top of page
website laten maken

Website laten maken Zoetermeer

Website laten maken in Zoetermeer? Goed idee! Wij zijn expert in het maken van websites op maat! Net dat stukkie verder, bakkie doen?!

Hoe gaan wij te werk?

Online visitekaartje

Een website is een representatie en een online “visitekaartje” van jouw bedrijf in Zoetermeer die potentiële klanten gebruiken om te beslissen of ze naar u toe moeten komen.

Originaliteit

‘Een website laten maken? Dat kan ik zelf wel!’ Natuurlijk zijn er nu talloze hulpmiddelen op het internet die een website voor je kunnen maken. En je kan hier prima een website mee maken. Wil je een stapje verder? Dan kan je ons inschakelen.

Feedback

Bij ons wordt er niet omheen gedraaid. Wij komen meteen ter zake, denken altijd een stap vooruit, houden van korte lijntjes en zijn pas tevreden als we iedereen tevreden hebben gesteld.

Heb je één of meer producten die je online op de markt wilt brengen? Wij zorgen ervoor dat je een converterende webshop krijgt, met daadwerkelijk resultaat.

Bij het online plaatsen van inhoud is het doel om bijdragen en posts van hoge kwaliteit te produceren die een doelgroep aanspreken.

Wij helpen jou om succesvol te zijn op Facebook, Instagram, LinkedIn en Co. We creëren advertenties, krachtige bijdragen en een profiel dat perfect bij jouw bedrijf past.

Wij maken op maat gemaakte foto's en video's van jouw bedrijf in Zoetermeer voor gebruik op websites of social media.

Google optimalisatie is een belangrijk onderdeel van elke website om ervoor te zorgen dat deze hoger in de zoekresultaten van zoekmachines verschijnt. Wij zijn de juiste mensen voor jou als het gaat om Google optimalisatie!

05

Bedrijfsfilms en bedrijfsfotografie

04

Social media

03

Meten is weten.

02

Google

01

Website laten maken in Zoetermeer met een professionele webshop

STAPPENPLAN

01

Koffie

02

Creatie

03

Meten is weten.

Een website in Zoetermeer door ons laten maken?

We weten dat dit een hoop informatie is en dat je jouw tijd liever aan iets anders besteedt. Logisch ook. Vandaar dat wij gewoon alle diensten aanbieden die je nodig hebt voor online succes.

We komen graag een keertje langs om de mogelijkheden te bespreken voor jouw bedrijf. Bakkie doen?

Resultaat

Uniek

Krachtig

Resultaat en Resultaat

Bij ons staat resultaat altijd op 1. Je kan een website hebben die prachtig is, maar als die niks oplevert heb je er precies niks aan.

77.000

Zoekopdrachten via Google. Per seconde. Ja, seconde.

43%

Van Ecommerce bezoekers komt via Google.

91%

Van Social media content wordt gezien via de mobiele telefoon.

1%

Van de bezoekers van Google komen op de tweede pagina van Google terecht.

Eerst zien dan geloven.

Veelgestelde vragen over een website laten maken in Zoetermeer

Kan ik ook landingspagina’s voor mijn website laten maken?

Hoe lang duurt het bouwen van websites?

Mocht je er nog niet bekend mee zijn, een landingspagina is een speciale pagina op jouw website waar naartoe verwezen wordt vanaf andere sites, vanuit (online) advertenties of op jouw sociale media. De content op deze pagina is volledig geoptimaliseerd voor hoge conversie. Je kunt bij ons niet alleen terecht voor het bouwen van websites voor bedrijven, maar ook resultaatgerichte landingspagina's.

De tijd die nodig is voor het maken van een zakelijke website hangt helemaal af van de complexiteit. Bij het maken van een website voor bedrijven, is het bouwen ervan vaak al na een paar dagen al zo vergevorderd dat de nieuwe website al goed toonbaar is en misschien zelfs al nieuwe klanten zal opleveren.

ZIJ GINGEN JE AL VOOR:

Onze klanten zeggen:

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

Het laten bouwen van een nieuwe site en het starten met adverteren via social media is een spannend proces, welke keuzes moet je maken?


Wolf online marketing heeft ons gedurende het hele proces heel goed begeleid, met een duidelijk doel en een strakke planning. De eerste resultaten zijn inmiddels zichtbaar en die sluiten mooi aan bij de verwachtingen. Met dank aan Wolf!

Willem van den Brandt

The Innersense