top of page
bedrijfsfilm team

Je wilt een video laten maken? Dat is echt een top idee! Een video is de manier om tegenwoordig jouw klanten te bereiken. Of het nou gaat om een bedrijfsfilm of een promotiefilm, wij helpen je graag!

Tegenwoordig is het misschien wel de meest interessante manier van content creatie. Video's. Waarom? Je kan echt laten zien waar je voor staat door middel van een goede video. Mensen onthouden video's beter en ze zorgen ervoor dat betrouwbaar overkomt. 

Wij maken overtuigende video’s. Wil je een of meerdere video’s laten maken. Neem dan eens helemaal vrijblijvend contact met ons op. Onder het genot van een bakkie jouw plannen voor het maken van een video bespreken? Doen! Je zit nergens aan vast.

Video laten maken

Waarom kiezen om een video bij ons te laten maken?

Het laten maken van een video voor jouw bedrijf kan door ons van het begin tot het eind worden opgepakt. We bieden jou daarbij een echte totaaloplossing. Van de eerste briefing tot de verdere distributie op social media en alle daartussen liggende stappen.

Wij zijn jouw partner wanneer je op zoek bent naar een bedrijf om video’s te laten maken. Onze video’s zijn professioneel en dat zorgt voor versterking van jouw imago en vergroot de herkenbaarheid. Het gevolg daarvan is meer sales en/of meer nieuwe klanten. Video laat jouw bedrijf groeien.

Een goede video maken is meer dan alleen een film in HD-kwaliteit opnemen met een goede camera. Bij video’s laten maken, draait het om het hele proces rond de videoproductie. Wij pakken het maken van jouw video’s aan op een professionele manier en we spannen ons tot het uiterste in om voor jou maximaal resultaat te behalen.

Video’s laten maken van A tot Z

Hoewel we graag transparant zouden zijn over onze tarieven voor het laten maken van een video, is het niet mogelijk om een vast bedrag te noemen zonder eerst te weten wat jouw wensen zijn. De kosten worden beïnvloed door factoren als de benodigde tijd voor de opnames, eventuele speciale apparatuur (zoals drones) en de tijd die nodig is voor nabewerking.

 

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, waarin we jouw behoeften en verwachtingen kunnen bespreken en een passende offerte kunnen opstellen

Wat zijn de kosten van een video laten maken?

01

Waarom zou je voor onze video's kiezen? Een terechte vraag, gezien het feit dat er talloze videoproducenten zijn, toch? Nou, laten we dat even uitleggen. Wij hebben er bewust voor gekozen om een compact en gespecialiseerd team te zijn. Hierdoor kunnen we snel schakelen en zijn onze communicatielijnen kort en krachtig. Onze ervaring op het gebied van videoproductie is enorm, en we gebruiken onze eigen video's zelfs voor onze marketingcampagnes. 

 

Dus, als je je afvraagt of wij weten wat een goede video is, dan is het antwoord volmondig 'ja'. Kortom, met ons haal je direct rendement uit je investering in videoproductie!

Waarom moet ik kiezen voor jullie?

02

Als je twijfelt of tussen zelf video's maken of een professional inhuren, geven we je graag een paar handige tips voor en over bedrijfsvideo's:

 

Kies je achtergrond zorgvuldig: De omgeving waarin je filmt is van groot belang. Zorg voor een schone, opgeruimde ruimte die past bij de boodschap die je wilt overbrengen. Rommelige achtergronden kunnen afleiden van de kern van je video.

 

Laat echtheid stralen: Als je medewerkers de sterren van je video zijn, laat ze dan gewoon zichzelf zijn. Geforceerd acteren kan onnatuurlijk overkomen. Laat ze hun werk doen zoals ze dat dagelijks doen, en dat zal authenticiteit uitstralen.

 

Overdenk de details: Denk goed na over de houding, locatie en kleding van de mensen in je video. Overweeg of er specifieke kledingvoorschriften zijn of dat een meer informele uitstraling passender is. Zorg ervoor dat alles in lijn is met het verhaal dat je wilt vertellen.

