top of page

Bedrijfsvideo

Een bedrijfsvideo, misschien wel de beste manier om jouw (toekomstige) klanten, jouw bedrijf te leren kennen.

 

Een goede bedrijfsvideo zegt meer dan misschien wel duizend woorden. En jouw verhaal, dat vertellen wij. Wij zijn Wolf Online Marketing, en we staan voor jou klaar om jouw ideale bedrijfsvideo te maken.

Snelle leveringstijden

Verschillende budgetopties

Altijd origineel en rechtenvrij

Van verhaal naar bedrijfsvideo

Het is onderzocht. Klanten, ook die van jou, geven de voorkeur aan video. Zorg dus dat jij jouw bedrijfsvideo inzet om klanten enthousiast te maken. 

 

Bedrijfsvideo geeft jouw onderneming een herkenbaar gezicht. Wij vertellen jouw verhaal en brengen haarscherp in beeld waarom de klant voor jou moet kiezen en niet voor de concurrent.  Het laten maken van bedrijfsvideo is dus méér dan logisch. Het is een must.

 

De kracht van bedrijfsvideo zorgt voor duizend-en-één mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat een bedrijfsvideo verder gaat dan ‘vind ik leuk’s’, maar écht zorgt voor meer klanten.

Droneshots

Originele muziek

Professionele audio

Bereik en conversiegericht

Interviews

Ultra slow motion

Belangrijkste onderdelen voor jouw bedrijfsvideo

Video over jouw bedrijf

 

Het zal je natuurlijk niet verbazen dat in een bedrijfsvideo, jouw bedrijf, medewerkers en product of dienst centraal komen te staan. Bedrijfsvideo is daarom ideaal om een ingewikkeld of ‘onsexy’ product interessant te maken.

 

Om te zorgen dat kijkers aan de buis gekluisterd blijven, maken we gebruik van bewezen marketingtechnieken. Eén daarvan is storytelling. Zo kunnen we de kijker betrokken maken bij jouw bedrijf, met als ultieme einddoel deze te laten converteren door het plaatsen van een bestelling, vragen van informatie of bijvoorbeeld het reageren op een vacature. Met andere woorden: een bedrijfsvideo zorgt voor meer engagement en hogere conversie.

Bedrijfsvideo mogelijkheden

Een video voor jouw bedrijf, ofwel bedrijfsvideo, is breed inzetbaar. Van een productpresentatie tot een bedrijfsimpressie of corporate video. Alles wat de moeite waard is om te laten zien over jouw bedrijf, kan worden uitgewerkt tot interessante bedrijfsvideo. En door de mogelijkheden van online, te combineren met de kracht van video kunnen we snel en effectief de juiste doelgroep bereiken.

Cinematische kwaliteit

 

Ja, je kunt zelf een bedrijfsvideo opnemen. In de praktijk blijken deze filmpjes geen klantmagneet, maar zappen kijkers juist massaal weg. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw bedrijfsvideo zo cinematisch mogelijk wordt. Het oog wil namelijk ook wat. Onze bedrijfsvideo’s overtuigen de kijkers met verbluffende visuals en pakkende storytelling.

Bij ons dus zeker niet de standaard, dertien-in-een-dozijn bedrijfsvideo. Nee, écht een video waar jij (en wij natuurlijk ook) terecht trots op kunnen zijn. Video’s die de aandacht van de kijker weet te grijpen. Video met de wow-factor, maar die tegelijkertijd eerlijk en oprecht is en daarmee ook recht doet aan jouw bedrijf.

Wil je een bedrijfsvideo door Wolf Online Marketing laten maken, dan start onze samenwerking met een goed gesprek. Tijdens de briefing komen we graag alles te weten over jouw onderneming, het project en jouw doelstellingen. Daarbij geldt zeker dat twee er meer weten dan één. Jij weet als geen ander alles rond jouw product of dienst, wij hoe we jouw doelgroep kunnen aanspreken met bedrijfsvideo's.

Op de draaidag komen we bij jou langs voor het opnemen van het beeldmateriaal. Alle eerder gemaakte voorbereidingen vallen op de draaidag als een puzzelstukje in elkaar. Ook voor jouw bedrijfsvideo geldt namelijk dat een goede voorbereiding het halve werk is. Vaak kunnen wij zo jouw bedrijfsvideo in één dag opnemen.

