top of page
bedrijfsfilm team

Op zoek naar een bedrijfsfilm in de regio Utrecht? Gevonden! Klein team, korte lijntjes en keihard resultaat. Dat is waar wij voor staan.


Succes bereiken met jouw bedrijfsfilm staat voorop. We laten alle overbodige zaken achterwege en concentreren ons op wat werkt en wat niet, en natuurlijk op jouw persoonlijke voorkeuren en afkeer!


Wil je meer te weten komen over de waarde van een kwalitatieve bedrijfsfilm voor je bedrijf in Utrecht? Plan direct een afspraak en we vertellen je vol enthousiasme over de mogelijkheden die voor jou openliggen!

Bedrijfsfilm laten maken Utrecht

Waarom kiezen om een bedrijfsfilm bij ons te laten maken?

Vragen over bedrijfsfilms.

Waarom zou je juist bij ons aankloppen voor een spetterende bedrijfsfilm in Utrecht? Een terechte vraag, zeker gezien de overvloed aan videoproductiebedrijven. Laat ons dat even haarfijn uitleggen.

Wij hebben er allereerst voor gekozen om een compact en supergespecialiseerd team te zijn. Hierdoor schakelen we razendsnel en zijn onze communicatielijntjes kort en krachtig. Met een enorme bak aan ervaring in videoproductie, gebruiken we onze eigen creaties zelfs voor onze eigen marketingcampagnes.

Dus, als je je afvraagt of wij de ins en outs van een geweldige bedrijfsfilm in Utrecht kennen, dan is het antwoord volmondig 'ja'!

Waarom moet je nou echt voor onze bedrijfsfilms in de regio Utrecht kiezen?

01

klant voor content marketing

Hoewel we het liefst meteen een offerte aanbieden, is het helaas niet zo simpel. Voordat we de puntjes op de i kunnen zetten en een prijs op maat kunnen presenteren, willen we graag wat meer te weten komen over jouw wensen en verwachtingen.

Zaken als opnametijd, het gebruik van drones en de tijd die we besteden aan de nabewerking, spelen allemaal een rol.

Dus, laten we gewoon gezellig samen een bakkie koffie doen en jouw behoeften rustig doorspreken. Dan kunnen we daarna een offerte op maat maken die precies past bij wat jij in gedachten hebt!

Wat zijn de kosten van een bedrijfsfilm in Utrecht laten maken?

02

Verbinding:

Een bedrijfsfilm in Utrecht is als de enthousiaste verteller van jouw onderneming. Met de juiste elementen komt jouw boodschap tot leven en blijft deze als een vrolijk deuntje hangen bij je publiek!

Merkversterking:

Een bedrijfsfilm in Utrecht is de sleutel tot het succes van je merk. Het geeft een blik achter de schermen en onthult je bedrijfscultuur op een vermakelijke manier. Hierdoor bouw je het vertrouwen van klanten op alsof het niets is.

Betrokkenheid:

Video's hebben bijna een soort magische aantrekkingskracht. Mensen delen ze enthousiast op sociale media en blijven vol interesse kijken. Dit betekent meer online zichtbaarheid en een groter podium voor jouw bedrijf. Een beetje alsof je in met je bedrijf in de spotlight staat dus!

Wat zijn de voordelen van een bedrijfsfilm in Utrecht?

03

Wat voor bedrijfsfilms maken jullie dan?

3 redenen waarom je voor onze bedrijfsfilms moet kiezen.

Op zoek naar een bedrijfsfilm in Utrecht? Nou, bij ons zit je goed, want we zijn een gezellig team met directe lijntjes. Geen gedoe met wachtmuziekjes of eindeloze doorschakelingen hier. Bij ons krijg je meteen een helder gesprek.

Korte Lijntjes

01

online marketing

Een goede bedrijfsfilm in Utrecht vraagt om verschillende elementen: prachtige shots, een topvideobewerker en de perfecte deuntjes. Dus waarom die puzzelstukjes elders gaan zoeken? Bij ons ligt alles keurig op één hoop, en we beloven je topkwaliteit!

Alles Onder één Dak

02

Bij ons geen fratsen met bedrijfsfilms die barsten van toeters en bellen maar weinig impact hebben. Nee, wij toveren bedrijfsfilms tevoorschijn die écht knallen. Resultaat, keer op keer!

Resultaat

03

Je hoeft ons niet te geloven...

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

We zijn erg tevreden met het resultaat van de video's die voor ons bedrijf gemaakt zijn.

De rust waarmee iedereen op zijn gemak gesteld werd en de professionele uitstraling van de video's hebben ons doen besluiten meer video's te maken.

Bedankt en op naar nog een lange samenwerking

Ronald Boster

Elon Brandbeveiliging

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

01

Wij beginnen met een bakkie.

Onze samenwerking, of je nu een klein project op je bord hebt liggen of van plan bent een groot ondernemingsavontuur te starten, begint altijd met een gezellig gesprek onder het genot van een heerlijk bakje koffie.

02

Bedrijfsfilmstrategie.

Voordat we de camera's in actie laten komen, starten we met een goed doordacht plan (en misschien nog een extra kopje koffie). We nemen de tijd om rustig te brainstormen over het concept van jouw video. Wat wil je bereiken? Welk verhaal wil je vertellen?

03

Draaidag van de bedrijfsfilm

Na het uitwerken van het concept is het tijd voor actie! Op de opnamedag komt alles samen. Ons team staat paraat en volgt een strakke planning voor een vlekkeloze uitvoering. Terwijl jij ontspannen achterover leunt, vangen wij de actie!

04

Editing.

Het monteren van de beelden is als het leggen van een puzzel. We selecteren met zorg de beste opnames en voegen ze naadloos samen tot een perfect geheel. Geluid, muziek en eventuele special effects worden toegevoegd om je video tot leven te brengen!

05

Het resultaat!

Zodra de video klaar is, begint het volgende avontuur: de promotie. Wij zorgen ervoor dat jouw video de aandacht krijgt die het verdient. Of het nu op je website is, op social media, of zelfs op televisie; wij helpen je om de video aan een breed publiek te presenteren. Jouw boodschap wordt gehoord en gezien!

Een bedrijfsfilm laten maken in Utrecht is een goede investering zijn voor elk bedrijf. Laten wij daar nou net in gespecialiseerd zijn.

We beginnen eigenlijk altijd met een bakkie bij jou! Vrijblijvend komen we langs en nemen we gebak mee. Niet verkeerd toch?

Dus een bedrijfsfilm in Utrecht laten maken?

bedrijfsfilm team
bottom of page