top of page

Op zoek naar een professioneel webdesign voor jouw bedrijf? Top idee! Laten wij hier nou net de specialist in zijn.

 

Een professioneel webdesign kan jouw bezoeker net dat duwtje in de rug geven om klant van u te worden. En als we eerlijk zijn is dat natuurlijk de uitkomst waar we altijd voor gaan. 

Professioneel webdesign

website laten maken team

Het design van een website is 1 van de belangrijkste dingen om jouw website daadwerkelijk resultaat op te laten leveren. Een professioneel webdesign zal jouw bedrijf meer klanten opleveren. Niet verkeerd toch?!


 Om het maximale uit een professioneel webdesign te halen, kijken wij naar verschillende aspecten die van belang zijn.  Dit doen wij het liefst onder het genot van een lekker bakje koffie: Wie zijn jouw klanten, wat wil je als bedrijf, wat biedt je aan en wat willen jouw klanten? 

Wij vinden een webdesign pas leuk, als ie ook daadwerkelijk resultaat oplevert. Het is een flinke investering die zichzelf gewoon terug moet verdienen. Zo simpel is het toch?

Professioneel webdesign op maat

We horen je denken, "Er zijn toch meer dan genoeg bedrijven die websites maken, toch?" Maar wacht even, wij zijn anders! We houden bewust ons team klein, zodat we niet verdwalen in een doolhof. En we werken nauw samen met een stel geweldige freelancers die ons bijstaan met hun expertise. We zorgen er dus voor dat je de beste kwaliteit krijgt!

Waarom moet je nou echt voor ons kiezen?

01

klant voor een website

Ah, de grote vraag: "Wat kost dat geintje?" Tja, het antwoord is kort maar krachtig: "Dat hangt ervan af." Het laten maken van een website kan variëren van een paar duizend euro tot een paar ton, afhankelijk van factoren.

 

Het maken van een website blijft maatwerk. Onder het genot van een bakkie koffie bespreken we jouw wensen en wat er nodig is om online uit te blinken. Uiteraard speelt het beschikbare budget een rol, maar zie het als een investering in je online toekomst. Want bij ons geloven we dat elke euro die je investeert in je nieuwe website, uiteindelijk meer zal opleveren dan die investering in die peperdure koffiemachine op je kantoor!

Wat zijn de kosten van webdesign?

02

klant voor een website

Waarom zou je kiezen voor webdesign? Een terechte vraag! Er zijn talloze redenen om voor professioneel webdesign te gaan:

 

Eerste indruk: Je website is vaak het eerste wat potentiële klanten van jouw bedrijf zien. Een aantrekkelijke website zorgt voor een positieve eerste indruk en wekt vertrouwen.

 

Gebruiksvriendelijkheid: Een goed ontworpen website is eenvoudig te gebruiken. Klanten kunnen snel vinden wat ze zoeken, wat de kans vergroot dat ze bij jouw bedrijf blijven.

 

Uniek: Met aangepast webdesign kun je je onderscheiden van de concurrentie. 

 

SEO-vriendelijkheid: Webdesign kan de basis leggen voor een goede SEO-strategie, waardoor je website beter vindbaar wordt in zoekmachines.


Conversie: Een doordacht webdesign kan de conversie verbeteren, wat betekent dat meer bezoekers klanten worden.

Wat zijn de voordelen van webdesign?

03

klant voor een website

Waarom ons je professionele webdesign laten maken?

3 redenen waarom je niet voor ons webdesign wilt kiezen.

"Geduld is een schone zaak," hoor je vaak. Maar hé, wij doen het even anders! Geen eindeloos gepraat zonder daden bij ons. Wij gaan meteen vol gas, stropen de mouwen op en testen aan een stuk door om te zorgen dat jij de perfecte marketingstrategie krijgt.

Je houdt van wachten

01

online marketing

Een goede website heeft van alles wat nodig: foto's, video's, campagnes, social media, enzovoort. En dat is bij ons allemaal onder één dak te vinden! Vergeet die puzzelstukken elders verspreid, want bij ons vind je ze allemaal op één plek. Zo ben je verzekerd van topkwaliteit en staat jouw website binnenkort te stralen!

Samenwerken met meerdere bedrijven

02

We houden van een flexibele aanpak. Geen verstikkende jaarcontracten die je vastnagelen, maar pure vrijheid. Ben je niet happy met onze diensten? No worries! Je kunt op elk moment een belletje plegen en moeiteloos overstappen naar een ander.

