top of page

Goed idee om een website te laten maken in Zeeland! Bij ons hebben we al zóveel bedrijven in de digitale spotlight gezet. We houden van korte lijntjes, ons team is dan wel compact maar oh zo gezellig, en het belangrijkste: we leveren resultaten waar je van gaat glunderen als een Zeeuwse zon!

Website laten maken Terneuzen

Niet alleen maar websites

Goed idee om een website te laten maken in Zeeland! Bij ons hebben we al zóveel bedrijven in de digitale spotlight gezet. We houden van korte lijntjes, ons team is dan wel compact maar oh zo gezellig, en het belangrijkste: we leveren resultaten waar je van gaat glunderen als een Zeeuwse zon!

Een website laten maken in de buurt van Terneuzen door ons?

Dus je wilt jouw online avontuur in Zeeland door ons laten verzorgen? Prima keuze! Ons advies: nodig een paar partijen uit en kijk met wie het klikt. Het laten bouwen van een website is geen appeltje-eitje, dus het moet wel boteren tussen ons! Benieuwd hoe wij écht te werk gaan? Scroll dan vooral verder!

website laten maken team

Waarom ons je website laten maken?

Goed we kunnen doorgaan met een hele lofzang over onszelf. Helaas zegt ongeveer elk webdesignbureau hetzelfde. Wij gaan nog verder hoor op de rest van de pagina, voor Google haha.. Maar wij zouden zeggen nodig ons eens uit voor de koffie! Weet je meteen wat je in huis hebt.

Website in Terneuzen

Waarom voor ons kiezen om jouw website te laten maken? Hé, goeie vraag! Tuurlijk zijn er genoeg anderen die ook websites uit de mouw kunnen schudden, maar wij zijn anders. We houden bewust ons team klein, zodat we als een Zeeuwse bries snel en efficiënt kunnen handelen. En we werken nauw samen met een bende geweldige freelancers die ons bijstaan met hun expertise. Zo krijg je van ons de volle Zeeuwse kwaliteit!

Waarom een website in Terneuzen bij jullie maken?

01

klant voor een website

En dan de hamvraag: "Wat gaat dat grapje kosten?". Tja, het antwoord is simpel: "Het hangt ervan af". Een website laten maken is maatwerk, dus de prijzen kunnen variëren van een paar duizend tot een paar ton. Maar het is een investering in jouw online succes, en die is goud waard!

Dus, laten we onder het genot van een bakkie koffie eens bomen over wat je precies nodig hebt en hoe we jouw online aanwezigheid grandioos kunnen maken. Voor je het weet heb je meer klanten dan Zeeuwse zandkorrels!

Wat zijn de kosten van een website in Terneuzen?

02

klant voor een website

Zeker weten! Bij ons vind je niet alleen een fantastische website, maar nog véél meer! We hebben contentdiensten waar je hart sneller van gaat kloppen. Wil je sprankelende teksten? Wij zijn teksttovenaars! Wil je jouw bedrijf in de schijnwerpers zetten met een geweldige bedrijfsvideo? Wij gaan achter de camera staan! En alsof dat nog niet genoeg is, verzorgen we ook nog eens de fotografie. Een totaalpakket waar je blij van wordt, toch?

Bieden jullie alles aan voor een website in Terneuzen?

03

klant voor een website

3 redenen waarom je ons je website wilt laten maken.

Een website laten maken in de buurt van Terneuzen? Bij ons weten we als geen ander dat goede communicatie goud waard is. Daarom werken we met een gezellig team en korte lijntjes. Geen eindeloze wachtmuziekjes of doolhof van doorverbinden. Bij ons ben je geen nummertje, maar een gewaardeerde partner!

Korte lijntjes.

01

online marketing

Bij ons geen loze beloftes en overbodige toeters en bellen. Wij willen een website bouwen die jouw bedrijf écht vooruit helpt. Geen bodemloze put waarin je budget verdwijnt, maar een investering die zichzelf dubbel en dwars terugverdient. Jouw website moet knaken in het laatje brengen, en daarvoor gaan we als een speer! Het eindresultaat is het enige dat telt!

