top of page

Personeelswerving

Klanten is geen probleem, personeel daarentegen... Dit is iets wat wij enorm vaak hebben gehoord in onze gesprekken met onze klanten. Aangezien we alle kanten op kunnen met online marketing, zijn we ons dus daar op gaan richten, en met succes!

Snel schakelen

Bewezen resultaat

Innovatief werken

De manier om personeel te werven

Wij zijn alles behalve een ''normaal'' recruitment bureau, we hebben geen lijst met targets, we hebben geen vaste bedrijven waar we mee werken, bellen ook niet iedereen op om te koppelen aan een nieuw bedrijf en sturen zelfs geen massa berichten rond op LinkedIn.

Wat wij wel doen?  Wij maken een video en foto's van uw bedrijf gericht op uw vacature. Vervolgens gaan wij die niet in een of ander blad zetten of op een site waar niemand hem tegen komt, nee. Wij gaan een social media campagne op zetten om uw nieuwe personeelslid te vinden. 

Bereik de massa

Nieuwe content

Professionele campagne

Landingspagina op maat

Interviews

Succes

HET STAPPENPLAN

CONTENTCREATIE

Content is voor ons misschien wel het allerbelangrijkste voor een geslaagde campagne. Klinkt misschien gek maar toch is het zo. Mensen klikken niet op een standaard advertentie, en zijn snel klaar met een site als er stock foto's worden gebruikt. Wij willen het verhaal van uw bedrijf vertellen, en hierdoor wordt de toekomstige medewerker misschien wel enthousiast over uw bedrijf. Of niet, maar dan was het in de toekomst ook geen goede match geworden.

WEBDESIGN

Nu de toekomstige werknemer heeft geklikt op de advertentie komt hij op de landingspagina. Hier begint het werk van interesse omzetten in een sollicitatie. Hiervoor moeten we de toekomst werknemer enthousiast maken over werken bij jouw bedrijf. Daarnaast moeten we de drempel verlagen om daadwerkelijk te solliciteren.

ONLINE CAMPAGNE

Mensen bereiken die ook daadwerkelijk geïnteresseerd zijn en bij uw bedrijf passen. Tegenwoordig kan het. Niet simpel op tv of in een krant, maar precies de doelgroep zoeken die je wilt laten werken voor je bedrijf.

Dat vroegen wij ons ook af, toen 2 van onze klanten vroegen of wij iets voor ze konden betekenen, op het gebied van recruiting. Ze waren eigenlijk ten einde raad, er was al geadverteerd in kranten, ze hadden zelf al een social media post gemaakt en hadden al hulp in geschakeld van vacturebanken.

 

Maar niet geschoten is altijd mis. Dit waren al onze klanten dus we hadden de foto's en video's gemaakt voor de websites.

 

Tot onze verbazing hadden wij alleen direct resultaat!

Voor Pannekoek Sloopwerken hadden wij binnen 3 weken 4 solicitanten voor de vacature sloopwerker, iemand die dus echt alleen met zijn handen werkt!

Voor Koelbedrijf Buijsrogge hadden we in de eerste 2 weken al direct 4 solicitanten voor de vacature all round koelchef( blijkbaar zijn er toch nog technische mensen beschikbaar)!

Het aller belangrijkste voor een succesvolle recruitment campagne, zal zijn het monitoren van de resultaten.

Laten wij daar nou net gespecialiseerd in zijn. We gebruiken social media campagne's al lange tijd om producten of diensten te promoten.

Voor onszelf, maar zeker ook voor onze klanten. 

Met recruitment is het in principe hetzelfde kunstje. Wij zorgen er dus voor dat u met zo min mogelijk kosten, zoveel mogelijk bereik kan halen.

Zoals we wel vaker zeggen. Content is king. Ook als het om personeelswerving gaat.

Wij wensen u veel succes met het aannemen van uw nieuwe werknemer!

Onze campagne's zijn volledig gericht op Social Media. Op Social Media kunnen wij namelijk precies targetten op de eventuele mensen die geïnteresseerd zouden zijn in uw vacture.

Met de data die we daar mee op doen kunnen wij heel gemakkelijk in een paar weken tijd tienduizenden mensen bereiken.

Het is dus niet alleen goed voor het zoeken van personeel, maar uw naamsbekendheid krijgt ook nog eens een echte boost.

05

Aannemen

04

Content is king

03

Personeelswerving en data

02

Recruitment op Social Media

01

Hoe is dat mogelijk in deze markt?

Opvallen, boeien & 
triggeren

01

02

03

ONZE KLANTEN BLIJVEN ONZE KLANTEN

Het allerbelangrijkste voor ons is een goede werkrelatie, er komt veel bij een campagne kijken en we zullen elkaar veel zien. Gelukkig zit dat meestal wel goed. 

Onze klanten blijven daadwerkelijk onze klanten. We zijn voor sommige bezig met de zesde campagne. Ja das niet inderdaad niet niks haha.

Bent u klaar met alle vacature banken, normale recruitment bureau's?

Wij zijn zo zeker van onze zaak dat wij het zelfs durven aan te gaan om pas betaald te worden bij resultaat.