Op de draaidag filmen we veel. Onmogelijk kan al het beeldmateriaal worden verwerkt in een bedrijfsvideo. Door alleen de beste beelden te gebruiken, zorgen we voor een ijzersterk eindresultaat. Ook jouw visie is daarbij belangrijk, dus horen we graag jouw mening over de bedrijfsvideo. Zo zorgen we samen voor een eindproduct dat helemaal naar wens is.

De bedrijfsvideo is klaar, en dan? Tijd voor de grote premiere! Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijfsvideo gezien kan worden door uw doelgroep.Wanneer je volledig wilt profiteren van de voordelen van bedrijfsvideo, dan is er ook een content marketing strategie nodig. Wanneer je dat wilt nemen wij alles uit handen. We verzorgen de verdere promotie en jouw bedrijfsvideo zal te zien zijn op bijvoorbeeld sociale media.

Stapsgewijs werken we naar het eindproduct toe: bedrijfsvideo. Samen met jou bedenken, ontwerpen en plannen we de inhoud van de video. Alle input wordt bijgeschaafd tot er een concept is dat staat als een huis.

Foto tijdens het maken van een bedrijfsvideo

05

Promoting

04

Editing

03

Shootday bedrijfsvideo

02

Conceptontwikkeling

01

Kennismaken

Succesvolle bedrijfsvideo in 3 stappen

01

Bedrijfsvideo maken

Wij creëren doelgerichte maatwerk video content.

02

Video Content verspreiden

Wij zorgen dat uw bedrijfsvideo te zien is door uw doelgroep.

03

Resultaat

Bedrijfsvideo’s zorgen voor o.a. meer website bezoekers, hogere conversie en meer sales.

Bedrijfsvideo laten maken

Een bedrijfsvideo laten maken door ons?

Wil je een bedrijfsvideo laten maken, dan bent je bij ons dus aan het juiste adres. Bij ons bedrijf ben je geen nummer. We hebben oog voor jouw wensen en stemmen het product af op jouw bedrijfsdoelen. Zo zorgen we dat je met een bedrijfsvideo resultaat behaalt.

Samenwerken? Graag natuurlijk! Weet wel, ons doel is een lange zakelijke relatie. We willen jouw bedrijf daarom écht goed leren kennen. Alleen zo kunnen we jou online laten groeien met video content, zoals een bedrijfsvideo.

Het mooie is dat onze samenwerking niet ophoudt waar anderen de handdoek in de ring zouden gooien. Wij stoppen niet wanneer jij veel wensen of eisen hebt. Wij stoppen de opnames niet voordat we dat ene perfecte shot voor jouw bedrijfsfilm hebben kunnen maken.

Bij het maken van bedrijfsvideo worden jouw bedrijfsdoelen ook voor ons het doel. En daarbij doen we wat zeggen en zeggen we ook wat we doen. Gewoon persoonlijk natuurlijk, want we hebben de voorkeur voor korte lijntjes. Voor ons allemaal heel normaal. Daar kom je wel achter wanneer je ons jouw bedrijfsvideo laat maken. Hopelijk tot snel!

Resultaat

Uniek

Krachtig

DRIVEN BY RESULT

Een bedrijfsvideo geeft jouw bedrijf een gezicht en laat jouw product, jouw dienst of jouw medewerkers zien. Het doel van de video verschilt van bedrijf tot bedrijf. Daarom zijn al onze bedrijfsvideo’s maatwerk.

 

We werken daarom ook niet met vaste pakketten en prijzen. In plaats daarvan bespreken we met jou het doel van de bedrijfsvideo en zoeken naar een treffende creatieve oplossing om het doel te bereiken.

Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijfsvideo echt resultaat gaat opleveren, je investering moet zichzelf natuurlijk terugverdienen.

95%

Van de consumenten onthoudt een video, in vergelijking met 10% voor tekst

33%

Van de online activiteit wereldwijd is het bekijken van online video´s

100 min

Bekijken mensen per dag video´s online

80%

Gaat de conversie gemiddeld omhoog bij een website, wanneer er een video is toegevoegd

Veelgestelde vragen over een bedrijfsvideo

Waarom een bedrijfsvideo?

Er zijn tientallen goede redenen te noemen waarom je een bedrijfsvideo zou moeten (laten) maken. Bijvoorbeeld het vergroten van de naamsbekendheid, zorgen voor meer online sales, meer verkeer naar de website of het optimaliseren van de (online) conversie. Wat dacht je overigens van bedrijfsvideo inzetten voor het werven van nieuwe medewerkers?