 

Het laten maken van bedrijfsvideo's kan een geweldige manier zijn om je boodschap over te brengen, maar de details maken het verschil. Kies zorgvuldig en wees authentiek!

Hebben jullie tips voor het laten maken van een video?

03

Wat voor video's maken jullie dan?

Belangrijkste onderdelen van onze video's.

Video’s laten maken is populair. Vrijwel alle bekende merken zetten daarom in op het gebruik van video. Ook wordt video’s laten maken voor het mkb steeds belangrijker. Ieder bedrijf wil gezien worden en vecht voor online zichtbaarheid. Gezien worden en succes zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

 

Wij mensen krijgen iedere dag veel informatie te verwerken. We hebben daardoor geleerd snel te beslissen. In deze snelle tijd, waarin afleiding altijd op de loer ligt, is het dus belangrijker dan ooit om de aandacht van de kijker te pakken en deze ook vast te houden. We hebben ons daarom volledig gespecialiseerd resultaatgerichte video. 

Het doel.

01

online marketing

Door onze marketingachtergrond kijken wij altijd naar video's als middel voor conversie. Tuurlijk hoeft dit niet altijd, maar een conversie in het achterhoofd houden, helpt ons om scherp te blijven en de best mogelijke video's op te leveren.

Wel zo handig voor jou, als klant.

Conversiegericht.

02

Droneshots? gimballshots? ultra slow motion? Geen probleem voor ons, wij gebruiken de nieuwste apparatuur.

Maar dat niet alleen, wij kunnen er ook voor zorgen dat jouw video ook echt gezien wordt. 

Wij zorgen ervoor dat jouw klanten of toekomstige klanten de video zien op social media of op een ander medium.

Wij stoppen dus niet bij alleen een video te maken, maar wij gaan er voor zorgen dat jouw video ook echt resultaat oplevert.

Alles onder één dak

03

Je hoeft ons niet te geloven...

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

We zijn erg tevreden met het resultaat van de video's die voor ons bedrijf gemaakt zijn.

De rust waarmee iedereen op zijn gemak gesteld werd en de professionele uitstraling van de video's hebben ons doen besluiten meer video's te maken.

Bedankt en op naar nog een lange samenwerking

Ronald Boster

Elon Brandbeveiliging

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

01

Wij beginnen met een bakkie.

We kunnen niet beginnen met filmen zonder duidelijke doelstelling. Je zult daar al goed over nagedacht hebben, dus we laten ons graag verrassen door jouw plannen tijdens een goed gesprek. We bespreken jouw wensen, de eisen en wat jij met het laten maken van video’s wilt bereiken. Natuurlijk hoort een stevige brainstormsessie daar ook bij. 

02

Videostrategie.

Het maakt niet uit of het om een bedrijfsvideo, een instructievideo, productvideo of een wervingsvideo gaat. Video - in al zijn verschijningsvormen - is onze passie. Het maken van een video geeft ons team dan ook veel voldoening, maar minstens zo belangrijk is het om te zorgen dat de video’s gezien gaan worden.

Over jouw bedrijf en jouw klanten hoeven wij je waarschijnlijk niets te vertellen. Wanneer je ons jouw video’s laat maken, dan denken wij ook mee over de mogelijkheden en de kansen. We onderzoeken hoe we jouw doelgroep het beste kunnen bereiken en werken dat uit tot een duidelijk plan.

Je kunt ons niet alleen een video laten maken, maar we zorgen ook dat deze onder de aandacht komt bij jouw doelgroep. Dat is belangrijk, want een video zonder views, is als een etalage zonder passanten.

03

De video maken.

Op de draaidag nemen we de video’s op. We kunnen bij jou langskomen, maar er kan natuurlijk ook op een andere locatie worden gefilmd. De shots die nodig zijn worden gemaakt.

