top of page
bedrijfsfilm team

Op zoek naar een wervingsbureau? Logisch!

 

We zien het in bijna elke sector terugkomen. Het probleem van personeelstekort. En we weten hoe lastig het kan zijn om nieuw personeel te vinden. Daarom is het betrekken van een wervingsbureau helemaal geen slecht idee. Bij ons ben je daarvoor aan het juiste adres.

Wervingsbureau

Waarom kiezen voor ons wervingsbureau?

WIj hebben een manier van werven bedacht die nog wél werkt.

Een wervingsbureau met resultaat.

Bij onze personeelswerving hanteren we geen vaste tarieven. We passen onze kosten aan op basis van wat nodig is, zodat je waar voor je geld krijgt. Je ontvangt een op maat gemaakt plan dat specifiek is afgestemd op de behoeften van jouw bedrijf. Op deze manier realiseren we een optimale respons, zonder dat je te veel uitgeeft aan personeelswerving. We kijken ernaar uit om gezamenlijk aan tafel te zitten en een doordachte wervingscampagne te ontwikkelen.

Wat zijn de kosten van jullie wervingsbureau?

01

Wat beweegt bedrijven eigenlijk om de werving van hun personeel in Zeeland uit te besteden aan een gespecialiseerd bureau? Voor veel ondernemers kan het voelen alsof de tijd door hun vingers glipt door de overweldigende hoeveelheid taken die ze moeten beheren. Dit wordt des te meer voelbaar bij een personeelstekort en een overvloed aan klanten. Waarschijnlijk heb je al genoeg aan je hoofd. Maak je geen zorgen, de sleutel tot succes ligt in het inschakelen van de expertise van een wervingsbureau!

Waarom een wervingsbureau inschakelen?

02

Een begrijpelijke vraag, en we delen graag ons inzicht! We hebben bewust gekozen voor een compact team, wat leidt tot korte en efficiënte communicatielijnen. Echter, achter ons team staat een uitgebreid netwerk van freelancers die ons bijstaan met hun expertise op diverse terreinen. Op deze manier kunnen we precies de juiste middelen inzetten om hopelijk snel het geschikte personeel voor jou te vinden.

Waarom kiezen voor ons wervingsbureau?

03

Maken jullie ook wervingsvideo's?

3 redenen waarom je niet voor ons wervingsbureau moet kiezen.

"Geduld is een schone zaak," zoals andere wervingsbureaus vaak beweren. Bij ons gaat het er net iets anders aan toe! Geen loze beloften, maar direct actie. We steken de handen uit de mouwen en testen tot we erbij neervallen om ervoor te zorgen dat jouw personeelswerving uiterst effectief is! Geen tijd om te wachten als het gaat om het vinden van personeel. Toch?

Wachten is jouw ding..

01

online marketing

Bij ons gaan we voor een lekker flexibele aanpak. Geen verstikkende jaarcontracten die je aan ons vastplakken, maar totale vrijheid. Is je wervingscampagne niet helemaal je-van-het of bevalt onze aanpak niet? Geen enkel probleem! Met een simpel belletje kun je zo overstappen naar een ander wervingsbureau. Eerlijk is eerlijk, tot nu toe is dat nog nooit gebeurd!

Je houdt van jaarcontracten

02

Een succesvolle wervingscampagne vereist verschillende elementen, zoals afbeeldingen, video's, teksten en sociale media. Vaak moet je hiervoor aankloppen bij diverse partijen. Bij ons wervingsbureau gaan we echter voor een andere aanpak. Alles bevindt zich onder één dak: wel zo gemakkelijk! We ondersteunen je bij het werven van personeel en bieden het complete pakket aan, van begin tot eind.

Je wilt geen overzicht.

03

Je hoeft ons niet te geloven...

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

We zijn erg tevreden met het resultaat van de video's die voor ons bedrijf gemaakt zijn.

De rust waarmee iedereen op zijn gemak gesteld werd en de professionele uitstraling van de video's hebben ons doen besluiten meer video's te maken.

Bedankt en op naar nog een lange samenwerking

Ronald Boster

Elon Brandbeveiliging

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

01

Wij beginnen met een bakkie.

Voor ons staat het behalen van resultaat met een hoofdletter 'R' centraal als ultiem doel. En geloof ons, dat realiseren we niet alleen door naar computerschermen te staren. Daarom nodigen we je van harte uit voor een informele kennismaking. Laten we samen aan tafel gaan zitten en diep ingaan op jouw personeelsprobleem. We willen elk detail begrijpen, zodat we gezamenlijk kunnen brainstormen over alle mogelijkheden en kansen voor jouw personeelswerving.

02

Personeelswervingstrategie.

Met onze kennis en ervaring ontwerpen we bij ons wervingsbureau een gloednieuw, op maat gemaakt plan voor jou - en het beste nieuws moet nog komen: het kost je helemaal niets!

Geen verborgen addertjes, geen zorgen! Nu is het aan jou om het startschot te geven. Maar hé, als je toch van gedachten verandert, blijven we even goede vrienden. Bij ons zit je namelijk niet vast aan verplichtingen!

03

Aan de slag.

Stap voor stap bewegen we richting het gewenste resultaat. En wat het nog mooier maakt? Onze samenwerking met gespecialiseerde freelancers staat garant voor topkwaliteit op alle fronten! Met ons team van experts onder één dak brengen we jouw personeelswervingscampagne tot leven!

04

Bijsturen

Het mooie van een campagne bij ons wervingsbureau is de meetbaarheid. Doordat we allerlei gegevens zoals weergaven, betrokkenheid, kosten per lead en sessieduur kunnen bijhouden, kunnen we de campagne eenvoudig bijsturen en streven we naar zoveel mogelijk reacties. We houden dus voortdurend de vinger aan de pols en sturen bij waar nodig.

05

Het resultaat!

Alles bij ons draait om resultaat. Met een doordachte strategie werken we stap voor stap naar nieuw personeel toe. Garanderen we succes? Nee, dat doen wij niet (naar onze bescheiden mening zou geen enkel wervingsbureau dat moeten doen). Elk project is voor ons uniek en vereist maatwerk. Maar eerlijk is eerlijk, tot nu toe is bijna elke campagne geslaagd. Just saying...

Dus je bent op zoek naar een wervingsbureau, en je bent al helemaal hier terecht gekomen? Misschien een idee om een bakkie te gaan doen?

Korte lijntjes en keihard resultaat dat is waar wij voor staan.

Hét Wervingsbureau voor jou.

bedrijfsfilm team

Veelgestelde vragen over ons wervingsbureau

Waarom lukt het jullie wervingsbureau dan wel om personeel te vinden?

Door middel van andere invalshoeken in vergelijking met andere bedrijven, behalen wij nog wel resultaat. Wij laten jouw bedrijf zien, hoe het echt is en waarom het gaaf is om daar te werken.

Dan door middel van een goede campagne en landingspagina zorgen we ervoor dat het ook daadwerkelijk gezien wordt. Hierdoor slagen wij nog in ons wervingsbureau.
 

bottom of page