top of page

Website laten maken Zoetermeer

We zitten in de mooiste stad van Nederland. Oké, de op één na mooiste stad na Zoetermeer, natuurlijk. Haha. We werken vanuit Goes, Zeeland. Doet dat ertoe? Wat ons betreft niet! We houden er ook van om af en toe weg te gaan uit Zeeland – en dat levert vaak leuke ideeën op, bijvoorbeeld voor uw bedrijf in Zoetermeer.


Waar begint het resultaat? Juist, bij het maken van een prachtige website, met unieke afbeeldingen, persoonlijke video's en andere krachtige content. Wij geloven in het oude gezegde: “Jack of all trades and master of none.”

Snelle leveringstijden

Verschillende budgetopties

Totaalplan

Wat zegt dat nou weer?

Wanneer u op zoek bent naar een online marketing- of webdesignbureau in de regio Zoetermeer, wilt u zeker weten dat dit bedrijf een breed scala aan diensten kan aanbieden.

Daarom helpen we u bij Wolf Online Marketing met alles, van zoekmachine optimalisatie tot social media management. Onze expertise in webdesign en website ontwikkeling maakt ons tot een allround online marketingbureau voor elk bedrijf dat online wil groeien. Daarom: kies ervoor een website te laten maken door ons!

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op om te beginnen! We kijken ernaar uit u binnenkort te ontmoeten en samen een kopje koffie te drinken!

Websites

Webshops

Online campagne's

Content creatie

SEO

Online recruitment

Hoe gaan wij te werk?

Online visitekaartje

Een website is een representatie en een online “visitekaartje” van uw bedrijf in Zoetermeer die potentiële klanten gebruiken om te beslissen of ze naar u toe moeten komen. Ze moet op maat gemaakt zijn voor het bedrijf waarvoor ze bestemd is.

Gewoon één of twee foto's, een beschrijving van wat u doet en de contactgegevens? Serieus? Dat is niet echt waar een website voor staat. Voor ons spelen er zoveel meer elementen een belangrijke rol bij het website laten maken!

Laat daarom uw website maken door Wolf Online Marketing.

Originaliteit

‘Een website laten maken? Dat kan ik zelf wel!’ Natuurlijk zijn er nu talloze hulpmiddelen op het internet die een website voor u kunnen maken. Maar deze hulpmiddelen volgen altijd hetzelfde template. Dezelfde structuur, hetzelfde raster en op de een of andere manier past het nooit echt bij de inhoud van de website. Laat uw website dus maken door echte professionals.

Wolf Online Marketing zal met u samenwerken om een individuele website

Feedback

Bij ons wordt er niet omheen gedraaid. Wij komen meteen ter zake, denken altijd een stap vooruit, houden van korte lijntjes en zijn pas tevreden als we iedereen tevreden hebben gesteld. We houden ervan om aan de slag te gaan en geweldige dingen te creëren!

Hebt u één of meer producten die u online op de markt wilt brengen? Wij zorgen ervoor dat u een converterende webshop krijgt, met daadwerkelijk resultaat.

Bij het online plaatsen van inhoud is het doel om bijdragen en posts van hoge kwaliteit te produceren die een doelgroep aanspreken.

Wij helpen u om succesvol te zijn op Facebook, Instagram, LinkedIn en Co. We creëren advertenties, krachtige bijdragen en een profiel dat perfect bij uw bedrijf past. Sociale media zijn meestal slechts een middel om uw (nieuwe) klanten naar uw website en uw webshop te krijgen. Dus, laten we gaan!

Wij maken op maat gemaakte foto's en video's van uw bedrijf in Zoetermeer voor gebruik op websites of social media.

Google optimalisatie is het belangrijkste onderdeel van elke website om ervoor te zorgen dat deze hoger in de zoekresultaten van zoekmachines verschijnt. Wij zijn de juiste mensen voor u als het gaat om Google optimalisatie! Wij zijn echte SEO-specialisten en weten wat belangrijk is bij het laten maken van een website in Zoetermeer.

05

Website laten maken in Zoetermeer met professionele bedrijfsfotografie en bedrijfsfilms

04

Website laten maken in Zoetermeer en via sociale media daarop verwijzen

03

Meten is weten.

02

Website laten maken in Zoetermeer en rekening houden met Google

01

Website laten maken in Zoetermeer met een professionele webshop

STAPPENPLAN

01

Koffie

02

Creatie

03

Meten is weten.

Een website in Zoetermeer door ons laten maken?

We weten dat dit een hoop informatie is en dat u uw tijd liever aan iets anders besteedt. We snappen het helemaal! Maar als beslissingen nemen in het leven makkelijk was, zouden we geen experts nodig hebben, toch? Als er ook maar iets is over hoe we uw website kunnen verbeteren of veranderen, laat het ons dan weten. We staan altijd open voor nieuwe ideeën.

We kijken er naar uit om dingen te bespreken bij een kopje koffie – maar er zijn geen verplichtingen aan verbonden haha :)

Resultaat

Uniek

Krachtig

Resultaat en Resultaat

Bij ons staat resultaat altijd op 1. Kijk anders eens naar deze statistieken:

77.000

Zoekopdrachten via Google. Per seconde. Ja, seconde.

43%

Van Ecommerce bezoekers komt via Google.

91%

Van Social media content wordt gezien via de mobiele telefoon.

1%

Van de bezoekers van Google komen op de tweede pagina van Google terecht.

VAN DER SCHELDE

BEDRIJFSFILM · BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Eerst zien dan geloven.

WIE ZIJN WIJ?

Hoi, wij zijn Wolf Online Marketing. Het online marketing bureau voor uw bedrijf. Vaker gehoord zeker? Dat geloven we graag.

 

Wij willen de wereld van Online marketing veranderen. Sterker nog. We zijn al begonnen.

Veelgestelde vragen over bedrijfsfilms

Kan ik ook landingspagina’s voor mijn website laten maken?

Hoe lang duurt het bouwen van websites?

Mocht u er nog niet bekend mee zijn, een landingspagina is een speciale pagina op uw website waar naartoe verwezen wordt vanaf andere sites, vanuit (online) advertenties of op uw sociale media. De content op deze pagina is volledig geoptimaliseerd voor hoge conversie. U kunt bij ons niet alleen terecht voor het bouwen van websites voor bedrijven, maar ook resultaatgerichte landingspagina's.

De tijd die nodig is voor het maken van een zakelijke website hangt helemaal af van de complexiteit. Bij het maken van een website voor bedrijven, is het bouwen ervan vaak al na een paar dagen al zo vergevorderd dat de nieuwe website al goed toonbaar is en misschien zelfs al nieuwe klanten zal opleveren. Daarnaast speelt u zelf ook een grote rol in snelheid waarmee uw website online gezet kan worden. Levert u zelf de content aan, denk daarbij aan tekst, foto & video, dan gaat het sneller dan wanneer we voor uw bedrijf content op maat gaan maken.

bottom of page