Leidraad op de opnamedag zijn onze eerder gemaakte plannen. Eerder hebben we namelijk al een plan uitgewerkt. We weten wat en wie er allemaal gefilmd gaat worden. Iedereen weet precies wat er verwacht wordt en niets laten we zo aan het toeval over. Op de draaidag loopt daardoor alles soepel. Video’s laten maken hoeft daardoor geen grote hap uit jouw tijdschema of dat van jouw medewerkers te kosten. En lopen de dingen toch anders dan gepland. Ook geen probleem. Daar spelen we graag weer op in.

04

Editing.

Wil jij een video laten maken, dan is alleen filmen niet voldoende. De post productie fase is het monteren van beeld en audiomateriaal om er uiteindelijk een film van te maken. Wij stellen jouw video beeld voor beeld samen, voegen daar muziek aan toe (origineel of met licentie) en geluids- en visuele effecten. Dit wordt allemaal met elkaar verweven om er een cinematische ervaring van te creëren.

05

Het resultaat!

Video’s laten maken doe je omdat jij wilt groeien met jouw bedrijf. Het is daarom belangrijk dat jouw video ook gezien wordt door jouw doelgroep. Alleen zo profiteer je van de voordelen van video voor jouw onderneming.

Een succesvolle video zal moeten worden bekeken. En dan bij voorkeur ook nog door de juiste mensen. Wij zijn expert in content marketing. Je kunt bij ons niet alleen video’s laten maken, maar wij zorgen er ook voor dat uw video wordt gezien door jouw (toekomstige) klanten.

Wil jij ook met jouw bedrijf profiteren van de kracht van video, dan is ons content marketing bedrijf een goede keuze. Bij ons ben je geen nummer. We houden van korte lijnen en zetten in op gewoon ouderwets persoonlijk contact. Bij video’s laten maken werken we bovendien niet met standaardpakketten, maar echt maatwerk. Daarbij ligt onze focus op resultaat. Zo kan jouw bedrijf écht groeien.

Video is onmisbaar. En door ons het laten maken van jouw video’s toe te vertrouwen, komt het behalen van jouw marketingdoelen binnen handbereik. En je kunt op ons bouwen, we komen gemaakte afspraken na, deadlines zijn voor ons heilig en we zijn recht door zee.

Video’s laten maken? Nodig ons eens uit voor een bak koffie. We zijn benieuwd naar jouw plannen en onze creatieve ideeën en kijk op online marketing krijg je daar gratis bij.

Video’s laten maken met resultaat.

bedrijfsfilm team

Veelgestelde vragen over een video laten maken.

Moet ik zelf in beeld wanneer ik een video laat maken?

Wanneer je een interessante video wilt (laten) maken, dan ben je op zoek naar een overtuigende video waarbij de kijker wordt meegevoerd in jouw wereld. Wanneer je zichzelf niet prettig voelt voor de camera, dan zal dat minder overtuigend overkomen.

Dat hoeft geen probleem te zijn, want daar zou je natuurlijk iemand voor in kunnen huren. Of wanneer je ons jouw video’s laat maken, dan doen wij dat voor jou. Voel jij je wel op jouw plek vóór de camera, dan is dat natuurlijk perfect. Want werkelijk niemand kan het verhaal rond jouw bedrijf zo enthousiast vertellen als dat jij dat kan.

We hebben video’s laten maken, maar wat is de volgende stap?

Dat is zorgen dat de video gezien kan worden natuurlijk. Gebruik de video daarom in combinatie met andere campagnes, zoals bijvoorbeeld een digitale nieuwsbrief. Zorg dat mensen de video kunnen vinden door een passende titel, omschrijving en tags te gebruiken op YouTube. Plaats de film ook op jouw website en link naar de video op jouw sociale media of in de afsluiting van jouw e-mails. Breng ook jouw klanten en relaties op de hoogte van jouw video.

Vergeet ook niet om regelmatig nieuwe video’s toe te voegen, bijvoorbeeld over recente ontwikkelingen. Dat heeft namelijk meerwaarde voor jouw online vindbaarheid. Het consequent nieuwe video’s laten maken zorgt dat bezoekers gewend raken aan de regelmaat en zo kijken ze steeds uit naar een nieuwe video.

bottom of page