top of page
website laten maken

Website laten maken Goes

Website laten maken in Goes? Aangenaam! Wij zijn Wolf Online Marketing en we houden ons met het maken van resultaatgerichte websites. 


Hou je van korte lijnen, een klein team en keihard resultaat? Dan is het misschien slim om eens een bakkie te drinken met ons.

Waarom een website door ons laten maken?

Korte Lijntjes

Korte lijntjes, klein team en keihard resultaat. Dat is waar wij voor staan.

Je kent onze klanten

We hebben al voor redelijk wat bedrijven uit de buurt van Goes een website mogen maken. Ben jij de volgende?

Totaal pakket

Van foto tot tekst, wij bieden het aan. Je hebt dus maar 1 partij nodig voor het bouwen van jouw website in Goes.

Bij ons geen accountmanagers of klantnummers en al helemaal geen telefooncentrales die je met zoetgevooisde stem vertellen dat je een drie moet toetsen om even iets te vragen over de website die je hebt laten maken.

Wij geloven niet dat je al deze tekst heeft door zitten lezen, maar meer naar de koppen heeft gekeken en vooral naar de afbeeldingen en video's.

Het is dan ook van groot belang dat de content op jouw website van hoge kwaliteit is.

Laten wij dat nou ook eens leveren voor onze klanten. Je hoeft geen ander bedrijf in te schakelen, maar wij komen gewoon bij je langs voor de foto's en video's.

Vroeger was een advertentie in de krant jouw reclame, das nu wel anders. Wij hebben voor veel van onze klanten verschillende reclamecampagnes gemaakt.

Als er iets tegenwoordig lastig is, is het wel personeel vinden. Nu hebben wij gelukkig al verschillende geslaagde campagne's gerunt bij bedrijven hier uit de buurt. Vraag maar eens rond!

De kans is groot dat je ons heeft gevonden via Google. Daar zijn we dan ook erg trots op en werken we hard voor.

Wij geloven dat Google de sleutel naar succes is online en raden onze klanten dan ook altijd verder te denken over de online strategie dan alleen een mooie website.

Laten wij dat nou net leuk vinden.:)

05

Personeelswerving

04

Reclame

03

Resultaat

02

Vindbaarheid

01

Snel schakelen

Stappenplan

01

Creatie

02

Aanpassen

03

Resultaat

Een website laten maken door ons in Goes?

Goed, je kent het riedeltje wel ondertussen denken we he? Iedereen zegt hetzelfde. Wat ons betreft is er maar 1 manier om er achter te komen wat je nou eigenlijk in huis hebt. En dat is afspreken. Nodig ons eens uit voor de koffie!

Er komt genoeg kijken bij een website laten maken in Goes, maar de eerste stap kan je in ieder geval zetten! Hopelijk tot snel!

Resultaat

Uniek

Krachtig

RESULTAAT

Ons doel is niet het verkopen van een website met zoveel mogelijk toeters en bellen. We willen een website leveren die jouw bedrijf écht vooruithelpt. Een website hoort geen bodemloze put te zijn die jouw marketingbudget opslokt. Sterker nog, jouw website moet geld opleveren. Wanneer je ons een website voor jouw bedrijf in Goes laat maken, denken we van A tot Z met jou mee.

77.000

Zoekopdrachten via Google. Per seconde. Ja, seconde.

43%

Van Ecommerce bezoekers komt via Google.

91%

Van Social media content wordt gezien via de mobiele telefoon.

1%

Van de bezoekers van Google komen op de tweede pagina van Google terecht.

Eerst zien dan geloven.

Veelgestelde vragen over een website laten maken in Goes

Hoe kies ik een goede domeinnaam voor mijn nieuwe website?

Wanneer is het tijd voor een nieuwe website voor mijn bedrijf?

Gaat het om een nieuw ontwerp voor een bestaande website, dan kunnen we natuurlijk altijd de huidige domeinnaam gebruiken voor de nieuwe website. Gaat het om een geheel nieuwe website, probeert je dan bij het kiezen van de domeinnaam rekening te houden met de zoekmachines. Verkoopt u bijvoorbeeld fietsen, dan is het een goed idee om het woord ‘fietsen’ in jouw domeinnaam te verwerken. Dat is duidelijker voor bezoekers, maar vergroot ook nog eens de kans op een hoge positie in de zoekmachines.

Met een goede, overtuigende website maakt jouw bedrijf indruk. We adviseren je daarom zeker jaarlijks jouw website op te laten frissen. Er zijn een paar indicatoren wanneer het sowieso slim is om ujow website te vernieuwen. Bijvoorbeeld wanneer de bounce rate hoger dan gemiddeld. Klikken veel bezoeker weg van jouw site, dan is dat een teken aan de wand dat het tijd is voor een opfrisbeurt. Wellicht past jouw website niet goed bij jouw merk of bedrijf. Veel bezoeker, maar een lage conversie, dan kan een website update een oplossing zijn. Ook wanneer je inmiddels andere producten of diensten aanbiedt, dan is het een goed idee om een nieuwe website te laten maken.

ZIJ GINGEN JE AL VOOR:

Onze klanten zeggen:

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

Het laten bouwen van een nieuwe site en het starten met adverteren via social media is een spannend proces, welke keuzes moet je maken?


Wolf online marketing heeft ons gedurende het hele proces heel goed begeleid, met een duidelijk doel en een strakke planning. De eerste resultaten zijn inmiddels zichtbaar en die sluiten mooi aan bij de verwachtingen. Met dank aan Wolf!

Willem van den Brandt

The Innersense

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

Ik werk graag met de twee wolven van Wolf Marketing en heb ik alle vertrouwen erin dat ze niet alleen fysiotherapiebranche bedrijven van dienst kunnen zijn maar in feite ieder bedrijf dat kampt met personeelstekort en het goed online wegzetten van een onderneming.