top of page

Bedrijfsfilm Vlissingen

Hoi daar!

Wij zijn blij dat u onze website hebt gevonden en ons hebt benaderd voor hulp bij uw grote wens: een bedrijfsfilm over uw bedrijf in Vlissingen.


Het is altijd leuk om te horen van mensen die op zoek zijn naar nieuwe ideeën, want dat betekent dat er meer mogelijkheden zijn voor creativiteit in deze wereld.

Snelle leveringstijden

Verschillende budgetopties

Altijd origineel en rechtenvrij

Een bedrijfsfilm in het mooie Vlissingen

Wij zijn Wolf Online marketing. Gespecialiseerd in bedrijfsiflms. Maar dat had u misschien al wel door..

Droneshots

Originele muziek

Professionele audio

Bereik en conversiegericht

Interviews

Ultra slow motion

Benieuwd naar onze tarieven voor een bedrijfsfilm?

Laat uw e-mailadres achter en u heeft direct onze tarieven in de mailbox! Wel zo makkelijk toch.

Hij zit zo in uw mail!

Eerst zien dan geloven

U wilt een bedrijfsfilm laten maken in Vlissingen?

Doelgroepgericht

Het menselijk brein neemt 24 beelden per seconde waar. De waarheid wordt zo snel verteld, dat u het niet eens ziet aankomen!

De regel: als de bedrijfsfilm de aandacht van uw klanten niet trekt, dan zal geen enkele hoeveelheid montage of hertelling helpen om van dat gevoel af te komen wanneer iets niet interessant genoeg is... u moet zich afvragen “wat zouden ZIJ willen? Waarin zijn ZIJ geïnteresseerd?”

Geef hun dan precies DAT – Richt u op uw doelgroep.

Kom direct ter zake

Elke goede bedrijfsfilm moet in één zin kunnen worden samengevat. Het publiek zal precies weten waar uw verhaal over gaat van begin tot eind!

Op welke manier?

Nou, de lengte van een bedrijfsfilm moet direct worden gerelateerd aan hoeveel water je blaas kan vasthouden. Haha!Dus gewoon kort, bondig en simpel...

Wat wilt u precies bereiken met uw bedrijfsfilm in Vlissingen?

Natuurlijk kunt u zich afvragen op welke manier uw boodschap het best overkomt. Met lappen tekst?

Zeker niet. Want teksten die op internet staan, worden hooguit grof gescand maar niet echt gelezen. Een gemiste kans dus.

U hebt dus maar een beperkt aantal manieren om uw nieuwe klanten en relaties snel, kort en simpel te informeren hoe U zich onderscheidt van de concurrentie. Daarbij komt nog de beperking die u hebt met tekst: lezers kunnen de mensen achter de tekst niet zien.

Hoe brengt u dus het enthousiasme van uw medewerkers in beeld? Of bijvoorbeeld uw unieke werkwijze? Precies – met een bedrijfsfilm!

95%

Van de consumenten onthoudt een video, in vergelijking met 10% voor tekst

33%

Van de online activiteit wereldwijd is het bekijken van online video´s

100 min

Bekijken mensen per dag video´s online

80%

Gaat de conversie gemiddeld omhoog bij een website, wanneer er een video is toegevoegd

Wie wil er niet overtuigd worden?

Wie leest er een website vol tekst tot het laatste woord en gaat zich dan afvragen wat de inhoud van de tekst was? – Precies. Niemand.

U moet uw klanten op een creatieve en niet standaard-achtige manier raken. Niet normaal, maar gewoon anders.

Natuurlijk kunt u uw werknemers, de processen in uw bedrijf en kleine interviews filmen met de camera van uw mobiele telefoon. Maar hebt u de tijd? Weet u wel hoe u het moet doen? Er zijn genoeg apps en programma's die het echt gemakkelijk maken.

Maar laten we eerlijk zijn, als u iets zelf doet, is het nooit zo goed als dat van de expert, nietwaar? Daarom kunt u sommige dingen beter aan de professionals overlaten.

Wij hebben de beste camera apparatuur om uw bedrijf vast te leggen. Net iets anders dan een telefoon kunnen wij uw vertellen.

Wat wij overigens ook kunnen, uw bedrijfsfilm aan het juiste publiek laten zien. Door middel van social advertising, wel zo handig.

Wij gaan ervan uit dat uw potentiële nieuwe bezoeker op zoek is naar een oplossing voor een probleem of een antwoord op een vraag. Een bedrijfsfilm geeft het antwoord en helpt u om uw bedrijf met een kwalitatief hoogstaande bedrijfsvideo beter op de kaart te zetten.

