top of page
bedrijfsfilm team

Op zoek naar een bedrijfsfilm in de regio Breda? Gevonden! Klein team, korte lijntjes en keihard resultaat. Dat is waar wij voor staan.


Jouw bedrijfsfilm tot een succes maken, daar draait het bij ons om. We vermijden overbodige franje en gaan recht op ons doel af, om te ontdekken wat werkt en wat niet, en om jouw voorkeuren en afkeuren in kaart te brengen!


Benieuwd naar de meerwaarde van een sterke bedrijfsfilm voor jouw bedrijf in Breda? Maak nu vlot en simpel een afspraak, en we vertellen je met plezier over de mogelijkheden die op jou wachten!

Bedrijfsfilm laten maken Breda

Waarom kiezen om een bedrijfsfilm bij ons te laten maken?

Vragen over bedrijfsfilms.

Waarom zou je voor jouw bedrijfsfilm in Breda voor ons kiezen? Een begrijpelijke vraag, met zoveel videoproductiebedrijven op de markt.

Nou, wij hebben bewust gekozen voor een compact, maar supergespecialiseerd team. Hierdoor kunnen we enorm snel en gestructureerd te werk gaan en houden we onze communicatie heerlijk kort en krachtig.

Met een bak aan ervaring in videoproductie gebruiken we onze eigen creaties zelfs voor onze eigen marketingcampagnes. Dus, als je je afvraagt of wij de kneepjes van een buitengewone bedrijfsfilm kennen, dan is het antwoord zonder enige twijfel: "Zeker weten!"

Waarom moet je nou echt voor onze bedrijfsfilms in de regio Breda kiezen?

01

klant voor content marketing

Voordat we met een offerte kunnen komen, willen we eerst jouw wensen en verwachtingen beter leren kennen. Dingen als opnametijd, de inzet van drones, en de tijd van de nabewerking zijn allemaal elementen die de uiteindelijke prijs van jouw bedrijfsfilm in de regio Breda bepalen.


Dus, laten we vooral gezellig in gesprek gaan, onder het genot van een heerlijke kop koffie. Pas als we alles haarfijn in kaart hebben, kunnen we een prijskaartje op maat maken dat precies past bij wat jij nodig hebt!

Wat zijn de kosten van een bedrijfsfilm in Breda laten maken?

02

Verbinding

Een bedrijfsfilm in het bruisende Breda is als de meesterverteller van jouw onderneming. Met de juiste ingrediënten brengen we jouw boodschap tot leven!

Merkversterking

Een bedrijfsfilm in de regio Breda is de gamechanger voor het versterken van je merk. Het onthult niet alleen wat er achter de schermen gebeurt, maar doet dat met een flinke dosis humor. Hiermee bouw je het vertrouwen van klanten op tot ongekende hoogten en geef je je merk een dikke boost!

Betrokkenheid

Video's hebben de kracht van een magneet. Mensen delen ze met enthousiasme op sociale media en blijven aandachtig kijken. Dit vertaalt zich niet alleen in meer online zichtbaarheid, maar zet ook een schijnwerper op jouw bedrijf in Breda!

Wat zijn de voordelen van een bedrijfsfilm in Breda?

03

Wat voor bedrijfsfilms maken jullie dan?

3 redenen waarom je voor onze bedrijfsfilms moet kiezen.

Dankzij de korte communicatielijntjes binnen ons team, zijn we in staat om snel te schakelen. Heb je een vraag of zit je met een probleem? Dan kom je bij ons gelukkig geen eindeloze wachtmuziekjes tegen, maar wordt er juist actie ondernomen!

Korte Lijntjes

01

online marketing

Als je een bedrijfsfilm in de regio Breda wilt laten maken, moet je weten dat er veel elementen nodig zijn voor een goede bedrijfsfilm. Je hebt namelijk beeldmateriaal, een editor en misschien zelfs special effects nodig. Hoe handig is het dan dat wij al deze elementen onder ons dak aanbieden? In zowel de regio Breda als door het hele land zijn er bedrijven die slechts een klein deel van de puzzel aanbieden. Maar niet bij ons!

Alles Onder één Dak

02

Overbodige toeters en bellen? Die laten we bij ons achterwege. We vinden het belangrijk dat de bedrijfsfilm voor zichzelf spreekt en een écht goede indruk achterlaat. Geen uren besteden aan overbodige zaken, maar werken aan wat er toe doet: het resultaat. Dat zijn wij!

Resultaat

03

Je hoeft ons niet te geloven...

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

We zijn erg tevreden met het resultaat van de video's die voor ons bedrijf gemaakt zijn.

De rust waarmee iedereen op zijn gemak gesteld werd en de professionele uitstraling van de video's hebben ons doen besluiten meer video's te maken.

Bedankt en op naar nog een lange samenwerking

Ronald Boster

Elon Brandbeveiliging

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

01

Wij beginnen met een bakkie.

Onze samenwerking, of je nu een klein projectje in gedachten hebt of een groots ondernemingsavontuur wilt starten, begint altijd met een gezellig babbeltje onder het genot van een vers gezet bakkie koffie.

02

Bedrijfsfilmstrategie.

Voordat we de camera's laten rollen, duiken we in een ander avontuur. We nemen namelijk de tijd om het perfecte concept voor jouw video te smeden. Wat wil je bereiken? Welk verhaal wil je vertellen?

03

Draaidag van de bedrijfsfilm

Na al dat denkwerk is het tijd voor actie! Op de opnamedag komt alles magisch samen. Ons team staat scherp en volgt een strakke planning. Terwijl jij ontspannen achterover leunt, vangen wij de actie in al zijn glorie!

04

Editing.

Het monteren van de beelden is als het oplossen van een puzzel. We kiezen met zorg de beste shots en smeden ze tot een vloeiend geheel. Geluid, muziek en eventuele special effects voegen we met precisie toe om de video tot leven te brengen.

05

Het resultaat!

Zodra de video klaar is, begint het volgende spannende avontuur: de promotie. Wij zorgen ervoor dat jouw video de aandacht krijgt die het verdient. Of het nu op je website is, op social media, of zelfs op televisie; wij nemen jouw video mee op een reis naar een breed publiek. Jouw boodschap wordt niet alleen gehoord, maar ook gezien en gevoeld!

Een bedrijfsfilm laten maken in Breda is een geweldige manier om jouw bedrijf te promoten en te onderscheiden van de concurrentie.

Wij kunnen niet wachten om hem te maken voor je! Als jij de koffie regelt komen wij met Zeeuws gebak! Mooie deal toch?!

Dus een bedrijfsfilm in Breda laten maken?

bedrijfsfilm team
bottom of page