top of page

Videoproductie

Professionele videoproductie laten maken? Wij zijn gespecialiseerd in productie van video’s. Van het uitwerken van de storyline, het filmen, monteren en vervolgen een online strategie video inzetten voor het behalen van het beoogde resultaat. Full service video productie dus.

Wat hebben succesvolle bedrijven met elkaar gemeen? Ze worden gezien! Een videoproductie is dan ook de ideale manier om aandacht voor uw bedrijf te creëren.


Samen met u gaan we aan de slag en bepalen we de kern van uw videoproductie. Natuurlijk met uw doelstellingen daarbij als uitgangspunt. Het vormt de basis voor de ‘story’ van de video en daarna gaan we met uw videoproductie aan de slag.


Benieuwd naar onze voorbeelden van videoproducties?

Snelle leveringstijden

Verschillende budgetopties

Altijd origineel en rechtenvrij

Voordelen van videoproductie

Een videoproductie is een film of video gemaakt om uitleg te geven, een boodschap over te brengen, te inspireren of juist over te laten gaat tot actie (conversie). Een video is perfect voor uw bedrijf. Niet alleen voor het verleiden én daarna vasthouden van klanten, maar ook bijvoorbeeld voor het werven van personeel.


Dat maakt dat een videoproductie zakelijk gezien een krachtig middel en in 2022 eigenlijk een onmisbaar onderdeel van uw marketing en communicatie. Bovendien is het met video een stuk gemakkelijker dan met tekst om de sfeer en beleving van uw bedrijf over te brengen. Dat biedt dus veel voordelen.


De overgrote meerderheid van de marketeers die besluiten om video in te zetten, blijven dat voor de daaropvolgende campagnes ook doen. De bezoekers van uw website hebben een voorkeur voor video boven lange teksten. Een videoproductie zet daarom sneller aan tot actie én bovendien blijft een video kijkende websitebezoeker veel langer ‘plakken’ op de pagina.


U zet een videoproductie dus niet alleen in om uw bedrijf te ‘showen’, maar het is ideaal om een e-mail campagne te versterken of website conversie verhogen. Een overtuigende video(productie) maakt uw bedrijf simpelweg onweerstaanbaar.

Droneshots

Originele muziek

Professionele audio

Bereik en conversiegericht

Interviews

Ultra slow motion

Benieuwd naar onze tarieven voor een bedrijfsfilm?

Laat uw e-mailadres achter en u heeft direct onze tarieven in de mailbox! Wel zo makkelijk toch.

Hij zit zo in uw mail!

Eerst zien dan geloven

Videoproductie op maat

Doelgerichte videoproducties

Ons brein krijgt dagelijks een enorme hoeveelheid informatie te verwerken. We hebben daarom geleerd om snel te beslissen. Het is dan ook belangrijk om niet alleen de aandacht te pakken, maar deze daarna ook vast te houden. Wolf Content Marketing is gespecialiseerd in videoproducties met de focus op engagement en conversie. Wij vertellen uw verhaal en zorgen dat uw videoproductie de juiste emotie en beleving bij de kijker oproept.


Op uw website kunt u natuurlijk wel zeggen dat u de beste bent. Laat het maar zien dan ook. Met een professionele videoproductie brengen we alles haarfijn in beeld. Onze videoproducties zorgen dat u uw merk kunt positioneren of kunt laten zien in welke behoefte uw producten voorzien.

Maatwerk videoproductie

Met behulp van een videoproductie kan u informatie overbrengen. Dat kan kort en bondig en door storytelling toe te passen wordt uw videoproductie boeiend en persuasief. Mensen herinneren een interessante video veel gemakkelijker dan lange tekst met veel feiten.

Wolf Content Marketing is gespecialiseerd in maatwerk videoproducties. We creëren video content die perfect aansluit op uw doelgroep. Het soort video kan verschillen. Dat is namelijk afhankelijk van het doel dat u wilt bereiken. Wilt u bijvoorbeeld uw product uitleggen, dan kan dat met een animatievideo of denkt u dat uw klanten meer zitten te wachten op uw toelichting, dan kan ook dat het onderwerp zijn van de videoproductie.

Het is belangrijk dat de video antwoorden geeft op de belangrijkste vragen van de kijker en hen te stimuleren om de volgende stap te nemen. Dat is voor iedere bedrijf anders en daarom wordt iedere videoproductie op maat gemaakt.


Alle mogelijkheden

Natuurlijk kunt u ook zelf met uw mobieltje aan de slag voor een videoproductie. Goedkoop natuurlijk, dat wel. De realiteit is wel dat een minder goede video snel zal worden weggeklikt. Om de aandacht van de kijker te grijpen en deze daarna ook vast te kunnen houden is het belangrijk dat de videoproductie van zeer hoge kwaliteit is.