Websites met een bedrijfsfilm:

zorgen ervoor dat bezoekers langer aanwezig blijven en op de site door naar andere pagina’s klikken.

beantwoorden de vragen en wensen van de klant.

zijn goed voor de naam, het imago en de betrokkenheid van uw bedrijf in Vlissingen.

05

Promotie

04

Alle mogelijkheden

03

Een extern bedrijf een bedrijfsfilm in Vlissingen laten maken

02

De toegevoegde waarde van een bedrijfsfilm

01

Waarom is een bedrijfsfilm in Vlissingen belangrijk?

3 stappen naar resultaat

01

Koffie

02

Content verspreiding

We zorgen dat uw bedrijfsvideo gezien wordt door potentiële klanten.

03

Resultaat

Bedrijfsvideo’s zorgen voor o.a. meer website bezoekers, betere conversie en meer sales.

Wij zorgen ervoor

dat onze klanten onze klanten blijven

Natuurlijk zijn we niet het enige bedrijf waar u terecht kunt voor het laten maken van een bedrijfsfilm. Sterker nog, concurrentie is er genoeg. Zelf vinden we dat u zeker met ons zou moeten samenwerken. Bij ons bedrijf bent u geen nummer. Wij zijn er niet op gebrand om u zo snel mogelijk ‘te knippen en scheren’ en we houden zeker niet van uurtje-factuurtje.

 

Ons doel is een lange zakelijke relatie. Een samenwerking waarbij we uw bedrijf goed kennen. Waarbij we de voor uw bedrijf behaalde successen samen kunnen vieren met een glas bubbels of gewoon een biertje. Zo’n samenwerking dus. Dat is ons doel en daar werken we hard voor.

We stoppen niet waar anderen stoppen. We gooien de handdoek niet in de ring wanneer het ingewikkeld wordt of wanneer die ene perfecte shot voor uw bedrijfsfilm nog niet hebben gemaakt.

 

De doelen van uw bedrijf, worden simpelweg ook onze doelen. Daarbij zeggen we wat we doen en nog belangrijker, doen we ook wat we zeggen. Voor ons de normaalste zaak van de wereld, maar dat zal onze Zeeuwse natuur wel zijn.

Resultaat

Uniek

Krachtig

Veelgestelde vragen over bedrijfsfilms

Wij hebben echt een hekel aan voor de camera staan. Is dit een probleem?

Hoelang duurt het voordat we de bedrijfsfilm kunnen gebruiken?

Hoe zit het eigenlijk met licenties?

Welke kleding is mooi om te dragen tijdens de opnames van mijn bedrijfsfilm?

Geen zorgen!

We maken het u en alle anderen zo gemakkelijk mogelijk door alles te filmen met onze camera's. U gaat gewoon door met uw werk, terwijl wij alles van achter de lens vastleggen. Wij zorgen voor een prettige sfeer waarin niemand bang hoeft te zijn.

Na onze opnamedag gaan we snel door alle opnames heen. We selecteren, editen, knutselen en proberen uit: muziek, volgorde, visuals. Het duurt eventjes totdat we iets geweldigs creëren. Maar binnen één of twee weken hebt u de bedrijfsfilm in uw handen!

Als er een paar opnames eerder nodig zijn – laat het ons weten zodat wij daarvoor ruimte in ons agenda kunnen maken.

We houden van onze opnames. En we willen dat u er ook van geniet. Geen ingewikkelde copyrightregels en dat soort dingen. Zo maken we het makkelijker voor ons beiden.

We zijn geen helden, we willen vooral geven wat we ook graag zelf zouden krijgen. Daarom krijgt u de volledige rechten over alle opnames.

Kleren maken de man. Dat is waar. Maar wat in uw film moet overkomen, zijn uw persoonlijkheid en die van uw werknemers.

Daarom is het beste om te dragen wat u maakt, waar u voor staat, waar u zich prettig in voelt. Het maakt niet uit of het een vies werkschort, een kleurrijk schilderspak of een chique kantooroutfit is.

Kunnen jullie ook foto’s maken?

Yes, natuurlijk. Wij zijn multitaskers en superflexibel. Wij denken dat foto's minstens even krachtig zijn als een goede bedrijfsfilm.U kunt onze foto's gebruiken voor uw website, reclame, brochures, banners, campagnes, kranten en natuurlijk voor de decoratie van de kantine

bottom of page