top of page

Website laten maken Goes

Website laten maken in Goes? Aangenaam! Wij zijn Wolf Online Marketing en we houden ons bezig met het verzorgen van online marketing voor bedrijven zoals u.

Bent u op zoek naar een webdesigner in Goes voor het laten maken van een website dan zouden we zeker eens een bakkie kunnen doen!  Eerst nog wat meer lezen over het laten maken van een website?

Snelle leveringstijden

Verschillende budgetopties

Totaalplan

Website laten maken

U bent een ondernemer uit Goes en u heeft besloten dat het tijd is om de website onder handen te nemen. Hele goede keuze natuurlijk. Steeds meer bedrijven verdienen namelijk een steeds groter deel van hun omzet via hun website.

Hoewel internet natuurlijk geen grenzen kent en u klanten overal ter wereld kunt bedienen, is het wel enorm makkelijk om uw website te laten verzorgen door een lokaal bedrijf. 

Websites

Webshops

Online campagne's

Content creatie

SEO

Online recruitment

Waarom een website door ons laten maken?

Korte Lijntjes

Ondanks al het geskype en gezoom van nu vinden veel mensen het gewoon fijn om elkaar bij het doen van zaken in het echt te zien. Elkaar even in de ogen te kijken en daarna de deal met een goede handdruk te bezegelen. Dat geeft toch een veel beter gevoel dan het geven van een akkoord via de mail?

U kent onze klanten

Veel van onze klanten komen uit Goes en omgeving. Ze hebben ons hun website laten maken of we verzorgen hun online marketing.

Misschien kent u deze bedrijven ook of doet u zelfs zaken met ze. Dat geeft toch veel meer vertrouwen dan een webdesigner die ergens aan de andere kant van Nederland of zelfs op een ander continent aan uw website werkt?

Resultaat

Wanneer u ons een website laat maken stopt onze service natuurlijk niet nadat uw nieuwe site online staat. Sterker nog, dan begint het net. Zodra de website online is kunnen we namelijk niet achterover gaan zitten, maar zal uw website nog steeds door ons worden onderhouden, bijgestuurd en continu worden bijgeschaafd.

Bij ons geen accountmanagers of klantnummers en al helemaal geen telefooncentrales die u met zoetgevooisde stem vertellen dat u een drie moet toetsen om even iets te vragen over de website die u heeft laten maken.

 

Zaken doen met Wolf Online Marketing in Goes betekent samenwerken met ons, die net als u ook ondernemer in hart en ziel zijn.

Wij geloven niet dat u al deze tekst heeft door zitten lezen, of meer naar de koppen heeft gekeken en vooral naar de afbeeldingen en video's.

Het is dan ook van groot belang dat de content op uw site van hoge kwaliteit is.

Laten wij dat nou ook eens leveren voor onze klanten. U hoeft geen ander bedrijf in te schakelen, maar wij komen gewoon bij u langs voor de foto's en video's.

Vroeger was een advertentie in de krant uw reclame, das nu wel anders.

Als er iets tegenwoordig lastig is, is het wel personeel vinden. Nu hebben wij gelukkig al verschillende geslaagde campagne's gerunt bij bedrijven hier uit de buurt.

De kans is groot dat u ons heeft gevonden via Google. Daar zijn we dan ook erg trots op en werken we hard voor.

Wij geloven dat Google de sleutel naar succes is online en raden onze klanten dan ook altijd verder te denken over de online strategie dan alleen een mooie website.

Laten wij dat nou net leuk vinden.:)

05

Personeelswerving

04

Reclame

03

Resultaat

02

Vindbaarheid

01

Snel schakelen

Stappenplan

01

Creatie

02

Aanpassen

03

Resultaat

Een website laten maken in Tilburg door ons?

..de beste manier om te ontspannen, elkaar te leren kennen en onze ideeën door te denken. Daarna komt de brainstormsessie waar u al uw zorgen door ons behandeld krijgt zodat er later in de productie geen verrassingen zijn! We zullen samen hard werken totdat elk laatste detail is overwogen voordat we overgaan naar fase twee...

Het maakt niet uit wat voor soort website u wilt laten bouwen, want alles kan hier worden gedaan; van blogs, webshops, bedrijfswebsites voor kleine bedrijven tot grote bedrijven die op zoek zijn naar uitbreidingsmogelijkheden – we hebben het voor elkaar, wat uw uitdagingen ook zijn.