 

Geen verstopte kleine lettertjes, geen gedoe. En met gepaste trots kunnen we zeggen dat tot op heden niemand ons heeft verlaten. We gaan er namelijk keihard voor om jouw verwachtingen te overtreffen en je elke maand met een big smile rond te laten lopen. Bij ons draait alles om jouw succes en pure tevredenheid!

Je wilt jaarcontracten

03

01

Wij beginnen met een bakkie.

Een kopje koffie is geen overbodige luxe als we aan jouw website gaan werken. We willen duidelijke doelstellingen. Vertel ons jouw wensen en doelen, en wij zorgen voor een vrijblijvende offerte!

02

Websitestrategie.

Als we aan de slag gaan, laten we niets aan het toeval over. We analyseren de kansen voor jouw bedrijf. En ja, we houden je altijd betrokken, zodat je precies weet wat we uitspoken.

03

Aan de slag.

Tijd om te knallen! Met onze uitgebreide kennis zorgen we ervoor dat jouw website technisch en functioneel perfect in elkaar steekt. Geen rommelige code of onhandige functies, maar een meesterwerk!

04

Feedback.

Als de contouren van jouw website zichtbaar worden, gaan we samen door de site. We finetunen de inhoud en passen aan waar nodig. Ons doel? Een solide website! We leren je ook nog eens hoe je zelf teksten en afbeeldingen kunt aanpassen, want vooral jij moet met je website overweg kunnen!

05

Het resultaat!

Het resultaat is natuurlijk dat telt. Ben je niet tevreden? Dan gaan we net zo lang voor je aan de slag tot je dat wel bent. Jij bent degene die zich moet kunnen vinden in de nieuwe website en daar zorgen wij voor!

We ontwerpen niet alleen jouw nieuwe professionele webdesign, maar we zorgen ook dat jouw site goed scoort in Google en jouw social media kanalen uniek en aantrekkelijk zijn. Het gaat er voor ons simpelweg om dat je jouw investering gewoon terug verdient. 

Een webdesign kan nog zo mooi zijn, echter als ie niet converteert heb je er precies niks aan. En dit is nou precies het gene waar wij ons volledig op focussen. Een mooie vernieuwende site die zichzelf terug verdient. Door middel van ja je weet het waarschijnlijk al: een professioneel webdesign. De reden dat we dit woord veelte vaak gebruiken is trouwens onze vriend Google (hoi Google) !

Wat wij belangrijk vinden is de connectie met onze klanten. Klinkt misschien gek als online marketeers, maar wij hebben liever geen kennismaking via een scherm. Het liefst komen we bij je langs, hebben we direct een beetje een indruk van jouw bedrijf.

 

Keertje brainstormen over een nieuw professioneel webdesign? Lijkt ons een goed plan! Het begint allemaal met een bakkie.

Op zoek naar een professioneel webdesign?

website team

Veel gestelde vragen over professioneel webdesign

Wat hoort er allemaal bij webdesign?

Webdesign omvat allerlei creatieve en een aantal technische aspecten van een website. Denk hierbij aan het kleurontwerp van de website, dit moet natuurlijk wel helemaal passen bij de uitstraling van het bedrijf. Ook is het van belang dat de structuur van het menu in orde is, hoe vervelend is het als je iets zoekt op een website en dit werkt niet goed. 

Op een website is het handig om gebruik te maken van foto’s, video’s, logo’s en iconen deze nemen mensen makkelijker op dan dat ze een heel stuk tekst moeten lezen. Mochten de mensen hierover vragen hebben, is het altijd handig om ze de mogelijkheid aan te bieden om contact met jou te laten opnemen. De mogelijkheid om contact met jou op te laten nemen, kan je ook doen om de social media accounts te vermelden of juist zichtbaar te laten zien via welk telefoonnummer of e-mailadres je beschikbaar bent.

Hebben jullie nog tips voor een professioneel webdesign?

  • Ontwerp alles in overeenstemming met uw huisstijl.

  • Geef uw webdesign een duidelijk gestructureerde navigatie.

  • Gebruik uitsluitend hoogwaardige en betekenisvolle content met een moderne stijl.

  • Pas de lettergrootte en lettertype aan uw bedrijf aan.

  • Integreer sociale media accounts.

  • Vermeld een duidelijk zichtbaar telefoonnummer of emailadres.

  • Structureer de tekst op de pagina goed en bereid hem visueel voor met kaders, kleuren, enz.

bottom of page