top of page

Videoproductie

Professionele videoproductie maken? Wij zijn gespecialiseerd in productie van video’s. Van het uitwerken van de storyline, het filmen, monteren en vervolgen een online strategie video inzetten voor het behalen van het beoogde resultaat.

Wat hebben succesvolle bedrijven met elkaar gemeen? Ze worden gezien! Een videoproductie is dan ook de ideale manier om aandacht voor uw bedrijf te creëren.

Voordelen van videoproductie

Een videoproductie is een film of video gemaakt om uitleg te geven, een boodschap over te brengen, te inspireren of juist over te laten gaat tot actie (conversie). Een video is perfect voor jouw bedrijf. Niet alleen voor het verleiden én daarna vasthouden van klanten, maar ook bijvoorbeeld voor het werven van personeel.

De overgrote meerderheid van de marketeers die besluiten om video in te zetten, blijven dat voor de daaropvolgende campagnes ook doen. De bezoekers van jouw website hebben een voorkeur voor video boven lange teksten. Een videoproductie zet daarom sneller aan tot actie én bovendien blijft een video kijkende websitebezoeker veel langer ‘plakken’ op de pagina.

 

Je zet een videoproductie dus niet alleen in om jouw bedrijf te ‘showen’, maar het is ideaal om een e-mail campagne te versterken of website conversie verhogen. Een overtuigende video(productie) maakt jouw bedrijf simpelweg onweerstaanbaar.

Videoproductie op maat

Doelgerichte videoproducties

 

Ons brein krijgt dagelijks een enorme hoeveelheid informatie te verwerken. We hebben daarom geleerd om snel te beslissen. Het is dan ook belangrijk om niet alleen de aandacht te pakken, maar deze daarna ook vast te houden. Een doelgerichte videoproductie is hier perfect voor.

 

Maatwerk videoproductie

Met behulp van een videoproductie kan jij informatie overbrengen. Dat kan kort en bondig en door storytelling toe te passen wordt jouw videoproductie boeiend. Mensen herinneren een interessante video veel gemakkelijker dan lange tekst met veel feiten.

Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk videoproducties. We creëren video content die perfect aansluit op jouw doelgroep. Het soort video kan verschillen. Dat is namelijk afhankelijk van het doel dat jij wilt bereiken. 

Alle mogelijkheden

 

Natuurlijk kan je ook zelf met jouw mobieltje aan de slag voor een videoproductie. Goedkoop natuurlijk, dat wel. De realiteit is wel dat een minder goede video snel zal worden weggeklikt. Om de aandacht van de kijker te grijpen en deze daarna ook vast te kunnen houden is het belangrijk dat de videoproductie van zeer hoge kwaliteit is.

Een succesvolle video (productie) moet daarom niet alleen zo cinematisch mogelijk worden gefilmd, maar er is ook een goed verhaal nodig. Niet dat jouw verhaal niet goed is natuurlijk, maar wij weten als geen ander hoe we jouw doelgroep kunnen boeien. Zorg dus dat jouw videoproductie de wow factor heeft en maak van de kijkers uiteindelijk kopers.

Een videoproductie begint niet met filmen, maar wat ons betreft gewoon aan de tafel met een kop koffie en een goed gesprek. Voorafgaand aan de productie bespreken we hoe de video(s) eruit komen te zien. We beginnen vaak met een stevige brainstorm sessie. Hierbij vertalen we de wensen en eisen die jij aan de videoproductie stelt naar de vormgeving van de video en de boodschap die we willen overbrengen. We schaven net zo lang aan het plan totdat er een storyboard of draaiboek ligt dat staat als een huis.

In de productiefase wordt jouw video echt ontwikkeld. De opnames vinden plaats bij jou op het bedrijf, in een studio of op een andere locatie. Is er een animatie nodig, dan wordt deze geanimeerd.

Om te zorgen voor een sterke videoproductie, zal het opgenomen materiaal nog moeten worden gemonteerd. Wij noemen dit post-productie. Een belangrijke stap in het proces naar een succesvolle video. Beeldeffecten, voice-over, audio en muziek worden toegevoegd aan de video. Het kan ook zijn dat we interactie in de video toevoegen om de kijker zo direct naar de volgende logische stap te sturen.

Jouw videoproductie is klaar om bekeken te worden. Een videoproductie maak je meestal niet ‘gewoon omdat het leuk is’. Je laat een video maken voor het behalen van (marketing) doelen. Resultaat wil je zien.

