top of page

PROFESSIONEEL WEBDESIGN

Op zoek naar een professioneel webdesign voor uw bedrijf? Top idee! Laten wij hier nou net de specialist in zijn. Een professioneel webdesign kan uw bezoeker net dat duwtje in de rug geven om klant van u te worden. En als we eerlijk zijn is dat natuurlijk de uitkomst waar we altijd voor gaan. Eerst zien dan geloven? Kijk ff een paar van onze cases.

Snelle leveringstijden

Verschillende budgetopties

Totaalplan

Professioneel webdesign op maat

Het design van een website is 1 van de belangrijkste dingen om uw website daadwerkelijk resultaat op te laten leveren. Een professioneel webdesign zal uw bedrijf meer klanten opleveren. Niet verkeerd toch?!


 Om het maximale uit een professioneel webdesign te halen, kijken wij naar verschillende aspecten die van belang zijn.  Dit doen wij het liefst onder het genot van een lekker bakje koffie: Wie zijn uw klanten, wat wilt u als bedrijf, wat biedt u aan en wat willen uw klanten? 

Dit doen we met het behulp van Search Engine Optimalisation (SEO). Dat us ook de manier hoe u deze pagina heeft gevonden, dus zo slecht zijn we er niet in..

Wij vinden een webdesign pas leuk, als ie ook daadwerkelijk resultaat voor uw bedrijf oplevert. Het is een flinke investering die zichzelf gewoon terug moet verdienen. 


 

Websites

Webshops

Online campagne's

Content creatie

SEO

Online recruitment

Waarom ons professionele webdesign kiezen? 

Gebruikerservaring

Een professioneel webdesign is gericht op het gedrag van de gebruiker. Hierbij moet de gebruiker zich op de website goed kunnen oriënteren. De gebruiker moet zich zonder problemen kunnen navigeren tussen de pagina’s door want dit garandeert dat een bezoek aan de website een inspirerende en een unieke ervaring voor de gebruiker is.  
 
En dit is dan weer goed voor het conversieratio, of gewoon in normale taal: De omzet die het u oplevert!

Responsive design

Een responsive design maakt een apparaat-vriendelijke presentatie van uw website mogelijk. Dit betekent dat een website in al zijn glorie schittert op alle  smartphones, tablets en pc's.

 

Zo biedt u elke bezoeker van uw website een optimale ervaring en garandeert u een professionele uitstraling. Wel zo handig allemaal. Helemaal aangezien het grootste deel van uw bezoekers tegenwoordig op hun telefoontje op uw website zit.

Technische eisen

We spreken voor iedereen als we zeggen dat lange laadtijden en onbetrouwbaar werkende websites leiden tot een grote frustratie. Een professioneel webdesign, goed onderhoud en een doorlopende optimalisatie worden de zwakke punten in de website drastisch verminderd.

 

Zo kan uw professioneel webdesign succes boeken!

Een goede voorbereiding is het halve werk.

Voordat we aan de slag gaan, komen we bij u langs voor een kopje koffie en brainstormen we samen over uw ideeën, wensen en verwachtingen. Op die manier kunnen we samen een plan uitwerken, de doelgroep bepalen en de doelstellingen vastleggen.

Webdesign, technologie, inhoud, lay-out. Niet onbelangrijk natuurlijk.

Nu is het tijd om creatief te worden! Want nu komt het erop aan. Wanneer u een nieuwe website opzet, moet uw bedrijfsidentiteit weerspiegeld worden in het webdesign van uw website. Geen probleem voor ons!

Uiteindelijk moet een website niet ons behagen, maar u en de bezoekers van de website. Met A/B-tests en enquêtes kunt u heel precies te weten komen wat bezoekers echt willen.

Doelen zijn er om bereikt te worden. En als ze bereikt zijn, wilt u dat weten, nietwaar? Wij houden de data bij en rapporteren die weer aan u. Wel zo handig toch?

Misschien heeft u al een bureau voor de content, zo niet? Mooi, dit is waar we in uitblinken de content voor uw webdesign. Wij hebben talloze video's en foto's gemaakt voor onze klanten en dit in het webdesign verwerkt. 1 bureau alle diensten.

05

Profit!

04

Test, pas aan, verbeter, optimaliseer!

03

Het profesionele webdesign zelf

02

Content creatie

01

Goed gesprek

De stappen naar resultaat

01

Heldere doelen

Weet wat u wilt bereiken met uw professionele webdesign.

