top of page

Video laten maken

Je wilt een video laten maken? Dat is echt een top idee! Een video is de manier om tegenwoordig jouw klanten te bereiken. Of het nou gaat om een bedrijfsfilm of een promotiefilm, wij helpen je graag!

Jouw video, jouw verhaal

Wij maken overtuigende video’s van cinematische kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Wil je een of meerdere video’s laten maken. Neem dan eens helemaal vrijblijvend contact met ons op. Onder het genot van een bakkie jouw plannen voor het maken van een video bespreken? Doen! En onze creatieve ideeën? Die krijg je daar helemaal gratis bij.

 

Doelgerichte video’s laten maken

Doelgerichte video’s

Video’s laten maken is populair. Vrijwel alle bekende merken zetten daarom in op het gebruik van video. Ook wordt video’s laten maken voor het mkb steeds belangrijker. Ieder bedrijf wil gezien worden en vecht voor online zichtbaarheid. Gezien worden en succes zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

 

Wij mensen krijgen iedere dag veel informatie te verwerken. We hebben daardoor geleerd snel te beslissen. In deze snelle tijd, waarin afleiding altijd op de loer ligt, is het dus belangrijker dan ooit om de aandacht van de kijker te pakken en deze ook vast te houden. We hebben ons daarom volledig gespecialiseerd resultaatgerichte video. 

Video's gericht op conversie

Door onze marketingachtergrond kijken wij altijd naar video's als middel voor conversie. Tuurlijk hoeft dit niet altijd, maar een conversie in het achterhoofd houden, helpt ons om scherp te blijven en de best mogelijke video's op te leveren.

Wel zo handig voor jou, als klant.

Alle mogelijkheden

Droneshots? gimballshots? ultra slow motion?

Geen probleem voor ons, wij gebruiken de nieuwste apparatuur.

We kunnen niet beginnen met filmen zonder duidelijke doelstelling. Je zult daar al goed over nagedacht hebben, dus we laten ons graag verrassen door jouw plannen tijdens een goed gesprek. We bespreken jouw wensen, de eisen en wat jij met het laten maken van video’s wilt bereiken. Natuurlijk hoort een stevige brainstormsessie daar ook bij. 

Op de draaidag nemen we de video’s op. We kunnen bij jou langskomen, maar er kan natuurlijk ook op een andere locatie worden gefilmd. De shots die nodig zijn worden gemaakt.

Leidraad op de opnamedag zijn onze eerder gemaakte plannen. Eerder hebben we namelijk al een plan uitgewerkt. We weten wat en wie er allemaal gefilmd gaat worden. Iedereen weet precies wat er verwacht wordt en niets laten we zo aan het toeval over. Op de draaidag loopt daardoor alles soepel. Video’s laten maken hoeft daardoor geen grote hap uit jouw tijdschema of dat van jouw medewerkers te kosten. En lopen de dingen toch anders dan gepland. Ook geen probleem. Daar spelen we graag weer op in.

Wil jij een video laten maken, dan is alleen filmen niet voldoende. De post productie fase is het monteren van beeld en audiomateriaal om er uiteindelijk een film van te maken. Wij stellen jouw video beeld voor beeld samen, voegen daar muziek aan toe (origineel of met licentie) en geluids- en visuele effecten. Dit wordt allemaal met elkaar verweven om er een cinematische ervaring van te creëren.

Video’s laten maken doe je omdat jij wilt groeien met jouw bedrijf. Het is daarom belangrijk dat jouw video ook gezien wordt door jouw doelgroep. Alleen zo profiteer je van de voordelen van video voor jouw onderneming.

Een succesvolle video zal moeten worden bekeken. En dan bij voorkeur ook nog door de juiste mensen. Wij zijn expert in content marketing. Je kunt bij ons niet alleen video’s laten maken, maar wij zorgen er ook voor dat uw video wordt gezien door jouw (toekomstige) klanten.