Een succesvolle video (productie) moet daarom niet alleen zo cinematisch mogelijk worden gefilmd, maar er is ook een goed verhaal nodig. Niet dat uw verhaal niet goed is natuurlijk, maar wij weten als geen ander hoe we uw doelgroep kunnen boeien. Zorg dus dat uw videoproductie de wow factor heeft en maak van de kijkers uiteindelijk kopers.

Resultaatgedreven videoproductie

Het is een goed idee om video in te zetten voor het overbrengen van uw boodschap. Met behulp van video kunt u bijvoorbeeld uw naamsbekendheid vergroten, een product of dienst lanceren, of klanten aansporen tot een vervolgstap (conversie verbeteren).

Het doel van de video kan hetzelfde zijn, maar uiteindelijk is ieder bedrijf verschillend. En daarom is iedereen videoproductie altijd maatwerk. Bovendien verzorgen we niet alleen het maken van uw videocontent, maar zorgen we er ook voor dat deze gezien wordt door uw doelgroep. Uw video's bereiken zo pijlsnel hun doel.

95%

Van de consumenten onthoudt een video, in vergelijking met 10% voor tekst

33%

Van de online activiteit wereldwijd is het bekijken van online video´s

100 min

Bekijken mensen per dag video´s online

80%

Gaat de conversie gemiddeld omhoog bij een website, wanneer er een video is toegevoegd

Een videoproductie begint niet met filmen, maar wat ons betreft gewoon aan de keukentafel met een kop koffie en een goed gesprek. Voorafgaand aan de productie bespreken we hoe de video(s) eruit komen te zien. We beginnen vaak met een stevige brainstorm sessie. Hierbij vertalen we de wensen en eisen die u aan de videoproductie stelt naar de vormgeving van de video en de boodschap die we willen overbrengen. We schaven net zo lang aan het plan totdat er een storyboard of draaiboek ligt dat staat als een huis.

In de productiefase wordt uw video echt ontwikkeld. De opnames vinden plaats bij u op het bedrijf, in een studio of op een andere locatie. Is er een animatie nodig, dan wordt deze geanimeerd.

Om te zorgen voor een sterke videoproductie, zal het opgenomen materiaal nog moeten worden gemonteerd. Wij noemen dit post-productie. Een belangrijke stap in het proces naar een succesvolle video. Beeldeffecten, voice-over, audio en muziek worden toegevoegd aan de video. Het kan ook zijn dat we interactie in de video toevoegen om de kijker zo direct naar de volgende logische stap te sturen.

Uw video is klaar om bekeken te worden. Een videoproductie maakt u meestal niet ‘gewoon omdat het leuk is’. U laat een video maken voor het behalen van (marketing) doelen. Resultaat wilt u zien.

Om een video succesvol te laten zijn, zal deze goed moeten worden bekeken. Bij voorkeur natuurlijk ook door precies de juiste doelgroep. Dat zijn uw (toekomstige) klanten. Een belangrijke vraag daarbij is: waar zijn de video’s te zien en hoe is het resultaat van uw videoproductie te meten? Wij zijn uw fullservice partner in content marketing. Wij doen de promotie van uw film en zorgen dat u wordt gezien door het grote publiek van Facebook, Youtube of LinkedIn. En we hebben de expertise in huis om het hele proces te monitoren en (wanneer dat nodig is) verder te optimaliseren. Zo wordt uw videoproductie zeker succesvol.

Wanneer we samen aan de slag gaan met uw videoproductie, denken we natuurlijk ook mee over de mogelijkheden en de kansen voor uw bedrijf. Heeft u zelf al goed idee, dan is dat natuurlijk mooi. Zo niet, ook geen probleem. Bij al uw video(producties) krijgt u onze creativiteit er namelijk ook bij.

Daarbij onderzoeken we waar de kansen voor uw bedrijf liggen en wat mogelijk is binnen het beoogde budget en de technische mogelijkheden. Daarbij kunnen we uw input goed gebruiken, want hoewel wij alles weten over het maken van videoproducties, weet u natuurlijk alles over uw bedrijf en producten.

05

Laat het zien

04

Editing (montage)

03

Opnemen videoproductie

02

Van goed idee tot video

01

Het begint met ‘een bakkie’

Succesvol video’s laten maken in 3 stappen

01

Pre-productie

Een goede voorbereiding is het halve werk. Van briefing en brainstorm naar een concreet plan.

02

Content verspreiding

We zorgen dat uw bedrijfsvideo gezien wordt door potentiële klanten.

03

Resultaat

Bedrijfsvideo’s zorgen voor o.a. meer website bezoekers, betere conversie en meer sales.

