top of page

Promotiefilm laten maken

Om uw product of service onder de aandacht te brengen kunt u het zelf van de daken schreeuwen. Maar wat dacht u van een promotiefilm laten maken? Film is de ideale manier om op te vallen. Bovendien zijn de mogelijkheden voor het laten maken van een promotiefilm eindeloos.

Zelf zien hoe onze films ervoor zorgen dat uw bedrijf op zal vallen?

Snelle leveringstijden

Verschillende budgetopties

Altijd origineel en rechtenvrij

Resultaatgerichte promotiefilm

Promotiefilms zijn effectief. Logisch ook, want mensen hebben een voorkeur voor bewegend beeld. Marketing onderzoeken laten zien dat 9 op de 10 marketeers meer verkeer naar hun website krijgt dankzij video en ruim driekwart van de bedrijven ervaart dat een promotiefilm zorgt voor meer verkopen.

Inzetten van een promotievideo is dan ook de perfecte manier om een nieuw product te lanceren of de meerwaarde van uw producten of diensten te benadrukken.

Een promotiefilm laten maken zorgt dat uw bedrijf op een unieke manier in beeld kan worden gebracht. Dat helpt u onderscheiden van de concurrentie. En met een korte, krachtige promotievideo kunt u duidelijk maken dat uw product of dienst de beste keuze voor de klant is. En bovendien geeft een promotiefilm uw bedrijf een herkenbaar gezicht. Dat zorgt voor meer vertrouwen en loyalere klanten.

Droneshots

Originele muziek

Professionele audio

Bereik en conversiegericht

Interviews

Ultra slow motion

Eerst zien dan geloven

Waarom een promotiefilm laten maken?

Promotiefilm helpt overtuigen

Het laten maken van een promotiefilm is maatwerk. Een video wordt ingezet om uw verhaal te vertellen en dat verhaal is uniek. En om dat op een boeiende manier over te brengen op uw doelgroep, maken we gebruik van storytelling.


Een promotiefilm is dan ook veel meer dan gewoon een simpele film over uw bedrijf. En ja, natuurlijk kunt u tegenwoordig gemakkelijk zelf iets opnemen. Grote kans dat het eindresultaat alleen niet helemaal is wat u in gedachten had. Opnemen van een promotiefilm vraagt niet alleen flinke portie creativiteit en een vaste hand, maar ook veel (technische kennis) over de opbouw van een goede bedrijfsfilm en post-productie. Pakt u de het laten maken van een promotiefilm dus meteen goed aan, kies er dan voor de promotiefilm te laten maken door professionals. Ons bijvoorbeeld.

Cinematische kwaliteit

Grote merken zijn al lang overtuigd van de kracht van promotiefilms. Ze trekken alle registers open om de doelgroep te betrekken bij hun merk. De snelle groei van sociale media en de daarbij behorende kansen om gezien te worden, zorgt dat steeds meer bedrijven promotiefilms inzetten. Ook voor uw bedrijf kunnen wij een aantrekkelijke promotiefilm produceren. Professioneel gefilmd, met sterke visuals en een intrigerende storytelling tegen aantrekkelijke kosten.

Laat u ons uw promotiefilm maken. Ons doel is uw bedrijf, product of dienst op een zo authentiek mogelijk manier vast te leggen. Daarvoor trekken we alles uit de kast. Strakke montage, voice-over, muziek, slomo’s en zelfs onze drone kan worden ingevlogen. We hebben alle mogelijkheden in huis om het laten maken van een promotiefilm tot een succes te maken.

Breed inzetbaar

Een promotiefilm ligt dicht bij een commercial of een bedrijfsfilm, maar is wel degelijk verschillend. Promotiefilms zijn perfect om uw product of dienst onder de aandacht te brengen. Ze zijn daardoor ideaal als pre-roll op YouTube of als sponsored content op Facebook. Promotiefilms zijn zelfs inzetbaar als tv-reclame. En waar een bedrijfsreportage al snel meer richting branded content gaat, is een professionele promotiefilm laten maken ideaal om uw boodschap op een overtuigende manier (persuasief) te communiceren. Doelgericht, to the point en herhalend.