Het maakt niet uit of het om een bedrijfsvideo, een instructievideo, productvideo of een wervingsvideo gaat. Video - in al zijn verschijningsvormen - is onze passie. Het maken van een video geeft ons team dan ook veel voldoening, maar minstens zo belangrijk is het om te zorgen dat de video’s gezien gaan worden.

Over jouw bedrijf en jouw klanten hoeven wij je waarschijnlijk niets te vertellen. Wanneer je ons jouw video’s laat maken, dan denken wij ook mee over de mogelijkheden en de kansen. We onderzoeken hoe we jouw doelgroep het beste kunnen bereiken en werken dat uit tot een duidelijk plan.

Je kunt ons niet alleen een video laten maken, maar we zorgen ook dat deze onder de aandacht komt bij jouw doelgroep. Dat is belangrijk, want een video zonder views, is als een etalage zonder passanten.

Foto tijdens het maken van een bedrijfsvideo

05

Wordt gezien

04

Editing

03

Opnemen video

02

Idee tot video’s laten maken

01

Kennismaking en briefing

Video’s laten maken met resultaat

Wil jij ook met jouw bedrijf profiteren van de kracht van video, dan is ons content marketing bedrijf een goede keuze. Bij ons ben je geen nummer. We houden van korte lijnen en zetten in op gewoon ouderwets persoonlijk contact. Bij video’s laten maken werken we bovendien niet met standaardpakketten, maar echt maatwerk. Daarbij ligt onze focus op resultaat. Zo kan jouw bedrijf écht groeien.

Video is onmisbaar. En door ons het laten maken van jouw video’s toe te vertrouwen, komt het behalen van jouw marketingdoelen binnen handbereik. En je kunt op ons bouwen, we komen gemaakte afspraken na, deadlines zijn voor ons heilig en we zijn recht door zee.

Video’s laten maken? Nodig ons eens uit voor een bak koffie. We zijn benieuwd naar jouw plannen en onze creatieve ideeën en kijk op online marketing krijg je daar gratis bij.

Resultaat

Uniek

Krachtig

Video’s laten maken van A tot Z

Het laten maken van een video voor jouw bedrijf kan door ons van het begin tot het eind worden opgepakt. We bieden jou daarbij een echte totaaloplossing. Van de eerste briefing tot de verdere distributie op social media en alle daartussen liggende stappen.

Wolf Online Marketing is jouw partner wanneer je op zoek bent naar een bedrijf om video’s te laten maken. Onze video’s zijn professioneel en dat zorgt voor versterking van jouw imago en vergroot de herkenbaarheid. Het gevolg daarvan is meer sales en/of meer nieuwe klanten. Video laat jouw bedrijf groeien.

Een goede video maken is meer dan alleen een film in HD-kwaliteit opnemen met een goede camera. Bij video’s laten maken, draait het om het hele proces rond de videoproductie. Wij pakken het maken van jouw video’s aan op een professionele manier en we spannen ons tot het uiterste in om voor jou maximaal resultaat te behalen.

95%

Van de consumenten onthoudt een video, in vergelijking met 10% voor tekst

33%

Van de online activiteit wereldwijd is het bekijken van online video´s

100 min

Bekijken mensen per dag video´s online

80%

Gaat de conversie gemiddeld omhoog bij een website, wanneer er een video is toegevoegd

Veelgestelde vragen over een video laten maken

Wat is belangrijk bij het laten maken van video’s?

Een video laten maken, dat kost geld. Bepaal daarom vooraf wat jouw budget is en zorg dat de begroting niet wordt overschreden. Beslis ook wat de doelgroep wil zien en welk bedrijf je de video’s laat maken.

Kies voor één of meerdere video’s, bijvoorbeeld een reeks. Zorg dat er een goed draaiboek ligt en dat de postproductie / nabewerking spot-on is. Pas daarna kan je de video promoten. Dat kan op jouw eigen website, maar natuurlijk ook op sociale media, zoals Youtube, Facebook of LinkedIn.

