top of page

Bedrijfsfilm

Een professionele bedrijfsfilm laten maken? Zeker een goed idee! Met een goede film speelt u uw bedrijf gegarandeerd in de kijker. Met een of meerdere bedrijfsfilms maakt u zeker impact op uw klanten. Een film over uw bedrijf vertelt uw verhaal en maakt duidelijk waar u als ondernemer voor staat. Een goede film voor uw bedrijf zegt dan ook meer dan duizend woorden. Wij zijn Wolf Content Marketing, maker van efficiënte en resultaatgerichte video’s voor uw bedrijf.

Benieuwd naar ons werk? Klik direct door naar voorbeelden van onze bedrijfsfilms.

Snelle leveringstijden

Verschillende budgetopties

Altijd origineel en rechtenvrij

Uw bedrijfsfilm, Uw verhaal

Een bedrijfsfilm is meer dan een simpel filmpje over uw onderneming of uw product. Met een film over uw bedrijf komt u écht binnen bij uw klanten. Een bedrijfsvideo zorgt voor een sfeervolle indruk. In een paar minuten maakt u duidelijk wat uw drive als ondernemer is en waarom de klant beter met u in zee kan gaan dan met de concurrent.

 

Tekst spreekt misschien tot de verbeelding. Maar een film voor uw bedrijf vertelt het verhaal zoals u dat voor ogen heeft. Video geeft uw bedrijf een herkenbaar gezicht: brand awareness. Een sterke bedrijfsfilm maakt het uw bedrijf persoonlijk en dat schept een band. Een video zorgt zorgt daarmee voor vertrouwen en loyaliteit. Drie keer raden wat dát doet met uw online conversie.

 

Video is daarmee één van de sterkste marketing gereedschappen. Een goed filmpje over uw bedrijf gaat verder dan alleen maar ‘leuk’. Wij maken namelijk doelgerichte bedrijfsfilms met een focus op conversie en bereik.

 

Aan een video met weinig views heeft u niets. Daarom zorgen we niet alleen voor een goede bedrijfsfilm, maar – als dat nodig is – maken we ook de bijbehorende advertenties. Zo vertellen we met de film over uw bedrijf, product of dienst niet alleen uw verhaal, we zorgen ook dat deze wordt gehoord!

Droneshots

Originele muziek

Professionele audio

Bereik en conversiegericht

Interviews

Ultra slow motion

Belangrijkste onderdelen voor uw bedrijfsfilm

Uw verhaal

Om te zorgen dat uw boodschap aankomt gebruiken we verschillende technieken. Een van die methodes is storytelling: een effectieve marketingtechniek waarbij we de kijker meer betrokken maken. In marketingtermen hebben we het daarmee over “engagement”.

 

Het verhaal van uw bedrijf verdient het om verteld te worden. Door storytelling zorgen we dat de kijker zich kan verplaatsen in de personages en een binding met uw bedrijf voelt.

Bedrijfsfilms zijn daarmee meer dan ‘slechts’ een filmpje om uw sales pitch of unique selling points te benadrukken. Door de manier waarop wij uw verhaal vertellen, nemen we de kijker mee op reis door uw bedrijf. 

Cinematische kwaliteit

Eerlijk is eerlijk, het oog wil ook wat. U wilt de kijker overtuigen met storytelling én visuals. Wel zo handig dat wij dan de allerbeste apparatuur hebben.

Onze camera’s vangen zelfs de kleinste details. Shot wisselingen op het juiste moment. Muziek, slow-motion of dronevideo shots, daar waar dat van toegevoegde waarde is.

 

Bij ons dus niet het standaard en geijkte, maar juist een bedrijfsfilm met een mooie opbouw van cinematische kwaliteit. Een film die de kijker beetpakt en niet meer loslaat. In onze bedrijfsfilms ligt de focus daarmee op het ontlokken van emotie. . Maar juist de nadruk op die eerlijkheid en oprechtheid wat uw bedrijf zo uniek maakt.

Alle mogelijkheden

Met een professionele film kunt u uw onderneming snel en effectief bij een enorm publiek onder de aandacht brengen. De mogelijkheden van een bedrijfsfilm of promotievideo zijn in principe eindeloos.

