top of page
webdesign

Webdesign Den Bosch

Mooi webdesign is goed. Maar niet goed genoeg? Wij gaan voor van perfect!

Snelle leveringstijden

Verschillende budgetopties

Totaalplan

Webdesign Den Bosch

Webdesign moet duidelijk en aantrekkelijk zijn én een doel dienen. Het gaat niet alleen over mooi of cool uitzien. Een webdesign moet de juiste boodschap overbrengen aan uw doelgroep. We helpen u in Den Bosch met het ontwerpen van uw website, zodat die precies dat kan doen!

Websites

Webshops

Online campagne's

Content creatie

SEO

Online recruitment

Hoe wij een goed webdesign in Den Bosch maken?

Persoonlijk contact

Geen gigantische teams bij ons. Geen overdreven moeilijk doenerij, alleen “jij” en “wij”. Stijn en Wiljan. We houden van korte lijntjes. We kijken ernaar uit om u te leren kennen!

Meedenken

We kijken naar het hele proces. U kunt doorgaan en een online marketingplan opstellen. Maar als dit niet werkt in combinatie met uw andere marketing, heeft het geen zin om dit te doen. Daarmee houden wij rekening tijdens ons werk!

Altijd transparant

Wij zijn een team. We zijn meer dan alleen maar werknemers die werk voor u doen. We houden van uw bedrijf alsof het ons eigen bedrijf is! Daarom drinken we altijd een borrel met klanten na elk project. En tijdens de borrel maken we plannen voor de toekomst. We willen ervoor zorgen dat we allemaal voordeel hebben van de relatie, niet slechts één van ons.

Foto's, tekeningen en video's voor websites moeten laten zien dat uw bedrijf serieus en geloofwaardig is, maar moeten ook passen bij de rest van de website.

Kleur is emotie, dus gebruik passende kleuren in uw webdesign Den Bosch.

Horizontaal of juist verticaal? Een rastersysteem helpt u om elementen te organiseren in kolommen en rijen die passen bij het doel van de pagina. Goede structuur in een webdesign heeft niet alleen positieve invloed op de bezoekers, maar ook op zoekmachines, zoals Google.

Webdesign is op elk apparaat anders, maar kan zo worden aangepast dat het op alle apparaten werkt.

We kijken naar het hele proces. U kunt doorgaan en een online marketingplan opstellen. Maar als dit niet werkt in combinatie met uw andere marketing, heeft het geen zin om dit te doen. Daarmee houden wij rekening tijdens ons werk!

05

Mobiel geschikt

04

Lay-out/Structuur

03

Kleuren

02

Content

01

Afbeeldingen en video’s

Ons stappenplan

01

Kennismakingsgesprek

Het is niet altijd makkelijk om te weten of je bij iemand past, tot na een gesprek.

02

Content, content en nog eens content

Wij willen uw content!

03

Feedback

We zijn zo benieuwd naar uw mening over het eerste webdesign.

Klanten in Den Bosch

Wij zijn toegewijd aan uw wensen en behoeften en stoppen pas bij het gewenste resultaat.