02

Efficiënte online marketing

Wees niet bang om ook daadwerkelijk campagne's te gaan runnen om uw professionele webdesign echt eens te gaan testen.

03

Maximaal resultaat

Geniet van het resultaat.

Wij zorgen ervoor

dat onze klanten onze klanten blijven

We ontwerpen niet alleen uw nieuwe website, maar we zorgen ook dat uw site goed scoort in Google en uw social media kanalen uniek en aantrekkelijk zijn. Het gaat er voor ons simpelweg om dat u uw investering gewoon terug verdient. 

Een website kan nog zo mooi zijn, echter als ie niet converteert heeft u er precies niks aan. En dit is nou precies het gene waar wij ons volledig op focussen. Een mooie vernieuwende site die zichzelf terug verdient. Door middel van ja u weet het waarschijnlijk al: een professioneel webdesign. De reden dat we dit woord veelte vaak gebruiken is trouwens onze vriend Google (hoi google) !

Wat wij belangrijk vinden is de connectie met onze klanten. Klinkt misschien gek als online marketeers, maar wij hebben liever geen kennismaking via een scherm. Het liefst komen we bij u langs, hebben we direct een beetje een indruk van uw bedrijf.

 

Keertje brainstormen over een nieuw professioneel webdesign? Lijkt ons een goed plan! Het begint allemaal met een bakkie.

Resultaat

Uniek

Krachtig

DRIVEN BY RESULT

Wat heeft u aan een website als ie niks oplevert onderaan de streep? Vrij weinig, wij weten dat als geen ander. Vandaar dat we altijd eerst gaan kijken naar het eindresultaat. Wat wilt de klant, wat is belangrijk voor u?

Dat is ook het gene wat het leukste is in ons vak: daadwerkelijk keihard resultaat. Met een professioneel webdesign is dat meer dan mogelijk. Gelukkig maar anders hadden wij geen werk.

77.000

Zoekopdrachten via Google. Per seconde. Ja, seconde.

43%

Van Ecommerce bezoekers komt via Google.

91%

Van Social media content wordt gezien via de mobiele telefoon.

1%

Van de bezoekers van Google komen op de tweede pagina van Google terecht.

Veel gestelde vragen over professioneel webdesign


Wat hoort er allemaal bij webdesign?

Webdesign omvat allerlei creatieve en een aantal technische aspecten van een website. Denk hierbij aan het kleurontwerp van de website, dit moet natuurlijk wel helemaal passen bij u en uw uitstraling van het bedrijf. Ook is het van belang dat de structuur van het menu in orde is, hoe vervelend is het als u iets zoekt op een website en dit werkt niet goed. 


Op een website is het handig om gebruik te maken van foto’s, video’s, logo’s en iconen deze nemen mensen makkelijker op dan dat ze een heel stuk tekst moeten lezen. Mochten de mensen hierover vragen hebben, is het altijd handig om ze de mogelijkheid aan te bieden om contact met u te laten opnemen. De mogelijkheid om contact met u op te laten nemen, kan u ook doen om de social media accounts te vermelden of juist zichtbaar te laten zien via welk telefoonnummer of emailadres u beschikbaar bent.

Welke invloed heeft een professioneel webdesign op het succes van de website?

Het webdesign en de content van een website zijn van cruciaal belang voor het succes ervan. De kleuren, de lay-out en het lettertype zijn een voorbeeld voor een vertrouwensfactor voor de lezer. De gebruiksvriendelijkheid en de eenvoudige menunavigatie zijn doorslaggevend voor de verblijfsduur. Optimalisering van het contact op de website is ook van cruciaal belang voor de conversie van de klant in de vorm van een telefoontje, een bestelling of een e-mail.

Hebben jullie nog tips voor een professioneel webdesign?

Ontwerp alles in overeenstemming met uw huisstijl.

Geef uw webdesign een duidelijk gestructureerde navigatie.

Gebruik uitsluitend hoogwaardige en betekenisvolle content met een moderne stijl.

Pas de lettergrootte en lettertype aan uw bedrijf aan.

Integreer sociale media accounts.

Vermeld een duidelijk zichtbaar telefoonnummer of emailadres.

Structureer de tekst op de pagina goed en bereid hem visueel voor met kaders, kleuren, enz.

Eerst zien dan geloven.

WIE ZIJN WIJ?

Hoi, wij zijn Wolf Online Marketing. Het online marketing bureau voor uw bedrijf. Vaker gehoord zeker? Dat geloven we graag.

 

Wij willen de wereld van Online marketing veranderen. Sterker nog. We zijn al begonnen.

bottom of page