top of page
bedrijfsfilm team

Op zoek naar een goede manier van personeelswerving in Zeeland? We horen het steeds vaker van onze Zeeuwse klanten.  Klanten zijn geen probleem, maar personeel… In bijna alle sectoren is personeel vaak ver te zoeken. Daarom hebben wij een nieuwe manier van personeelsverwerving ontwikkeld. En met succes! Al zeggen we zelf. Vrijblijvend een bakkie doen?

Personeelswerving zeeland

Waarom kiezen voor onze personeelswerving in Zeeland?

Bij ons ben je verzekerd van een totaal andere aanpak dan die van een standaard recruitmentbureau. We gooien geen dozijn vacatures de wereld in, hebben geen vaste bedrijven waar we aan vastzitten, en je zult ons zeker niet iedereen zien bellen of LinkedIn overspoelen met berichtjes.

Wat we wel doen? We maken toffe video's en foto's van jouw bedrijf die specifiek gericht zijn op de job die je open hebt staan. Maar hier komt het leuke: we plaatsen die beelden niet zomaar ergens waar niemand ze ziet. Nee, wij lanceren een socialemediacampagne om jouw ideale nieuwe medewerker te vinden. Kortom, bij ons draait het om resultaat, niet om de klassieke aanpak.

Personeelswerving met resultaat.

Wij doen bij personeelswerving niet aan vaste bedragen. Door te kijken wat er nodig is en daarop onze kosten te baseren, krijg je waar voor je geld. Je krijgt een op maat gemaakt plan dat is afgestemd op jouw bedrijf. Zo krijgen we de meeste respons en geef jij niet te veel uit voor je personeelswerving. We zien er naar uit om samen aan tafel te gaan zitten en een wervingscampagne te ontwikkelen. 

Wat zijn de kosten van personeelswerving in Zeeland?

01

Wat is nu eigenlijk de overweging achter het uitbesteden van je personeelswerving in Zeeland? Als ondernemer kan het soms aanvoelen alsof de tijd door je vingers glipt vanwege de vele taken die je moet oppakken. 

Dit geldt zeker met een personeelstekort en genoeg klanten. Waarschijnlijk heb je al genoeg aan je hoofd. Geen zorgen, de sleutel tot succes ligt in het inschakelen van specialisten!
 

Waarom personeelswerving in Zeeland uitbesteden?

02

Een begrijpelijke vraag, waar we graag een antwoord op geven! We hebben bewust gekozen voor een compact team, wat resulteert in korte en effectieve communicatielijnen.

 

Maar vergis je niet, achter ons team staat een uitgebreid netwerk van freelancers die ons ondersteunen met hun expertise op verschillende terreinen. Zo kunnen we precies de juiste middelen gebruiken om hopelijk jouw nieuwe personeel het snelst te vinden. 

Waarom kiezen voor jullie personeelswerving in Zeeland?

03

Maken jullie ook wervingsvideo's?

3 redenen waarom je geen personeelswerving aan ons moet uitbesteden..

"Geduld is een schone zaak . Bij ons verloopt het proces net iets anders! Geen loze beloften, maar direct actie. We steken de handen uit de mouwen en testen tot we erbij neervallen om ervoor te zorgen dat jouw personeelswerving uiterst effectief is! Geen tijd om te wachten met het zoeken naar personeel. Toch?

Wachten is jouw ding..

01

online marketing

Wij omarmen een flexibele aanpak. Geen verstikkende jaarcontracten die je vastketenen, maar volledige vrijheid. Niet tevreden met je wervingscampagne of onze manier van werken? Dat is geen enkel probleem. Met een eenvoudig telefoontje kun je moeiteloos overstappen naar een ander online marketingbureau. Al moet gezegd worden dat dit tot op heden nog nooit is voorgekomen..

Je houdt van jaarcontracten

02

Een succesvolle wervingscampagne omvat diverse aspecten, zoals afbeeldingen, video's, teksten en sociale media. Vaak moet je hiervoor aankloppen bij meerdere partijen. Bij ons online marketingbureau hanteren we echter een andere aanpak. Alles vind je onder één dak: wel zo gemakkelijk! We helpen je met het werven van personeel en bieden het hele pakket aan. Van begin tot eind.

Je wilt geen overzicht.

03

Je hoeft ons niet te geloven...

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

We zijn erg tevreden met het resultaat van de video's die voor ons bedrijf gemaakt zijn.

De rust waarmee iedereen op zijn gemak gesteld werd en de professionele uitstraling van de video's hebben ons doen besluiten meer video's te maken.

Bedankt en op naar nog een lange samenwerking

Ronald Boster

Elon Brandbeveiliging

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

01

Wij beginnen met een bakkie.