Wat is beter: video’s laten maken of zelf doen?

Schakel je een videoproductie bedrijf in, dan haalt je daarmee jarenlange ervaring in huis. Je zult het verschil merken in het eindproduct; dat zal namelijk van de allerhoogste kwaliteit zijn. Dat zie je bijvoorbeeld terug in de cinematische kwaliteit, maar ook omdat er in de video’s dingen verwerkt zijn waar je misschien zelf niet eens aan had gedacht. Een ander voordeel van video’s laten maken door professionals is dat ze jou taken uit handen kunnen nemen. Zo heb je zelf meer tijd om in jouw bedrijf te steken.

Ook al besteed je het maken van video uit. Het is en blijft natuurlijk jouw product. UJe blijft daarom altijd nauw betrokken en jouw wensen en eisen zullen zeker in het eindresultaat verwerkt worden.

Moet ik zelf in beeld wanneer ik een video laat maken?

Wanneer je een interessante video wilt (laten) maken, dan ben je op zoek naar een overtuigende video waarbij de kijker wordt meegevoerd in jouw wereld. Wanneer je zichzelf niet prettig voelt voor de camera, dan zal dat minder overtuigend overkomen.

Dat hoeft geen probleem te zijn, want daar zou je natuurlijk iemand voor in kunnen huren. Of wanneer je ons jouw video’s laat maken, dan doen wij dat voor jou. Voel jij je wel op jouw plek vóór de camera, dan is dat natuurlijk perfect. Want werkelijk niemand kan het verhaal rond jouw bedrijf zo enthousiast vertellen als dat jij dat kan.

We hebben video’s laten maken, maar wat is de volgende stap?

Dat is zorgen dat de video gezien kan worden natuurlijk. Gebruik de video daarom in combinatie met andere campagnes, zoals bijvoorbeeld een digitale nieuwsbrief. Zorg dat mensen de video kunnen vinden door een passende titel, omschrijving en tags te gebruiken op YouTube. Plaats de film ook op jouw website en link naar de video op jouw sociale media of in de afsluiting van jouw e-mails. Breng ook jouw klanten en relaties op de hoogte van jouw video.

Vergeet ook niet om regelmatig nieuwe video’s toe te voegen, bijvoorbeeld over recente ontwikkelingen. Dat heeft namelijk meerwaarde voor jouw online vindbaarheid. Het consequent nieuwe video’s laten maken zorgt dat bezoekers gewend raken aan de regelmaat en zo kijken ze steeds uit naar een nieuwe video.

Onze klanten zeggen:

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

van der schelde bedrijfsfilm

We zijn erg tevreden met het resultaat van de video's die voor ons bedrijf gemaakt zijn.

De rust waarmee iedereen op zijn gemak gesteld werd en de professionele uitstraling van de video's hebben ons doen besluiten meer video's te maken.

Bedankt en op naar nog een lange samenwerking

Roland Boster

Elon Brandbeveiliging

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

New Motion Bedrijfsfilm

Ik werk graag met de twee wolven van Wolf Marketing en heb ik alle vertrouwen erin dat ze niet alleen fysiotherapiebranche bedrijven van dienst kunnen zijn maar in feite ieder bedrijf dat kampt met personeelstekort en het goed online wegzetten van een onderneming.

Ik zit er nu zelfs samen mee in een vof, dus aan vertrouwen geen gebrek.

Rein-Jan Elenbaas

Fydee Vitae

Foto van Fydee Vitae

Eerst zien dan geloven

WIJ BEGINNEN EIGENLIJK ALTIJD MET EEN BAKKIE

Dus je zoekt een bedrijf dat echt voor jou gaat en er voor gaat zorgen dat jouw video resultaat gaat opleveren? 

Drink dan eens een bakkie met ons, je hebt niet zo heel veel te verliezen en tot nu toe is het altijd gezellig geweest!

Bovendien zijn al onze klanten onze klanten gebleven, misschien zegt dat ook wat..

bottom of page