw bedrijfspand en bijvoorbeeld de ruime parkeergelegenheid zorgt voor een goede eerste indruk. Deze foto’s zorgen er ook meteen voor dat u van buitenaf herkenbaar bent.

Renovatie sloopwerk.jpg

Een foto zegt meer dan 1000 woorden

Professionele foto’s van uw bedrijf, het team van medewerkers of speciale projecten, hebben een grote attentiewaarde. Zij geven niet alleen het bedrijf en haar medewerkers weer, maar brengen ook de juiste sfeer over. Op uw website zijn bedrijfsfoto’s ook een belangrijk aspect.

 

Goede foto’s zijn een uitstekende aanvulling op de informatie die u daar biedt. Samen met goede informatieve tekst zijn bedrijfsfoto’s van wezenlijk belang bij de conversie van potentiële klanten.

Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie is communiceren. Met klanten, potentiële klanten, relaties en uw medewerkers. Dat kan natuurlijk op verschillende manieren, waaronder:

  • In het bedrijfsblad

  • In de folders

  • Ter verfraaiing van het interieur van uw ontvangstruimte

  • In het bedrijfsblad

  • Op uw website

IMG_0130.jpg

Soorten bedrijfsfotografie

IMG_2023.jpg

Interieur

Voor een kijkje in uw organisatie. Deze foto’s geven een sfeerimpressie van het bedrijf en stralen professionaliteit uit.

IMG_9939 - kopie.jpg

Evenementen

Maak uw klanten en potentiële klanten deelgenoot van de activiteiten die u met uw bedrijf onderneemt. Door de foto’s in het bedrijfsblad te plaatsen of in algemene ruimtes op te hangen, geeft u ook uw medewerkers een leuke terugblik op geslaagde evenementen

IMG_1299.jpg

Productfotografie

Om producten op een optimale manier te presenteren zijn een juiste opstelling en een goede belichting absoluut noodzakelijk. Zo komen uw producten het best tot hun recht. Met een goede omschrijving en een perfecte foto stralen uw producten goede kwaliteit en vertrouwen uit. Zo onderscheidt u zich op een positieve manier van uw concurrenten.

DSC00506.jpg

Websitefotografie

Uw website is het visitekaartje van uw bedrijf. Daarmee maakt u in veel gevallen een eerste indruk op uw nieuwe klanten. Door een goede combinatie van beeld en tekst, kunt u de bezoekers van uw website goed informeren over de producten en/of diensten die u levert. Hoe beter de klant wordt geïnformeerd, hoe groter de kans is dat deze tot aankoop overgaat. Professionele websitefotografie betaalt zichzelf doorgaans snel weer terug.

 

Wij kunnen u ook van dienst zijn met goede teksten die als alt tekst op uw website aan de foto’s toegevoegd kunnen worden. Goede alt teksten zijn van groot belang voor de ranking in Google. De Google-bot kan namelijk geen plaatjes kijken en wil toch graag weten wat er op de foto’s staat.

 

Nog een belangrijk aspect van websitefotografie is dat de foto’s niet zorgen voor een langere laadtijd van de website. Te zware bestanden zorgen ervoor dat uw website hinderlijk langzaam laadt. Veel internetbezoekers wachten een lange laadtijd niet af en zullen onverrichterzake verder surfen.

goood.jpg

Reclamefotografie

Naast informatieve foto’s, kunnen we natuurlijk ook commerciële foto’s voor u maken. Foto’s van producten, bedrijfsprocessen, specialisten of andere zaken waarmee u uw klanten van dienst bent. Met krachtige, commerciële foto’s die hun doel zeker niet missen, heeft u al snel een streepje voor op de concurrentie.

DSC02053.jpg

Persfotografie

Heeft u iets te melden dat interessant voor iedereen is? Dan stuurt u waarschijnlijk een persbericht uit naar de lokale-, regionale- of landelijke media. Met een goede persfoto erbij is de kans dat uw bericht door de redacties wordt overgenomen groter dan anders.

IMG_0689.jpg

Personal Branding

Een ware hype, personal branding. Nu de wereld door het internet en social media steeds kleiner wordt, vindt men het bijzonder prettig om te weten met wie eigenlijk zaken gedaan wordt.

 

Stel uzelf dus voor en vertel uw verhaal aan uw klanten en potentiële klanten door middel van een fotoreportage. Klanten doen immers liever zaken met iemand die ze kennen dan met een bedrijf zonder gezicht. Plaats de reportage bijvoorbeeld op uw website, LinkedIn en andere social media.

Nog een paar voorbeelden dan:

IMG_0461.jpg

Wolfonlinemarketing voor alle bedrijfsfotografie in Zeeland

U kunt bij ons terecht voor alle mogelijke bedrijfsfoto’s. Wilt u informatie over een bepaald soort bedrijfsfoto’s, neem dan gerust geheel vrijblijvend even contact met ons op.

 

Ook voor advies over de beste promotiemogelijkheid voor uw bedrijf bent u bij ons van harte welkom. Wij stellen onszelf graag even aan u voor onder het genot van een kopje koffie, thee of iets anders..