top of page

Website laten maken Terneuzen

Volgens een studie verlaat 40 procent van de gebruikers een website al als ze langer dan drie seconden moeten wachten. Dat is veel, toch?


Met behulp van een klantvriendelijk ontwerp heeft een website een goede usability, wat ertoe leidt dat en website vaak wordt bezocht. Maar voor een gebruiksvriendelijke website moeten verschillende factoren, zoals de structuur van de website, de actualiteit van de relevante inhoud, de navigatie, de vormgeving, enz. op elkaar worden afgestemd.

Snelle leveringstijden

Verschillende budgetopties

Totaalplan

U wilt een website laten maken in Terneuzen?

Maar het zelf doen is te ingewikkeld en kost u te veel tijd? – Prima! Wij helpen u graag.

Bijna iedereen kan met een idee komen. Maar waar het echt om gaat, is de ontwikkeling tot een praktisch product. Wij maken moderne websites die u en uw bedrijf van uw beste kant laten zien. Kwaliteit en goede service hoeven namelijk niet te duur te zijn!

Websites

Webshops

Online campagne's

Content creatie

SEO

Online recruitment

Waarom een website laten maken door ons?

Design

Succesvolle bedrijven hebben goed doordachte concepten nodig. Samen brengen we uw ideeën tot leven, creëren we onmiskenbare merken en zorgen we voor consistentie in uw presentatie.

Elk scherm

Smartphones en tablets worden steeds belangrijker. Wij zorgen ervoor dat het verblijf van uw klanten op uw bedrijfswebsite een ervaring is en geen frustratie.

Details

Het doel van een bedrijfswebsite is bezoekers om te zetten in klanten. En dat is precies wat we met u doen. Of u nu diensten of producten aanbiedt, wij zorgen ervoor dat u de juiste aanwezigheid hebt.

Aan het begin van ons gezamenlijk project, komen we bij u langs in Terneuzen. Het blijft altijd iets bijzonders voor ons om naar de Overkant te gaan. Bij een kopje thee of koffie praten we over de basisvragen:

Welke diensten biedt u uw klanten aan?

Wat zijn de openingstijden van uw bedrijf?

Welke contactgegevens zijn beschikbaar voor klanten om met u in contact te komen?

Hoe ziet u de navigatie van uw website?

Bestaat er al geschikt beeldmateriaal (eventueel ook videomateriaal)?

Bent u al vertegenwoordigd in sociale netwerken waarnaar wij naar kunnen linken?

Wij zullen ook enkele webdesign-aspecten bespreken. U kunt ons bijvoorbeeld vertellen hoe uw logo eruitziet en welke kleuren u verkiest voor het ontwerp van uw website.

Daarna praten we opnieuw met u, presenteren we de website en kijken we uit naar uw feedback. Wij zijn pas klaar met ons werk als u 100% tevreden bent.

Als alles naar uw tevredenheid is, publiceren wij uw website. Wij zijn ons ervan bewust dat uw contactgegevens na een tijdje kunnen veranderen of dat u zelfs nieuwe producten en diensten kunt introduceren. Als u een wijziging op uw website wilt aanbrengen, kunt u daarvoor uiteraard te allen tijde contact met ons opnemen. Wij zullen uw wensen voor u uitvoeren.

U wilt tenslotte dat uw klanten op de hoogte zijn, nietwaar? Wij zouden zeggen waar wacht u nog op?

Uw klant is de alfa en omega – of het nu een bestaande klant is of een nieuwe klant. Gebruik uw website om bestaande klanten op de hoogte te houden. Informeer hen over lopende aanbiedingen of vestig hun aandacht op een nieuwe dienst. Natuurlijk kunt u ook nieuwe klanten winnen met een website. Zij leren uw website meestal kennen via Google – wat goed dat de website die u door ons laat maken zoekmachine-geoptimaliseerd (SEO) is!

Zonder website wordt u niet gevonden op het internet. Het wordt steeds belangrijker voor bedrijven om online aanwezig te zijn. De meeste mensen zoeken op het internet naar informatie, diensten en producten. Onze websites zijn standaard geoptimaliseerd voor zoekmachines, zodat uw klanten u online kunnen vinden in hun omgeving.

