top of page

Online marketing

Online Marketing is in principe het verkopen van een dienst of product op internet, simpel toch?!

Wat is

In de praktijk komt er misschien net iets meer bij kijken. Je hebt talloze soort marketing die je kan inzetten voor je bedrijf. Denk aan:

  • Social media marketing

  • SEA

  • SEO

  • Content marketing

  • Email marketing

Dit zijn er nog maar een paar, we kunnen even doorgaan maar dat is niet erg interressant voor u. Beetje zoals vroeger geschiedenis op school (tenzij hier je interresses liggen natuurlijk).


Online marketing is dus groots en wat ons betreft erg leuk, logisch anders hadden we ons vak er niet van gemaakt natuurlijk. 


Hoe werkt online marketing?

Het is erg belangrijk voor u om te begrijpen hoe digitale marketing werkt, zodat u slimmere beslissingen kan nemen over uw digitale marketingcampagnes. The key to succes is om te begrijpen hoe het allemaal werkt. Wij leggen dit voor u uit. Digitale marketing werkt door potentiële klanten naar uw website of blog te lokken en hen vervolgens aan te moedigen uw producten te kopen.


Waarom is online marketing zo belangrijk?

Een belangrijke reden waarom digitale marketing de traditionele marketingkanalen overneemt, is omdat het internet bedrijven in staat heeft gesteld om elk moment met uw doelgroep te communiceren.


Ook zijn er natuurlijk nog andere bruikbare redenen waarom u gebruik moet maken van online marketing. Denk hierbij aan termen als online vindbaarheid, effectieve manier van online marketing, organische zoekresultaten en groot bereik halen via externe websites.

bottom of page