top of page

Drone video

Wel eens een video gezien van bovenaf? Nou dat is dus een drone video. Je hebt ze misschien wel eens zien vliegen. We geven je er wat meer informatie over.

Wat is

Wie maken drone video's?

Tegenwoordig kan bijna iedereen aan een drone komen. De technologie is niet meer zo speciaal als een jaar geleden. En je hebt voor een paar honderd euro al een redelijke drone. Er zit natuurlijk nog wel enorm veel verschil in de drones. Maar je hebt genoeg hobbyisten die gewoon een prima drone hebben.


Hoe maak je een drone video?

In principe gooi je je drone omhoog en begin je met filmen haha. Het maken van een drone video vereist echter wel enige kennis en ervaring, omdat je moet weten hoe je de drone veilig kunt besturen en de beste camerahoeken kunt kiezen. Het is ook belangrijk om op de hoogte te zijn van de lokale regelgeving met betrekking tot het gebruik van drones, aangezien er vaak beperkingen zijn met betrekking tot vlieghoogtes en vlieggebieden.Al met al biedt een drone video een spannende manier om de wereld vanuit een nieuw perspectief te ervaren. Het kan een krachtig visueel hulpmiddel zijn om je verhaal te vertellen, of gewoon een leuke en creatieve manier om je omgeving vast te leggen en te delen met anderen.

bottom of page