Voor ons staat Resultaat met een hoofdletter 'R' bovenaan de lijst als het gaat om onze doelen. En laten we eerlijk zijn, dat bereiken we niet alleen door naar computerschermen te staren. Daarom willen we je van harte uitnodigen voor een informeel gesprek. Laten we samen aan tafel gaan zitten en diep in jouw personeelsuitdagingen duiken. We willen elk klein detail kennen, zodat we samen kunnen brainstormen over alle mogelijke opties en kansen voor jouw werving in Zeeland. Geen formeel gedoe, gewoon een goed gesprek!

02

Personeelswervingstrategie.

Met onze kennis over personeelswerving in Zeeland zetten we een spiksplinternieuw, op maat gemaakt plan voor je neer - en het beste nieuws moet nog komen: dit kost je helemaal niks!

Geen verborgen addertjes, geen zorgen! Nu is het aan jou om het startschot te geven. Maar hé, als je toch van gedachten verandert, blijven we even goede vrienden. Bij ons zit je namelijk niet vast aan verplichtingen!

03

Aan de slag.

Stap voor stap bewegen we richting het gewenste resultaat. En wat het nog mooier maakt? Onze samenwerking met gespecialiseerde freelancers zorgt voor topkwaliteit in al die facetten! Met ons team van experts onder één dak maken we jouw personeelswervingscampagne werkelijkheid!

04

Bijsturen

Het fijne van een online personeelswervingscampagne is de meetbaarheid. Omdat wij allerlei gegevens zoals weergaven, betrokkenheid, kosten per lead en sessieduur kunnen bijhouden, sturen we de campagne makkelijk bij en hopen we op zoveel mogelijk reacties. We houden dus de vinger aan de pols en sturen bij waar nodig.

05

Het resultaat!

Bij ons draait alles om het behalen van resultaten. We gebruiken een doordachte strategie en nemen stap voor stap de weg naar het vinden van nieuw personeel. Kunnen we succes garanderen?

 

Nou, dat is niet iets waar wij in geloven (en eerlijk gezegd denken we dat geen enkel personeelswerving bedrijf dat zou moeten doen). Elk project is uniek voor ons en vraagt om maatwerk. Maar eerlijk is eerlijk, tot nu toe zijn bijna al onze campagnes geslaagd. Gewoon om dat te vermelden...

Wolf Online Marketing staat klaar om jouw bedrijf te ondersteunen bij het aantrekken van nieuw talent. Wij zijn er stellig van overtuigd dat personeelswerving niet alleen maar kosten met zich mee moet brengen. Aan het einde van de rit zou de campagne jou juist winst moeten opleveren.

Bovendien zijn we echte Zeeuwen, geboren en getogen, en daar zijn we nog steeds te vinden. Dus, als je op zoek bent naar een online marketingbureau, overweeg dan zeker eens om met ons te praten. Oh ja, onze koffie drinken we graag zwart.

Personeelswerving in Zeeland

bedrijfsfilm team

Veelgestelde vragen over personeelswerving in Zeeland.

Hoe werven jullie personeel in deze markt?

Met een unieke benadering die afwijkt van wat andere bedrijven doen, boeken wij nog steeds positieve resultaten. Wij laten jouw bedrijf zien zoals het echt is, en waarom het zo geweldig is om er te werken.

Vervolgens, met behulp van een doordachte campagne en een aantrekkelijke landingspagina, zorgen we ervoor dat dit ook daadwerkelijk onder de aandacht komt. Op deze manier blijven wij succesvol in het aantrekken van nieuw personeel.

Wat is een goede advertentie voor personeelswerving?

Mensen scrollen lekker door hun Instagram- of Facebook-feeds en hebben op dat moment meestal geen vacatures in gedachten. Daarom is het van essentieel belang dat een advertentie goed doordacht is om daadwerkelijke resultaten op te leveren.

Een effectieve advertentie moet aan drie belangrijke criteria voldoen:

  1. Pakt de aandacht: De advertentie moet de aandacht trekken, zodat potentiële medewerkers stoppen met scrollen en even stilstaan om de advertentie te bekijken.

  2. Wekt interesse op: Nadat de aandacht is getrokken, moet de advertentie de interesse van de doelgroep wekken en hen enthousiast maken over de vacature.

  3. Zet aan tot actie: Het hebben van aandacht en interesse is één ding, maar nu moeten we de kijkers aanzetten tot actie. Het is namelijk heel makkelijk om dit uit te stellen en gewoon weer verder te scrollen. Het is onze taak om dit te voorkomen, en gelukkig hebben we daar veel ervaring mee.

bottom of page