top of page
bedrijfsfilm team

Op zoek naar een bedrijfsfilm in de regio Vlissingen? Gevonden! Klein team, korte lijntjes en keihard resultaat. Dat is waar wij voor staan.


Onze focus ligt volledig op het succes van jouw bedrijfsfilm. Geen gedoe, enkel de zoektocht naar wat effectief is en wat niet, en natuurlijk wat je wel en niet bevalt!


Vraag je je af wat een sterke bedrijfsfilm kan betekenen voor jouw bedrijf in de regio Vlissingen? Maak snel en moeiteloos een afspraak. We vertellen je met plezier welke kansen er voor jou zijn!

Bedrijfsfilm laten maken Vlissingen

Waarom kiezen om een bedrijfsfilm bij ons te laten maken?

Vragen over bedrijfsfilms.

Overweeg je een bedrijfsfilm in Vlissingen te laten maken? Fantastisch! Maar temidden van al die andere videoproductiebedrijven op de markt, waarom zou je dan voor ons moeten kiezen?

Laten we dat even uitleggen. Ten eerste hebben we er bewust voor gekozen om een compact team te blijven met korte lijnen. Wat betekent dat? Heel simpel: we werken razendsnel en efficiënt. Heb je een vraag of kom je ergens niet uit? Bij ons vind je geen eindeloze wachttijden of irritante wachtmuziekjes, maar directe actie. Dankzij onze snelle schakelsnelheid zijn we uiterst doeltreffend.

En trouwens, het is goed om te weten dat we onze eigen creaties zelfs gebruiken voor de marketingcampagnes van onze eigen bedrijven. Dus als je je afvraagt of wij weten hoe je een goede bedrijfsfilm in Vlissingen maakt, is het antwoord zonder enige twijfel: "Absoluut!"

Waarom moet je nou echt voor onze bedrijfsfilms in de regio Vlissingen kiezen?

01

klant voor content marketing

Voordat we met een offerte komen, willen we jouw wensen en verwachtingen graag beter leren kennen. Zaken zoals de opnametijd, de mogelijke inzet van drones en de benodigde nabewerkingstijd zijn allemaal elementen die meespelen bij het vaststellen van de uiteindelijke prijs voor jouw bedrijfsfilm in de regio Vlissingen

Dus, laten we gewoon samen een lekker kopje koffie drinken en in gesprek gaan. Als we elkaar beter begrijpen, weten we allebei precies wat we kunnen verwachten. Wij nemen je graag mee op een reis door de wereld van bedrijfsfilms, waar jij ons alles kunt vertellen over jouw bedrijf. Zodra alle details duidelijk zijn, kunnen we een op maat gemaakte offerte opstellen die perfect aansluit bij jouw behoeften!

Wat zijn de kosten van een bedrijfsfilm in de regio Vlissingen laten maken?

02

Verbinding

Stel je voor: een bedrijfsfilm in het bruisende Vlissingen, als de verhalenverteller van jouw bedrijf. Met de juiste mix van elementen toveren we jouw boodschap om tot een verhaal dat mensen raakt. We betoveren jouw publiek op de meest magische manier!

Merkversterking

Een bedrijfsfilm in de regio Vlissingen is dé sleutel tot het versterken van jouw merk en het plaatsen van jouw bedrijf op de kaart. Het onthult niet alleen wat er achter de schermen gebeurt, maar doet dat met een vleugje humor en een knipoog. Hiermee bouwen we het vertrouwen van klanten op tot ongekende hoogten en geven we jouw bedrijf en merk een flinke boost!

Betrokkenheid

Video's hebben een soort magische aantrekkingskracht. Mensen delen ze vol enthousiasme op sociale media en blijven kijken. Dit leidt niet alleen tot meer online zichtbaarheid, maar plaatst ook jouw bedrijf in Vlissingen in de schijnwerpers. En de ultieme droom? Inderdaad, viraal gaan! Als jouw video viraal gaat, schieten je kijkcijfers omhoog en wordt jouw naam bekender dan ooit tevoren!

Wat zijn de voordelen van een bedrijfsfilm in Vlissingen?