Bedrijfsvideo is zo veelzijdig dat bijna ieder bedrijf kan profiteren. Hou er rekening mee dat bij verschillende doelstellingen ons advies is om ook meerdere bedrijfsvideo’s te laten maken. Het is namelijk belangrijk dat bedrijfsvideo kort en krachtig is. Wordt de video te lang, dan wordt het moeilijk kijkers te geboeid te houden en schiet bedrijfsvideo het doel voorbij.

Bij het maken van video’s voor bedrijven staat altijd het resultaat centraal. Onze resultaat gedreven aanpak zorgt dat iedere bedrijfsvideo maatwerk is. Bij ons dan ook geen standaard concepten, maar altijd een bedrijfsvideo die past bij jouw bedrijf en doelstellingen. Wij zoeken naar kansen binnen alle mogelijkheden om met bedrijfsvideo jouw doel te bereiken.

Bedrijfsvideo, wat kost dat om te maken?

Dat is lastig om zo op voorhand aan te geven. Een bedrijfsvideo is onderdeel van jouw (online) marketing. Niet het maken ervan telt dus, maar het uiteindelijke resultaat. En soms is de hoeveelheid tijd die nodig is voor het maken van de film beperkt en de bedrijfsfilm goedkoop en soms is het meer complex en dus duurder. Wil jeprecies weten wat de kosten van een bedrijfsvideo zijn, laten we dan eens een kop koffie drinken. We horen graag van jou wat u met de video wilt bereiken. Onze ideeën over het maken van jouw bedrijfsvideo krijgt u daar helemaal gratis bij.

Kan ik zelf een bedrijfsvideo maken?

De camera’s van mobieltjes zijn vandaag de dag zo goed dat het niet lastig is om een video in hoge kwaliteit op te nemen. Voor het maken van goede videocontent is echter meer nodig dan alleen HD resolutie. Jouw bedrijfsvideo heeft sowieso een goed verhaal nodig en echte cinematische kwaliteit moet zorgen voor de wow-factor. Alles om de kijker geboeid te houden natuurlijk.

Bij het maken van een goede bedrijfsvideo telt uiteindelijk één ding: het resultaat. Je maakt de video tenslotte voor het genereren van meer verkeer naar jouw website, meer sales of bijvoorbeeld het lanceren van een nieuw product of dienst.

Even los van de vraag of je de juiste kennis en apparatuur in huis heeft. Wanneer je het maken van de video’s voor jouw bedrijf over te laten aan specialisten, kan jij die doelen simpelweg sneller bereiken. Wij focussen ons volledig op het creëren van sterke bedrijfsvideo Laten we eens babbelen over de perfecte bedrijfsvideo die je zelf zou willen maken. Grote kans dat we jou kunnen overtuigen dat het een goed idee is om het maken van de video aan ons over te laten.

Wat zijn de voordelen van bedrijfsvideo?

U heeft content marketing voor jouw bedrijf nodig om te zorgen dat uw website gevonden kan worden. Content is een breed begrip. Tekst is content, maar foto en video ook. Goede content zorgt dat je de interactie met jouw bezoekers kunt opzoeken, de juiste informatie kunt aanbieden en de bezoeker op de juiste manier weet te ‘bespelen. Video voor website bezoekers de meest populaire manier om informatie te consumeren. Bedrijfsvideo levert dus veel voordelen op.

Een bedrijfsvideo straalt professionaliteit uit.

Zorgt voor meer vertrouwen, en dus hogere conversie.

Een bedrijfsvideo kan worden gebruikt op sociale media.

Jouw product of dienst wordt duidelijker en gaat meer ‘leven’ bij de kijker.

Videocontent of een bedrijfsvideo is gemakkelijker te delen of gaat zelfs viral.

Bedrijfsvideo biedt daarom veel voordelen. Benieuwd welke resultaten jij kunt verwachten? We vertellen jou graag alles over het maken van bedrijfsvideo. Laten we eens - vrijblijvend natuurlijk - iets afspreken.

Onze klanten zeggen:

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

van der schelde bedrijfsfilm
Bedrijfsfilm Innersense

Het laten bouwen van een nieuwe site en het starten met adverteren via social media is een spannend proces, welke keuzes moet je maken?


Wolf online marketing heeft ons gedurende het hele proces heel goed begeleid, met een duidelijk doel en een strakke planning. De eerste resultaten zijn inmiddels zichtbaar en die sluiten mooi aan bij de verwachtingen. Met dank aan Wolf!

Willem van den Brandt

The Innersense

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion