top of page

Snapchat

Snapchat is een mobiele app voor zowel Android als iOS-apparaten. Via Snapchat kan je leuke foto' en filmpjes maken en opslaan.

Wat is

Snapchat was in eerste instatie puur gericht op het maken en delen van foto's van persoon tot persoon, maar nu kan u allerlei dingen gebruiken, zoals videobellen, berichten sturen, foto's met grappige filters en Bitmoji-avatars. 


Hoe werkt Snapchat?

Snapchat wordt veel geüpdatet dat het eigenlijk zonde van de tijd is om u hier een uitgebreide handleiding over te geven, we zullen ons hierom dan erg focussen op de belangrijkere functies en de algemene basis. Vanaf het moment dat je Snapchat opent, zie je een weergave van alles wat de camera van je toestel kan zien. Nu kunt u een foto maken en deze zelf helemaal opleuken via allerlei gereedschappen of het toevoegen van stickers. Het beste is om de Snapchat app zelf te ontdekken.


Marketing via Snapchat

Omdat Snapchat zo snel is, is het erg belangrijk om te weten wat u wilt gaan delen. Je boodschap moet gelijk duidelijk zijn en direct impact hebben. Anders maakt het natuurlijk geen indruk bij uw publiek. Weinig bedrijven adverteren via Snapchat omdat het zo snel is. Toch liggen er veel kansen voor bedrijven omdat Snapchat veel gebruikers heeft.


Snapchat creëert unieke verhalen.

Snapchat verzamelt snapshot van specifieke gebeurtenissen om zo unieke verhalen te creëren en te onthouden. Deze functie is misschien wel de meest geliefde functie op Snapchat. Wanneer u bijvoorbeeld een evenement bijwoont, verzamelt het platform de snapshot van alle gebruikers die op dat moment daar aanwezig zijn. Vervolgens worden al deze snapshots toegevoegd aan één groot verhaal waarbij iedereen toegang heeft om te bekijken en zelf te posten.

bottom of page