Online marketing Vlissingen

Wij zijn Wolf Online Marketing. Uw online marketing bureau voor uw bedrijf.

Snelle leveringstijden

Verschillende budgetopties

Totaalplan

Niet je gemiddelde marketingbureau.

1 ding waar we niet van houden. Het gemiddelde eruit halen. Wij doen er alles aan om te presteren boven het gemiddelde. Wel zo fijn voor u.

Websites

Webshops

Online campagne's

Content creatie

SEO

Online recruitment

Waarom u voor onze online marketing kiest

Korte lijntjes

De digitale wereld verandert in rap tempo. Wolf Content Marketing helpt u om ook online het beste resultaat te halen. Wij geloven dat online marketing het beste werkt met een recht door zee aanpak. Niemand zit namelijk te wachten op een hoop technobabbel en vage beloftes. 

We willen daarom de behoeften van uw bedrijf goed leren kennen en werken altijd met realistische en meetbare doelen. Dankzij de korte lijnen binnen ons online marketing bedrijf heeft u altijd een vast aanspreekpunt en blijft u op de hoogte van de resultaten.

Resultaatgericht

Een flink aantal likes op Facebook laat zie dat mensen uw bedrijf waarderen. Maar wat levert een post op sociale media uw bedrijf eigenlijk op? Zorgt een betaalde advertentie bij Google wel voor meer sales? Hoeveel website bezoekers kopen uw producten eigenlijk?

 

Het mooie aan online marketing is dat bijna alles meetbaar is. Door het stellen van doelen, goed te plannen, deze uit te voeren en continu te finetunen, werken we stap voor stap toe naar het gewenste resultaat.

Alle mogelijkheden

De acceptatie van internet, zowel persoonlijk als zakelijk, heeft allerlei nieuwe marketing- en advertentiekanalen opgeleverd. Internetmarketing is daardoor uitgegroeid tot een heel breed begrip. 

Zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), maar ook social media marketing en e-mail marketing zijn niet te missen onderdelen in een succesvolle sociale media campagne. Ze hebben allemaal hun eigen uitdagingen, maar uiteindelijk allemaal ook hetzelfde doel: de klant bereiken op het moment dat het ertoe doet. Door samen te werken 

Onze samenwerking, voor zowel kleine als grote online marketing campagnes, begint altijd met een goed gesprek. Voor een optimaal resultaat, moeten we exact weten wat uw doelen zijn. We komen daarom graag zoveel mogelijk te weten over uw bedrijf. Daarbij denken we graag met u mee over de kansen en mogelijkheden om online marketing in te zetten voor uw bedrijf. Zoals altijd weten er twee meer dan een. U heeft verstand van uw product en wij van internet marketing.

Content is overal te vinden tegenwoordig.

U kunt nog zo'n goed vindbare site hebben, echter wanneer uw content er niet uit ziet, zal uw klant ook snel u site weer verlaten.

En dat is precies wat wij niet willen. Doordat wij gespecialiseerd zijn in het maken van online content, zorgen wij ervoor dat uw klanten direct een gevoel krijgen bij uw bedrijf.

Wij zijn in het bezit van professionele apparatuur, waardoor wij de beste content voor u kunnen schieten.

Of het nu gaat om een bedrijfsfilm of bedrijfsfotografie. Bij ons kan u altijd terecht en wij verzorgen graag u gehele content strategie!

Twijfel dus niet om contact op te nemen en zorg voor een professionele aanpak!

Een van de grootste problemen van deze tijd, het vinden van personeel. Nu hebben wij daar gelukkig redelijk wat ervaring in voor onze klanten.

Online marketing en Reclame gaat naar onze bescheiden mening hand in hand. Vandaar dat we het ook aanbieden aan u.

Waarom kan u tegenwoordig niet meer zonder een website?Heel simpel. Uw website is uw nieuwe visitekaartje. Uw potentiële klanten zoeken u tegenwoordig bijna altijd eerst op internet op.

Hoe belangrijk is dan de uitstraling van uw website. Wanneer uw website uw bedrijf slecht vertegenwoordigd, loopt u letterlijk klanten en dus omzet mis!