Doe is een bakkie met ons, kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Resultaat

Uniek

Krachtig

DRIVEN BY RESULT

Allemaal leuk en aardig, maar werkt dit nou echt? Goede vraag, en gelukkig hebben we de cijfers om het te onderbouwen. Scheelt toch wel.

100+

Sollicitanten, and counting

10.000

Geïnteresseerden

330.000

Mensen bereikt

10+

Verschillende campagne's

Veelgestelde vragen over personeelswerving

Kunnen jullie resultaat garanderen?

Nee, dat doen wij niet (naar onze bescheiden mening zou geen enkel online marketing bureau dit moeten doen). Elk project is voor ons anders en vereist maatwerk. Tot nu toe is wel ongeveer elke campagne geslaagd. Just saying..

Wat is een goede advertentie voor personeelswerving?

Mensen zijn lekker aan het scrollen om Instagram of facebook en zijn op dat moment niet opzoek naar vacatures. Daarom moet een advertentie goed in elkaar zitten om daadwerkelijk resultaat op te leveren.

Een goede advertentie voldoet aan 3 voorwaarden:

Het pakt de aandacht: Toekomstige medewerkers moeten stoppen met scrollen en de advertentie bekijken.

Interesse wekken: Nu we de aandacht van de doelgroep hebben moeten ze enthousiast worden over de vacature.

Aanzetten tot actie: Er is aandacht en interesse maar nu moet er nog een actie komen. Het is makkelijk om dit uit te stellen en gewoon weer verder te scrollen. Dit moet worden voorkomen.

Waar voldoet een goede landingspagina aan voor personeelswerving?

Nu de toekomstige werknemer heeft geklikt op de advertentie komt hij op de langingspagina. Hier begint het werk van interesse omzetten in een sollicitatie. Hiervoor moeten we de toekomst werknemer enthousiast maken over werken bij jouw bedrijf. Daarnaast moeten we de drempel verlagen om daadwerkelijk te solliciteren.

Maar hoe doen we dat?

Op de landingspagina staat een kort overzicht met meer informatie over de vacature. Belangrijk is om de aandacht vast te houden. Anders is de doelgroep zo weer verder aan het scrollen op Instagram. Dit doen we door een kort meer informatie te geven over de vacature. Mensen lezen geen lange formele teksten op een website. De teksten zijn daardoor luchtig geschreven met een vleugje humor.

Daarnaast is de vacature foto een lachende werknemer. Daarmee anticiperen we op het plezier van werken bij het bedrijf. En als laatste komt er een kort contactformulier. Dus niet solliciteren met uitgebreide brieven en cv's, maar kort je gegevens invullen en zo de gesprekken beginnen. Dit zorgt ervoor dat de drempel naar solliciteren een stuk lager wordt.

Pannekoek Sloopbedrijf

Iemand die echt met zijn handen wilt werken? Waar vind je die nog?

-
24 Sollicitanten

24

New Motion

Na 2 weken kon de campagne weer uit. Waarom? Al direct 6 goede kandidaten, waar er al direct 1 van kon beginnen.

-
12 Sollicitanten

1

De Vlieger

Een echte ouderwetse monteur die je nog kan opleiden, dat was het doel, redelijk gelukt aangezien er direct iemand is aangenomen op deze functie.

-
150.000 mensen bereikt

7

Boerderijwinkel Buijsrogge

Geen zaken doen met je familie? Boerderijwinkel Buijsrogge zocht een nieuwe manager, maar hadden nog niet bepaald beet. Anders proberen wij een keertje iets, nou zie hier het resultaat..

-
Direct aangenomen

10

WERVINGS

PROJECTEN

Prijzen

Misschien niet helemaal wat je gewend bent, maar wij geven de prijzen van te voren al. We hebben nu al genoeg ervaring om al onze expertises in 3 pakketten te kunnen stoppen. Is het veel geld? Ja (een recruitment bureau echter ook). Plus je krijgt waar voor je geld, het is ook niet voor niks dat onze klanten telkens terugkomen voor nieuwe campagne's.

Heb je een idee om het anders te doen? Dat kan, wij staan voor alles open en plannen kunnen gewijzigd worden.

 

Bel ons ff op of stuur een mailtje anders!

MEEST GEKOZEN

Het volledige pakket!

Op aanvraag

We geven graag direct prijzen, alleen dit pakket is volledig maatwerk (vandaar ook het meest gekozen). Je krijgt dan een hele nieuwe website, werkenbij video en campagne volledig op maat. Maar dan beginnen we eerst even met een bakkie!

Werkenbij website

Gehele dag content creatie

Campagne creatie

Online campagne

Werkenbij video

Vacature video

Het kleine pakket

€2.000,-

Dit is het minimale wat wij willen leveren, minder doen we ook niet. Waarom? Wij geloven dat dit ook echt nodig is om überhaupt kans te maken op nieuwe werknemers. Is het op deze manier al wel eens gelukt? Jazeker! 

Content wordt aangeleverd door jou!

Campagnecreatie

Landingspagina op onze site

Online adverteren

Het grote pakket

€3.500

Kijk, hier kan je mee thuiskomen. Super strakke content, campagne en landingspagina op maat. Opvallen en anders zijn dan de conculega. Dat gaat verschil maken. 

Dagdeel content creatie

Vacaturevideo

Landingspagina op onze site

Campagne creatie

Online campagne

bottom of page