Om een video succesvol te laten zijn, zal deze goed moeten worden bekeken. Bij voorkeur natuurlijk ook door precies de juiste doelgroep. Dat zijn jouw (toekomstige) klanten. Een belangrijke vraag daarbij is: waar zijn de video’s te zien en hoe is het resultaat van jouw videoproductie te meten?

 

Wij zijn jouw fullservice partner in content marketing. Wij doen de promotie van jouw film en zorgen dat je wordt gezien door het grote publiek van Facebook, Youtube of LinkedIn. En we hebben de expertise in huis om het hele proces te monitoren en (wanneer dat nodig is) verder te optimaliseren. Zo wordt jouw videoproductie zeker succesvol.

Wanneer we samen aan de slag gaan met jouw videoproductie, denken we natuurlijk ook mee over de mogelijkheden en de kansen voor jouw bedrijf. Heb je zelf al goed idee, dan is dat natuurlijk mooi. Zo niet, ook geen probleem. Bij al jouw video(producties) krijg je onze creativiteit er namelijk ook bij.

Daarbij onderzoeken we waar de kansen voor jouw bedrijf liggen en wat mogelijk is binnen het beoogde budget en de technische mogelijkheden. Daarbij kunnen we jouw input goed gebruiken, want hoewel wij alles weten over het maken van videoproducties, weet jij natuurlijk alles over jouw bedrijf en producten.

videoproductie

05

Promoting

04

Editing

03

Opnemen videoproductie

02

Van goed idee tot video

01

Het begint met ‘een bakkie’

Succesvol video’s laten maken in 3 stappen

01

Pre-productie

Een goede voorbereiding is het halve werk. Van briefing en brainstorm naar een concreet plan.

02

Videoproductie

Een of meerdere draaidagen voor het opnemen van de videoproductie.

03

Post productie en resultaat

Monteren van het beeldmateriaal tot een videoproductie die staat als een huis. En op effectieve wijze wordt jouw videoproductie onder de aandacht gebracht bij jouw doelgroep.

Bedrijfsvideo laten maken

Videoproductie laten maken

Een videoproductie is een zeer goed idee. In de video kan jij jouw bedrijf van de beste kant laten zien en tegelijkertijd profiteren van het enorme bereik van online video.

Kies je voor videoproducties, dan laat je die natuurlijk maken door ons haha. Onze full service dienstverlening gaat verder dan alleen het maken van een video, maar is sterk gefocust op het behalen van resultaat. Wij bekijken het creatieve proces rond videoproducties dan ook door een zakelijke bril.

Dus ben je op zoek naar een videoproductiebedrijf, dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

Klein team, korte lijntjes en keihard resultaat. Dat is waar wij voor staan. We komen graag vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken.

Resultaat

Uniek

Krachtig

Resultaat met videoproductie

Het is een goed idee om video in te zetten voor het overbrengen van jouw boodschap. Met behulp van video kan je bijvoorbeeld jouw naamsbekendheid vergroten, een product of dienst lanceren, of klanten aansporen tot een vervolgstap (conversie verbeteren).

Het doel van de video kan hetzelfde zijn, maar uiteindelijk is ieder bedrijf verschillend. En daarom is iedereen videoproductie altijd maatwerk. Bovendien verzorgen we niet alleen het maken van jouw videocontent, maar zorgen we er ook voor dat deze gezien wordt door jouw doelgroep. Jouw video's bereiken zo pijlsnel hun doel.

95%

Van de consumenten onthoudt een video, in vergelijking met 10% voor tekst

33%

Van de online activiteit wereldwijd is het bekijken van online video´s

100 min

Bekijken mensen per dag video´s online

80%

Gaat de conversie gemiddeld omhoog bij een website, wanneer er een video is toegevoegd

Veelgestelde vragen over videoproductie

Hoe haal ik een goed resultaat met videoproducties?

Een video inzetten voor het onder de aandacht brengen van jouw bedrijf of product biedt veel voordelen, maar het is erg belangrijk dat je weet wie jouw doelgroep is, wat zij belangrijk vinden en wat hun interesses zijn.

Het doel is om een videoproductie te maken die zichtbaar is voor de juiste soort kijkers en dat er (positieve) resultaten worden behaald. Ook moet de video een bepaald doel hebben, want het concept is belangrijk voor het uiteindelijke eindresultaat.

