DJI_0155.jpg

Fotografie Vlissingen

Professionele fotografie voor uw bedrijf in Vlissingen

Fotografie in Vlissingen

Een paar weken geleden had ik een afspraak met een vriendin. Ze had al jaren een eigen bedrijf, maar was gefrustreerd door hoe haar website eruitzag. Haar foto's waren allemaal wazig en genomen vanuit vreemde hoeken die nooit de ware schoonheid van haar winkelgevel lieten zien of wat ze binnen verkocht.

 

Wij bespraken hoe belangrijk fotografie is voor bedrijven als het hare om haar beste kwaliteiten te laten zien. Dus bedachten Wiljan en ik een plan om professionele foto’s van haar bedrijf te maken die er zowel online als uitgeprint fantastisch uit zouden zien. Wij haalden onze camera’s tevoorschijn en namen foto's...niet geposeerd, maar heel ontspannen en spontaan.

 

In een wereld waarin we allemaal direct herkenbaar zijn, is persoonlijke fotografie de sleutel tot het opbouwen van relaties. Stel uzelf en uw bedrijf in Vlissingen voor met een onvergetelijke fotografie voor klanten die meer willen dan de zoveelste gezichtsloze zakelijke transactie!

IMG_0928.jpg
IMG_0218.jpg

Foto’s creëren vertrouwen in uw bedrijf

Het belang van fotografie voor uw bedrijf of merk in Vlissingen

Om succesvol te zijn, moet uw bedrijf zich in het best mogelijke licht presenteren. Een mooi logo en merkidentiteit zijn essentieel voor succes, maar zonder boeiende foto's die uw persoonlijkheid uitstralen zult u nooit echt op een emotioneel niveau contact maken met klanten.

 

Wij bij Wolf Online Marketing zijn er in gespecialiseerd om ervoor te zorgen dat elke foto positieve energie uitstraalt zodat uw klanten zich kunnen identificeren met uw bedrijf in Vlissingen.

Allround fotografie in Vlissingen– Documentair of portretten?

Om de fotografie voor uw bedrijf in Vlissingen op maat te maken, spreken we eerst persoonlijk met een kopje koffie erbij uw wensen door. Daarna gaan wij direct aan de slag met een offerte en laden we onze camera’s op.

 

We kunnen onze fotografie in Vlissingen op vele verschillende manieren uitvoeren. Bij ons wordt er niet geposeerd. Wij leggen de werkzaamheden vast zoals ze zijn: Vuile handen, zweetdruppels, koffiekringen op de vergadertafel – klanten moeten kunnen zien dat er hier mensen aan het werk zijn.

 

We fotograferen het exterieur van uw bedrijfspand, geven een kijkje in uw organisatie, leggen bedrijfsevenementen voor altijd vast op foto’s. We zetten uw product of dienst in de spotlight en vinden het perfecte plaatje voor uw persbericht. Met mooie portretfoto’s van uw medewerkers op de website of LinkedIn bent u altijd een eyecatcher. Met krachtige, commerciële foto’s die hun doel zeker niet missen, heeft u al snel een streepje voor op de concurrentie. Wij zorgen voor een allround-bedrijfsfotografie.

 

Welke manier(en) u ook kiest, wij garanderen dat het iets nieuws zal zijn!

 

Neem maar eens een kijkje in ons portfolio, zo krijgt u een mooie indruk van wat mogelijk is.

IMG_0219.jpg

Belangrijke vragen vóór, tijdens en na de fotoshoot voor uw bedrijf in Vlissingen

IMG_2023.jpg

Wij hebben echt een hekel aan op de foto gaan.
Is dit een probleem?

Geen zorgen!

Dit is de perfecte gelegenheid om in de schijnwerpers te staan zonder dat u zichzelf hoeft te schamen. Een fotoshoot met alle medewerkers maakt dit veel gemakkelijker; jullie gaan gewoon jullie werk doen terwijl wij het allemaal documenteren vanachter onze camera’s.

 

Wij zorgen voor een aangename sfeer waarin niemand bang hoeft te zijn.

IMG_9939 - kopie.jpg

We willen graag verschillende soorten van fotografie bij ons in Vlissingen. Kan dit gecombineerd worden?

Absoluut! In feite maken wij altijd tijd voor een goede teamfoto.

Wij zijn het type fotografen dat ervoor zorgt dat onze klanten precies krijgen wat ze willen. Wij overleggen van tevoren met u over uw behoeften en wensen, en maken dan een offerte die voor ons beiden geschikt is!

Wij houden ervan om op maat gemaakte portfolio's te maken, dus laten we eens praten over hoe we er samen een kunnen maken van begin tot eind... we zullen iets geweldigs voor ons tweeën maken!

IMG_1299.jpg

Hoelang duurt het voordat we de foto’s kunnen gebruiken?

Na onze shooting-day gaan we zo snel mogelijk door alle kiekjes. We selecteren, bewerken en knutselen wat. Binnen een week hebt u de foto's bij u. Als er foto's zijn die u sneller nodig hebt, laat het ons dan tijdig weten, zodat we ruimte in onze agenda’s vrij kunnen maken.

IMG_1036.jpg

Hoe zit het eigenlijk met licenties?

We houden van onze foto's. En we willen dat u ook van onze foto's houdt.

 

Daarom krijgt u de volledige rechten over alle foto's. Geen ingewikkelde copyright regels en dat soort dingen. Zo maken we het makkelijker voor ons allebei.

IMG_7623.jpg

Welke kleding is mooi om te dragen tijdens de fotoshoot?

U moet zich altijd op uw gemak voelen als u voor de camera staat, dus draag kleding waarin uw persoonlijkheid naar voren komt.

DSC01968.jpg

Hoelang duurt een fotoshoot gemiddeld?

Een fotoshoot is voor u een gelegenheid om herinneringen te creëren. De tijd die nodig is, hangt af van veel factoren, zoals het soort foto's dat we gaan maken en hoeveel mensen er in één keer bij het project betrokken zijn.

De tijd is voor ons persoonlijk niet zo belangrijk. Het is belangrijker om leuke foto’s en herinneringen te maken. Soms lukt dit in een uurtje en soms duurt het iets langer, geen probleem!

Bedrijfsvideo Zeeland.jpg

Yes, dubbel yes. Bedrijfsfilmografie is een kunst op zich die u beter door een videograaf kunt laten maken. Toevallig zijn we dat ook. Haha. Mocht u dus zo iemand zoeken, vraag ons graag om hulp. Wij kunnen u altijd in de goede richting wijzen.

Nog een paar voorbeelden dan:

IMG_0461.jpg

Wolf Online Marketing fotografie in Vlissingen

Wolf Online Marketing is een full service marketing bureau gevestigd in Goes. Wij zijn gespecialiseerd in fotografie voor zakelijke websites, evenals social media en SEO.

 

Fotografie is een belangrijk onderdeel van het succes van de website of blog van elk bedrijf. We hebben al met bedrijven in heel Nederland samengewerkt om hen te helpen hun merkidentiteit te ontwikkelen door middel van fotografie. Als u in Vlissingen gevestigd bent en meer informatie wilt over onze diensten, neem dan contact met ons op! We zouden u graag helpen.