Resultaat.

02

Een goede website vraagt om meer dan alleen mooie plaatjes. Denk aan pakkende content, verleidelijke video's, doeltreffende campagnes en een actieve social media-aanwezigheid. Veel anderen bieden slechts een deel van deze puzzel aan, maar bij ons vind je alle puzzelstukjes op één plek! Zo straalt jouw website van top tot teen kwaliteit uit!

Je wilt geen overzicht

03

Je hoeft ons niet te geloven...

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

We zijn erg tevreden met het resultaat van de video's die voor ons bedrijf gemaakt zijn.

De rust waarmee iedereen op zijn gemak gesteld werd en de professionele uitstraling van de video's hebben ons doen besluiten meer video's te maken.

Bedankt en op naar nog een lange samenwerking

Ronald Boster

Elon Brandbeveiliging

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

01

Wij beginnen met een bakkie.

Een website maken voor jou is geen koek en ei, daarom starten we met een goed gesprek onder het genot van een heerlijk bakkie koffie. Tijdens dit gezellige samenzijn bespreken we jouw wensen, doelen en alle mogelijkheden. Zo kunnen we een vrijblijvende offerte voor je in elkaar flansen en precies begrijpen wat jij nodig hebt voor jouw website!

02

Online marketingstrategie.

We duiken in de mogelijkheden en kansen voor jouw bedrijf en stellen op basis daarvan een doordachte strategie op. Deze strategie zal als een betrouwbaar kompas ons hele proces begeleiden, zodat jij altijd precies weet welke koers we varen!

03

Aan de slag

Let's go! Met onze uitgebreide kennis zorgen we ervoor dat jouw website technisch en functioneel als een tierelier wordt, zodat jouw bedrijf online kan groeien als een weelderige tuin. We zetten alles op alles om je zo snel mogelijk het eindresultaat te kunnen tonen!

04

Bijsturen

Zodra de eerste contouren van de website klaar zijn, nodigen we je uit om samen de website grondig door te nemen. We bekijken alle inhoud en passen aan waar nodig. Ons doel is om een solide website neer te zetten, en we leren je bovendien hoe je zelf gemakkelijk teksten en afbeeldingen kunt aanpassen. Een fluitje van een cent!

05

Het resultaat!

Als jij tevreden bent, is het tijd om de website de wereld te lanceren! De website wordt overgezet naar de live omgeving en alle links worden keurig doorgestuurd naar de nieuwe site. Vanaf dat moment kunnen jouw klanten volop genieten van het spiksplinternieuwe websiteontwerp. En dankzij Google Analytics houden we de resultaten scherp in de smiezen. En jij? Jij kunt heerlijk achterover leunen en relaxt afwachten tot die eerste klanten zich als bijen naar een bloem bij je melden. Succes gegarandeerd!

Goed, we kunnen nog een tijdje doorgaan over hoe geweldig we zijn. Overal hoor je hetzelfde. Als we je nou een beetje hebben kunnen overtuigen. Nodig ons dan eens uit!

Volledig vrijblijvend komen we langs. Korte lijntjes, klein team en keihard resultaat. Dat is waar wij voor staan.

Hopelijk tot snel!

Jouw website in Terneuzen laten maken door ons?

website team

Veelgestelde vragen over een website laten maken in Terneuzen

Kan ik als particulier ook een website laten maken?

Wat is responsive webdesign?

Dat is helemaal geen probleem. De service die we leveren aan particulieren is gelijk aan de online marketing diensten voor zakelijke klanten. We kunnen dus ook een website maken wanneer je (nog) niet staat ingeschreven staat bij de KvK.

Een responsieve website past zich automatisch aan aan het scherm waarop de website wordt bekeken. Door responsive webdesign maakt het dus niet uit of jouw website wordt bezocht op een desktop computer, laptop, tablet of een smartphone.

bottom of page