Een ander voordeel als u ons uw website in Terneuzen laat maken: we houden tijdens het maken van uw website altijd rekening met het responsive design wat betekent dat alles geoptimaliseerd is voor mobiele apparaten zoals smartphones of tablets. Dat is prettig voor Google én uw klanten.

In de tweede stap ontwikkelen wij uw website zoals besproken en wij houden voortdurend contact met u. En als u spontane verzoeken heeft om iets te wijzigen , kunt u ons snel en op elk moment bereiken.

05

Vindbaarheid op Google

04

Aantrekkelijk zijn voor bestaande en potentiële nieuwe klanten

03

Optimalisatie

02

Ontwikkelen website

01

Kopje koffie?

Stappenplan

01

Koffie

02

Creatie

03

Optimalisatie

Uw website in Terneuzen laten maken door ons?

Met uw eigen website kunt u laten zien wat u in huis heeft! U bent de expert op uw vakgebied – op uw website kunt u daarmee schitteren. Bied uw klanten alle informatie die ze van u nodig hebben, zoals adres, telefoonnummer of openingstijden. Stel uzelf en uw diensten of producten voor. Presenteer uzelf van uw beste kant. Met een eigen website geeft u uw klanten de kans om zich vooraf te informeren over uw aanbod.

Waarom zou u juist ons kiezen? Het is simpel. We draaien er niet omheen, maar we komen meteen ter zake. Op onze eigen manier creëren we iets geweldigs dat u 100% zal inspireren en enthousiast zal maken. We zijn een klein team van twee personen en daarom zijn er geen lange communicatielijnen.

We drinken graag een kopje koffie of thee met u!

Volledig vrijblijvend om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. U hoeft zeker niet met ons in zee, maar wij helpen u graag met het nemen van de juiste beslissing voor uw online resultaat.

Zullen we de koffiemachine alvast opwarmen?

Resultaat

Uniek

Krachtig

RESULTAAT

Wolf Online Marketing ontwikkelt allround-oplossingen en biedt diensten aan voor uw succesvolle online marketing in Terneuzen. Wij zorgen voor uw online aanwezigheid. Voor uw bedrijf creëren we vormende websites, unieke bedrijfsfoto's, bedrijfsfilms en uitzonderlijke social mediacampagnes waarmee u klanten inspireert. Wij brengen u naar de top van Google. Helemaal naar de top! Website, zoekmachineoptimalisatie, reclameteksten, onderhoud en ondersteuning.

77.000

Zoekopdrachten via Google. Per seconde. Ja, seconde.

43%

Van Ecommerce bezoekers komt via Google.

91%

Van Social media content wordt gezien via de mobiele telefoon.

1%

Van de bezoekers van Google komen op de tweede pagina van Google terecht.

VAN DER SCHELDE

BEDRIJFSFILM · BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Eerst zien dan geloven.

WIE ZIJN WIJ?

Hoi, wij zijn Wolf Online Marketing. Het online marketing bureau voor uw bedrijf. Vaker gehoord zeker? Dat geloven we graag.

 

Wij willen de wereld van Online marketing veranderen. Sterker nog. We zijn al begonnen.

Veelgestelde vragen over bedrijfsfilms

Kan ik als particulier ook een website laten maken?

Wat is responsive webdesign?

Dat is helemaal geen probleem. De service die we leveren aan particulieren is gelijk aan de online marketing diensten voor zakelijke klanten. We kunnen dus ook een website maken wanneer u (nog) niet staat ingeschreven staat bij de KvK. Gaat u binnenkort starten en wilt u een website laten maken? Neem contact met ons voor het bespreken van de mogelijkheden rond websites voor startende ondernemers en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Een responsieve website past zich automatisch aan aan het scherm waarop de website wordt bekeken. Door responsive webdesign maakt het dus niet uit of uw site wordt bezocht op een desktop computer, laptop, tablet of een smartphone. Er is één website lay-out die zichzelf automatisch aanpast aan de resolutie van het scherm. Laat u een nieuwe website bouwen, dan is responsief webontwerp belangrijker dan ooit. Het aandeel mobiel verkeer neemt jaar na jaar toe en inmiddels bezoekt een meerderheid van ruim 54% websites op de mobiel.

bottom of page