​We bekijken welke content op uw site moet komen en hoe u die aangeleverd wilt hebben. We kunnen het materiaal zelf produceren, of het van u overnemen als er al genoeg voorhanden is.

We leggen hart en ziel in onze concepten voor het laten maken van een website in Tilburg.

Wilt u uw website laten maken door echte specialisten?

Dan nodig ons uit voor een kopje koffie.

We komen heel graag langs bij u in Tilburg!

Resultaat

Uniek

Krachtig

RESULTAAT

Ons doel is niet het verkopen van een website met zoveel mogelijk toeters en bellen. We willen een website leveren die uw bedrijf écht vooruithelpt. Een website hoort geen bodemloze put te zijn die uw marketingbudget opslokt. Sterker nog, uw website moet geld opleveren. Wanneer u ons een website voor uw bedrijf in Goes laat maken, denken we van A tot Z met u mee.

77.000

Zoekopdrachten via Google. Per seconde. Ja, seconde.

43%

Van Ecommerce bezoekers komt via Google.

91%

Van Social media content wordt gezien via de mobiele telefoon.

1%

Van de bezoekers van Google komen op de tweede pagina van Google terecht.

VAN DER SCHELDE

BEDRIJFSFILM · BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Eerst zien dan geloven.

WIE ZIJN WIJ?

Hoi, wij zijn Wolf Online Marketing. Het online marketing bureau voor uw bedrijf. Vaker gehoord zeker? Dat geloven we graag.

 

Wij willen de wereld van Online marketing veranderen. Sterker nog. We zijn al begonnen.

Veelgestelde vragen over bedrijfsfilms

Hoe kies ik een goede domeinnaam voor mijn nieuwe website?

Stel, ik laat een website maken door jullie, maar vind het ontwerp niet mooi. Wat dan?

Wanneer is het tijd voor een nieuwe website voor mijn bedrijf?

Gaat het om een nieuw ontwerp voor een bestaande website, dan kunnen we natuurlijk altijd de huidige domeinnaam gebruiken voor de nieuwe website. Gaat het om een geheel nieuwe website, probeert u dan bij het kiezen van de domeinnaam rekening te houden met de zoekmachines. Verkoopt u bijvoorbeeld fietsen, dan is het een goed idee om het woord ‘fietsen’ in uw domeinnaam te verwerken. Dat is duidelijker voor bezoekers, maar vergroot ook nog eens de kans op een hoge positie in de zoekmachines. Doet u alleen zaken in Nederland? Kies dan zeker voor een .nl domein. Doet u ook zaken over de grens, dan is een .com een goede keuze. Laat de website door ons bouwen en we zoeken graag met u mee naar een treffende domeinnaam.

Een vraag die we eigenlijk nooit krijgen, maar waarvan we zeker weten dat het door uw hoofd gaat. In de eerste fase van het hele proces maken we een basisontwerp. U weet dus al vrij snel hoe het eindresultaat gaat worden. Voordat we uw website bouwen, stellen we veel vragen om meer te weten te komen over uw bedrijf en merk, uw wensen en wie uw klanten zijn. Op basis daarvan maken we een website ontwerp. Of het webdesign mooi is of niet, dat is voor iedereen anders. Over smaak valt niet twisten, toch? In ieder geval weten we als geen ander hoe we een overtuigend website ontwerp moeten maken dat uw klanten weet te verleiden. Wanneer we daadwerkelijk de website bouwen, zijn bijna alle keuzes al gemaakt en dan is er ook altijd nog een revisieronde die kan worden gebruikt om de laatste puntjes op de i te zetten.

Met een goede, overtuigende website maakt uw bedrijf indruk. We adviseren u daarom zeker jaarlijks uw website op te laten frissen. Er zijn een paar indicatoren wanneer het sowieso slim is om uw website te vernieuwen. Bijvoorbeeld wanneer de bounce rate hoger dan gemiddeld. Klikken veel bezoeker weg van uw site, dan is dat een teken aan de wand dat het tijd is voor een opfrisbeurt. Wellicht past uw website niet goed bij uw merk of bedrijf. Veel bezoeker, maar een lage conversie, dan kan een website update een oplossing zijn. Ook wanneer u inmiddels andere producten of diensten aanbiedt, dan is het een goed idee om een nieuwe website te laten maken.

bottom of page