top of page

Online marketing Vlissingen

Wij zijn Wolf Online Marketing. Uw online marketing bureau in Vlissingen. Op zoek naar een marketingbureau dat dat stapje verder zet? Dat zijn wij. Logisch dat wij dat zeggen trouwens, voordat we nog meer open deuren gaan intrappen, kunt er ook voor kiezen om ons direct op te bellen voor een bakkie. Altijd gezellig en zo beginnen bij ons de mooiste samenwerkingen in ieder geval!

Snelle leveringstijden

Verschillende budgetopties

Totaalplan

Niet je gemiddelde marketingbureau.

1 ding waar we niet van houden. Het gemiddelde eruit halen. Wij doen er alles aan om te presteren boven het gemiddelde. Wel zo fijn voor u.

Onze klanten blijven ook niet voor niks bij ons.

Websites

Webshops

Online campagne's

Content creatie

SEO

Online recruitment

Hoe behalen jullie resultaat online?

Wij zetten 1 stap verder voor u

Bieden het gehele proces aan

Verliezen resultaat nooit uit het oog

Wat is nou de belangrijkste zoekmachine? Deze vraag wordt niet vaak gesteld, aangezien iemand met die vraag, het direct zou intypen op, jawel Google.

In 2020 was het marktaandeel van zoekopdrachten in Nederland voor 94,3% van Google. En ja u leest het goed 94%!

Hier komt nog bij kijken dat 99% van de mensen nooit op pagina 2 van Google klikt.

Aangezien wij een online marketing bureau zijn dat zich focust op resultaat, focussen wij ons dan ook op Google

Wij hebben de kennis in huis om het maximale uit Google te halen voor uw bedrijf.

Geen vage beloftes, maar een strategie die u op de lange termijn extra klanten gaat opleveren.

Content is overal te vinden tegenwoordig.

U kunt nog zo'n goed vindbare site hebben, echter wanneer uw content er niet uit ziet, zal uw klant ook snel u site weer verlaten.

En dat is precies wat wij niet willen. Doordat wij gespecialiseerd zijn in het maken van online content, zorgen wij ervoor dat uw klanten direct een gevoel krijgen bij uw bedrijf.

Wij zijn in het bezit van professionele apparatuur, waardoor wij de beste content voor u kunnen schieten.

Of het nu gaat om een bedrijfsfilm of bedrijfsfotografie. Bij ons kan u altijd terecht en wij verzorgen graag u gehele content strategie!

Twijfel dus niet om contact op te nemen en zorg voor een professionele aanpak!

Een van de grootste problemen van deze tijd, het vinden van personeel. Nu hebben wij daar gelukkig redelijk wat ervaring in voor onze klanten.

Online marketing en Reclame gaat naar onze bescheiden mening hand in hand. Vandaar dat we het ook aanbieden aan u.

Waarom kan u tegenwoordig niet meer zonder een website?Heel simpel. Uw website is uw nieuwe visitekaartje. Uw potentiële klanten zoeken u tegenwoordig bijna altijd eerst op internet op.

Hoe belangrijk is dan de uitstraling van uw website. Wanneer uw website uw bedrijf slecht vertegenwoordigd, loopt u letterlijk klanten en dus omzet mis!

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van professionele converterende websites.

Wij produceren uw visitekaartjes precies zoals uw wilt.

05

Reclame

04

Personeelswerving

03

Content creatie

02

Website Ontwikkeling

01

Google Optimalisatie

Stappen naar resultaat

01

Bakkie

02

Creatie

03

Resultaat

Online marketing Vlissingen

Wolf Online Marketing is ontstaan in het prachtige Goes, Zeeland. We kennen elkaar van de opleiding ondernemerschap in Breda en zijn daar voor het eerst in contact gekomen met online marketing

Doordat wij zagen dat er enorm veel potentie zit in online marketing zijn wij ons dan hier volledig op gaan focussen. Met resultaat.

Nadat wij verschillende kennissen, vrienden en familieleden hebben geholpen met het behalen van online resultaat, hebben wij besloten om de stap te zetten naar een online marketing bureau. Hier hebben wij nog geen moment spijt van gehad.

Resultaat

Uniek

Krachtig

Online resultaat in Vlssingen

Als online marketing bureau is er eigenlijk maar 1 ding daadwerkelijk interessant, juist. Het resultaat. Vandaar dat we die nooit, maar dan ook nooit uit het oog verliezen.

77.000

Zoekopdrachten via Google. Per seconde. Ja, seconde.

43%

Van Ecommerce bezoekers komt via Google.

91%

Van Social media content wordt gezien via de mobiele telefoon.

1%

Van de bezoekers van Google komen op de tweede pagina van Google terecht.

Eerst zien dan geloven.

WIE ZIJN WIJ?

Hoi, wij zijn Wolf Online Marketing. Het online marketing bureau voor uw bedrijf. Vaker gehoord zeker? Dat geloven we graag.

 

Wij willen de wereld van Online marketing veranderen. Sterker nog. We zijn al begonnen.

Veelgestelde vragen over online marketing

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Welke social media platforms zijn het beste voor mijn bedrijf?

Zoekmachine optimalisatie in het Engels beter bekend onder de afkorting SEO (Search Engine Optimization) is een techniek die wordt toegepast om websites en webwinkels beter te laten scoren voor zoekmachines, met als resultaat een betere online vindbaarheid en (indien goed toegepast) meer leads en sales!

Zoekmachines bepalen de rankings op basis van slimme algoritmes. Hoe beter er rekening wordt gehouden met het algoritme, hoe beter de rankings zullen zijn! Een aantal manieren waarmee het algoritme wordt getriggerd zijn: zoekwoorden, geoptimaliseerde meta titels en beschrijvingen, website snelheid en backlinks.

Er bestaan verschillende social media platforms en er is helaas geen echte one solution fits all. Om te bepalen welk social media platform het beste is voor uw bedrijf is wat onderzoek nodig. Bij het inzetten van social media is het vooral belangrijk dat u uw doelgroep bereikt!

Richt uw bedrijf zich vooral op consumenten? Dan kan het verstandig zijn om te onderzoeken of uw doelgroep actief is op bijvoorbeeld Facebook of Instagram. Richt u bedrijf zich meer op de zakelijk markt? Dan kan LinkedIn weleens de ideale plaats zijn voor het bereiken van nieuwe klanten!

bottom of page