DRIVEN BY RESULT

Onze werkwijze is gekend om de resultaatgedreven aanpak. Wilt u een goede promotiefilm laten maken, dan is dat voor ons altijd maatwerk. We werken niet met vaste pakketten, maar bekijken wat er nodig is om voor u het gewenste doel te bereiken. We komen dus niet alleen ‘even’ filmen, maar door het laten maken van een promotiefilm door Wolf Content Marketing, kiest u voor een doelgerichte oplossing.

De service die we bieden gaat verder dan alleen het maken van een promotiefilm. Film is voor ons een middel om uw doelstellingen te bereiken en geen doel op zich. U krijgt bij ons meer dan alleen promotiefilm laten maken, u krijgt er ook onze full-service online marketing aanpak bij.

95%

Van de consumenten onthoudt een video, in vergelijking met 10% voor tekst

33%

Van de online activiteit wereldwijd is het bekijken van online video´s

100 min

Bekijken mensen per dag video´s online

80%

Gaat de conversie gemiddeld omhoog bij een website, wanneer er een video is toegevoegd

Een promotiefilm laten maken, dat doet u om uw product of service op te laten vallen. Daarvoor is het belangrijk dat we de ‘ziel’ van uw bedrijf kunnen overbrengen. Die zullen we eerst zelf moeten beleven en dat kan onmogelijk op afstand. Laten maken van een begint daarom altijd eerst met een goed gesprek. Daarin bespreken we uw wensen en ideeën. Het resultaat van deze brainstorm smeden we om tot concreet plan. U weet zo precies wat u van het laten maken van een promotiefilm kunt verwachten. Een promotiefilm laten maken kunt u dus gerust aan ons overlaten.

Op de afgesproken dag komen we bij u langs voor het maken van de promotiefilm. Goede voorbereiding is altijd het halve werk. Onze planning en draaiboek zorgt ervoor dat het opnemen soepel verloopt. Vaak is het maken van de promotiefilm dan ook al binnen één dag afgerond.

We maken veel opnames voor uw bedrijfsfilm. Niet alles daarvan zal uiteindelijk worden gebruikt in de video. Omdat de video niet te lang mag worden, gebruiken we alleen de allersterkste beelden. Liever kort en overtuigend, dan langdradig met kans op wegklikken. Bij edit zorgen we dat de beelden soepeltjes in elkaar overlopen, strak ogen én dat de boodschap van de promotiefilm duidelijk is. Zo zorgen we dat het laten maken van een promotiefilm bijdraagt aan het behalen van uw marketingdoelen.

Een promotiefilm laten maken is geen doel op zich. Opvallen en meer klanten scoren is dat wel. Wilt u dus profiteren van uw investering in een bedrijfsfilm, dan heeft u ook een goede strategie nodig om onder de aandacht te komen bij uw doelgroep. Wij zijn gespecialiseerd in content marketing. U kunt bij ons niet alleen een promotiefilm laten maken, maar we zorgen ook dat deze wordt gezien.Een promotiefilm laten maken, dat doet u om uw product of service op te laten vallen. Daarvoor is het belangrijk dat we de ‘ziel’ van uw bedrijf kunnen overbrengen. Die zullen we eerst zelf moeten beleven en dat kan onmogelijk op afstand. Laten maken van een begint daarom altijd eerst met een goed gesprek. Daarin bespreken we uw wensen en ideeën. Het resultaat van deze brainstorm smeden we om tot concreet plan. U weet zo precies wat u van het laten maken van een promotiefilm kunt verwachten. Een promotiefilm laten maken kunt u dus gerust aan ons overlaten.

Op de afgesproken dag komen we bij u langs voor het maken van de promotiefilm. Goede voorbereiding is altijd het halve werk. Onze planning en draaiboek zorgt ervoor dat het opnemen soepel verloopt. Vaak is het maken van de promotiefilm dan ook al binnen één dag afgerond.

