top of page
bedrijfsfilm team

Op zoek naar een bedrijfsfilm in de regio Antwerpen? Gevonden! Klein team, korte lijntjes en keihard resultaat. Dat is waar wij voor staan.


Onze volledige inzet is gericht op het succes van jouw bedrijfsfilm. Geen poespas, we gaan simpelweg op zoek naar wat werkt en wat niet, en naar jouw voorkeuren en afkeuren!


Vraag je je af welk verschil een geweldige bedrijfsfilm kan maken voor je onderneming in Antwerpen? Plan dan gemakkelijk en snel een afspraak met ons. We staan klaar om je te vertellen over de kansen die er voor jou liggen!

Bedrijfsfilm laten maken Antwerpen

Waarom kiezen om een bedrijfsfilm bij ons te laten maken?

Vragen over bedrijfsfilms.

Waarom zou je ons kiezen voor jouw bedrijfsfilm in het bruisende Antwerpen? Een terechte vraag, vooral omdat de markt overstroomt van videoproductiebedrijven, toch? Well, here it is!

Wij hebben met opzet gekozen voor een compact, maar o zo gespecialiseerd team. Hierdoor schakelen we enorm snel en zijn onze communicatielijnen erg kort.

Met een bak ervaring in videoproductie gebruiken we onze eigen creaties zelfs voor onze eigen marketingcampagnes. Dus, als je je afvraagt of wij weten wat een geweldige bedrijfsfilm inhoudt, dan is het antwoord overduidelijk 'ja'!

Waarom moet je nou echt voor onze bedrijfsfilms in de regio Antwerpen kiezen?

01

klant voor content marketing

Hoewel we het liefst direct alle kaarten op tafel zouden leggen, is de realiteit helaas wat complexer. Voordat we een prijs op maat kunnen presenteren, moeten we dieper duiken in jouw wensen en verwachtingen. Aspecten zoals opnametijd, het gebruik van drones, en de vereiste tijd voor nabewerking spelen allemaal een cruciale rol.

Laten we daarom samen in gesprek gaan, vergezeld van een heerlijke kop koffie. Pas wanneer we alle details helder hebben, kunnen we een op maat gemaakte offerte creëren die perfect aansluit bij jouw unieke behoeften!

Wat zijn de kosten van een bedrijfsfilm in Antwerpen laten maken?

02

Een bedrijfsfilm in de regio Antwerpen fungeert als een krachtige verhaalverteller van jouw onderneming. Met de juiste elementen brengen we jouw boodschap tot leven, en deze blijft als een onuitwisbare indruk achter bij je publiek!

Merkversterking

Een bedrijfsfilm in de regio Antwerpen is de hefboom voor het versterken van je merk. Het biedt een exclusieve blik achter de schermen en onthult je bedrijfscultuur op een geheel nieuwe wijze. Hiermee bouw je het vertrouwen van klanten op tot ongekende hoogten!

Betrokkenheid

Video's hebben aantrekkingskracht. Mensen delen ze enthousiast op sociale media en blijven geboeid kijken. Dit vertaalt zich in meer online zichtbaarheid en een spotlight die helder schijnt op jouw bedrijf!

Wat zijn de voordelen van een bedrijfsfilm in Antwerpen?

03

Wat voor bedrijfsfilms maken jullie dan?

3 redenen waarom je voor onze bedrijfsfilms moet kiezen.

Op zoek naar een verbluffende bedrijfsfilm in het hart van Antwerpen? Nou, wij hebben toevallig een klein, maar gespecialiseerd team met lijnen korter dan kort. Geen wachtmuziekjes hier. Bij ons krijg je meteen een verhelderend gesprek, zonder de irritaties van een te lange wachttijd.

Korte Lijntjes

01

online marketing

Een bedrijfsfilm in Antwerpen vergt diverse ingrediënten: perfecte shots, een goede videobewerker en de juiste special effects. Dus waarom zou je overal verspreid naar die puzzelstukjes zoeken? Bij ons vind je alles op één plek, en we garanderen topkwaliteit!

Alles Onder één Dak

02

Bij ons geen overbodige toeters en bellen in bedrijfsfilms die meer bling dan impact hebben. Nee, wij scheppen bedrijfsfilms die een verpletterende indruk maken en een glimlach op het gezicht van je publiek toveren!

Resultaat

03

Je hoeft ons niet te geloven...

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

We zijn erg tevreden met het resultaat van de video's die voor ons bedrijf gemaakt zijn.

De rust waarmee iedereen op zijn gemak gesteld werd en de professionele uitstraling van de video's hebben ons doen besluiten meer video's te maken.

Bedankt en op naar nog een lange samenwerking

Ronald Boster

Elon Brandbeveiliging

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

01

Wij beginnen met een bakkie.

Onze samenwerking, of je nu een bescheiden project omarmt of een ondernemingsavontuur van epische proporties in gedachten hebt, begint altijd met een goed gesprek onder het genot van een vers bakkie koffie.

02

Bedrijfsfilmstrategie.

Voordat we de camera's laten rollen, starten we met een doordachte planning. We haasten ons niet, maar we brengen grondig in kaart wat het concept van jouw video moet zijn. Wat wil je bereiken? Welk verhaal wil je vertellen? En ja, dat doen we allemaal terwijl we genieten van onze heerlijke koffie.

03

Draaidag van de bedrijfsfilm

Na de conceptontwikkeling is het tijd voor actie! Op de opnamedag komt alles samen. Ons team staat klaar en we hanteren een planning strakker dan strak. Terwijl jij ontspannen achterover leunt, vangen wij de actie!

04

Editing.

Het monteren van de beelden is als het oplossen van een complexe puzzel. We selecteren zorgvuldig de beste shots en voegen ze samen tot een naadloos geheel. Geluid, muziek en eventuele special effects worden toegevoegd om de video tot leven te brengen.

05

Het resultaat!

Zodra de video gereed is, begint het volgende opwindende hoofdstuk: de promotie. Wij zorgen ervoor dat jouw video de aandacht krijgt die het verdient. Of het nu op je website is, op social media, of zelfs op televisie; wij helpen je om de video aan een breed publiek te presenteren. Jouw boodschap wordt gehoord en gezien!

Een bedrijfsfilm laten maken in Antwerpen is een geweldige manier om jouw bedrijf te presenteren op een creatieve manier. Het maakt je bedrijf aantrekkelijker, verhoogt je online aanwezigheid, vergroot je naamsbekendheid en zorgt voor een hogere conversie.

Dus, waar wacht je nog op? We beginnen altijd met een lekker bakkie koffie en bespreken dan de plannen die we hebben voor jouw bedrijfsfilm. Tot snel!

Dus een bedrijfsfilm in Antwerpen laten maken?

bedrijfsfilm team
bottom of page