top of page
quotation mark

Het laten bouwen van een nieuwe site en het starten met adverteren via social media is een spannend proces, welke keuzes moet je maken?


Wolf online marketing heeft ons gedurende het hele proces heel goed begeleid, met een duidelijk doel en een strakke planning.


De eerste resultaten zijn inmiddels zichtbaar en die sluiten mooi aan bij de verwachtingen. 


Met dank aan Wolf!

Willem van den Brandt
Marketingmanager The Innersense

quotation mark

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt. Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt
HR-Manager New Motion

quotation mark

In het wielrennen heb je de Wolfpack. Dit is de Quick step ploeg van Patrick Lefevere. Dit zijn jonge honden die voor elkaar door het vuur gaan en waanzinnige resultaten bereiken.

 

Wolf Marketing is een kleinere Wolfpack, jonge gasten die commercieel inzicht combineren met goed marketingcommunicatie inzicht.

 

Mijn fysiotherapie organisatie hebben ze fantastisch geholpen door nieuwe medewerkers aan te trekken door middel van een geavanceerde marketingcampagne middels social media, wat precies de fysiotherapeuten en assistent fysiotherapeuten trok wat wij nodig hebben.

 

Daarnaast hebben de jongens van Wolf Marketing een commercieel product van Dr.Worker zo ver gebracht dat het product verkocht kan worden via internet aan patiënten die wij normaal nooit in de praktijk zien, dit is natuurlijk geweldig gedaan!

 

Ik werk graag met de twee wolven van Wolf Marketing en heb ik alle vertrouwen erin dat ze niet alleen fysiotherapiebranche bedrijven van dienst kunnen zijn maar in feite ieder bedrijf dat kampt met personeelstekort en het goed online wegzetten van een onderneming.

Rein-Jan Elenbaas

Eigenaar Fydee Vitae en DR.Worker

KLANTERVARINGEN

quotation mark

Gelijk vanaf de start van het bouwen van mijn eigen praktijk als diëtist hebben Stijn (mijn broer, lucky me!) en Wiljan mij geweldig begeleid.

 

Ze hebben mij geholpen met de website en met de online strategie (waar we nu ook nog mee bezig zijn!).

 

Het aanbod is breed: ik heb een prachtige, goedlopende site met hele mooie foto’s en een online campagne. Allemaal gecreëerd samen met Wolf Online Marketing.

 

Al vanaf de eerste maand was het resultaat nog beter dan verwacht en dit had ik echt niet kunnen behalen zonder Wolf Online Marketing. Ik kijk uit naar de toekomst! Toppers 😁

Aniek Buijsrogge
Eigenares Mind Body Diëtist  

quotation mark

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Mede-eigenaar bouwbedrijf van der Schelde

quotation mark

Prettige partij om mee samen te werken. Ze zijn flexibel, denken met je mee, en kunnen snel schakelen!

Pieter van Wendel de Joode

Eigenaar Wendel de Joode Autotechniek

ZIJ GINGEN JE AL VOOR:

bottom of page