DSC02301.jpg

Online marketing uitbesteden?

Goed idee, bakkie doen?!

Op weg naar succesvolle bedrijfsresultaten

Veel bedrijven en ondernemers worstelen met één van de belangrijkste succesfactoren voor een goedlopend bedrijf: de online marketing.

Online marketing is een proces, het is niet iets wat u er maar ‘even bij’ doet.

Een effectieve online marketingstrategie en de implementatie ervan kost tijd, veel tijd. In veel gevallen hebben ondernemers deze tijd niet. Daarbij speelt ook expertise een belangrijke rol; heeft u zelf de nodige kennis en vaardigheden omtrent online marketing?

Het uitbesteden van online marketing kan u vele voordelen opleveren. Eén van de belangrijkste voordelen is tijdswinst. Door uw online marketing uit te besteden aan een online marketing bureau heeft u meer tijd over voor andere belangrijke zaken en taken om uw bedrijf of onderneming tot een succes te maken.

DSC02354.jpg
Ontwerp zonder titel (79).png
website laten maken zeeland

Wat is online marketing precies?

Online marketing is niet alleen een fraaie website, een Instagram-kanaal of Facebook-pagina met veel likes, een goede SEO-strategie, een zoekwoordenonderzoek of wervende advertentiecampagnes.

Nee, het gaat om het geheel; allerlei losse factoren die aan elkaar worden verbonden om meer zichtbaarheid en herkenbaarheid voor uw bedrijf of merk te creëren. Een doordachte strategie met als doel om meer klanten of verkopen te genereren.

Online marketing kan grofweg worden gezien als een verzameling van grafische vormgeving, contentcreatie, een planning, uitgebreide analyse, monitoring & optimalisatie, en het aanwenden van de doelgroep via geschikte (social media) kanalen.

U bent de expert op het gebied van uw bedrijf. U weet wat goed verkoopt of weet naar welke dienst of welk product men op zoek is. Maar misschien dat u niet beschikt over de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor effectieve online marketing. Het uitbesteden van online marketing kan dan een uitkomst zijn.

Voor het uitvoeren van online marketing zijn er diverse mogelijkheden. U kunt er iemand voor in dienst nemen, u kunt het helemaal zelf uit gaan zoeken, maar ook is het mogelijk om uw online marketing volledig uit te besteden aan een derde partij; een (full-service) online marketingbureau.

Kennis & Expertise

Een online marketingbureau is gespecialiseerd op het gebied van online mogelijkheden voor bedrijven, merken en organisatie. Vaak wordt er gewerkt vanuit verschillende perspectieven met als doel de bedrijfsresultaten te versterken. Online marketingbureaus hebben ruime ervaring met diverse bedrijven en kunnen de opgedane kennis ook toepassen in andere situaties. Vaak bestaan online marketingbureaus uit een team waarin de verschillende teamleden zijn gespecialiseerd in een bepaald onderwerp, bijvoorbeeld SEO-expertise of expertise op het gebied van online adverteren.

Tijdswinst

Online marketing kost veel tijd, zeker als u niet over de benodigde kennis en expertise beschikt. Door uw online marketingactiviteiten uit te besteden, kunt u ervan uitgaan dat het in goede handen is en kunt u zelf aan de slag met de kernactiviteiten van uw bedrijf of organisatie.

Uitgebreide analyse & rapportage

Digitale marketingbureaus zorgen er in de meeste gevallen voor dat resultaten worden gemeten en geanalyseerd. In een rapportage heeft u dan direct een overzichtelijk beeld van hoe het er voor staat. Naar aanleiding van de monitoring, kan er worden bijgestuurd of geoptimaliseerd. Als iets niet of minder goed werkt, kan er direct actie worden ondernomen. Een online marketingbureau kan zaken van verschillende perspectieven bekijken, waardoor er altijd een passende oplossing te vinden is.

Misschien dat het advertentiebudget moet worden bijgesteld? Misschien dat de doelgroep zich niet op het betreffende platform bevindt? Misschien moet de salesfunnel worden aangepast?

Het online marketingbureau richt zich op alle online activiteiten en stuurt bij waar nodig - uiteraard in overleg met de opdrachtgever.

Online marketing uitbesteden

De voordelen van het uitbesteden van online marketing

Wat kunnen jullie dan?

Wolf Online Marketing is een kleinschalig online marketingbureau met uitgebreide kennis, ervaring en expertise op het gebied van online marketingactiviteiten.

Bij Wolf Online Marketing bent u aan het juiste adres voor een veelzijdigheid aan online diensten en activiteiten om uw bedrijfsresultaten te optimaliseren.

Transparantie en eerlijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Samen met u stellen we een effectieve strategie op, we plannen op regelmatige basis contactmomenten in en evalueren op gezette tijden het bereikte resultaat.

We hebben zelf veel kennis en expertise in huis, maar kennen ook onze eigen valkuilen. We gaan voor het beste resultaat. Het is daarom dat we in sommige gevallen ook vakspecialisten uit ons netwerk benaderen.

Webshop

Google optimalisatie 

Content Creatie

Social Media

IMG_0461.jpg

Altijd een plan voor u

We werken graag met u samen om optimale resultaten te bereiken.

Wilt u de online marketing uitbesteden? Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie te bespreken. Samen voor het beste resultaat.

Het belangrijkste voor ons is transparantie en een lekker bakkie gaandeweg! Dus!