 

Van een video op internet tot een film voor in uw showroom of voor gebruik op een beurs. Wanneer de videoproductie op een professionele manier is gefilmd, strak is gemonteerd en tot in de puntjes is verzorgd wint u daarmee enorm aan vertrouwen.

Onze samenwerking begint met een goed gesprek. We komen graag alles te weten over uw bedrijf. Wilt u een bedrijfsfilm laten maken, dan denken we graag met u mee over de kansen en mogelijkheden. Twee weten er zeker meer dan één. U heeft verstand van uw bedrijf, wij over het maken van videocontent voor uw bedrijf.

De draaidag is de dag waarop uw bedrijfsfilm of de videocontent wordt opgenomen. Alle voorbereidingen en het draaiboek komen op de draaidag samen. Een goede voorbereiding is het halve werk. Een draaiboek zorgt dat de opnamen volgens plan verlopen en de doelstellingen worden bereikt. Zo kunnen de opnames van uw bedrijfsfilm al in één dag zijn gedaan.

Tijdens de shoot day nemen we de beelden op. We filmen veel, maar door alleen de beste beelden te kiezen en deze te editen, maken we van het beeldmateriaal een sterke bedrijfsfilm. Het maakt niet uit of de opnames door onszelf zijn gemaakt of dat het beeldmateriaal is dat we nog niet eerder hebben gezien. Praktisch alles kan worden geëdit en worden verwerkt in de video’s voor uw bedrijf.

 

Tijdens het editten kunnen we veel bijschaven. Niet alleen kleur, maar ook compositie, opbouw en het geluid. We zorgen dat de beelden vloeiend in elkaar overlopen en alle losse beelden ogen als één prettig geheel. Zo zorgen we dat de bedrijfsfilm uw verhaal vertelt.

U heeft een bedrijfsfilm gemaakt, en dan? Tijd om te zorgen dat de film gezien wordt door potentiële klanten natuurlijk. Als het gaat over branded videocontent, is het produceren eigenlijk maar een gedeelte van het proces. Wanneer u wilt profiteren van de Return on Investment (ROI) van bedrijfsfilms, dan is een marketingstrategie ook nodig. Wij zorgen van de promotie. YouTube, Facebook, Twitter, LinkedIn of Instagram of toch e-mailmarketing. Het lanceren van de bedrijfsfilm is bij ons in goede handen.

De volgende stap in het maken van uw bedrijfsfilm is het ontwikkelen van een concept. Samen met u plannen en ontwerpen we de inhoud van de bedrijfsvideo. We voegen alle ideeën samen tot een script of scenario waarin alle scènes uit de film voor uw bedrijf worden beschreven.

05

Promoting

04

Editing

03

Shootday

02

Conceptontwikkeling

01

Kennismaken

De stappen naar resultaat

01

Content creatie

We creëren content om uw doelen op een effectieve manier te behalen.

02

Content verspreiding

We zorgen dat uw bedrijfsvideo gezien wordt door potentiële klanten.

03

Resultaat

Bedrijfsvideo’s zorgen voor o.a. meer website bezoekers, betere conversie en meer sales.

Wij zorgen ervoor

dat onze klanten onze klanten blijven

Natuurlijk zijn we niet het enige bedrijf waar u terecht kunt voor het laten maken van een bedrijfsfilm. Sterker nog, concurrentie is er genoeg. Zelf vinden we dat u zeker met ons zou moeten samenwerken. Bij ons bedrijf bent u geen nummer. Wij zijn er niet op gebrand om u zo snel mogelijk ‘te knippen en scheren’ en we houden zeker niet van uurtje-factuurtje.

 

Ons doel is een lange zakelijke relatie. Een samenwerking waarbij we uw bedrijf goed kennen. Waarbij we de voor uw bedrijf behaalde successen samen kunnen vieren met een glas bubbels of gewoon een biertje. Zo’n samenwerking dus. Dat is ons doel en daar werken we hard voor.

We stoppen niet waar anderen stoppen. We gooien de handdoek niet in de ring wanneer het ingewikkeld wordt of wanneer die ene perfecte shot voor uw bedrijfsfilm nog niet hebben gemaakt.

 

De doelen van uw bedrijf, worden simpelweg ook onze doelen. Daarbij zeggen we wat we doen en nog belangrijker, doen we ook wat we zeggen. Voor ons de normaalste zaak van de wereld, maar dat zal onze Zeeuwse natuur wel zijn.

