top of page

Website laten maken in Goes? Aangenaam! Wij zijn Wolf Online Marketing en we houden ons met het maken van resultaatgerichte websites. 


Hou je van korte lijnen, een klein team en keihard resultaat? Dan is het misschien slim om eens een bakkie te drinken met ons.

Website laten maken Goes

Niet alleen maar websites

Website laten maken in Goes? Aangenaam! Wij zijn Wolf Online Marketing en we houden ons met het maken van resultaatgerichte websites. 


Hou je van korte lijnen, een klein team en keihard resultaat? Dan is het misschien slim om eens een bakkie te drinken met ons.

Een website laten maken in Goes door ons?

Dus, je wilt jouw website laten maken in Goes door ons? Slimme zet! Ons advies: nodig een paar bedrijven uit en ontdek met wie het klikt. Het laten maken van een website is geen kattenpis, dus het is belangrijk dat het tussen jou en het bureau botert. Nieuwsgierig hoe wij écht werken? Scroll dan vooral verder!

website laten maken team

Waarom ons je website laten maken?

Je bent een ondernemer uit Goes en je hebt besloten dat het tijd is om de website onder handen te nemen. Hele goede keuze natuurlijk. Steeds meer bedrijven verdienen namelijk een steeds groter deel van hun omzet via hun website.

Website laten maken in Goes

Waarom zou je voor ons kiezen om jouw website te maken? Ah, da's een goede vraag! Natuurlijk zijn er genoeg anderen die ook websites kunnen maken, maar wij zijn anders. We houden bewust ons team klein, zodat we de lijntjes kort kunnen houden. Daarnaast werken we nauw samen met een bende geweldige freelancers die ons bijstaan met hun expertise. Dit alles om jou te voorzien van topkwaliteit!

Waarom een website in Goes bij jullie maken?

01

klant voor een website

En dan die prangende vraag: "Wat kost dat geintje?". Tja, het antwoord is simpel: "Dat hangt ervan af". Een website laten maken is maatwerk, dus de kosten kunnen variëren van een paar duizend euro tot een flinke smak geld. Het is een investering in je online succes, en dat is het waard!

Dus, laten we onder het genot van een bakkie eens bespreken waar jij behoefte aan hebt en hoe we jou online knallend kunnen laten scoren. En wie weet, misschien zorgt die investering in jouw nieuwe website straks wel voor een stroom aan klanten waar je "u" tegen zegt!

Wat zijn de kosten van een website in Goes?

02

klant voor een website

Absoluut! Bij ons ben je aan het juiste adres voor het laten maken van een fantastische website, maar dat is niet alles! We bieden ook contentdiensten aan waar je blij van wordt. Heb je behoefte aan sprankelende teksten? Wij schrijven ze voor je! Wil je jouw bedrijf in de spotlights zetten met een geweldige bedrijfsvideo? Wij draaien de camera met plezier! En alsof dat nog niet genoeg is, verzorgen we ook nog eens de fotografie. Een totaalpakket om je vingers bij af te likken, toch?

Bieden jullie alles aan voor een website in Goes?

03

klant voor een website

3 redenen waarom je ons je website wilt laten maken.

Een website laten maken in Goes? Dan weten wij als geen ander hoe belangrijk communicatie is. En wat is nou beter dan een klein team met korte lijntjes? Bij ons kun je rekenen op heldere en transparante communicatie. Geen eindeloze wachtmuziekjes of eindeloos doorverbonden worden. Bij ons ben je geen nummertje, maar een gewaardeerde samenwerkingspartner!

Korte lijntjes.

01

online marketing

Bij ons draait het niet om loze beloftes en overbodige toeters en bellen. Nee, wij willen een website bouwen die jouw bedrijf écht vooruit helpt. Geen bodemloze put waarin je budget verdwijnt, maar een investering die zichzelf terugverdient. Jouw website moet geld in het laatje brengen, en dat is precies wat wij voor ogen hebben. Wanneer we voor je aan de slag gaan, is het uiteindelijke resultaat voor jouw bedrijf het belangrijkste!

Resultaat.

02

Een goede website vergt heel wat. Denk aan pakkende foto's, aantrekkelijke video's, doeltreffende campagnes en een actieve social media-aanwezigheid. Veel bedrijven bieden slechts een deel van deze puzzel aan, maar bij ons vind je álle stukken! Wij hebben alles onder één dak, zodat jouw website straks van top tot teen kwaliteit uitstraalt!

Je wilt geen overzicht

03

Je hoeft ons niet te geloven...

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

We zijn erg tevreden met het resultaat van de video's die voor ons bedrijf gemaakt zijn.

De rust waarmee iedereen op zijn gemak gesteld werd en de professionele uitstraling van de video's hebben ons doen besluiten meer video's te maken.

Bedankt en op naar nog een lange samenwerking

Ronald Boster

Elon Brandbeveiliging

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

01

Wij beginnen met een bakkie.

Een website maken voor jou is niet zomaar een klusje, daarom starten we met een goed gesprek onder het genot van een lekker bakkie koffie. Tijdens dit gezellige samenzijn bespreken we jouw wensen, doelstellingen en alle mogelijkheden. Zo kunnen we een vrijblijvende offerte voor je opstellen en precies begrijpen wat jij nodig hebt voor jouw website!

02

Online marketingstrategie.

Als je ervoor kiest om een website te laten maken in Goes, dan laten we niets aan het toeval over! We duiken in de kansen en mogelijkheden voor jouw bedrijf en stellen op basis daarvan een slimme strategie op. Deze strategie hanteren we gedurende het hele proces, zodat jij precies weet wat we aan het doen zijn!

03

Aan de slag

Let's go! Met onze uitgebreide kennis zorgen we ervoor dat jouw website technisch en functioneel helemaal top wordt, zodat jouw bedrijf online kan groeien als kool! We zetten alles op alles om je zo snel mogelijk het eindresultaat te kunnen laten zien!

04

Bijsturen

Zodra de eerste contouren van de website klaar zijn, nodigen we je uit om samen de website grondig door te nemen. We checken alle inhoud en passen aan waar nodig. Ons doel is om een oersterke website neer te zetten, en we laten je ook zien hoe je zelf teksten en afbeeldingen kunt aanpassen. Lekker makkelijk!

05

Het resultaat!

Als jij tevreden bent, is het tijd om de nieuwe website de wereld in te slingeren! De website wordt overgezet naar de live omgeving en alle links worden netjes doorgestuurd naar de nieuwe website. Vanaf dat moment kunnen jouw klanten genieten van het spiksplinternieuwe websiteontwerp. En dankzij Google Analytics houden we de resultaten goed in de gaten. En jij? Jij kunt achterover leunen en wachten tot die eerste klanten zich bij je melden. Succes verzekerd!

Goed, je kent het riedeltje wel ondertussen denken we he? Iedereen zegt hetzelfde. Wat ons betreft is er maar 1 manier om er achter te komen wat je nou eigenlijk in huis hebt. En dat is afspreken. Nodig ons eens uit voor de koffie!

Er komt genoeg kijken bij een website laten maken in Goes, maar de eerste stap kan je in ieder geval zetten! Hopelijk tot snel!

Een website laten maken door ons in Goes?

website team

Veelgestelde vragen over een website laten maken in Goes

Hoe kies ik een goede domeinnaam voor mijn nieuwe website?

Wanneer is het tijd voor een nieuwe website voor mijn bedrijf?

Gaat het om een nieuw ontwerp voor een bestaande website, dan kunnen we natuurlijk altijd de huidige domeinnaam gebruiken voor de nieuwe website. Gaat het om een geheel nieuwe website, probeert je dan bij het kiezen van de domeinnaam rekening te houden met de zoekmachines. Verkoopt u bijvoorbeeld fietsen, dan is het een goed idee om het woord ‘fietsen’ in jouw domeinnaam te verwerken. Dat is duidelijker voor bezoekers, maar vergroot ook nog eens de kans op een hoge positie in de zoekmachines.

Met een goede, overtuigende website maakt jouw bedrijf indruk. We adviseren je daarom zeker jaarlijks jouw website op te laten frissen. Er zijn een paar indicatoren wanneer het sowieso slim is om ujow website te vernieuwen. Bijvoorbeeld wanneer de bounce rate hoger dan gemiddeld. Klikken veel bezoeker weg van jouw site, dan is dat een teken aan de wand dat het tijd is voor een opfrisbeurt. Wellicht past jouw website niet goed bij jouw merk of bedrijf. Veel bezoeker, maar een lage conversie, dan kan een website update een oplossing zijn. Ook wanneer je inmiddels andere producten of diensten aanbiedt, dan is het een goed idee om een nieuwe website te laten maken.

bottom of page