top of page

Bedrijfsfilm voorbeelden

Bijgewerkt op: 13 mei 2023

Als het gaat om marketing, zijn bedrijfsfilms een krachtig hulpmiddel om je merk te promoten en je boodschap over te brengen. Mensen kijken nu eenmaal graag naar een video. Het blijft beter hangen en de mensen krijgen echt een kijkje in je bedrijf. Zelf raden we onze klanten altijd aan om een bedrijfsfilm te laten maken. In dit blog nemen we je mee in de verschillende bedrijfsfilms, die wij het beste vinden werken!


Bedrijfsfilm voorbeeld foto

Bedrijfsfilm met interview


Wat altijd heel oprecht overkomt is een interview met de ondernemer zelf. Niemand is zo gepassioneerd over zijn bedrijf als de eigenaar. En niemand weet er ook zoveel van als hij. Hier een paar voorbeelden van bedrijfsfilms waarbij het interview als voiceover wordt gebruikt.


De werken bij bedrijfsfilm


Wat is tegenwoordig 1 van de grootste problemen voor bedrijven? Juist, personeelswerving. Een werkenbij video is tegenwoordig misschien wel 1 van de meest aangevraagde bedrijfsfilms bij ons. Het werkt namelijk ook echt. De werknemers aan het woord laten en laten zien hoe leuk het is om te werken bij dit bedrijf.

Bedrijfsfilm met voiceover


Een professionele voiceover is natuurlijk ook altijd een optie. Het is niet voor niks het beroep van mensen en het is natuurlijk makkelijk, aangezien je precies kan voorbereiden wat er tot op elk woord wordt gezegd. Hier een paar voorbeelden van een bedrijfsvideo met een professionele voiceover.Kort maar krachtige bedrijfsfilm


Kort maar krachtig is een steeds belangrijker iets aan het worden in de huidige marketingwereld en al helemaal online! Mensen zitten op hun telefoon en willen gewoon even weten wat ze van je bedrijf kunnen verwachten. Kom dan ook niet met enorm lange technische verhalen of projecten. Krijg ze te pakken met een lekkere krachtige edit zoals bij deze bedrijfsfilms hieronder.Veelgestelde vragen bedrijfsfilm


Er zijn altijd een paar vragen die gesteld worden door klanten of mensen die graag klant willen worden. Beantwoord deze vragen zo snel mogelijk door middel van een video. Je kijkers krijgen meteen een beter beeld van je bedrijf en dat is toch wat je wilt. Wij hebben dit gedaan voor deze school:


Een bedrijfsfilm laten maken?

Zoals je ziet, zijn er enorm veel mogelijkheden voor een bedrijfsfilm. Dit zijn trouwens alleen nog maar de voorbeelden van bedrijfsfilms die wij zelf goed vinden werken. Er zijn nog veel meer mogelijkheden zoals animatievideo’s, 3d video’s noem maar op.


Ben je op zoek naar een bedrijf dat bedrijfsfilms maakt op maat en met het oog op resultaat? Denk dan eens aan ons en hopelijk tot snel!218 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page