03

Wat voor bedrijfsfilms maken jullie dan?

3 redenen waarom je voor onze bedrijfsfilms moet kiezen.

Bij ons hoef je nooit te verdwalen in een doolhof van wachtmuziekjes dankzij onze snelle teamcommunicatie. Heb je een vraag of loop je ergens tegenaan? Bij ons schieten we meteen in actie!

Korte Lijntjes

01

online marketing

Als je een bedrijfsfilm in de regio Vlissingen wilt laten maken, hoef je niet langer te zoeken naar losse puzzelstukjes. Wij hebben namelijk alles wat je nodig hebt onder ons eigen dak. Beelden, een editor en zelfs special effects, je vindt het allemaal bij ons. Geen gedoe, gewoon puur gemak!

Alles Onder één Dak

02

Bij ons je geen overbodige toeters en bellen. Wij geloven in bedrijfsfilms die voor zichzelf spreken en een onuitwisbare indruk achterlaten. Geen tijd verspillen aan onnodigheden, maar volledige focus op wat er echt toe doet: het resultaat. Dat is waar wij voor staan!

Resultaat

03

Je hoeft ons niet te geloven...

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

We zijn erg tevreden met het resultaat van de video's die voor ons bedrijf gemaakt zijn.

De rust waarmee iedereen op zijn gemak gesteld werd en de professionele uitstraling van de video's hebben ons doen besluiten meer video's te maken.

Bedankt en op naar nog een lange samenwerking

Ronald Boster

Elon Brandbeveiliging

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

01

Wij beginnen met een bakkie.

Of je nu een klein of groot bedrijf hebt en wat je doelen ook zijn voor je bedrijfsfilm, bij ons begint alles met een gezellig kopje koffie. Want heel eerlijk, de meest briljante ideeën ontstaan meestal tijdens een goed gesprek en onder het genot van een smakelijke kop koffie, toch?

02

Bedrijfsfilmstrategie.

Voordat we die camera's aanzetten, nemen we even de tijd voor een brainstormsessie. Wat wil je precies bereiken? Welk verhaal wil je vertellen? We beantwoorden al deze vragen en meer om ervoor te zorgen dat jouw bedrijfsfilm echt indruk maakt!

03

Draaidag van de bedrijfsfilm

Zodra de conceptontwikkeling is afgerond, gaan we over tot actie! Op de opnamedag komt alles magisch samen. Ons team staat klaar, en we volgen een strakke planning. Iedereen weet precies wat er van hem of haar wordt verwacht, en we laten niets aan het toeval over!

04

Editing.

Nadat de opnames zijn gemaakt, is het tijd om de video in elkaar te puzzelen. Monteren lijkt een beetje op het leggen van een gigantische puzzel. Welke beelden passen het beste? Welke geluidseffecten brengen de boodschap tot leven? En hoe zorgen we voor de perfecte flow?

05

Het resultaat!

De video is klaar, maar we gaan nog een stapje verder: de promotie. We zorgen ervoor dat jouw video de aandacht krijgt die het verdient. Of het nu op je website is, op sociale media, of ergens anders: wij brengen jouw video naar het juiste publiek. Jouw boodschap wordt niet alleen gehoord, maar ook gezien en gevoeld!

Natuurlijk zijn er andere bedrijven in Vlissingen die bedrijfsfilms kunnen produceren. Er is zeker genoeg concurrentie. Toch zijn wij van mening dat samenwerken met ons een slimme keuze is. Dat vinden we niet alleen logisch, maar we menen het ook echt!

Ons belangrijkste doel is het opbouwen van een langdurige zakelijke relatie met jou. We willen jouw bedrijf door en door leren kennen en samen de behaalde successen vieren, of dat nu met een glas bubbels of gewoon een biertje is. Dat is wat we nastreven, en we zetten ons daar volledig voor in.

Maar goed, woorden kunnen we blijven gebruiken, maar we leggen onze aanpak het liefst persoonlijk uit onder het genot van een lekker kopje koffie. En het mooie is: dit gesprek is volledig vrijblijvend.

Dus een bedrijfsfilm in Vlissingen laten maken?

bedrijfsfilm team
bottom of page