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van professionele converterende websites.

Wij produceren uw visitekaartjes precies zoals uw wilt.

05

Reclame

04

Personeelswerving

03

Content creatie

02

Strategie bepalen

01

Goed gesprek

Stappen naar resultaat

01

Bakkie

02

Creatie

03

Resultaat

Online marketing Vlissingen

Wolf Online Marketing is ontstaan in het prachtige Goes, Zeeland. We kennen elkaar van de opleiding ondernemerschap in Breda en zijn daar voor het eerst in contact gekomen met online marketing

Doordat wij zagen dat er enorm veel potentie zit in online marketing zijn wij ons dan hier volledig op gaan focussen. Met resultaat.

Nadat wij verschillende kennissen, vrienden en familieleden hebben geholpen met het behalen van online resultaat, hebben wij besloten om de stap te zetten naar een online marketing bureau. Hier hebben wij nog geen moment spijt van gehad.

Resultaat

Uniek

Krachtig

DRIVEN BY RESULT

Over één ding willen wij altijd duidelijk zijn: de kosten van online marketing. We werken niet met vaste prijzen, tarieven per uur of langlopende abonnementen. In plaats daarvan kijken we naar de doelen die uw bedrijf stelt en wat er zou moeten gebeuren om dat te kunnen bereiken. En eerlijk is eerlijk, wanneer u op zoek bent naar het goedkoopste online marketing bureau, dan kunt u misschien beter even verder zoeken. 

Wij werken resultaatgedreven. Wij kijken daarbij verder dan alleen maar méér bezoekers op uw website of meer likes en volgers op uw socials. Internet marketing draait volgens ons uiteindelijk om het resultaat onderaan de streep. Iedere euro die u erin steekt, moet meer opleveren. U wilt optimale return on investment (ROI). Bij het uitwerken van uw online marketing strategie stellen we ons daarom steeds de vraag: wat levert het u écht op.

77.000

Zoekopdrachten via Google. Per seconde. Ja, seconde.

43%

Van Ecommerce bezoekers komt via Google.

91%

Van Social media content wordt gezien via de mobiele telefoon.

1%

Van de bezoekers van Google komen op de tweede pagina van Google terecht.

VAN DER SCHELDE

BEDRIJFSFILM · BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Eerst zien dan geloven.

WIE ZIJN WIJ?

Hoi, wij zijn Wolf Online Marketing. Het online marketing bureau voor uw bedrijf. Vaker gehoord zeker? Dat geloven we graag.

 

Wij willen de wereld van Online marketing veranderen. Sterker nog. We zijn al begonnen.

Veelgestelde vragen over online marketing

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Welke social media platforms zijn het beste voor mijn bedrijf?

Zoekmachine optimalisatie in het Engels beter bekend onder de afkorting SEO (Search Engine Optimization) is een techniek die wordt toegepast om websites en webwinkels beter te laten scoren voor zoekmachines, met als resultaat een betere online vindbaarheid en (indien goed toegepast) meer leads en sales!

Zoekmachines bepalen de rankings op basis van slimme algoritmes. Hoe beter er rekening wordt gehouden met het algoritme, hoe beter de rankings zullen zijn! Een aantal manieren waarmee het algoritme wordt getriggerd zijn: zoekwoorden, geoptimaliseerde meta titels en beschrijvingen, website snelheid en backlinks.

Er bestaan verschillende social media platforms en er is helaas geen echte one solution fits all. Om te bepalen welk social media platform het beste is voor uw bedrijf is wat onderzoek nodig. Bij het inzetten van social media is het vooral belangrijk dat u uw doelgroep bereikt!

Richt uw bedrijf zich vooral op consumenten? Dan kan het verstandig zijn om te onderzoeken of uw doelgroep actief is op bijvoorbeeld Facebook of Instagram. Richt u bedrijf zich meer op de zakelijk markt? Dan kan LinkedIn weleens de ideale plaats zijn voor het bereiken van nieuwe klanten!