Ook is de distributie van jouw videoproductie belangrijk. Heb je een goede video, dan is het eeuwig zonde wanneer de online kanalen niet optimaal benut worden. Wij kunnen je helpen om een video content strategie te ontwikkelen die zorgt dat de video aan jouw doelgroep wordt aangeboden.

Wat is er nodig voor een videoproductie?

Laat je een video voor jouw bedrijf maken, dan is het in de eerste plaats belangrijk om goed te bedenken wat het doel is van de video. Wil je een nieuwe markt aanboren? Vergroten van de merkbekendheid? Of wil je de video op de website plaatsen, bijvoorbeeld om de conversie te verbeteren. Het doel van de videoproductie heeft een grote invloed op het concept van de video.

Welk doel u ook voor ogen heeft. Wij zijn we gespecialiseerd in videoproducties, van A tot en met Z. We gaan met jou in overleg over het doel van de video en brengen de doelgroep in kaart. Op basis daarvan gaan we aan de slag om het concept te ontwikkelen dat past bij jouw bedrijf en dat staat als een huis.

We formuleren een duidelijke boodschap en schrijven het script. Vanzelfsprekend staan we daarbij ook open voor jouw input. Zo werken we stap voor stap naar het gewenste eindresultaat.

Waarom zou ik een videoproductie laten maken?

Een video is een uitstekende manier om op te vallen en jouw (potentiële) klanten kennis te laten maken met jouw bedrijf. Door te kiezen voor een videoproductie kan je op een laagdrempelige manier met video laten zien wat jouw aanbod is, wie je bent, meer vertellen over de geschiedenis van jouw bedrijf en wat voor jouw bedrijf belangrijk is. Video roept emotie op en dat trekt de aandacht. Het laten maken van video voor jouw bedrijf zorgt dan ook voor versterking van uw merk en vergroot de naamsbekendheid. Bijkomend voordeel is dat Google voorkeur heeft voor video, waardoor je ook direct aan de vindbaarheid van jouw website werkt.

Zelf doen of videoproductie uitbesteden?

Misschien heb je er over nagedacht om video in te zetten voor jouw bedrijf. Misschien heb je zelfs al geprobeerd om zelf iets te maken, maar bleek het eindresultaat tegen te vallen of kostte je het simpelweg veel te veel tijd, te veel energie of misschien teveel geld. Schakel je ons in, dan ben je in een klap ontzorgt. Wij regelen (bijna) alles en die tijd die je daarmee bespaart, kunt u weer stoppen in jouw onderneming.

En waar anderen werken met kant-en-klare pakketten of standaard filmpjes, krijg je door het proces uit te besteden aan ons een video van hoge kwaliteit die ook nog eens gezien wordt door jouw doelgroep. Wij weten zeker dat onze videoproducties je daarom helpen onderscheiden en dat je daarmee jouw doelen kunt bereiken. Waarom zou je het zelf doen, wanneer uitbesteden van de videoproductie jou zoveel meerwaarde oplevert.

Onze klanten zeggen:

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

van der schelde bedrijfsfilm

We zijn erg tevreden met het resultaat van de video's die voor ons bedrijf gemaakt zijn.

De rust waarmee iedereen op zijn gemak gesteld werd en de professionele uitstraling van de video's hebben ons doen besluiten meer video's te maken.

Bedankt en op naar nog een lange samenwerking

Roland Boster

Elon Brandbeveiliging

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

New Motion Bedrijfsfilm

Ik werk graag met de twee wolven van Wolf Marketing en heb ik alle vertrouwen erin dat ze niet alleen fysiotherapiebranche bedrijven van dienst kunnen zijn maar in feite ieder bedrijf dat kampt met personeelstekort en het goed online wegzetten van een onderneming.

Ik zit er nu zelfs samen mee in een vof, dus aan vertrouwen geen gebrek.

Rein-Jan Elenbaas

Fydee Vitae

Foto van Fydee Vitae

Eerst zien dan geloven

WIJ BEGINNEN EIGENLIJK ALTIJD MET EEN BAKKIE

Dus je zoekt een bedrijf dat echt voor jou gaat en er voor gaat zorgen dat jouw nieuwe videoproductie resultaat gaat opleveren? 

Drink dan eens een bakkie met ons, je hebt niet zo heel veel te verliezen en tot nu toe is het altijd gezellig geweest!

Bovendien zijn al onze klanten onze klanten gebleven, misschien zegt dat ook wat..