Resultaat

Uniek

Krachtig

DRIVEN BY RESULT

Eén ding waar wij gewoon eerlijk in zijn: de prijs. We werken niet met kant-en-klare pakketten met vaste kosten voor bedrijfsfilms. In plaats daarvan kijken we naar uw vraag en dan in het bijzonder wat echt nodig is om met video resultaat te behalen.

Bij meerdere doelstellingen is het een goed idee om meerdere video’s te maken. De bedrijfsfilm wordt anders ingewikkeld en schiet zijn doel voorbij. 

Eerlijk is eerlijk. Onze doelgerichte en allesomvattende benadering maakt ons niet de goedkoopste. Wilt u dus ‘gewoon’ een goedkope bedrijfsfilm, dan zijn wij misschien geen match. Wij kijken verder dan alleen de video. We zoeken uit waar de beste mogelijkheden voor uw bedrijf liggen en welk verhaal er verteld moet worden om het doel te bereiken
 

95%

Van de consumenten onthoudt een video, in vergelijking met 10% voor tekst

33%

Van de online activiteit wereldwijd is het bekijken van online video´s

100 min

Bekijken mensen per dag video´s online

80%

Gaat de conversie gemiddeld omhoog bij een website, wanneer er een video is toegevoegd

Veelgestelde vragen over bedrijfsfilms

Waarom heeft mijn bedrijf een film nodig?

Video is in 2022 goedkoper dan te maken dan vroeger. Een video vertelt het verhaal over uw bedrijf, de diensten die u levert of uw producten en zorgt dat uw onderneming een herkenbaar gezicht krijgt. Mensen hebben de voorkeur voor bewegend beeld en geluid ten opzichte van tekst. Bovendien is video gemakkelijk te delen op sociale media.

Waarom heeft mijn bedrijf een film nodig?

Wij werken niet met standaardprijzen voor het maken van een bedrijfsfilm. De uiteindelijke kosten hangen af van verschillende factoren, zoals het aantal dagen dat er nodig is voor het filmen, hoeveel tijd er nodig is voor de montage, hoe ingewikkeld het concept is, hoeveel apparatuur er nodig is en er bijvoorbeeld drone beelden gemaakt moeten worden, of er voice-over nodig is of bijvoorbeeld ondertiteling. De kosten kunnen daardoor uiteenlopen van een paar honderd euro tot duizenden euro’s. Wilt u weten wat uw nieuwe bedrijfsfilm kost? Neem gewoon eens (vrijblijvend natuurlijk) contact met ons op.

Waarom zou ik het maken van een bedrijfsvideo uitbesteden? Ik kan ook zelf een filmpje maken, toch?

Even los van de vraag of u de juiste kennis en apparatuur in huis heeft. Wanneer u het maken van de video’s voor uw bedrijf over te laten aan specialisten, kunt u uw doelen sneller bereiken. Wij focussen ons volledig op het creëren van sterke video content. Wanneer u zelf aan de slag gaat, zult u er al snel achter komen dat het maken van echt goede video’s ontzettend tijdrovend is en dat u die tijd niet kunt besteden aan uw bedrijf.

Onze klanten zeggen:

De samenwerking vonden we in 1 woord; super.

Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Johan van der Schelde

Bouwbedrijf van der Schelde

Het laten bouwen van een nieuwe site en het starten met adverteren via social media is een spannend proces, welke keuzes moet je maken?


Wolf online marketing heeft ons gedurende het hele proces heel goed begeleid, met een duidelijk doel en een strakke planning. De eerste resultaten zijn inmiddels zichtbaar en die sluiten mooi aan bij de verwachtingen. Met dank aan Wolf!

Willem van den Brandt

The Innersense

Wij zijn blij met de mannen van Wolf en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Wolf heeft een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Pascalle Vermunt

New Motion

Ik werk graag met de twee wolven van Wolf Marketing en heb ik alle vertrouwen erin dat ze niet alleen fysiotherapiebranche bedrijven van dienst kunnen zijn maar in feite ieder bedrijf dat kampt met personeelstekort en het goed online wegzetten van een onderneming.

Ik zit er nu zelfs samen mee in een vof, dus aan vertrouwen geen gebrek.

Rein-Jan Elenbaas

Fydee Vitae

Eerst zien dan geloven

bottom of page