top of page
bedrijfsfilm team

Op zoek naar een bedrijfsfilm in de regio Gent? Gevonden! Klein team, korte lijntjes en keihard resultaat. Dat is waar wij voor staan.


Succes behalen met jouw bedrijfsfilm is onze prioriteit. Geen gedoe, gewoon pragmatisch onderzoeken wat effectief is en wat niet, en natuurlijk luisteren naar jouw wensen en onwensen!


Wil je weten hoe een krachtige bedrijfsfilm jouw bedrijf in Gent kan versterken? Maak snel en gemakkelijk een afspraak en we geven je graag inzicht in de beschikbare opties!

Bedrijfsfilm laten maken Gent

Waarom kiezen om een bedrijfsfilm bij ons te laten maken?

Vragen over bedrijfsfilms.

Waarom zou je voor jouw bedrijfsfilm in het bruisende Gent voor ons kiezen? Een vraag die terecht is, gezien de overvloed aan videoproductiebedrijven op de markt.

Wij hebben bewust gekozen voor een compact, doch uiterst gespecialiseerd team. Dit stelt ons in staat om razendsnel te schakelen en houdt onze communicatielijnen ongelooflijk kort.

Met een bak aan ervaring in videoproductie gebruiken we onze eigen creaties zelfs voor onze eigen marketingcampagnes. Dus als je je afvraagt of wij weten wat een buitengewone bedrijfsfilm inhoudt, dan luidt het antwoord overduidelijk: "Absoluut!"

Waarom moet je nou echt voor onze bedrijfsfilms in de regio Gent kiezen?

01

klant voor content marketing

Voordat we een prijskaartje op maat kunnen geven, moeten we dieper duiken in jouw wensen en verwachtingen. Zaken als opnametijd, gebruik van drones en de tijd van nabewerking zijn stuk voor stuk leidend voor de totale prijs.

Laten we dus vooral eens in gesprek gaan, vergezeld van een dampende kop koffie. Pas wanneer we alle elementen duidelijk hebben, kunnen we een op maat gesneden offerte geven die aansluit bij jouw behoeften!

Wat zijn de kosten van een bedrijfsfilm in Gent laten maken?

02

Verbinding

Een bedrijfsfilm in het bruisende Gent is als de meesterverteller van jouw onderneming. Met de juiste ingrediënten brengen we jouw boodschap tot leven!

Merkversterking

Een bedrijfsfilm in de regio Gent is de gamechanger voor het versterken van je merk. Het onthult niet alleen wat er achter de schermen gebeurt, maar doet dat met een flinke dosis flair en misschien zelfs humor. Hiermee bouw je het vertrouwen van klanten op tot ongekende hoogten en geef je je merk een dikke boost!

Betrokkenheid

Video's hebben de kracht van een magneet. Mensen delen ze met enthousiasme op sociale media en blijven aandachtig kijken. Dit vertaalt zich niet alleen in meer online zichtbaarheid, maar zet ook een schijnwerper op jouw bedrijf in Gent!

Wat zijn de voordelen van een bedrijfsfilm in Gent?

03

Wat voor bedrijfsfilms maken jullie dan?

3 redenen waarom je voor onze bedrijfsfilms moet kiezen.

Op zoek naar een bedrijfsfilm in Gent? Zoek niet verder! Ons compacte, maar hypergespecialiseerde team staat klaar met lijnen korter dan kort. Geen wachtmuziekjes of irritante vertragingen bij ons, maar direct een verhelderend gesprek.

Korte Lijntjes

01

online marketing

Een indrukwekkende bedrijfsfilm in Gent vereist verschillende ingrediënten: opnames, een videobewerker en de juiste dosis special effects. Waarom zou je overal verspreid naar deze puzzelstukjes zoeken? Bij ons vind je alles onder één dak, en we garanderen daarom topkwaliteit!

Alles Onder één Dak

02

Bij ons geen overbodige franje in bedrijfsfilms die meer glitter dan impact hebben. Wij creëren bedrijfsfilms die een verpletterende indruk achterlaten en een glimlach op het gezicht van jouw publiek toveren. Onze resultaten zijn meetbaar en buitengewoon effectief!

Resultaat

03

Je hoeft ons niet te geloven...

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

We zijn erg tevreden met het resultaat van de video's die voor ons bedrijf gemaakt zijn.

De rust waarmee iedereen op zijn gemak gesteld werd en de professionele uitstraling van de video's hebben ons doen besluiten meer video's te maken.

Bedankt en op naar nog een lange samenwerking

Ronald Boster

Elon Brandbeveiliging

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

01

Wij beginnen met een bakkie.

Onze samenwerking, of je nu een bescheiden project omarmt of een ondernemingsavontuur van in gedachten hebt, begint altijd met een goed gesprek onder het genot van een vers gezet bakkie koffie.

02

Bedrijfsfilmstrategie.

Voordat de camera's rollen, nemen we de tijd voor een doordachte conceptcreatie. We stippelen met precisie uit wat het concept van jouw video moet zijn. Wat wil je bereiken? Welk verhaal wil je vertellen?

03

Draaidag van de bedrijfsfilm

Na de conceptontwikkeling is het tijd voor actie! Op de opnamedag komt alles samen. Ons team staat scherp en hanteert een strakker dan strakke planning. Terwijl jij ontspannen achterover leunt, vangen wij de actie in beeld!

04

Editing.

Het monteren van de beelden is als het leggen van een puzzel. We selecteren zorgvuldig de meest indrukwekkende shots en smeden ze tot een naadloos geheel. Geluid, muziek en eventuele special effects worden met precisie toegevoegd om de video tot leven te brengen.

05

Het resultaat!

Zodra de video klaar is, begint het volgende hoofdstuk: de promotie. Wij zorgen ervoor dat jouw video de aandacht krijgt die het verdient. Of het nu op je website, op social media, of zelfs op televisie is; wij leiden jouw video naar een breed publiek. Jouw boodschap wordt niet alleen gehoord, maar ook gezien en gevoeld!

Een bedrijfsfilm laten maken in Gent kan een slimme en effectieve manier zijn om jouw bedrijf te promoten en op te laten vallen tussen de concurrentie. Het kan jouw bedrijf uniek maken, een geweldige marketingtool zijn, en klanten een kijkje achter de schermen geven.

We komen graag eens langs om de mogelijkheden te bespreken voor een bedrijfsfilm voor jouw bedrijf in gent. Als jij de koffie regelt nemen wij Zeeuwse gebak mee!

Dus een bedrijfsfilm in Gent laten maken?

bedrijfsfilm team
bottom of page