We maken veel opnames voor uw bedrijfsfilm. Niet alles daarvan zal uiteindelijk worden gebruikt in de video. Omdat de video niet te lang mag worden, gebruiken we alleen de allersterkste beelden. Liever kort en overtuigend, dan langdradig met kans op wegklikken. Bij edit zorgen we dat de beelden soepeltjes in elkaar overlopen, strak ogen én dat de boodschap van de promotiefilm duidelijk is. Zo zorgen we dat het laten maken van een promotiefilm bijdraagt aan het behalen van uw marketingdoelen.

Een promotiefilm laten maken is geen doel op zich. Opvallen en meer klanten scoren is dat wel. Wilt u dus profiteren van uw investering in een bedrijfsfilm, dan heeft u ook een goede strategie nodig om onder de aandacht te komen bij uw doelgroep. Wij zijn gespecialiseerd in content marketing. U kunt bij ons niet alleen een promotiefilm laten maken, maar we zorgen ook dat deze wordt gezien.

Een promotiefilm hoeft niet alleen maar over een product of dienst te gaan. De mogelijkheden voor het laten maken van promotiefilms zijn in principe eindeloos. Wat de reden ook is, we denken graag met u mee over de inhoud van de promotiefilm. Alle ideeën brengen we samen tot één doelgericht concept. Daarin beschrijven we alle stappen die volgens nodig zijn worden beschreven. Zo zorgen we ervoor dat het laten maken van een promotiefilm een succes zal zijn.

05


Gezien worden

04

Nabewerking

03

Opnemen promotiefilm

02

Concept

01

Kennismaken

In 3 stappen naar resultaat

01

Promotiefilm laten maken

Wij zorgen voor een promotiefilm op maat om uw bedrijf, dienst of product te promoten

02

Content verspreiding

We zorgen dat uw bedrijfsvideo gezien wordt door potentiële klanten.

03

Resultaat

Bedrijfsvideo’s zorgen voor o.a. meer website bezoekers, betere conversie en meer sales.

Wij zorgen ervoor

dat onze klanten onze klanten blijven

Natuurlijk zijn we niet het enige bedrijf waar u terecht kunt voor het laten maken van een bedrijfsfilm. Sterker nog, concurrentie is er genoeg. Zelf vinden we dat u zeker met ons zou moeten samenwerken. Bij ons bedrijf bent u geen nummer. Wij zijn er niet op gebrand om u zo snel mogelijk ‘te knippen en scheren’ en we houden zeker niet van uurtje-factuurtje.

 

Ons doel is een lange zakelijke relatie. Een samenwerking waarbij we uw bedrijf goed kennen. Waarbij we de voor uw bedrijf behaalde successen samen kunnen vieren met een glas bubbels of gewoon een biertje. Zo’n samenwerking dus. Dat is ons doel en daar werken we hard voor.

We stoppen niet waar anderen stoppen. We gooien de handdoek niet in de ring wanneer het ingewikkeld wordt of wanneer die ene perfecte shot voor uw bedrijfsfilm nog niet hebben gemaakt.

 

De doelen van uw bedrijf, worden simpelweg ook onze doelen. Daarbij zeggen we wat we doen en nog belangrijker, doen we ook wat we zeggen. Voor ons de normaalste zaak van de wereld, maar dat zal onze Zeeuwse natuur wel zijn.

Resultaat

Uniek

Krachtig

Veelgestelde vragen over bedrijfsfilms

Wat kost laten maken van een promotiefilm?

Wat levert een promotiefilm op?

Vaak krijgen we de vraag gesteld wat een promotiefilm laten maken kost. Daar is geen simpel antwoord op te geven. Ieder bedrijf is uniek en dus ook de oplossing die u nodig heeft. De prijs van een promotiefilm hangt af van voorbereidingen die nodig zijn, het aantal dagen werk en de complexiteit van het nabewerken is. We proberen zo goed als kan met u mee te denken. Met het maximale budget als uitgangspunt kunnen we bijvoorbeeld al aangeven wat er allemaal mogelijk is.

Het laten maken van promotiefilms is ideaal als onderdeel van een grotere (online) marketing campagne. U kunt de film laten zien op een op uw website, sociale media of gewoon op Youtube. Met een promotiefilm valt u op, legt u een connectie en dat zorgt voor brand awareness.

bottom of page