Wij zorgen ervoor

dat onze klanten onze klanten blijven

Natuurlijk zijn we niet het enige bedrijf waar u terecht kunt voor het laten maken van een bedrijfsfilm. Sterker nog, concurrentie is er genoeg. Zelf vinden we dat u zeker met ons zou moeten samenwerken. Bij ons bedrijf bent u geen nummer. Wij zijn er niet op gebrand om u zo snel mogelijk ‘te knippen en scheren’ en we houden zeker niet van uurtje-factuurtje.

 

Ons doel is een lange zakelijke relatie. Een samenwerking waarbij we uw bedrijf goed kennen. Waarbij we de voor uw bedrijf behaalde successen samen kunnen vieren met een glas bubbels of gewoon een biertje. Zo’n samenwerking dus. Dat is ons doel en daar werken we hard voor.

We stoppen niet waar anderen stoppen. We gooien de handdoek niet in de ring wanneer het ingewikkeld wordt of wanneer die ene perfecte shot voor uw bedrijfsfilm nog niet hebben gemaakt.

 

De doelen van uw bedrijf, worden simpelweg ook onze doelen. Daarbij zeggen we wat we doen en nog belangrijker, doen we ook wat we zeggen. Voor ons de normaalste zaak van de wereld, maar dat zal onze Zeeuwse natuur wel zijn.

Resultaat

Uniek

Krachtig

Veelgestelde vragen over bedrijfsfilms

Hoe haal ik een goed resultaat met videoproducties?

Wat is er nodig voor een videoproductie?

Waarom zou ik een videoproductie laten maken?

Zelf doen of videoproductie uitbesteden?

Een video inzetten voor het onder de aandacht brengen van uw bedrijf of product biedt veel voordelen, maar het is erg belangrijk dat u weet wie uw doelgroep is, wat zij belangrijk vinden en wat hun interesses zijn.

Het doel is om een videoproductie te maken die zichtbaar is voor de juiste soort kijkers en dat er (positieve) resultaten worden behaald. Ook moet de video een bepaald doel hebben, want het concept is belangrijk voor het uiteindelijke eindresultaat.

Ook is de distributie van uw videoproductie belangrijk. Heeft u een goede video, dan is het eeuwig zonde wanneer de online kanalen niet optimaal benut worden. Wij kunnen u helpen om een video content strategie te ontwikkelen die zorgt dat de video aan uw doelgroep wordt aangeboden.

Laat u een video voor uw bedrijf maken, dan is het in de eerste plaats belangrijk om goed te bedenken wat het doel is van de video. Wilt u een nieuwe markt aanboren? Vergroten van de merkbekendheid? Of wilt u de video op de website plaatsen, bijvoorbeeld om de conversie te verbeteren. Het doel van de videoproductie heeft een grote invloed op het concept van de video.

Welk doel u ook voor ogen heeft. Bij Wolf Content Marketing zijn we gespecialiseerd in videoproducties, van A tot en met Z. We gaan met u in overleg over het doel van de video en brengen de doelgroep in kaart. Op basis daarvan gaan we aan de slag om het concept te ontwikkelen dat past bij uw bedrijf en dat staat als een huis.

We formuleren een duidelijke boodschap en schrijven het script. Vanzelfsprekend staan we daarbij ook open voor uw input. Zo werken we stap voor stap naar het gewenste eindresultaat.

Een video is een uitstekende manier om op te vallen en uw (potentiële) klanten kennis te laten maken met uw bedrijf. Door te kiezen voor een videoproductie kunt u op een laagdrempelige manier met video laten zien wat uw aanbod is, wie u bent, meer vertellen over de geschiedenis van uw bedrijf en wat voor uw bedrijf belangrijk is. Video roept emotie op en dat trekt de aandacht. Het laten maken van video voor uw bedrijf zorgt dan ook voor versterking van uw merk en vergroot de naamsbekendheid. Bijkomend voordeel is dat Google voorkeur heeft voor video, waardoor u ook direct aan de vindbaarheid van uw website werkt.

Misschien heeft u er over nagedacht om video in te zetten voor uw bedrijf. Misschien heeft u zelfs al geprobeerd om zelf iets te maken, maar bleek het eindresultaat tegen te vallen of kostte u het simpelweg veel te veel tijd, te veel energie of misschien teveel geld. Schakelt u Wolf Content Marketing in, dan bent u in een klap ontzorgt. Wij regelen (bijna) alles en die tijd die u daarmee bespaart, kunt u weer stoppen in uw onderneming.

En waar anderen werken met kant-en-klare pakketten of standaard filmpjes, krijgt u door het proces uit te besteden aan ons een video van hoge kwaliteit die ook nog eens gezien wordt door uw doelgroep. Wij weten zeker dat onze videoproducties u daarom helpen onderscheiden en dat u daarmee uw doelen kunt bereiken. Waarom zou u het zelf doen, wanneer uitbesteden van de videoproductie u zoveel meerwaarde oplevert.

bottom of page